Canım geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Allah biran önce şifayla kavuşmanızı nasip etsinKızlar doğum yaptım ama berbat felaket bi doğum yaşadım oğlumu çıkaramadılar kanaldan 1 dakika kadar kalbi durdu geri döndürdüler başka hastaneye sevk ettiler şimdi durumu iyi çok şükür ama 5 gün orda kalacakmış dualarınızı eksik etmeyin nolur bu yaşadıklarımızı allah kimseye yaşatmasın
Ya sorun yoksa hiç söyleme dimi bu doktorlar insanı fıtık eder. hiç takma canım ya kilosu değil önemli olan gelişimi 2500 gr geçtikten sonra kilosu normal kabul ediliyor ayrıca.Kızlar bugün randevum vardi kilosu 2800 küsürmüş karın çevresi geriden geliyor dedi dogunca küveze girebilir dedi belki kesin demedi sonra da çok kötü degil aslında falan filan dedi plensatada yaşlanmaya başlamş fazla beslemz artk dedi nstye soktu sancı çıktı ama normal dedi hagtaya tekrar gidicem bakalım. Bana çok az gelmdi öyle küvezlik gibi degil bence karın çevresi için sadece geri dedi
Ayy sorma yaa bütün moralim bozuldu zaten hep gittiğim eve yakın hastaneydi şimdi bana başkanhastaneyi öneriyo oraya git orda bakılsn bide olmazsa doğum orda olur normal derlerse buraya gelirsin dioYa sorun yoksa hiç söyleme dimi bu doktorlar insanı fıtık eder. hiç takma canım ya kilosu değil önemli olan gelişimi 2500 gr geçtikten sonra kilosu normal kabul ediliyor ayrıca.
Canimm çok gecmis olsun Rabbim size bagislasin . Ne diyecegimi bilemedim hem sana hem bebise tranva yasatmislar nasıl hastane bu ya . Tekrar geçmiş olsunKızlar doğum yaptım ama berbat felaket bi doğum yaşadım oğlumu çıkaramadılar kanaldan 1 dakika kadar kalbi durdu geri döndürdüler başka hastaneye sevk ettiler şimdi durumu iyi çok şükür ama 5 gün orda kalacakmış dualarınızı eksik etmeyin nolur bu yaşadıklarımızı allah kimseye yaşatmasın
Canim benim cok cok gecmis olsun rabbim bugun yasananlari unutturacak guzel gunler yasatsin sizeKızlar doğum yaptım ama berbat felaket bi doğum yaşadım oğlumu çıkaramadılar kanaldan 1 dakika kadar kalbi durdu geri döndürdüler başka hastaneye sevk ettiler şimdi durumu iyi çok şükür ama 5 gün orda kalacakmış dualarınızı eksik etmeyin nolur bu yaşadıklarımızı allah kimseye yaşatmasın
Hayir canim ozel hastanelerde de oluo genelde, yalniz dikkat etmen gereken hastanelerdeki asilarin tarihi, eger buyuksehirde ve tercih edilen bi hastane deilse kontrol etmen gerekeblrKizlar bebek aşıları sadece sağlık ocağında mi vuruluyor? Bilgisi olan var mı?
Özel hastanede de vurulduk rota gibi aşılarda dahil kimisini de saglikocaginda yaptirdik. Hangileriydi hatırlamıyorum ama bazen hastanede stok az olduğu için erken bitebiliyormus. Kontrol zamanı doktorunuza sorarsanız yardımcı olur boşa saglikocaginin kalabalığına karismazsinizKizlar bebek aşıları sadece sağlık ocağında mi vuruluyor? Bilgisi olan var mı?
İçin rahat edecekse başka doktora git tabi. Allah yardımcın olsun. Kireçlenme burada bir çok kişide çıktı artık çok normal galiba. İyi insanlarla karşılaşalım inşallah.❤Ayy sorma yaa bütün moralim bozuldu zaten hep gittiğim eve yakın hastaneydi şimdi bana başkanhastaneyi öneriyo oraya git orda bakılsn bide olmazsa doğum orda olur normal derlerse buraya gelirsin dio
Gözünüz aydın hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahSelamlar kızlar, miniğimi dün sabah kucağıma aldımçok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında.
Sezeryan epi olup ayakları şişen varmı yada olabilirmi bilgisi olan var mı? Bildiğiniz davul oldular
Ben çıkaramadım çok zorlandım en sonunda hastaneden çıkabilmek için lavman istedim o sayede çıkardım çok az öyle eve gönderdiler.Hastane 30 saat dolunca çıkış veriyor ama gaz çıkarma şartıyla. Ben hala çıkaramadım. Tecrübeli anneler siz nasıl çıkardınız
Zor bir süreci atlattın çok şükür. Rabbim bir daha sizi ayırmasın inşallah. Minnoş kızın sağlıkla büyüsün.❤İnşallah bı aksilik çıkmazsa minik japon baligim hastaneden taburcu oluyor10 gün geçip gitti şükür.
Dün çok kötü olmuştum. Emzirmek için 3.5ta hastanede olacaktım sözde evde yardımcı abla vardı temizliği bitiremedi . Oğlum kudurdu onu uyutayim derken sizmisim saat 5i geçiyordu . Aramışlar beni cevapsız aramayı görünce salya sumuk ağladım artık eşime sarılıp. Kızımız beni bekliyordu onu terkettim gibi hissediyorum diye. Sağolsun eşim taksiyle uçarak götürdü ama hıçkırıklarimi tutamıyorum içim nasıl yanıyor. Sonunda hanfendinin 6.5 mamasina yetiştim . Herhalde uzunca bi süre o iç acısını unutamayacagim.
Geçmiş olsun canım inşaallah en kısa sürede saglicakla taburcu olursunuz ikinizdeKızlar doğum yaptım ama berbat felaket bi doğum yaşadım oğlumu çıkaramadılar kanaldan 1 dakika kadar kalbi durdu geri döndürdüler başka hastaneye sevk ettiler şimdi durumu iyi çok şükür ama 5 gün orda kalacakmış dualarınızı eksik etmeyin nolur bu yaşadıklarımızı allah kimseye yaşatmasın
Gözün aydın canım darısı bizim başımızaSelamlar kızlar, miniğimi dün sabah kucağıma aldımçok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında.
Sezeryan epi olup ayakları şişen varmı yada olabilirmi bilgisi olan var mı? Bildiğiniz davul oldular
Kızlar doğum yaptım ama berbat felaket bi doğum yaşadım oğlumu çıkaramadılar kanaldan 1 dakika kadar kalbi durdu geri döndürdüler başka hastaneye sevk ettiler şimdi durumu iyi çok şükür ama 5 gün orda kalacakmış dualarınızı eksik etmeyin nolur bu yaşadıklarımızı allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?