2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnşallah canım.

Çok geçmiş olsun. Okurken çok sinirlendim. Lütfen şikayet edin. Hangi hastane bu?

Bana onu yaptılar alttan kontrol ettiler dirende vardı ben daha acır sanmıştım direk acımasızca yapmışlar sana ya az dikkat etseler olmuyo sanki. Dinlen canım ben dinlenemiyorum ağrilar ona bağli da oluyor sen dinlen fırsat bulunca toparla inşallah

Kizlar merhaba.Temmuzda doğum yapacağım inşallah.
Ben hela beşik almadım. Ne tavsiye edersiniz ?

E bebekten beşik alan var mı? Kademeli olan

Allah gerçekten iyi ve vicdan sahibi sağlıkçılarla karşılaştırsın hepimizi en önemli olan o. Devlet özel farketmiyor ama genelde devlet hastanesinde bu tarz vicdansızlar daha çok. Bi anne dünyaya en kıymetlisini getirmeye çalışıyor en hassas olduğu an yani azarlamayı bırak pamuklara sarmak gerekir o anneyi. Ne diyelim bazıları vicdanını kaybetmiş Allah onlara fırsat vermesin

Ooo maşallah o zmn haklısın

E bebeğin markası baby plus anne yanı beşiği aldım çok memnunum

Evet aynı gruptaydık o zaman 12 ekimdi beklenen 4 ekimde doğurmuştum sevindim burda görünce
İism tanıdık geldi evet :)
Sende benım gibi arayı çok açmamışsınız sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah

Teşekkür ederim.
E bebeğin markası baby plus anne yanı beşiği aldım çok memnunum
Güle güle kullanın. Kaç aya kadar oluyor mu?

35 veya 36. Haftadan sonra günde 1 saat takmaya başlayabilirsin. Ben emzirme döneminde de emzirmediğim zamanlarda hep takmıştım. Yara yaşamadım hiç.
teşekkür ederim canım.
Evet öncesinde başladim sürekli takılı kalıyor arada silip karbonatlı su ile de olabilir kaynatıp steril ediyorsun bir de ben xl aldım göğüs ucunun yapısına göre canim
Ya ben normal aldım aslında göğüs ucumda büyük ama aldıktan sonra xl seçeneğini öğrendim. Neyse inşallah işe yarar teşekkür ederim.

Park yatak tavsiye ederim ben. Bizde mobilya besik de var kizimdan kalma ama park daha pratik her yere taşınabildigi için. Bendeki chicconun bir modeli ama e bebektekiler de güzeldi bakmıştım.

Bir arkadaşım da senin anlattığın gibi şiddetli basıldığını anlatmıştı özellikle yapıyoruz rahmin toparlanması için demişler dediğin gibi neye kime göre belli değil.ben şahsen hiç karşılaşmadım ne alttan ne karından hiçbişey yapmadılar.Allah gerçekten iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…