Ahaaaa geliyor gelmekte olaaanKızlar çok acilyatakta uzanıyodum vajina girişinde pat pat diye resmen içimde bisey patladı arkasından da sanki ishal olacakmışım gibi karnım ağrıdı biraz durup bekledim suyum mu gelicek acaba diye 1-2 dk bisey olmadı en iyisi kalkıp lavaboya gideyim dedim ve ayağa kalkınca biraz su aktı çok net hatta şortumu falan da ıslattı lavaboya girdim silindiğimde hafif bi pembelik geldi yoksa oluyo mu
Duva et geride bekleuenlere sen doğurunca herkes doğuracak Rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin inş bol duva et panik yapma sen başaracaksın inş canım Allahım yar ve yardımcın olsunKızlar çok acilyatakta uzanıyodum vajina girişinde pat pat diye resmen içimde bisey patladı arkasından da sanki ishal olacakmışım gibi karnım ağrıdı biraz durup bekledim suyum mu gelicek acaba diye 1-2 dk bisey olmadı en iyisi kalkıp lavaboya gideyim dedim ve ayağa kalkınca biraz su aktı çok net hatta şortumu falan da ıslattı lavaboya girdim silindiğimde hafif bi pembelik geldi yoksa oluyo mu
Gözün aydın aldın kucagına sen de maşAllah darısı bizeBiz bebisle iyiyiz. Başka doğum yapan var mı takip edemedim.
Hayırlı olsun canım benimBiz bebisle iyiyiz. Başka doğum yapan var mı takip edemedim.
Ay maşallah tam takvimde yazan günde geliyor yaKızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler yatışımı yaptılar ebeyle biraz inatlastik suyun gelmemiş deyip durdu baska bi hemsire geldi bakti gelmis suyu dedi hala da daha geliyo oturup kalktıkca sapsari bi su bilginiz olsun
Bende gene tık yok
Aman Allahım ne görüyorumHepiniz aklımdasınız inşallah kazasız belasız alırım kucağıma oğlumu
Hiç beter olucakmıs diye düşünme onlar oğlunun sana kavuşmak için yaptığı kasılmalar hep böyle düşün ve her geldiğinde ona kaçacağım anı düşün inanla süresi 30 sn falan güzel güzel nefesini al ve muhakkak yürümeye çalış. Yatağa bağlı kalmaKızlar şimdi detay vereyim merak eden olursa. Gelen su baya limonata gibi sapsarı bi su ben hep beyaz temiz bi su hayal etmiştim nedensegeldik hastaneye ebeye benim suyum geldi dedim nedense dalga geçiyomuşum gibi baktı bacaklarıma falan ped taktım dedim bi de evde geldi suyum zaten akıta akıta mı gelecektim sanki neyse doğumhaneye aldılar beni çatala yatırdılar daha elini sürmeden yok senin suyun gelmemiş dedi. %100 eminim geldi dedim bu sefer çatı muayenesi yaptı sanırım iki parmağını soktu baya canım acıdı ama yine yok senin suyun gelmemiş kese sağlam duruyo dedi ben yine çok eminim suyum geldi dedim sinirlendi ofladı başka bi ebe çağırdı bu sefer o da çatı muayenesi yaptı, yok suyun gelmiş hatta açılma da var dedi. Ben de öteki hemşireye baktim hatta inatla suyun gelmemiş diyene haftamı sordu, zaten günün geçmiş suyun gelmese bile bırakmazdım seni yatırırdım dedi ebe. Damar yolu açtılar bez bağladılar sonra nstye aldılar nstde adet sancısı gibi kramp girmeye başladı hatta görümcem 200e çıktı bu falan dedi ama ebe bunlar fos sancılar dedi daha beter olcakmis sabaha karşı ancak başlar sancıların anca akşamüstü doğurursun sen dedi ama şu anda 10-15 dkda bi adet sancısı gibi kasıklarıma ağrı giriyo bi 10 saniyeliğine o da dayanilmayacak gibi bi ağrı değil. Şimdilik bu kadar beklemedeyim hala suyum geliyo ama hareket ettikçe
Allah anali babali büyütsün masallahBiz bebisle iyiyiz. Başka doğum yapan var mı takip edemedim.
Bi avazda dogurursun insallahKızlar şimdi detay vereyim merak eden olursa. Gelen su baya limonata gibi sapsarı bi su ben hep beyaz temiz bi su hayal etmiştim nedensegeldik hastaneye ebeye benim suyum geldi dedim nedense dalga geçiyomuşum gibi baktı bacaklarıma falan ped taktım dedim bi de evde geldi suyum zaten akıta akıta mı gelecektim sanki neyse doğumhaneye aldılar beni çatala yatırdılar daha elini sürmeden yok senin suyun gelmemiş dedi. %100 eminim geldi dedim bu sefer çatı muayenesi yaptı sanırım iki parmağını soktu baya canım acıdı ama yine yok senin suyun gelmemiş kese sağlam duruyo dedi ben yine çok eminim suyum geldi dedim sinirlendi ofladı başka bi ebe çağırdı bu sefer o da çatı muayenesi yaptı, yok suyun gelmiş hatta açılma da var dedi. Ben de öteki hemşireye baktim hatta inatla suyun gelmemiş diyene haftamı sordu, zaten günün geçmiş suyun gelmese bile bırakmazdım seni yatırırdım dedi ebe. Damar yolu açtılar bez bağladılar sonra nstye aldılar nstde adet sancısı gibi kramp girmeye başladı hatta görümcem 200e çıktı bu falan dedi ama ebe bunlar fos sancılar dedi daha beter olcakmis sabaha karşı ancak başlar sancıların anca akşamüstü doğurursun sen dedi ama şu anda 10-15 dkda bi adet sancısı gibi kasıklarıma ağrı giriyo bi 10 saniyeliğine o da dayanilmayacak gibi bi ağrı değil. Şimdilik bu kadar beklemedeyim hala suyum geliyo ama hareket ettikçe
Cnm kotu dusunme evet sancilar canimizi acitiyor ama sonu cok guzel hepsi birden geciyor sanci aninda derin derin nefes al ve kisa kisa geri cikar sonunu uzunca cikar cok cok yardimci oluyorKızlar şimdi detay vereyim merak eden olursa. Gelen su baya limonata gibi sapsarı bi su ben hep beyaz temiz bi su hayal etmiştim nedensegeldik hastaneye ebeye benim suyum geldi dedim nedense dalga geçiyomuşum gibi baktı bacaklarıma falan ped taktım dedim bi de evde geldi suyum zaten akıta akıta mı gelecektim sanki neyse doğumhaneye aldılar beni çatala yatırdılar daha elini sürmeden yok senin suyun gelmemiş dedi. %100 eminim geldi dedim bu sefer çatı muayenesi yaptı sanırım iki parmağını soktu baya canım acıdı ama yine yok senin suyun gelmemiş kese sağlam duruyo dedi ben yine çok eminim suyum geldi dedim sinirlendi ofladı başka bi ebe çağırdı bu sefer o da çatı muayenesi yaptı, yok suyun gelmiş hatta açılma da var dedi. Ben de öteki hemşireye baktim hatta inatla suyun gelmemiş diyene haftamı sordu, zaten günün geçmiş suyun gelmese bile bırakmazdım seni yatırırdım dedi ebe. Damar yolu açtılar bez bağladılar sonra nstye aldılar nstde adet sancısı gibi kramp girmeye başladı hatta görümcem 200e çıktı bu falan dedi ama ebe bunlar fos sancılar dedi daha beter olcakmis sabaha karşı ancak başlar sancıların anca akşamüstü doğurursun sen dedi ama şu anda 10-15 dkda bi adet sancısı gibi kasıklarıma ağrı giriyo bi 10 saniyeliğine o da dayanilmayacak gibi bi ağrı değil. Şimdilik bu kadar beklemedeyim hala suyum geliyo ama hareket ettikçe
Bir avazda kolayca doğsun inşallah canım. Dualarımız seninle. Paşanı hayal et az biraz sabır.❤Kızlar şimdi detay vereyim merak eden olursa. Gelen su baya limonata gibi sapsarı bi su ben hep beyaz temiz bi su hayal etmiştim nedensegeldik hastaneye ebeye benim suyum geldi dedim nedense dalga geçiyomuşum gibi baktı bacaklarıma falan ped taktım dedim bi de evde geldi suyum zaten akıta akıta mı gelecektim sanki neyse doğumhaneye aldılar beni çatala yatırdılar daha elini sürmeden yok senin suyun gelmemiş dedi. %100 eminim geldi dedim bu sefer çatı muayenesi yaptı sanırım iki parmağını soktu baya canım acıdı ama yine yok senin suyun gelmemiş kese sağlam duruyo dedi ben yine çok eminim suyum geldi dedim sinirlendi ofladı başka bi ebe çağırdı bu sefer o da çatı muayenesi yaptı, yok suyun gelmiş hatta açılma da var dedi. Ben de öteki hemşireye baktim hatta inatla suyun gelmemiş diyene haftamı sordu, zaten günün geçmiş suyun gelmese bile bırakmazdım seni yatırırdım dedi ebe. Damar yolu açtılar bez bağladılar sonra nstye aldılar nstde adet sancısı gibi kramp girmeye başladı hatta görümcem 200e çıktı bu falan dedi ama ebe bunlar fos sancılar dedi daha beter olcakmis sabaha karşı ancak başlar sancıların anca akşamüstü doğurursun sen dedi ama şu anda 10-15 dkda bi adet sancısı gibi kasıklarıma ağrı giriyo bi 10 saniyeliğine o da dayanilmayacak gibi bi ağrı değil. Şimdilik bu kadar beklemedeyim hala suyum geliyo ama hareket ettikçe
Canim gozunaydin bir avazda dogurursun insallah.Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler yatışımı yaptılar ebeyle biraz inatlastik suyun gelmemiş deyip durdu baska bi hemsire geldi bakti gelmis suyu dedi hala da daha geliyo oturup kalktıkca sapsari bi su bilginiz olsun
Benimki sapsari içinde de böyle sarı parçacıklar var ben de şaşırdım.
Canim gozunaydin bir avazda dogurursun insallah.
Benim suyum geldiginde de hemşire bi inanmadı gitti. Bence sizin suyunu gelmiyo yaa diyip durdu. Başka biri kontrol etti de yatisimi yapmışlardı
Benden gelen su sarı değildi bu arada baya duruydu ama içinde kan parçaları vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?