2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Üzülme strese girersin cnm dil bilmesen bilene yardımcı olurlar avrupadamisin avrupa hastahaneleri konusunda iyi gercekten Allaha sığın inş bir sıkıntı olmaz telefonda çeviri yaparak bir sekilde anlaşırsn insallah

Sağlıkla al kucağına. Kolaylıkla geçer 5 gün anlamazsın bile inşallah.

Kesin olmayan birseyi neden söyleyip moral bozarlarki. Benim kızım 2700dogmustu ve gelisimi geriden geliyordu küveze fln almadılar. Sen canını sıkma insallah problemsiz alırsın kucagına.

Biz buradayız üzülme uzaktan destekle geçer 5 günde inşaallah

Refakatçi neden yok ? Nasıl kalkıcaksın bebegi almaya falan . çok ilginç normal mı olacak

Kesin olmayan birseyi neden söyleyip moral bozarlarki. Benim kızım 2700dogmustu ve gelisimi geriden geliyordu küveze fln almadılar. Sen canını sıkma insallah problemsiz alırsın kucagına.
İnşAllah cnm yaa ilk kızımda öyle dogdu girmedi hiç küveze falan dediğin gibi sagolasın.

Mnkpnda amin sagolasn cnm randevuyu anca 25ine buldm tahmini doğumdan bir gün önceye aldm dediği hastaneden ama bakalm hayırlısı

Kizlar bebek aşıları sadece sağlık ocağında mi vuruluyor? Bilgisi olan var mı?
2 yaş verem ve 1 yaş su çiçeği aşısı hariç diğer bütün aşıları özelde yaptırabılıyorsun . Ben medicalparkta muayene sonrası ücretsiz yaptırdım kızımda hep .

Selam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun

Masallah Allah anali babali büyütsün hayirli olsun

Reactions: H E
Hadi seninde gözünaydın çok şükür güzel haberler gelmesi sütünde gelir acele etme sağlıkla büyüt inş kuzunu

Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla kavuştursun çok şükür müdahale olmuş Allahım sizlere bağışlamış evladınızı

Maşallah darısı biz bekleyenlere ins gözün aydın olsun canım

Allah anali babali büyütsün inşllah.
Gözünüz aydın. Agrilarinizda en kisa zamanda gecer insallah

Bulgaristan dayım hastanelerine ilk kez yaticam hiç bilmiyorum iyi midir kötü müdür Türkçe bilen Türk hemsireler varmış benim sıkıntım refakatcisiz olmak ve 5 gün kalmak çok uzun

Gözün aydın canim. Allah anali babali büyütsün inşallah

Refakatçi neden yok ? Nasıl kalkıcaksın bebegi almaya falan . çok ilginç normal mı olacak
Sezerryan olacak işte saçmalığın daniskasi pandemiden dolayı refakatçi almıyorlarmis birde 2 gün boyunca bebek yanımda olmayacak sadece emzirmeye getircekler gelde anla sacmasapan sistemlerini sonuçta refakatcide test yaptırıp alınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…