2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar iyi akşamlar doğumdan sonra kilo ile ilgili bilgi isteyenler vardı . Ben 1/06 da doğum yaptım 76 kiloyla hamile kaldım 86 ile doğum yaptım , bugün yani 10 gün sonra 78 kiloyum . Hedefim 66 kiloya inmek umarım en kısa zamanda başarabilirim . Emziriyorum , ve emzirdikten sonra süt sağıp buzluğa atıyorum . Çalışmaya gidince lazım olacak diğe. Fakat çok yoruluyorum aynı durumda olan var mı ?

Allah sanada bebeğinede şifa versin canım. Çok üzüldüm mahvoldum inşaallah o caniler bu dünyadada öbür dünyadada sana yaptıkları zulmün bedelini öderler.

Annem gelip hemşireye bu kızın hali ne torunuma noldu dedi diye bi de gidp doktora şikayet etmişler üstümüze yürüdüler diye
Rabbim bu dünyada yada ahirette kimsenin yaptığını kimseye bırakmaz yaşadıklarını unutmaya çalış için rahat olsun Rabbimizin ilahi adaleti şaşmaz

Doğumdan çıktım çok şükür oğlumda bende çok iyiyiz 3 kg 50 cm darısı inşaallah hepinizin başına bol bol dua ettim size
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün
Kizlar merhaba.Temmuzda doğum yapacağım inşallah.
Ben hela beşik almadım. Ne tavsiye edersiniz ?

E bebekten beşik alan var mı? Kademeli olan
Yoyko park yatak aldım, hepsiburadada satılıyor ve bir kenarı indirip kaldırılarak anne yanı olarak kullanılabiliyor. Henüz kullanmadım tabi bebeğim henüz doğmadığı için ama genel olarak kullananlar memnun

Bende emziriyorum ardından sagip veriyorum çıkmazsa mama veriyorm. Kilo olarak salı doğuma 84.700 le girdum sabah 75 kiloydum. Hedefim yüksek ama ona daha çok ben gaz sancisini atlattım tuvalete çıkamadım şimdi o yoruyor beni. Birde diğer çocuğumla ilgilenemiyorum diye canımı sıkıyorum.

Kızlar doğum sancısı karnın sertleşmesiydi dimi. Yani karın sertleşmiyorsa sancı değil

Kızlar doğum sancısı karnın sertleşmesiydi dimi. Yani karın sertleşmiyorsa sancı değil

Karın sertleşmesi sancı mı ,benim karnım bugün çok sertti ama birşey hissetmedim
Tam emin değilim ama duyduklarımdan anladığım kadarıyla aşağı doğru hissedilen bir baskıyla bir kaç saniyelik sertleşme oluyor ve düzenli sıklıkla olursa doğum sancısı oluyor

Kızlar bebeğin burnunu neyle temizliyorsunuz. Biz doktora gittiğimizd doktor burnu doluysa emmez dedi ve burnu hep dolu bebeğimin . Serum fiziyolojik sıkıp aspiratörle çekmeye çalışıyorum ama dolu yani boşaltamıyorum burnunu

Mnkpnda Minnakgelin Saricicek97 kızlar dun sabahtan akşama kdr suni sancı aldım, akşamdan beri de arada kendi sancım oluo, hissettiğim şeyi tarif edim; karnınız sertleşcek bebek içerde tortop olmş gibi gelck ve hareketsiz olcak o anda, kasıklara biraz makata baskı hissedilio, belden karna ya da tam tersi bişi karnınızı da sıkıo gibi olcak, bu belden deil sırttan ya da kasıktan da olablr. Ama hissetmeyebilirsiniz, ben sunide düşük seviyeyi bu şekilde hissediorm kendi sancım daha büyük olsa da hiçbişi hissetmiorm.

Mrb arkadaslar carsamba gecesi 23:36 da sezeryana alındım amelıyatm braz yorucu gectı kanamam olmş tansiyonum yukseldi ynı bya korktm sezeryandan kı zor gecti hele iğnesi baya canımı yaktı. Oğlum 37+4 3350 oldu doğum yapmışlara gözunuz aydın olsun gercekden zor doğm

Oncelikle gözünüz aydın başta bi korkmşsnz ama neyseki sonu sıkıntısız olmş ve güzel olmş maşallah oğlunuza da gelişimi haftasına göre baya güzelmiş, şimdi bol sütünüz olsn gazsız da bebeğiniz

Haziran annelerinden çıkamadım kusura bakmayın ama yardımcı olmak istiyorum bizim eve doğum sonrası ebe gelip anlatmıştı yenidoğam bakımını. Tel tokanın arkası çok işe yarıyor. Oğlum 20 aylık hala tel toka kullanıyorum.

tubaslk evet ben de minik kilitli iğnenin alt yuvarlak kısmıyla hafifçe çekip alıyordum işe yarıyor.

Karın sertleşmesi sancı mı ,benim karnım bugün çok sertti ama birşey hissetmedim
Benim de arada sertleşiyor ama snacı ânında hem ağrın olacak hrm karın sertleşecek hemde düzenli aralıklarla olacak diye biliyorum.
Tam emin değilim ama duyduklarımdan anladığım kadarıyla aşağı doğru hissedilen bir baskıyla bir kaç saniyelik sertleşme oluyor ve düzenli sıklıkla olursa doğum sancısı oluyor
Aynen bende böyle biliyorum canım. Ama işte her şeyi doğuma yorduğumuz için acaba dedim.
Canım sen doğum mu yapyın suni mi aldın. Kaçırmışım kusura bakma. Nasılsın nasıl geçti bebeğin nasıl.

Öncelikle geçmiş olsun zor geçmiş ama gözün aydın ki yavrun saglıkla gelmiş canım maşAllah hepimizin sıkıntısı oluyor illaki yeter ki sonunda saglıkla kavusalım

Gözün aydın canım. Geçip gitti çok şükür. Çabuk toparlarsın umarım. Sağlıkla büyüsün bebeğin. Bol bol sütün olsun inşallah. ❤
Merhaba hanımlar nasip olursa ben de sabah 10 buçukta sezaryen olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla kavuşalım Yade hanıma
Sıkıntısız bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…