2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bizde de çok var ama kimi çok pahalı kimi ne bilim devlet en iyisi bu sağlık konusunda olmayan bişey cikartmaz gibi geliyor ama maalesef ki bazı durumlar çok inssni korkutuyor ebeler davranışı falan hep dilirim hg eobduam o bir avazda sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım karşımıza merhamet li kişiler cikar bebeğimizi alıp evinize gelelim amin inşallah bu gecelerin hürmetine

Hiç soğuma canım sonra pişman olma geriye dönüp baktığında çok güzel karizmatik bir isim

Ya Sarp dedim zaten kv'm hemen kuranda geçsin diye yapıştırdı görümcelerim arka çıktı da geçiştirdik allahtan sarper koysam iyice o neymiş dicekler
Ay insanların bi de bu tarz takıntıları var, aleyna kuranda geçio da anlamı neymiş acaba?! Anlamı güzel olsun, eşin onların etkisinde mi kalıo? Görümcelerinin isimleri ne hepsi kuranda geçio mu? Çok gıcık oldm

Hepsi eski isimler zaten eşimin de aynı şekilde böyle ahmet mehmet fatma hepsinin ismi ne bileyim benim ailem böyle değil ki benim anneannem bile köylü olmasına rağmen çağdaş çağdaş isimler koymuş bunlar hala kuranda geçsin klasik olsun kafasındalar bıraksam ali Hüseyin falan koyarlar küçümsediğimden değil de yıl 2021 yani

Ay aynı durum bizde de var ,hala karar veremedi paşam . benim dediklerimede ne olur dıyo ne olmaz . sinir oldum . emzik zinciri yaptım bi heves isim yazamdm hala

Bugün oğlumun tahmini doğum günü ama gelmicek belli ki
Doğumdan 0 gün geçti yazınca bi an doğurdun sanmıştım yaama yok bizimlesinİsim bizde de netleşmedi kızlar,sıkma canını yok yere bebeği de üzme.en çok içine ne siniyorsa onu koy.ben de senin gibiyim aslında hamileliğin en başından belirlemiştim aslında hık mık dedikçe gönlüm geçti gibi.ama netleştirmem lazım bi an önce biliyorum.hiçbişey yapasım gelmiyor ki gün içinde oturduğum yerden isim düşünmek bile yorucu geliyor nedense bu ara çok tembelim.evi zor çeviriyorum çok enerjisizim inşallah doğum yapınca enerji gelir gözüm kesmiyo kızlar ya neden böyle oldum acaba resmen enerjim bitik

Hiç birimizde enerji kalmadı malesef benim de sürekli uyuyasım geliyo gündüzleri ama gece hiç uyuyamıyorum içim bunalıyo artık isim konusunda da ben fikir değiştirmeyi seven bi insan değilim aylardır da direniyorum tek başıma yoruldum artık çevremdeki insanların da sürekli fikir değiştirmesinden hoşlanmıyorum özellikle bu kişi kocamsa. Bi de en başta tamam olur deyip diğer insanların lafına kulak asması sıktı canımı onlar kim oluyo söz hakkı verdik mi biz onlara her kafadan bi ses çıkıyor

İlk bebekte maalesef çok oluyo bu anlaşmazlık galiba eşlerin biraz ailesini savunması lazım herkesin lafına tamam diyip sana olmaz demesi olmuyor birkere ama acemilik biraz da işte. 2.yi düşünüyorsanız onda daha rahat oluyo mesela duymazsınız kimseyi. Sarpta birşey yok eğer çok istiyorsa arslanı değiştirin onunda seveceği bir isimde karar kılın hallolsun sorun bence. Bizde epey karar verememiştik oğlum sağolsun son noktayı koydu kısa zamanda bir karara varın inş yoksa doğunca sarp diye oldu bittiye getirirsşn

Kızlar günaydın. benden sonra hafta sonu doğuran oldu mu göremedim. Giremedim hiç. Hele dün elime telefonu alamadım.
Öncelikle Doğuramayan arkadaşlar panik yok benim o gün hastanede bir anda nişanım geldi. Ve çok şiddetli doğum sancılarım başladı. Neredeyse normal doğurabilecektim. Bir anda geliyormuş belirtiler resmen. Yani düzenli şekilde 150leri geçtik bütün gece. Bilmiyorum doğurabilenler daha iyi bilir. Doktorum bunun gerçek doğum sancısı olduğunu söyledi.
Gerçi bende 3-4 gündür varmış ben sancının ne olduğunu anlamamışım. Bilmeyen varsa benim gibi vajinada ve makatta baskı şeklinde bir şeyler oluyor. O arada karın sertleşiyor. Bebek canımı acıtıyor sanıyorum ben hareketli sanıyorum o arada. Bir de hareketleri çok azalmıştı son haftalarda. Eşime diyorum ki bu hafta çok hareketli sanırım kanala iniyor. Ama hiç inememiş. Hala çok yukarıdaydı.
Ben ateşlenmemiş olsam vücudum strese girmese belki bebetom da strese girmez beklerdik o akşam gelmesini bir şekilde. Ama kalp atışları aşırı yüksekti. Doktorum riskli buldu. Çıktığında da ağzında kakacığı vardı neyse ki zamanında aldık.
Sezaryen bence zor bir şey evet korktuğum kadar varmış. Karnının kesilmesi berbat. Dikişler falan çok acıyor. Sonda yüzünden sistit gibiyim idrarda yanma var.
Esas şaşkınlık. Dün annem dayanamadı hastaneye geldi test yaptırıp refakatçı değiştik. İyi ki gelmiş. Anneyle başka oluyor gerçekten. Süreç mükemmel ilerlese gerek yok tabi belki ama hem sezaryenliyim hem sütüm az.
Emzirmeyle cebelleşiyorum. Mama vermiyorlar sağdırtmıyorlar hastanede bebek emecek diye tutturdular.
Annem sağ dedi sağdık makineyle 3 damla çıktı çocuk katılıyor artık aç. Annem ortalığı yıktı çocuk doktoru geldi muayene etti de. Kilo vermiş aç bu dedi mamaya onay geldi. Böyle de salak bir şey yaşadık. Şu an bebesi mama yemiş huzurla uyuyan bir ana olduğum için uzun uzun yazmaya vakit bulabildim çok şükür. Zamanla sütüm artar umarım artmasa da banane. Sağlıkla doğdu ya o kadar gerilime Bir de buna üzülmeyeceğim artık. Yine de bebiş emmek istiyor şu an sanırım o emince biraz biraz geliyor.
Çok zor bir şey gerçekten ama insanın yanına kesinlikle güvenilir bir yardımcı lazım. Güvendiği biri şart. Yoksa uykusuzluk ölümcül. Dün gece annem ilgilendi hep ben uyudum şımardım biraz çok kızmıştım ama önemi yok zamanında geldi sonuçta 10 gün kalıcakmış benim evimde bavulla gelmiş. Tamamen sürpriz oldu bana.

Canım benim duygusal destek seni baya rahatlatmış çok sevindim buna. Umarım annenle bağınız çok daha kuvvetlenir. Bebeğin iyiliği için eğer süt gelmiyorsa mama zorunlu gibi bir şey iyi ki çok uzatmadan bu desteği almışsınız. Bol uyku stressiz ortam ve bebeğin emmeye çalışması sütünü artıracaktır inşallah. Bize de dua et bizde biran önce kavuşalım kuzularımıza.❤

Bak o kadar laf ettik kadına burda sonunda dayanamadı geldi senin söylediğin semptomların aynısı bende var vajina ve makatta baskı karında sertleşme öyle bi sertleşme ki yerimde duramıyorum bazen ama devamı gelmiyo işte. Dediğin gibi demek ki her şey bir anda arka arkaya olacak... Mama izni olayı da ne saçma olmuş öyle ya bebişin aç olduğu çok belli tamam süt insin diye bi kaç saat bekletirsin belki de katıla katıla ağlatmazsın da ya içim sızladı vallahi neyse ki daha kötü olmadan doktor müdahale etmiş çok geçmiş olsun canım Allah nazarlardan korusun

Bakalım bugun doğuracakmısın tahmını tarıhın ya

succulentaski şu an iyi olmanıza çok sevindim senin de bebişinde inşAllah zamanla sütünde artacaktır ama şu an mama da önemli süt yoksa . Annenin gelmesine de ayrı sevindim bundan sonra hep destek olur sana inşAllah

Annem olmasa muhtemelen mamasız ayrılırdık buradan biz sonra sarılık eder getirirdik çocuğu. Evet uyku aşırı önemliymiş. İnşallah bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır bebişini canım. Tarif edilemez bir duyguymuş. Çok zor bir süreç evet. Değiyor demek için de erken sanırım yine de baktıkça içim içme sığmıyor bebeğe

Evet en son perşembe cuma gelmemiş olması beni çok strese sokmuştu çünkü.
Önemli olan doğru zamanda doğru sırada olmasıymış bırak canı ne zaman isterse gelsin stres olma sen de onun için. İnşallah düzgün ilerler sürecin. Bana şu an normal doğurmak mucize bir şey geliyor. İnşallah en güzel şekilde yaşarsın mucizeyi
Mama konusu evet dün bütün gün ağladı çocuk ağlıyorsa emzirin diyip gidiyor hemşireler çıldırırsın. Şu an çok huzurluyuz.

Çok sağol canım. İyi ki mama var o kadar kıymetli bir şeymiş ki

Modern ve anlamı güzel olan bir sürü isim var, nie bu kdr tirübüne oynar ve dar görüşlü olur ki insanlar anlamıorm. Bnm adım kuranda geçmio napalım ölelim mi sen eşinle ne istediğini ciddi ciddi oturup konuş, ne istediğini ve nedenini sorgulasın o da seninkini? Tartışmayla olmaz bu iş şurda günler belki de saatler var bebeğinizi kucaklamanıza

Anne candır yaa doğum sonrası çok sevndm her şeyin öle ya da böle yolunda gitmesine Baya ekşınlı bi doğum sürecin oldu ama sonu güzel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…