2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynı anda mı doğuruyoruz acaba seninle acaba yoksa yanlış alarm mı

Anneme sordum da şimdi sancı bekliyorum bakalım sancı agirecek mi saçımı falan düzleştiriyorum o arada doğururken güzel görüneyim madem
Bende anneme sordum aynen sancı bekliyorum ama sancı yerine hıçkırmaya başladı saçımdan önce mutfağı toplamaya geçtim ben

Kızlar ters psikoloji yapın hemen heyecanlanmayın heyecanlandıkça olmuyor bu iş ay bu da değilmiş galiba yapın utandırsın bebişler bizi
Ahahahaha o kadar mantıklı ki ben bu gün bütün gün 10-15 güne anca doğururum diye konuştum ortalıkta

Hadi bakalım sonunda kısmeti açtın hayırlısıyla doğur biz de peşinden inşallah

Aynı zamanda nasıl denk gelmiş sizin ya hadi benim de başlasın bu gece doğumu üçleyelim

Aynı bende olan . Geliyor gelmekte olan su gelişi olunca çok oyalanmadan hastaneye gitmek gerekiyor canım benim panik yapma bı kaç saate sancı gelmeye başlar .

Hadi bakalım sonunda kısmeti açtın hayırlısıyla doğur biz de peşinden inşallah

Aynı zamanda nasıl denk gelmiş sizin ya hadi benim de başlasın bu gece doğumu üçleyelim
Tabii ki edicem hepiniz aklımdasınız sürekli ama benimki gerçekten idrar yolları enfeksiyonu olabilir devamı henüz gelmedi çünkü anlamadım hâlâ ne yaşandığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…