2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde sabah 9;30 da bakalım Dr nediyor hayırlısı ama bugün fenayım yürüyemiyorum aşırı baskı sancı var belim agrıyor fıtıgımda azdı adım atamıyorum

Amin inşaAllah sağlıkla güzellikle kolaylıkla kucağımıza alırız bebişleri
Amin canım bende hepimiz için dua ediyorum aklıma geldikçe Keşke sormasalar zaten illa haberleri olacak ne gerek var ki, bu gün hastaneden eve dönerken başka bir yoldan yürüdüm güller vardı geçtim fotoğraf çektim hikaye attım hemen nasılsın doğurdun mu mesajları bunları yapanlarda bayağı teyzem halam falan yani doğursam gül fotoğrafı mı atarım bebek eli mi Mayısın ortasından beri sürekli akrabalar annemi kayınvalidem eşimi taciz ediyor doğmadı mı diye ilk başta çok sinir oluyordum ama sonra bende saldım, sakin moda geçtim senin gibi ne zaman doğarsa doğar onlara mı sorcaz kızımla

Selam arkadaşlar benimde bugün kontrolüm vardı,doktorun anlattığına göre bebişin keyfi yerinde,gelesi yokmuşbaşaşağı ama henüz kanala inmemiş ne yapmam lazım dedim sancıyla iner dedi doğum esnasında iniyormuş herhalde,40 a kadar bekleriz gelmezse 1 hafta daha bekleriz dedi,sancın falan yok mu dedi,yok hiç dedim,3500 kilo gibi doğar diye tahmin ediyorum dedi şuanda 3300 olmuş,ne zaman gelcek bakalım merakla bekliyoruz

Evet bende öyle düşünüyorum ama bana hiç bir problemden bahsetmedi. ‍♀

geçen hafta beni de yönlendirmişti. Bebişler çok büyüdüğü için Doktorlar tam ölçüm yapamıyor. Ultrason bölümündeki kişiler daha uzman ve cihazları daha iyi o yüzden oraya gönderiyolar bence

Ay çok sağol yaa. içim rahatladı. Seni gönderirken açıklama yaptı mı peki ? Sorunsuz alalım inşallah kucağımıza.❤

M Mavi2828 iyi akşamlar . Anne sütü sarılığı diğer sariliklardan farklı . bebeğinizle kan uyusmazliginiz var mı ? Genelde kan farkli Rh faktörü sebebiyle olabiliyormuş. Doktorunuz ne dediyse onu uygulayın lütfen atlatana kadar mama ile devam edin onun sağlığı için. Korkulacak bişey yok geçecek inşallah

Ebruzerm canimmm cannimmm gözün aydın hayırlı uğurlu olsun. Yuvanıza bereket kusu mis kokulu melek gelmiş Rabbim kendisi kadar bahtını da güzel eylesin hep iyilerle karşılaştırsın inşallah

Ay inşallah canım ya inan içim icimi yiyorm yeter ki sağlıklı doğsun önemli değil sezeryan falan çok sağol Allah razı olsun insan böyle şeyler duymaya muhtaç gerçekten
Annesi boşa stres yapıp bebisini üzme popo geliş için genelde doktorlar sezeryan sebebi diyorlar normal doğum için döndürmeye çalışan da var. Sonunda şükür bişey olmuyor . Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Çok sağol canım inşallah dediğiniz gibi kızımla sağlıkla kavuşurum.. belkide Haziran annesi olurum son dakika.. usgde önde çıkıyor iki hafta

Yarın sabah 11 de randevum var. Beni başka bir yere ulturasona gönderdi neden gönderdiğinide merak ediyorum sonuç olarak bana ne diyeceğinide. ayy hemen sabah olsaaa.
Hiç stres yapmana gerek yok canları nasıl isterse öyle davranıyorlar ben bir kere kendi doktorum dışında bir doktora gittim o da sadece nst bakıp radyolojiye gönderdi hiç açıklama yapmadan ultrason randevusunu geç bir tarihe verdikleri için gidemedim. Sonra kendi doktoruma gittim hiç radyolojiye göndermedi her gittiğimde kendi suyuna ve baş geliş olup olmadığına bakıyor. Anladığım kadarıyla bazı doktorla son haftası olanlarla vakit kaybetmemek için direk radyolojiye gönderiyorlar, bazıları da belki ben bir şey kaçırırım daha detaylı bakılsında başım belaya girmesin diye gönderiyor

Bazen insan bir açıklama bekliyor ama ya. Ben o an aklıma gelmediği için sormadım onun için kendim kurup duruyorum. Sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum ama işte aklıma başka şeylerde geliyor. Neyse sabah ola hayr ola.

Ay çok sağol yaa. içim rahatladı. Seni gönderirken açıklama yaptı mı peki ? Sorunsuz alalım inşallah kucağımıza.❤

ben hem özele hem devlete gidiyodum. Özeldeki ölçümle devletteki ölçüm arasında uçurum vardı doktora onu söyledim daha iki gün önce gittim ölçüleri farklıydı nasıl bu kadar farklı çıkabilir falan dedim o da heralde yanlış ölçtüğünden şüphelendi detaylı ultrasona gönderdi detaylı ultrasondaki ölçümler özeldeki ölçümlerle birebir aynı çıktı mesela. Yani doktor ölçümde tam emin olmayınca pası hemen ultrason bölümüne atıyor

Hiç stres yapma canım ben de ilk bi kafaya taktım neden son haftalarda detaylı ultrasona giriyorum diye panik yaptım ama iyiki girmişim çok daha net ölçümler yapıyor görüntüleme bölümü. kilosuna, boyuna, pozisyonuna, kan akışına, kordonuna bakıyor haftasını söylüyor gönderiyor

Yoo anlamıyorum valla, bence o olay büyüklerin bi hurafesi bi bakıma kimi aa indi diyor kimi saha doğuma var diyor herkes bir uzman öğğ geldi:) bugün gittim doktora sancıda yok hiç bişe de yok nst de haftaya 38+5 de gideceğim ya gelmeye nyieti yok ya:)

Kafası falan çok önde çıkıyor belki onunla ilgili emin olmak için yolluyordur. Teşekkür ederim canım inan içim rahatladı.❤

Kızlar çok acil yatakta uzanıyodum vajina girişinde pat pat diye resmen içimde bisey patladı arkasından da sanki ishal olacakmışım gibi karnım ağrıdı biraz durup bekledim suyum mu gelicek acaba diye 1-2 dk bisey olmadı en iyisi kalkıp lavaboya gideyim dedim ve ayağa kalkınca biraz su aktı çok net hatta şortumu falan da ıslattı lavaboya girdim silindiğimde hafif bi pembelik geldi yoksa oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…