2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Arkadaslar emzirme döneminde corona için aşı olan varmi aranızda ben enfeksiyon doktoruyla görüştüm hatta olmamın bebek içinde antikor olacağını söyledi ama çok teredduttedeyim

Ayy hadi hayırlısı darısı başımıza, bende aşağı insede nefesim rahatlasa midem artık yanmasa diye bekliyorum, bu gün de aşırı halsizim
Halsizlik bende 3gun oldu temizlik yapiorm diyenlere sasiriodm ay hic de yapamam die bgn o enerji geldi iste dedgm gbi, senin de yakin belki, asagi inmese de bisiler olablr tikat et

Vakum kaldi mi yaa yasaklanmamis miydi?
Bende yok diye biliyordum ama demekkki varmış
Sükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldim Epiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Yaaa çok sevindim , çok şükür gözünaydın
Zararlı da doktor bana sormadan kullandı. Normal dogum takıntılı bi doktordu. Sorsa sezeryana al derdim.
Allah korumuş yavrunuzu teyzemin oğlu maalesef bu işlemde hayatını kaybetti

Sükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldim Epiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Masallah hem sana hem piremsese saglikla anali babali buyutmek nasip olsun insallah

Merhaba canim benim en yakin arkadasin teeee eskilerden makat gelis dogmus, kendisi oldukca normal ve zekasi da yerinde bi anomalisi yok getirme aklina oyle seyler, insan hamileyken hep olumsuzluklarla yasio, herkesin icin de acaba vardr emin ol seninki gbi ama dedgm gbi bebegin basinin yukarda asaada olmasi makat gelis olmasiyla alakasi yok. Insallah saglikli bi bebektir ve saglikla kucaklarsin, sadece donmicek diosa dr un sezaryen olursun demektir.

Hic panikleme rahat ol bak ikincileri bile 40+larda doguruoruz baksana bize senin daha iki gunun var 40i bitirmeye , ben artik erken dogurmak enteresan die dusunmeye basliciiimmm

Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah

Oncelikle gecmis olsn canim, benim oglum da oldu bi ay boyunca da sariydi, ama dr umuz bi kez bile sarilik icin olcum yapmadi, skntili gormedi sanrm gozuyle muayene ettiginde, sen emzirmeye devam et uzun surecek ama gececek dedi. Dr unuz ne derse yapin da diemem ama solediklerini de goz ardi etmeyin derim, icinize sinmiosa bi baska dr a daha gidin isterseniz, yolu yordami oysa hepsi ayni seyi soler die dusunuorm

Ay inşallah canım ya inan içim icimi yiyorm yeter ki sağlıklı doğsun önemli değil sezeryan falan çok sağol Allah razı olsun insan böyle şeyler duymaya muhtaç gerçekten

Arkadaslar emzirme döneminde corona için aşı olan varmi aranızda ben enfeksiyon doktoruyla görüştüm hatta olmamın bebek içinde antikor olacağını söyledi ama çok teredduttedeyim
Ya bu konu cok kisisel bi konu, ben 33.haftamda covid oldm 6ay gecmeden asi olamiomsm, ama eger bu durum farkli olsaydi ben hamileyken bile olmayi tercih etcektm. Hastaligin kime napcagi da asinin napacagi kdr belirsiz cnku. 6 ay sonra emzirirken yaptirmayi dusunuorm mesela

Gözün aydın canım, Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin

Bende yok diye biliyordum ama demekkki varmış

Yaaa çok sevindim , çok şükür gözünaydın

Allah korumuş yavrunuzu teyzemin oğlu maalesef bu işlemde hayatını kaybetti
Başınız sagolsun dogumdan sonra konustugum bütün doktorlar risk almaya gerek yokmus dediler. Banada sorsa sezeryan yap derdim ama dogum anında sormadan kullandı.

Boşver etrafındaki insanları insanın bir hamileliği bile öncekini tutmuyorken herkes nasıl aynı olsun ki, bak burda haftası geçen geçmek üzere olan kaç kişiyiz hiçbirimizde tık yok sen böyle evhamlanınca yaz ben hep rahatlatırım
Halsizlik bende 3gun oldu temizlik yapiorm diyenlere sasiriodm ay hic de yapamam die bgn o enerji geldi iste dedgm gbi, senin de yakin belki, asagi inmese de bisiler olablr tikat et
İnan şu an bulaşıkları makineye yerleştirmeye üşeniyorum öyle bir halsizlik, şu enerji bana da gelsede şu evi bir toparlasam artık pat diye de doğmasın ya bir belirti bir şey olsun önceden ben bayağı daha doğmaz zaten deyip geziyorum

Ay inşallah canım ya inan içim icimi yiyorm yeter ki sağlıklı doğsun önemli değil sezeryan falan çok sağol Allah razı olsun insan böyle şeyler duymaya muhtaç gerçekten
Bilmiorm dier kizlar nasillar ama dogup saglikla kucaklayamna kdr bnm de icim icimi yio, ilkinde de boyleydim smdi de, seytan iste vesvese verio herald, Allahim saglikli bebeklerimizi saglikla kucaklaysin insallah hepimizeee kotuyu cikaralim aklimizdan

Agahagah her sey gonlumuzce olsun vallaa ben de dun halsiz ve karnimda sirtimda agri varken ole diodm, bu enerji bana gelmicek bu da ilk dogum gbi kendiliginden olmucak suniyle zoraki cikacak bu cocuk fln diodum ama bak bi gunde her sey deisti Bebegin asagi inmesi kendi sancimla dogurma ihtimalimin arttigini dusunduruo, gozum artik suyumun nisanimin veya sancimin gelmesinde bakalim neler olcak to be continued

Aynen canım benimde öyle kesinlikle şeytanın vesvesi. Rabbim bizi ferahlara kavuştursun sağlıcakla kavuşalim yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…