- 14 Şubat 2018
- 652
- 814
- 103
- 29
Aynı anda mı doğuruyoruz acaba seninle acaba yoksa yanlış alarm mıKızlar çok acilyatakta uzanıyodum vajina girişinde pat pat diye resmen içimde bisey patladı arkasından da sanki ishal olacakmışım gibi karnım ağrıdı biraz durup bekledim suyum mu gelicek acaba diye 1-2 dk bisey olmadı en iyisi kalkıp lavaboya gideyim dedim ve ayağa kalkınca biraz su aktı çok net hatta şortumu falan da ıslattı lavaboya girdim silindiğimde hafif bi pembelik geldi yoksa oluyo mu
Ben de şimdi gördüm mesajını galiba aynı gece doğurucazAynı anda mı doğuruyoruz acaba seninle acaba yoksa yanlış alarm mı
Eğer gerçekten suysa doğumun başlaması için 24 saatimiz varmışBen de şimdi gördüm mesajını galiba aynı gece doğurucaz
Yine herkesin dediğine geliyor galiba sen başlayınca herkes peşinden dökülecekBen de şimdi gördüm mesajını galiba aynı gece doğurucaz
Anneme sordum da şimdi sancı bekliyorum bakalım sancı girecek mi saçımı falan düzleştiriyorum o arada doğururken güzel görüneyim mademEğer gerçekten suysa doğumun başlaması için 24 saatimiz varmışçok heyecanlandım ben
Valla çok hızlı oldu böyle deYine herkesin dediğine geliyor galiba sen başlayınca herkes peşinden dökülecek
Bende anneme sordum aynen sancı bekliyorum ama sancı yerine hıçkırmaya başladıAnneme sordum da şimdi sancı bekliyorum bakalım sancı agirecek mi saçımı falan düzleştiriyorum o arada doğururken güzel görüneyim madem
Ahahahaha o kadar mantıklı ki ben bu gün bütün gün 10-15 güne anca doğururum diye konuştum ortalıktaKızlar ters psikoloji yapın hemen heyecanlanmayın heyecanlandıkça olmuyor bu işay bu da değilmiş galiba yapın utandırsın bebişler bizi
Yok gözümüz aydın benden kan da geldiKızlar ters psikoloji yapın hemen heyecanlanmayın heyecanlandıkça olmuyor bu işay bu da değilmiş galiba yapın utandırsın bebişler bizi
Hadi bakalım sonunda kısmeti açtın hayırlısıyla doğur biz de peşinden inşallahKızlar çok acilyatakta uzanıyodum vajina girişinde pat pat diye resmen içimde bisey patladı arkasından da sanki ishal olacakmışım gibi karnım ağrıdı biraz durup bekledim suyum mu gelicek acaba diye 1-2 dk bisey olmadı en iyisi kalkıp lavaboya gideyim dedim ve ayağa kalkınca biraz su aktı çok net hatta şortumu falan da ıslattı lavaboya girdim silindiğimde hafif bi pembelik geldi yoksa oluyo mu
Kızlar az önce tuvalete gittim her şey normaldi sonra bir anda kasıklarıma idrar yolları enfeksiyonu varmış gibi bir ağrı girdi sonra da bir miktar sıvı aktı ama su mudur idrar mı bilmiyorum nasıl anlıycam
Yani suyumuz gelse kesin anlarız di mi? İdrarla karıştırırım farketmem diye korkuyorum bazenBu su gelme olayı bayağı insanın içini bi hoş ediyo yalnız
Aynı bende olan . Geliyor gelmekte olanKızlar çok acilyatakta uzanıyodum vajina girişinde pat pat diye resmen içimde bisey patladı arkasından da sanki ishal olacakmışım gibi karnım ağrıdı biraz durup bekledim suyum mu gelicek acaba diye 1-2 dk bisey olmadı en iyisi kalkıp lavaboya gideyim dedim ve ayağa kalkınca biraz su aktı çok net hatta şortumu falan da ıslattı lavaboya girdim silindiğimde hafif bi pembelik geldi yoksa oluyo mu
severb ve Minnakgelin inanilmazsiniz yahu ben de istioruuummmm valla sanciniz da gelir dogurursaniz ve dua etmezseniz kalbimi kirarsiniz ona gore hadi bakalim saglikla gelsin kuzular ooofff cok heycanliiii dındın dındın
Tabii ki edicem hepiniz aklımdasınız sürekli ama benimki gerçekten idrar yolları enfeksiyonu olabilir devamı henüz gelmedi çünkü anlamadım hâlâ ne yaşandığınıHadi bakalım sonunda kısmeti açtın hayırlısıyla doğur biz de peşinden inşallah
Aynı zamanda nasıl denk gelmiş sizin ya hadi benim de başlasın bu gece doğumu üçleyelim
Ben de isterim okeye dördüncü olurum mHadi bakalım sonunda kısmeti açtın hayırlısıyla doğur biz de peşinden inşallah
Aynı zamanda nasıl denk gelmiş sizin ya hadi benim de başlasın bu gece doğumu üçleyelim
Gidicez şimdi arabadayiz kesin anlarsin geldiğiniYani suyumuz gelse kesin anlarız di mi? İdrarla karıştırırım farketmem diye korkuyorum bazen
Hastaneye gidecek misiniz şimdi?
Daha önce enfeksiyon olmş muydun?Tabii ki edicem hepiniz aklımdasınız sürekli ama benimki gerçekten idrar yolları enfeksiyonu olabilir devamı henüz gelmedi çünkü anlamadım hâlâ ne yaşandığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?