2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gecmis olsun canım bebisinede Allah şifa versin insallah çabuk kavusursunuz

Geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun canım biran önce kavuşursun inşallah yavruna

Hastane 30 saat dolunca çıkış veriyor ama gaz çıkarma şartıyla. Ben hala çıkaramadım. Tecrübeli anneler siz nasıl çıkardınız

Geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin . Şükür şimdi iyiyse

Çok geçmiş olsun canım, Allah sağlıkla en kısa zamanda sizi birbirinize kavuştursun

Sancı fln cikti mi ? Doğumun cuma kesin demi cnm
Yok sancı 0 lardaydı resmen kıpırdama yoktu 3üncüde azcık hareket gördüde bıraktı neyseki. Cuma 9da kesin sezaryen şuan.
Nstdeyken doğum yapamayan birini sezaryene aldılar acilen, gözüm korktu. Bizde deneyip yapamasak o panikle ameliyata alacaklardı. kadın perişan haldeydi yorgunluktan

Çok geçmiş olsun ya o ebelerden zaten kıllanmıştım hastanede pek iyi çıkmadı demek neyseki müdahale edebilmişler Allah korumuş oğluşunu sağlıkla çıkmak da nasip olsun inşaallah bir daha göstermesin rabbim böyle sıkıntı

Çok çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak atlatırsınız.

Hastane 30 saat dolunca çıkış veriyor ama gaz çıkarma şartıyla. Ben hala çıkaramadım. Tecrübeli anneler siz nasıl çıkardınız
Ben zorlandığımı hatırlamıyorum cnm ayağa kalkınca az yürümeden sonra tuvaletimi bile yapabilmiştim. Sanırım bol yürümek iyi gelir

Çok büyük geçmiş olsun inşallah bir an önce kavuşursunuz

Yürümek iyi geliyor mümkün olduğunca.bir de sanki düşündükçe olmuyor gibi,ha olacak de olacak dedikçe strese giriyor vücut,o tarafı hiç düşünmemeye çalış kasların gevşesin

Kızlar nstden sonra doktor herşey yolunda dedi. Doğum nasıl gözüküyor dedim ilk bebeğini normal doğurmuşsun buda normal doğum olur dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Hastaneden çıkıp çarşıya gittik yürüdük yürüdük eve geldik her yerim ağrıyor resmen. Kendiliğinden doğumum başlasın çok istiyorum yaa. Dua edin bana ❤

Cok gecmis olsun canim. Insallah en kisa zamanda saglikla kavusursunuz.

Kizlar bebek aşıları sadece sağlık ocağında mi vuruluyor? Bilgisi olan var mı?

Geçmiş olsun canim inşallah kavuşursunuz

Kızlar bugün randevum vardi kilosu 2800 küsürmüş karın çevresi geriden geliyor dedi dogunca küveze girebilir dedi belki kesin demedi sonra da çok kötü degil aslında falan filan dedi plensatada yaşlanmaya başlamş fazla beslemz artk dedi nstye soktu sancı çıktı ama normal dedi hagtaya tekrar gidicem bakalım. Bana çok az gelmdi öyle küvezlik gibi degil bence karın çevresi için sadece geri dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…