2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yani suyumuz gelse kesin anlarız di mi? İdrarla karıştırırım farketmem diye korkuyorum bazen
Hastaneye gidecek misiniz şimdi?
Valla ben hâlâ anlamadım işte hangisi olduğunu ben gitmiycem su geldikten sonra doğum 24 saat içinde başlayabiliyormuş, duruma göre sabah giderim

severb hadi inşallah bi avazda doğurursun inşallah ikinizde sağlıklı bir şekilde atlatın doğumu Bize de dua et doğum anındaki dualar kabul olurmuş. Doğuramayan garibanlara yardım et Allahım de

Valla ben hâlâ anlamadım işte hangisi olduğunu ben gitmiycem su geldikten sonra doğum 24 saat içinde başlayabiliyormuş, duruma göre sabah giderim
Ya size sakin olun yazıyorum ama heyecanlandım yine de valizi kapının yakınına birakin .
Yaa 2 şer 3 er doğumlar mi başlıyor masaallah hepinize sağlıcakla alın

severb hadi inşallah bi avazda doğurursun inşallah ikinizde sağlıklı bir şekilde atlatın doğumu Bize de dua et doğum anındaki dualar kabul olurmuş. Doğuramayan garibanlara yardım et Allahım de
Hepiniz aklımdasınız inşallah kazasız belasız alırım kucağıma oğlumu

Hiç panik yapma sakince doğur İnan çok kolay geçecek doğumun. Bir aydır pilates topunun üstünde zıplıyosun bu gece faydasını göreceksin inşallah

Çıktık şimdi gidiyoruz
Evden cikarken sesli sesli 'Rabbim sana teslimim Sen zorlastirma kolaylaştır ' diye mirildaniyordum eşim peşe amin inşallah diye diye gittik 4 saatte doğum oldu
Derin nefes al emi bol hareket squat yaparsan daha kolaylaşır . Rabbim yardimciniz olsun

Insallah rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr ve tam dogum aninda summessebile yesserahu die dua et insallah kolay olsn dogumun Ayetel kursi felak nas… solemiorm onlari ztn

Ben de çıkarken ona benzer bişeyler söyledim kapıyı kilitlerken falan allahım sağ salim dönmeyi nasip et diye inşallah kolayca atlatırız hepimiz

Ya size sakin olun yazıyorum ama heyecanlandım yine de valizi kapının yakınına birakin .
Yaa 2 şer 3 er doğumlar mi başlıyor masaallah hepinize sağlıcakla alın
Yakında yakında bütün önlemleri aldım doğururum diye uzun bir sessizlikten sonra bakalım kaçar kaçar gelecek bebişler
Biraz bekle bakalım gece devamı gelir belki
Aynen bakalım ne olacak
Ay insallah enfeksiyon deil dogum belirtisidir dielim o vakit
Amin hayırla sağlıkla hepimize gelsin belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…