Ben daha doguramadim ama dogumdan sonra olmayı planliyorumArkadaslar emzirme döneminde corona için aşı olan varmi aranızda ben enfeksiyon doktoruyla görüştüm hatta olmamın bebek içinde antikor olacağını söyledi ama çok teredduttedeyim
Halsizlik bende 3gun oldu temizlik yapiorm diyenlere sasiriodm ay hic de yapamam die bgn o enerji geldi iste dedgm gbi, senin de yakin belki, asagi inmese de bisiler olablr tikat etAyy hadi hayırlısı darısı başımıza, bende aşağı insede nefesim rahatlasa midem artık yanmasa diye bekliyorum, bu gün de aşırı halsizim
Bende yok diye biliyordum ama demekkki varmışVakum kaldi mi yaa yasaklanmamis miydi?
Yaaa çok sevindim , çok şükür gözünaydınSükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Allah korumuş yavrunuzu teyzemin oğlu maalesef bu işlemde hayatını kaybettiZararlı da doktor bana sormadan kullandı. Normal dogum takıntılı bi doktordu. Sorsa sezeryana al derdim.
Öyle olsa 100 kere doğurmuştumDüsündüm cuma günü dogursam ne güzel olurkeşke planladıgımız gibi olsa
Masallah hem sana hem piremseseSükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Merhaba canim benim en yakin arkadasin teeee eskilerden makat gelis dogmus, kendisi oldukca normal ve zekasi da yerinde bi anomalisi yok getirme aklina oyle seyler, insan hamileyken hep olumsuzluklarla yasio, herkesin icin de acaba vardr emin ol seninki gbi ama dedgm gbi bebegin basinin yukarda asaada olmasi makat gelis olmasiyla alakasi yok. Insallah saglikli bi bebektir ve saglikla kucaklarsin, sadece donmicek diosa dr un sezaryen olursun demektir.Merhaba güzel anneler hepinize hayırlı doğumlar sağlıkla yavrularınıza kavuşun inşallah. Benim bebeğim makat geliş. Sizdede var mı böyle bir şey yaşayan? Makat geliş bebeklerde anormali mi oliyor internette öyle yazıyor hep çok kafama takıyorummakat geliş olduğu için sezeryan olacak gibi Haziran sonunda alınır muhtemelen. Çok korkuyorum. Korkum ameliyattan değil şimdiye kadar bir sorun yaşamadık ama bu makat geliş duruşu çok kafama takıyorum bebeğim inşallah sağlıklıdır
Hic panikleme rahat ol bak ikincileri bile 40+larda doguruoruz baksana bizeya şu bebeler bir gece ansızın gelseler artık gün geciktikçe insan stres oluyor. İlk gebelik bi de acemilik var etrafımdaki herkes 37-38 haftalarda doğurdu ben 40 a gelince bi anormallik var bende diye telaşlanmaya başladım inşallah hayırlısıyla daha fazla bekletmeden sağlıkla gelirler. İçimi rahatlattın bu arada çok sağol
Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallahSükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Oncelikle gecmis olsn canim, benim oglum da oldu bi ay boyunca da sariydi, ama dr umuz bi kez bile sarilik icin olcum yapmadi, skntili gormedi sanrm gozuyle muayene ettiginde, sen emzirmeye devam et uzun surecek ama gececek dedi. Dr unuz ne derse yapin da diemem ama solediklerini de goz ardi etmeyin derim, icinize sinmiosa bi baska dr a daha gidin isterseniz, yolu yordami oysa hepsi ayni seyi soler die dusunuormKızlar aranızda anne sütü sarılığı hakkında bilgisi olan varmı 12 günlük bebeğim sarılığı 14 anne sütünü kes dedi doktor 3 gün senn sütünden dedi napıcağımı bilmiyorum daha önce anne sütünü kesip fayda bulan oldu mu
Ay inşallah canım ya inan içim icimi yiyorm yeter ki sağlıklı doğsun önemli değil sezeryan falan çok sağol Allah razı olsun insan böyle şeyler duymaya muhtaç gerçektenMerhaba canim benim en yakin arkadasin teeee eskilerden makat gelis dogmus, kendisi oldukca normal ve zekasi da yerinde bi anomalisi yok getirme aklina oyle seyler, insan hamileyken hep olumsuzluklarla yasio, herkesin icin de acaba vardr emin ol seninki gbi ama dedgm gbi bebegin basinin yukarda asaada olmasi makat gelis olmasiyla alakasi yok. Insallah saglikli bi bebektir ve saglikla kucaklarsin, sadece donmicek diosa dr un sezaryen olursun demektir.
Ya bu konu cok kisisel bi konu, ben 33.haftamda covid oldm 6ay gecmeden asi olamiomsm, ama eger bu durum farkli olsaydi ben hamileyken bile olmayi tercih etcektm. Hastaligin kime napcagi da asinin napacagi kdr belirsiz cnku. 6 ay sonra emzirirken yaptirmayi dusunuorm meselaArkadaslar emzirme döneminde corona için aşı olan varmi aranızda ben enfeksiyon doktoruyla görüştüm hatta olmamın bebek içinde antikor olacağını söyledi ama çok teredduttedeyim
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsinSükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldimEpiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina
Başınız sagolsunBende yok diye biliyordum ama demekkki varmış
Yaaa çok sevindim , çok şükür gözünaydın
Allah korumuş yavrunuzu teyzemin oğlu maalesef bu işlemde hayatını kaybetti
Boşver etrafındaki insanları insanın bir hamileliği bile öncekini tutmuyorken herkes nasıl aynı olsun ki, bak burda haftası geçen geçmek üzere olan kaç kişiyiz hiçbirimizde tık yokya şu bebeler bir gece ansızın gelseler artık gün geciktikçe insan stres oluyor. İlk gebelik bi de acemilik var etrafımdaki herkes 37-38 haftalarda doğurdu ben 40 a gelince bi anormallik var bende diye telaşlanmaya başladım inşallah hayırlısıyla daha fazla bekletmeden sağlıkla gelirler. İçimi rahatlattın bu arada çok sağol
İnan şu an bulaşıkları makineye yerleştirmeye üşeniyorum öyle bir halsizlik, şu enerji bana da gelsede şu evi bir toparlasam artıkHalsizlik bende 3gun oldu temizlik yapiorm diyenlere sasiriodm ay hic de yapamam die bgn o enerji geldi iste dedgm gbi, senin de yakin belki, asagi inmese de bisiler olablr tikat et
Bilmiorm dier kizlar nasillar ama dogup saglikla kucaklayamna kdr bnm de icim icimi yio, ilkinde de boyleydim smdi de, seytan iste vesvese verio herald, Allahim saglikli bebeklerimizi saglikla kucaklaysin insallah hepimizeeeAy inşallah canım ya inan içim icimi yiyorm yeter ki sağlıklı doğsun önemli değil sezeryan falan çok sağol Allah razı olsun insan böyle şeyler duymaya muhtaç gerçekten
Agahagah her sey gonlumuzce olsun vallaaBoşver etrafındaki insanları insanın bir hamileliği bile öncekini tutmuyorken herkes nasıl aynı olsun ki, bak burda haftası geçen geçmek üzere olan kaç kişiyiz hiçbirimizde tık yoksen böyle evhamlanınca yaz ben hep rahatlatırım
İnan şu an bulaşıkları makineye yerleştirmeye üşeniyorum öyle bir halsizlik, şu enerji bana da gelsede şu evi bir toparlasam artıkpat diye de doğmasın ya bir belirti bir şey olsun önceden ben bayağı daha doğmaz zaten deyip geziyorum
Aynen canım benimde öyle kesinlikle şeytanın vesvesi. Rabbim bizi ferahlara kavuştursun sağlıcakla kavuşalim yavrularımızaBilmiorm dier kizlar nasillar ama dogup saglikla kucaklayamna kdr bnm de icim icimi yio, ilkinde de boyleydim smdi de, seytan iste vesvese verio herald, Allahim saglikli bebeklerimizi saglikla kucaklaysin insallah hepimizeeekotuyu cikaralim aklimizdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?