2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Allah biran önce şifayla kavuşmanızı nasip etsin

Ya sorun yoksa hiç söyleme dimi bu doktorlar insanı fıtık eder. hiç takma canım ya kilosu değil önemli olan gelişimi 2500 gr geçtikten sonra kilosu normal kabul ediliyor ayrıca.

Ya sorun yoksa hiç söyleme dimi bu doktorlar insanı fıtık eder. hiç takma canım ya kilosu değil önemli olan gelişimi 2500 gr geçtikten sonra kilosu normal kabul ediliyor ayrıca.
Ayy sorma yaa bütün moralim bozuldu zaten hep gittiğim eve yakın hastaneydi şimdi bana başkanhastaneyi öneriyo oraya git orda bakılsn bide olmazsa doğum orda olur normal derlerse buraya gelirsin dio

Canimm çok gecmis olsun Rabbim size bagislasin . Ne diyecegimi bilemedim hem sana hem bebise tranva yasatmislar nasıl hastane bu ya . Tekrar geçmiş olsun

Canim benim cok cok gecmis olsun rabbim bugun yasananlari unutturacak guzel gunler yasatsin size Allahim ikinize de guc kuvvet versin hem madden hem manen Dualarimizdasiniz

Kizlar bebek aşıları sadece sağlık ocağında mi vuruluyor? Bilgisi olan var mı?
Hayir canim ozel hastanelerde de oluo genelde, yalniz dikkat etmen gereken hastanelerdeki asilarin tarihi, eger buyuksehirde ve tercih edilen bi hastane deilse kontrol etmen gerekeblr

Kizlar bebek aşıları sadece sağlık ocağında mi vuruluyor? Bilgisi olan var mı?
Özel hastanede de vurulduk rota gibi aşılarda dahil kimisini de saglikocaginda yaptirdik. Hangileriydi hatırlamıyorum ama bazen hastanede stok az olduğu için erken bitebiliyormus. Kontrol zamanı doktorunuza sorarsanız yardımcı olur boşa saglikocaginin kalabalığına karismazsiniz

Ayy sorma yaa bütün moralim bozuldu zaten hep gittiğim eve yakın hastaneydi şimdi bana başkanhastaneyi öneriyo oraya git orda bakılsn bide olmazsa doğum orda olur normal derlerse buraya gelirsin dio
İçin rahat edecekse başka doktora git tabi. Allah yardımcın olsun. Kireçlenme burada bir çok kişide çıktı artık çok normal galiba. İyi insanlarla karşılaşalım inşallah.❤

Gözünüz aydın hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Narkoz epidural falan ödem yapıyor . Doğum sonrası kontrollerine eşimin botlariyla gitmiştim katmerli ödem olmustu atması biraz uzayabilir telaş etmeyin

Hastane 30 saat dolunca çıkış veriyor ama gaz çıkarma şartıyla. Ben hala çıkaramadım. Tecrübeli anneler siz nasıl çıkardınız
Ben çıkaramadım çok zorlandım en sonunda hastaneden çıkabilmek için lavman istedim o sayede çıkardım çok az öyle eve gönderdiler.
severb Canim gozunuzaydin ve çok geçmiş olsun insallah sagsalim evinize varirsiniz çok üzüldüm

İnşallah bı aksilik çıkmazsa minik japon baligim hastaneden taburcu oluyor 10 gün geçip gitti şükür.
Dün çok kötü olmuştum. Emzirmek için 3.5ta hastanede olacaktım sözde evde yardımcı abla vardı temizliği bitiremedi . Oğlum kudurdu onu uyutayim derken sizmisim saat 5i geçiyordu . Aramışlar beni cevapsız aramayı görünce salya sumuk ağladım artık eşime sarılıp. Kızımız beni bekliyordu onu terkettim gibi hissediyorum diye. Sağolsun eşim taksiyle uçarak götürdü ama hıçkırıklarimi tutamıyorum içim nasıl yanıyor. Sonunda hanfendinin 6.5 mamasina yetiştim . Herhalde uzunca bi süre o iç acısını unutamayacagim.

Zor bir süreci atlattın çok şükür. Rabbim bir daha sizi ayırmasın inşallah. Minnoş kızın sağlıkla büyüsün.❤

Geçmiş olsun canım inşaallah en kısa sürede saglicakla taburcu olursunuz ikinizde

Cok gecmiş olsun canım sağ salim ikinizde kurtulmuşunuz ins evinize donersiniz biranonce ben salı demisdim ama tutturamadım

Yarın sabah 6 da hastaneye yaticam aslında bu akşamdan yatış yapmışım gibi gösterdi doktorum ama dil bilmediğimden ve refakatcide kabul edilmediği için ufak bı tolerans gösterdiler . Çok stresliyim hem sezeryan hem refakatcisiz hemde 5 gün hastanede kalmak nedir ya çok moralim bozuk o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…