2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kızlar ultrasondan çıktım sonuçları göstermek için bekliyorum. Benim baya gözüm korktu yaa.

Eklentiler

• 20210609_114313.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 98
39 haftalik gorunuyor cnm kilosu da baya var kokma ilk gebelik mi
ilk değil kızım var canım ama onu 3140 doğurdum normal doğumla. Gerçi onada 3500 demişlerdi daha az doğdu ama şimdi suni falan takmak ister diye korktum birden.

canım geçmiş olsun kızın için, havalardan falandır endişe etme hemen, açıklığın varsa bebek kanala girene kdr suni verirler belki çok skntı olmaz o da ona da endişe etme hemen öle peşin peşin

hemen korkutma kendini, evet bebeğin ölçüm olarak önde ama olablr, bi konuş bkalm dr un ne dicek
sıra bekliyorum eşim tepemde gülüp duruyor bizi eve göndermez diye sinir oldum. Suni almıştım kızımda da o yüzden kendi sancımla doğurmak istedim hep.

ilk değil kızım var canım ama onu 3140 doğurdum normal doğumla. Gerçi onada 3500 demişlerdi daha az doğdu ama şimdi suni falan takmak ister diye korktum birden.
Canim yanlış çıkabilir ölçümler. Benim oğlanin kilosunu da yanlış olctuler malum ama senin kilosu daha çok olursa normal doğum zorlayabilir. Ne diyor dr bu duruma?
Hirasarem Canim Allah sifa versin ikinize de sağlıkla çıkarsınız hastaneden insallah kızında sende gecmis olsun cok

Sonuçlar iyi çıkmış dedi iri bebek dedi nsty yolladı. Doğumla alakalı şuan bir şey demedi. idrar yollarımda iltihap varmış onun içinde nstden sonra ilaç yazacakmış.‍♀

Spiralle iyi korunan da var ama hamile kalanların nasıl oluyor kaydı mı senin de? Ya valla ben ciddiyim en iyisi hiç yaklasmamak diyorum. Ya da yumurtlama günlerini iyi takip edip o günlerde olmamasi
Cnm kaymamisti bende hala yerinde duruyordu ve hormonlu olaniydi... doktor mecburen o spirali bi sekil cikarmak zorunda kaldi ve zaten o kizimi 17 haftalikken suyumun gelmesiyle kaybetmistim belkide spiralin yan etkisindendir diye dusundum.. bilemiyoruz

Gecmis olsun canım kızın bebisin sen sağlıkla cıkarsınız insallah

şeker testi yaptırdım canım sonuçlar normal çıktı.
tam ben sorcaktım Y Yesimufuk sormş, sonradan kontrol edildi mi hiç? sonradan da çıkabilio sanrm şeker. ben de suniyle doğum yaptım bilirim zorluğunu inşallah korktuğunu yaşamazsın. bunda ümitliyim ben sen de ol kiii ben 40+2yim bugün umut ekmeğimiz

Sağlıkla gelirler inşallah. Kanda şekere bakmış oda normal çıkmış ayrıca doktor sadece iri bebek genetik diyor her seferinde bunu duyuyorum. Nsty hala girmedim bi gireyim belkide hiç sancım çıkmaz oda eve yollar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…