ilk değil kızım var canım ama onu 3140 doğurdum normal doğumla. Gerçi onada 3500 demişlerdi daha az doğdu ama şimdi suni falan takmak ister diye korktum birden.
Kızlar nst deyim şuan dün gece çok agrım vardı genetal bölge batması gibi bacakların kalkmıyor Dr yatış verdi 4 santim açılma varmış sancı düzenliyse kaçış yok dedi ama sunide almak beni korkutuyor kızımda hasta ateşler içinde şimdi babası onu acile götürdü duva edin herşey üst üste geldi
canım geçmiş olsun kızın için, havalardan falandır endişe etme hemen, açıklığın varsa bebek kanala girene kdr suni verirler belki çok skntı olmaz o da ona da endişe etme hemen öle peşin peşin
ilk değil kızım var canım ama onu 3140 doğurdum normal doğumla. Gerçi onada 3500 demişlerdi daha az doğdu ama şimdi suni falan takmak ister diye korktum birden.
Canim yanlış çıkabilir ölçümler. Benim oğlanin kilosunu da yanlış olctuler malum ama senin kilosu daha çok olursa normal doğum zorlayabilir. Ne diyor dr bu duruma? Hirasarem
Canim Allah sifa versin ikinize de sağlıkla çıkarsınız hastaneden insallah kızında sende gecmis olsun cok
Canim yanlış çıkabilir ölçümler. Benim oğlanin kilosunu da yanlış olctuler malum ama senin kilosu daha çok olursa normal doğum zorlayabilir. Ne diyor dr bu duruma? Hirasarem
Canim Allah sifa versin ikinize de sağlıkla çıkarsınız hastaneden insallah kızında sende gecmis olsun cok
Sonuçlar iyi çıkmış dedi iri bebek dedi nsty yolladı. Doğumla alakalı şuan bir şey demedi. idrar yollarımda iltihap varmış onun içinde nstden sonra ilaç yazacakmış.♀
Tetikleyen faktor farklı olsa da sarılık pik evresinden sonra düşecek için rahat olsun. Evladın yanında sütünden onca sana ihtiyacı var bol bol bugunlerin tadını çıkar birazcık sabır ...
Spiralle iyi korunan da var ama hamile kalanların nasıl oluyor kaydı mı senin de? Ya valla ben ciddiyim en iyisi hiç yaklasmamak diyorum. Ya da yumurtlama günlerini iyi takip edip o günlerde olmamasi
Cnm kaymamisti bende hala yerinde duruyordu ve hormonlu olaniydi... doktor mecburen o spirali bi sekil cikarmak zorunda kaldi ve zaten o kizimi 17 haftalikken suyumun gelmesiyle kaybetmistim belkide spiralin yan etkisindendir diye dusundum.. bilemiyoruz
Kızlar nst deyim şuan dün gece çok agrım vardı genetal bölge batması gibi bacakların kalkmıyor Dr yatış verdi 4 santim açılma varmış sancı düzenliyse kaçış yok dedi ama sunide almak beni korkutuyor kızımda hasta ateşler içinde şimdi babası onu acile götürdü duva edin herşey üst üste geldi
tam ben sorcaktım YYesimufuk
sormş, sonradan kontrol edildi mi hiç? sonradan da çıkabilio sanrm şeker. ben de suniyle doğum yaptım bilirim zorluğunu inşallah korktuğunu yaşamazsın. bunda ümitliyim ben sen de ol kiii ben 40+2yim bugün umut ekmeğimiz
tam ben sorcaktım YYesimufuk
sormş, sonradan kontrol edildi mi hiç? sonradan da çıkabilio sanrm şeker. ben de suniyle doğum yaptım bilirim zorluğunu inşallah korktuğunu yaşamazsın. bunda ümitliyim ben sen de ol kiii ben 40+2yim bugün umut ekmeğimiz
Sağlıkla gelirler inşallah. Kanda şekere bakmış oda normal çıkmış ayrıca doktor sadece iri bebek genetik diyor her seferinde bunu duyuyorum. Nsty hala girmedim bi gireyim belkide hiç sancım çıkmaz oda eve yollar.