2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar artık el ele tutuşup selenayı mı çağırırız dua zinciri mi oluştururuz mum yakıp ayin mi yaparız bilmem ama yarın doktor yatışımı verir inşallah
Rekora koşuyorsun ben bugun gittim biraz rahatladim yarin bizede haber ver cnm

Hic panikleme rahat ol bak ikincileri bile 40+larda doguruoruz baksana bize senin daha iki gunun var 40i bitirmeye , ben artik erken dogurmak enteresan die dusunmeye basliciiimmm

yaa Allah razı olsun kızlar gerçekten desteğiniz çok değerli. Artık telefonları açmıyorum sürekli arayıp daha doğmadı mı diye sorup duruyorlar ben öyle olunca stres oluyorum o yüzden kendimi sakinlik moduna aldım. Dua okuyorum sakin müzikler dinliyorum hepimiz için dua ediyorum inşallah hayırlısıyla alıcaz kucağımıza minik kuşlarımızı

Allah kabul etsin canim dualarini ve benden de kocaman bi amin daha vakti var bebeklerimizin napalim erken gelip sorunlari olacagina gec olsn guc olmasin dicez

Kendi cihazı bozukmuymuş
Yok işte eşimin iş arkadaşınıda yollamış radyolojiden ulturoson istiyormuş ama neden istedi onu bilmiyorum. Bana radyoloji demedi ama direk git A blokdan ulturason randevusu al dedi. Eşimin iş arkadaşı gidince suyunun az olduğunu söylemiş 38 haftalıkken suni bağlayıp doğum yaptırmışlar.

Bende bunu düşünüp geriliyorum ister istemez. Acaba bir sıkıntı mı gördü diye düşünmeden edemiyorum.
Arkadasima benzer birsey demislerdi ama açıklama yapmıstı doktor. Benim ultrason makinasi tam ölcmüyor bi sıkıntı olabilir fakülteye git demisti. Cok sükür cıkmadı sorun. Seninkide oyledir belki makinası tam ölcmüyordur.

Belki de öyledir. Bakalım ne olacak. İnşallah sorunsuz sıkıntısız dönerim.❤

Detaylı ultrasonu da radyoloji uzmanları yapıyordu galiba. Detaylı bakmak istediği bişey olmuş olabilir

Detaylı ultrasonu da radyoloji uzmanları yapıyordu galiba. Detaylı bakmak istediği bişey olmuş olabilir
Evet bende öyle düşünüyorum ama bana hiç bir problemden bahsetmedi. ‍♀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…