2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bizi de 5.gün çağırdılar işte bizde kan veya su olabilir dediler bizim doktor da normal karşıladı

Cok gecmis olsun cnm

Canim yasadiklarini okuyunca gozlerim doldu inan, Rabbim sana ve bebisime guc kuvvet versin, en kisa zamanda saglicakla kavustursun insAllah

Nasıl rota virüsü oldu nerden kaptı ki canım?

severb cnm yasadiklarindan gercekten cok etkilendim tum gun seni dusundum ve bebegine dua ettim cok uzuldum inanki sadece dua edebiliyoruz uzaktan keske imkanimiz olsada o kisileri bizlerde bi guzel sikayet etsek

severb canım neler yaşamışsın okumaya bile dayanmadı yüreğim.rabbim bebeğine şifa versin tez zamanda evine kucağına gelsin.o ebelerinde Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün herkesi seçemedim

Canim ben de özelde yaptim iyiydi benimde masaj yaptilar geldiler kontrol ettiler ilk doğumda yapmamişlardi dokunmadilar bile yani değişiyor bu heralde ya da umursamadılar şimdi daha toparladı gibi kanama sürüyorsa bakmaları gerekiyor ama bu bastırma kötü bi bi yapmak var bide tüm gücünle bastırmak yani

Kızlar doğumdan sonra karına bastırılmasının amacı içerde kan kalmaması ve rahmin toplanmasını sağlamak içinmiş. Vicdansızlık yapmaları kötü bir şey yavaşça masaj yapar gibi bile yapılsa yetiyormuş. Banu çiftçinin videosunda görmüştüm. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Vicdan merhamet versin. Doğum insanın en en muhtaç olduğu an böyle bir vicdansızlığı o durumda ki insanlara nasıl yapıyorlar hala aklım almıyor. Kadının kadını daha iyi anlaması gerekirken en çok eziyeti yapanlar yine kadınlar.

severb çok çok geçmiş olsun .Bir hemşire olarak yazdıklarına çok üzüldüm ,şaşırdım ,öfkelendim neden böyle bir şey yaparlar hani merhamet hani kadin dayanışması .Yani ne kelime etsem inan kendimi ifade edemeyeceğim .Devlet hastanelerinden korkar hale geldi insanlar .

Ama biraz toparlaninca mutlaka şikayetini yap .O gün ki ekibi komple et .

İnşallah herşey çok güzel olsun senin ve yavrun için

Ah canım ya çok üzüldüm kesin devlet hastanesi bunları yapan o kadar acımasız ve umursamazlr ki normal doğum dıye ınsanı ölüme sürükleyecekler . ama sag salim kurtulmuşsunuz inşallah bir an önce evladına kavuşup bol bol emzirirsin

severb cnm yasadiklarindan gercekten cok etkilendim tum gun seni dusundum ve bebegine dua ettim cok uzuldum inanki sadece dua edebiliyoruz uzaktan keske imkanimiz olsada o kisileri bizlerde bi guzel sikayet etsek
Canım canınızı sıkmayın hepimiz yeni doğum yaptık moralimizi yüksek tutmamız lazım oğlumu çıkaracağım günü düşünüp kendimi teselli ediyorum

Bende deneyimlediğim herşeyi paylaşmayacağım hepimiz doğurana kadar,birini devlet birini üniversite hastanesinde yaptım.ama şu var ki ikinciler daha zor oluyor sezaryende belki yaş belki ikinci defa oynanması aynı yerle bilmiyorum.bir hafta zorla doğruldum bende ikincide dikiş yerime bişey saplanıyordu kıvranıyordum neyseki geçti.özelin konforu doğumda nasıl bilmiyorum ama herşey yolunda giderse iyi sanırım ama ufak bi terslikte hemen fakülteye şutluyorlar,donanım düşük
Kızlar biz bugün işitme testine gittik kulağının birinde kan veya su var sanırım dedi ölçen kişi birdaha gelin ölçmedi dedi var mı başına böyle bişey gelen
Yeğenimde olmuştu daha sonraki kontrollerde geçti olabilir canım geçer inşallah

Bana yaptıkları masaj değildi kızlar yani tek eliyle var gücüyle bastirip diğer eliyle afedersiniz alttan baktılar pıhtı çıktı mı diye. aynı açılma var mı diye bakar gibi yani.
Ve baya acılı oldu o kadar bagirmisimki kizim ağladı esim hemen dışarı çıkardı.
Yani öyle masaj falanla alakası yok.
Kizimda hic bastirmadilar içimde parça da kalmadı zaten yürüdükçe çıkıyor pıhtılar vs ben ilk kez görüyorum böyle bir şey hala karnım sızlıyor bir is yapsam.

İnşallah çabucak geçer. Dinlerken bile canım çok acıyor siz bide bunu yaşıyorsunuz. Bol bol dua ediyorum sorunsuz bir doğumum olsun inşallah diye. Korkum tavan yaptı arkadaşa yapılanları duyduktan sonra.

Ben üniversitede doğum yaptım. Hani daha iyi bakılır diye düşündüm bir sorun olsa vs. Özellikle yenidogan yoğun bakım olmasından dolayı tercih ettim ama bunları yaşayacağımı bilemedim. Bir de birkaç ay önce aynı yerde komşum doğum yaptı onun karnina bastirmamislar neye göre yapıyorlar anlamadım

İnşallah çabucak geçer. Dinlerken bile canım çok acıyor siz bide bunu yaşıyorsunuz. Bol bol dua ediyorum sorunsuz bir doğumum olsun inşallah diye. Korkum tavan yaptı arkadaşa yapılanları duyduktan sonra.
Insallah sizler kolay rahat bir doğum yaşarsınız canim.
Biraz da şans meselesi galiba önüne kimler çıkacak o önemli.
Benim karşıma çıkan hemşireler iyiydi ama o ilk başta karnıma bastiranlar beni mahvetti diğerleri iyiydi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…