Üzülme strese girersin cnm dil bilmesen bilene yardımcı olurlar avrupadamisin avrupa hastahaneleri konusunda iyi gercekten Allaha sığın inş bir sıkıntı olmaz telefonda çeviri yaparak bir sekilde anlaşırsn insallahYarın sabah 6 da hastaneye yaticam aslında bu akşamdan yatış yapmışım gibi gösterdi doktorum ama dil bilmediğimden ve refakatcide kabul edilmediği için ufak bı tolerans gösterdiler . Çok stresliyim hem sezeryan hem refakatcisiz hemde 5 gün hastanede kalmak nedir ya çok moralim bozuk o yüzden
Sağlıkla al kucağına. Kolaylıkla geçer 5 gün anlamazsın bile inşallah.Yarın sabah 6 da hastaneye yaticam aslında bu akşamdan yatış yapmışım gibi gösterdi doktorum ama dil bilmediğimden ve refakatcide kabul edilmediği için ufak bı tolerans gösterdiler . Çok stresliyim hem sezeryan hem refakatcisiz hemde 5 gün hastanede kalmak nedir ya çok moralim bozuk o yüzden
Kesin olmayan birseyi neden söyleyip moral bozarlarki. Benim kızım 2700dogmustu ve gelisimi geriden geliyordu küveze fln almadılar. Sen canını sıkma insallah problemsiz alırsın kucagına.Kızlar bugün randevum vardi kilosu 2800 küsürmüş karın çevresi geriden geliyor dedi dogunca küveze girebilir dedi belki kesin demedi sonra da çok kötü degil aslında falan filan dedi plensatada yaşlanmaya başlamş fazla beslemz artk dedi nstye soktu sancı çıktı ama normal dedi hagtaya tekrar gidicem bakalım. Bana çok az gelmdi öyle küvezlik gibi degil bence karın çevresi için sadece geri dedi
Biz buradayız üzülme uzaktan destekle geçer 5 günde inşaallahYarın sabah 6 da hastaneye yaticam aslında bu akşamdan yatış yapmışım gibi gösterdi doktorum ama dil bilmediğimden ve refakatcide kabul edilmediği için ufak bı tolerans gösterdiler . Çok stresliyim hem sezeryan hem refakatcisiz hemde 5 gün hastanede kalmak nedir ya çok moralim bozuk o yüzden
Refakatçi neden yok ? Nasıl kalkıcaksın bebegi almaya falan . çok ilginç normal mı olacakYarın sabah 6 da hastaneye yaticam aslında bu akşamdan yatış yapmışım gibi gösterdi doktorum ama dil bilmediğimden ve refakatcide kabul edilmediği için ufak bı tolerans gösterdiler . Çok stresliyim hem sezeryan hem refakatcisiz hemde 5 gün hastanede kalmak nedir ya çok moralim bozuk o yüzden
İnşAllah cnm yaa ilk kızımda öyle dogdu girmedi hiç küveze falan dediğin gibi sagolasın.Kesin olmayan birseyi neden söyleyip moral bozarlarki. Benim kızım 2700dogmustu ve gelisimi geriden geliyordu küveze fln almadılar. Sen canını sıkma insallah problemsiz alırsın kucagına.
2 yaş verem ve 1 yaş su çiçeği aşısı hariç diğer bütün aşıları özelde yaptırabılıyorsun . Ben medicalparkta muayene sonrası ücretsiz yaptırdım kızımda hep .Kizlar bebek aşıları sadece sağlık ocağında mi vuruluyor? Bilgisi olan var mı?
Masallah Allah anali babali büyütsün hayirli olsunSelam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun
Hadi seninde gözünaydın çok şükür güzel haberler gelmesiSelam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursun çok şükür müdahale olmuş Allahım sizlere bağışlamış evladınızıKızlar doğum yaptım ama berbat felaket bi doğum yaşadım oğlumu çıkaramadılar kanaldan 1 dakika kadar kalbi durdu geri döndürdüler başka hastaneye sevk ettiler şimdi durumu iyi çok şükür ama 5 gün orda kalacakmış dualarınızı eksik etmeyin nolur bu yaşadıklarımızı allah kimseye yaşatmasın
Allah razı olsun canım çok sağulasınMasallah Allah anali babali büyütsün hayirli olsun
Sagol balım çok şükür gelir zamanla inşHadi seninde gözünaydın çok şükür güzel haberler gelmesisütünde gelir acele etme sağlıkla büyüt inş kuzunu
Maşallah darısı biz bekleyenlere ins gözün aydın olsun canımSelam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun
Allah anali babali büyütsün inşllah.Selamlar kızlar, miniğimi dün sabah kucağıma aldımçok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında.
Sezeryan epi olup ayakları şişen varmı yada olabilirmi bilgisi olan var mı? Bildiğiniz davul oldular
Üzülme strese girersin cnm dil bilmesen bilene yardımcı olurlar avrupadamisin avrupa hastahaneleri konusunda iyi gercekten Allaha sığın inş bir sıkıntı olmaz telefonda çeviri yaparak bir sekilde anlaşırsn insallah
Bulgaristan dayım hastanelerine ilk kez yaticam hiç bilmiyorum iyi midir kötü müdür Türkçe bilen Türk hemsireler varmış benim sıkıntım refakatcisiz olmak ve 5 gün kalmak çok uzunÜzülme strese girersin cnm dil bilmesen bilene yardımcı olurlar avrupadamisin avrupa hastahaneleri konusunda iyi gercekten Allaha sığın inş bir sıkıntı olmaz telefonda çeviri yaparak bir sekilde anlaşırsn insallah
Amin inşaallah canımSağlıkla al kucağına. Kolaylıkla geçer 5 gün anlamazsın bile inşallah.
Allah razı olsun hepinizden iyiki varsiniz tanimasam da hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum yüreği güzel insanlarBiz buradayız üzülme uzaktan destekle geçer 5 günde inşaallah
Gözün aydın canim. Allah anali babali büyütsün inşallahSelam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun
Sezerryan olacak işte saçmalığın daniskasi pandemiden dolayı refakatçi almıyorlarmis birde 2 gün boyunca bebek yanımda olmayacak sadece emzirmeye getircekler gelde anla sacmasapan sistemlerini sonuçta refakatcide test yaptırıp alınabilirRefakatçi neden yok ? Nasıl kalkıcaksın bebegi almaya falan . çok ilginç normal mı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?