2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Şu an hissettigmiz sertlik ve baskılarda sancı ama bunların düzenli olması lazım ki foğum başladı diyebilelim sıklık olmadan olmuyo . Benmde hergün bunlar oluyo mesela ama uzun aralıklarla oluyo daha henüz

Günaydın kızlar dün gün boyu beni düzenli olsada yalancı sancı vurdu sanırım. Bir hevesle sonuca ulaşmayı bekledim ama yok yine geçti gitti.

Şu an hissettigmiz sertlik ve baskılarda sancı ama bunların düzenli olması lazım ki foğum başladı diyebilelim sıklık olmadan olmuyo . Benmde hergün bunlar oluyo mesela ama uzun aralıklarla oluyo daha henüz
Dün sertleşme olmadan düzenli sancı hissettim canım. Yatım saatte bir sancı çektim. Ama sonradan biden kesildi. ‍♀

Az kaldı canım o süre daha azalarak sancı şiddeti artarak devam edecek inşAllah
Ay inşallah canım ya. Valla bebeğin kilosu biraz daha artarsa normal doğum beni çok zorlar diye korkuyorum. Kesin olarak net bir kilo olmasa da az buz değil. Suniye bile razıyım şuan hatta.

Benim de dün gece neresi bilmiyorum ama tam göbek deliğimin üstüne bir yerini dayadı Allahım nasıl acıdı sivri bişi batıyo sanki orda öylece kaldı baya bi süre elleyince daha çok yandı canım karnımda sertti okşadm falan ama yok daha snra geçti.

Ay inşallah canım ya. Valla bebeğin kilosu biraz daha artarsa normal doğum beni çok zorlar diye korkuyorum. Kesin olarak net bir kilo olmasa da az buz değil. Suniye bile razıyım şuan hatta.
Evet durdukça kilo alıyor tabi daha da alırsa zor olur o zmn normal dopum yaptırmaz belki doktor duruma göre gün verir canım belki

Evet durdukça kilo alıyor tabi daha da alırsa zor olur o zmn normal dopum yaptırmaz belki doktor duruma göre gün verir canım belki
İnşallah kendiliğinden biran önce başlar doğumum. Tabi isteyen bekleyen herkesinde inşallah.

Bende tel tokanin arkasını kullanıyorum ama peçete sarıyorum ki canı yanmasın

Allah razı olsun canım bilgilendirmen için. Sen nasılsın aklım şendeydi dün hep

Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün

Canim senin nefesin yetmeyebilir esin çeksin. Degilse kızların dediği gibi tel tokanin arkasi baya iş görüyor bende çekemediğimi onunla alıyorum.
Maasallah canim gozunuzaydin ❤

Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah

Dun yattım canım hastaneye suniyle bebeği strese sokmadan doğurcam bgn inş Bnm ilk doğumum da böle olmştu

Kızlar benim anca aklım başıma geliyo bi kaç öneride bulunayim devlette doğum yapan olursa diye. Ben depend'in yetişkin bezini almıştım ne olur ne olmaz diye iyi ki de almışım çünkü devlette taktıkları hasta bezi asla belinizde durmuyo zaten 1 kere takıp ikinciyi takmıyorlar o yüzden yanınızda mutlaka yetişkin bezi götürün ped hiç bi şekilde yeterli gelmiyo. Eczaneden mutlaka bi şişe baticon alın bi kere pansuman yapiyolar dikislerinize ameliyathaneden çıkarken, tekrar yapmıyorlar. Islak mendil, özellikle kolonya mutlaka alın yanınıza ve bol bol poşet alın. Kusmak için ya da kirlilerinizi koymak için mutlaka lazım oluyo. Pijama seçiminizi gecelik olarak yapın hem sizin için hem ebeler için çok rahat oluyo ben hastaneye giderken de elbiseyle gitmistim sonra orda uzun gecelik giydim açıldım mi diye bakarken hemen yukarı sıyırıveriyolardı. Normal pantolonlu pijamayı doğumdan 6-7 saat sonra giydim kanama kontrolü yapıyolar çünkü. Yine aklıma geldikçe yazarım özelde nasıldır bilmiyorum ama devlette doğum yapacaksaniz özellikle yetişkin bezini unutmayın hayat kurtarıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…