Benimki de 3bucuktaBenimki de 2de
Amin inşaAllah sağlıkla güzellikle kolaylıkla kucağımıza alırız bebişleriAgahagah her sey gonlumuzce olsun vallaaben de dun halsiz ve karnimda sirtimda agri varken ole diodm, bu enerji bana gelmicek bu da ilk dogum gbi kendiliginden olmucak suniyle zoraki cikacak bu cocuk fln diodum ama bak bi gunde her sey deisti Bebegin asagi inmesi kendi sancimla dogurma ihtimalimin arttigini dusunduruo, gozum artik suyumun nisanimin veya sancimin gelmesinde bakalim neler olcak to be continued
Amin canım bende hepimiz için dua ediyorum aklıma geldikçeyaa Allah razı olsun kızlar gerçekten desteğiniz çok değerli. Artık telefonları açmıyorum sürekli arayıp daha doğmadı mı diye sorup duruyorlar ben öyle olunca stres oluyorum o yüzden kendimi sakinlik moduna aldım. Dua okuyorum sakin müzikler dinliyorum hepimiz için dua ediyorum inşallah hayırlısıyla alıcaz kucağımıza minik kuşlarımızı
Evet canım ben özele gittim hep devlete gitmedimCnm senin özelde mi kontrolun
Evet bende öyle düşünüyorum ama bana hiç bir problemden bahsetmedi.♀
Ay çok sağol yaa. içim rahatladı. Seni gönderirken açıklama yaptı mı peki ? Sorunsuz alalım inşallah kucağımıza.❤geçen hafta beni de yönlendirmişti. Bebişler çok büyüdüğü için Doktorlar tam ölçüm yapamıyor. Ultrason bölümündeki kişiler daha uzman ve cihazları daha iyi o yüzden oraya gönderiyolar bence
Annesi boşa stres yapıp bebisini üzme popo geliş için genelde doktorlar sezeryan sebebi diyorlar normal doğum için döndürmeye çalışan da var. Sonunda şükür bişey olmuyor . Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahAy inşallah canım ya inan içim icimi yiyorm yeter ki sağlıklı doğsun önemli değil sezeryan falan çok sağol Allah razı olsun insan böyle şeyler duymaya muhtaç gerçekten
Çok sağol canım inşallah dediğiniz gibi kızımla sağlıkla kavuşurum.. belkide Haziran annesi olurum son dakika.. usgde önde çıkıyor iki haftaAnnesi boşa stres yapıp bebisini üzme popo geliş için genelde doktorlar sezeryan sebebi diyorlar normal doğum için döndürmeye çalışan da var. Sonunda şükür bişey olmuyor . Sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hiç stres yapmana gerek yok canları nasıl isterse öyle davranıyorlar ben bir kere kendi doktorum dışında bir doktora gittim o da sadece nst bakıp radyolojiye gönderdi hiç açıklama yapmadan ultrason randevusunu geç bir tarihe verdikleri için gidemedim. Sonra kendi doktoruma gittim hiç radyolojiye göndermedi her gittiğimde kendi suyuna ve baş geliş olup olmadığına bakıyor. Anladığım kadarıyla bazı doktorla son haftası olanlarla vakit kaybetmemek için direk radyolojiye gönderiyorlar, bazıları da belki ben bir şey kaçırırım daha detaylı bakılsında başım belaya girmesin diye gönderiyorYarın sabah 11 de randevum var. Beni başka bir yere ulturasona gönderdi neden gönderdiğinide merak ediyorum sonuç olarak bana ne diyeceğinide.ayy hemen sabah olsaaa.
Bazen insan bir açıklama bekliyor ama ya. Ben o an aklıma gelmediği için sormadım onun için kendim kurup duruyorum. Sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum ama işte aklıma başka şeylerde geliyor. Neyse sabah ola hayr ola.Hiç stres yapmana gerek yok canları nasıl isterse öyle davranıyorlar ben bir kere kendi doktorum dışında bir doktora gittim o da sadece nst bakıp radyolojiye gönderdi hiç açıklama yapmadan ultrason randevusunu geç bir tarihe verdikleri için gidemedim. Sonra kendi doktoruma gittim hiç radyolojiye göndermedi her gittiğimde kendi suyuna ve baş geliş olup olmadığına bakıyor. Anladığım kadarıyla bazı doktorla son haftası olanlarla vakit kaybetmemek için direk radyolojiye gönderiyorlar, bazıları da belki ben bir şey kaçırırım daha detaylı bakılsında başım belaya girmesin diye gönderiyor
Ay çok sağol yaa. içim rahatladı. Seni gönderirken açıklama yaptı mı peki ? Sorunsuz alalım inşallah kucağımıza.❤
Hiç stres yapma canım ben de ilk bi kafaya taktım neden son haftalarda detaylı ultrasona giriyorum diye panik yaptım ama iyiki girmişim çok daha net ölçümler yapıyor görüntüleme bölümü. kilosuna, boyuna, pozisyonuna, kan akışına, kordonuna bakıyor haftasını söylüyor gönderiyorBazen insan bir açıklama bekliyor ama ya. Ben o an aklıma gelmediği için sormadım onun için kendim kurup duruyorum. Sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum ama işte aklıma başka şeylerde geliyor. Neyse sabah ola hayr ola.
Yoo anlamıyorum valla, bence o olay büyüklerin bi hurafesi bi bakıma kimi aa indi diyor kimi saha doğuma var diyor herkes bir uzman öğğ geldi:) bugün gittim doktora sancıda yok hiç bişe de yok nst de haftaya 38+5 de gideceğim ya gelmeye nyieti yok ya:)Karnın indi mi anlamıyor musun sende dışarıdanhareketler bende de sertleşti ama azaldı ve kasılmalar arttı kaburgama baskıdan oturamıyorum uzun süre. Sanırım ben böyle beklesem 1aya kadar doğururum normalini
Kafası falan çok önde çıkıyor belki onunla ilgili emin olmak için yolluyordur. Teşekkür ederim canım inan içim rahatladı.❤Hiç stres yapma canım ben de ilk bi kafaya taktım neden son haftalarda detaylı ultrasona giriyorum diye panik yaptım ama iyiki girmişim çok daha net ölçümler yapıyor görüntüleme bölümü. kilosuna, boyuna, pozisyonuna, kan akışına, kordonuna bakıyor haftasını söylüyor gönderiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?