2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar sezeryan olalı 2hafta oldu. Dikişim altinda sert şişlik var. Normal mi bilmiyorum. Doktor herhangi bir krem de vermedi hala sağa sola dönemiyorum ağrıdan. Kaburgalarım da ağrıyor
Bu durumlari yaşayan var mı

Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta sezeryan oldum ikinci kez . İkisinde de dikişlerim çok ağrıyordu ve 6 ay kadar devam ediyor bu ağrılar bilgin olsun.Doktor Fito diye bir krem vermişti ilk sezeryanda dikişlere sürmek için alabilirsin sen de çok etkili.bir kremdir.Ayrica ağrın çok olursa parol at bir tane faydasını göreceksin

Teşekkür ederim canım kremi alaym. sende de dikiş oldugu bölgede sert ele gelen sislik varmıydı

Teşekkür ederim canım kremi alaym. sende de dikiş oldugu bölgede sert ele gelen sislik varmıydı
Doktorum bu kremi vermişti iz kalmasın diye . Kendim suremiyordum sertlik var mıydı bilmiyorum . Eğilip kalkarken temkinli olmakta fayda var çok zorlama kendini

Eklentiler

• Screenshot_20210609-155607~2.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim alıntılamayı beceremedim kızımı anneme bıraktım iyi şuan çok şükür ben hastaneye geri giyorum yatış yapılacak sancım sık olmasa da 15/20 bir var açılma 3/4 santim kanama başladı suyum gelmedi doğum başlamış bakalım ne zaman dogururum Rabbim yar ve yardımcımız olsun duvalarım sizlerle sizde beni eksik etmeyin duvanızdan Çümleten Allaha emanet sağ saglim dönmeyi nasip etsin evimize hepimizi Allahım

Hadi inş kolay doğumlar olsun canım

Kızın için çok geçmiş olsun canım benim . O emin ellerde aklın onda kalmasın. Şimdi küçük melegine yogunlas çok güzel bı doğumla kucağına alırsın inşallah . Herşey su gibi kolay olsun .

Ben daha önceki doğumumda tüm dikiş hizası değil ama tek taraflı yaşamıştım elime gelen küçük bi şişlik.senin gibi erken dönemde farketmemişim üç dört aylık olmuştu sanırımbebek yanlış hatırlamıyorsam,belki de iki aylık falandı.işk genel cerraha muayene olmuştum sanırım rahmin sarkmış olabileceğinden falan bahsetmişti korkutmuştu beni.ultrason istediler bişey olmadığı çıktı ultrason çeken dr dikiş görünenden ibaret değil iç katlardaki var olabilir demişti.öyle geçti gitti.seninki daha çok çok yeni en az bi altı ay lazım oranın iyice düzene girmesi için.seninki de benim anlattığımgibi büyük olaslıkla.hiç canını sıkma kendine zaman ver,tabi akıntı falan olursa enfeksiyon olacağından öyle olursa önemsersin

Akıntı yok canım şükür. Inşallah zamanla geçer çok teşekkür ederim

Bi avazda kurtulursun insallah canım Allah yardımcın olsun

Kızlar doğum yaptım ama berbat felaket bi doğum yaşadım oğlumu çıkaramadılar kanaldan 1 dakika kadar kalbi durdu geri döndürdüler başka hastaneye sevk ettiler şimdi durumu iyi çok şükür ama 5 gün orda kalacakmış dualarınızı eksik etmeyin nolur bu yaşadıklarımızı allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…