Şu an hissettigmiz sertlik ve baskılarda sancı ama bunların düzenli olması lazım ki foğum başladı diyebilelim sıklık olmadan olmuyo . Benmde hergün bunlar oluyo mesela ama uzun aralıklarla oluyo daha henüzBenim de arada sertleşiyor ama snacı ânında hem ağrın olacak hrm karın sertleşecek hemde düzenli aralıklarla olacak diye biliyorum.
Aynen bende böyle biliyorum canım. Ama işte her şeyi doğuma yorduğumuz için acaba dedim.
Canım sen doğum mu yapyın suni mi aldın. Kaçırmışım kusura bakma. Nasılsın nasıl geçti bebeğin nasıl.
Dün sertleşme olmadan düzenli sancı hissettim canım. Yatım saatte bir sancı çektim. Ama sonradan biden kesildi.Şu an hissettigmiz sertlik ve baskılarda sancı ama bunların düzenli olması lazım ki foğum başladı diyebilelim sıklık olmadan olmuyo . Benmde hergün bunlar oluyo mesela ama uzun aralıklarla oluyo daha henüz
Az kaldı canım o süre daha azalarak sancı şiddeti artarak devam edecek inşAllahDün sertleşme olmadan düzenli sancı hissettim canım. Yatım saatte bir sancı çektim. Ama sonradan biden kesildi.♀
Ay inşallah canım ya. Valla bebeğin kilosu biraz daha artarsa normal doğum beni çok zorlar diye korkuyorum. Kesin olarak net bir kilo olmasa da az buz değil. Suniye bile razıyım şuan hatta.Az kaldı canım o süre daha azalarak sancı şiddeti artarak devam edecek inşAllah
Evet durdukça kilo alıyor tabi daha da alırsa zor olur o zmn normal dopum yaptırmaz belki doktor duruma göre gün verir canım belkiAy inşallah canım ya. Valla bebeğin kilosu biraz daha artarsa normal doğum beni çok zorlar diye korkuyorum. Kesin olarak net bir kilo olmasa da az buz değil. Suniye bile razıyım şuan hatta.
İnşallah kendiliğinden biran önce başlar doğumum. Tabi isteyen bekleyen herkesinde inşallah.Evet durdukça kilo alıyor tabi daha da alırsa zor olur o zmn normal dopum yaptırmaz belki doktor duruma göre gün verir canım belki
İnşAllah canım yaa hakkımızda hayırlısı inşAllah çok iyi geçen kolay bir doğum yaşarız hepimiz ❤İnşallah kendiliğinden biran önce başlar doğumum. Tabi isteyen bekleyen herkesinde inşallah.❤
Aminn inşallah.İnşAllah canım yaa hakkımızda hayırlısı inşAllah çok iyi geçen kolay bir doğum yaşarız hepimiz ❤
Bende tel tokanin arkasını kullanıyorum ama peçete sarıyorum ki canı yanmasınHaziran annelerinden çıkamadım kusura bakmayın ama yardımcı olmak istiyorumbizim eve doğum sonrası ebe gelip anlatmıştı yenidoğam bakımını. Tel tokanın arkası çok işe yarıyor. Oğlum 20 aylık hala tel toka kullanıyorum.
Hic açılman vs var mı gün verdiler mi cnm dogum icinGeleneği yine bozmadımayrılamıyoruz oğlumla
Allah razı olsun canım bilgilendirmen için. Sen nasılsın aklım şendeydi dün hepMnkpnda Minnakgelin @Saricicek97 kızlar dun sabahtan akşama kdr suni sancı aldım, akşamdan beri de arada kendi sancım oluo, hissettiğim şeyi tarif edim; karnınız sertleşcek bebek içerde tortop olmş gibi gelck ve hareketsiz olcak o anda, kasıklara biraz makata baskı hissedilio, belden karna ya da tam tersi bişi karnınızı da sıkıo gibi olcak, bu belden deil sırttan ya da kasıktan da olablr. Ama hissetmeyebilirsiniz, ben sunide düşük seviyeyi bu şekilde hissediorm kendi sancım daha büyük olsa da hiçbişi hissetmiorm.
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünMrb arkadaslar carsamba gecesi 23:36 da sezeryana alındım amelıyatm braz yorucu gectı kanamam olmş tansiyonum yukseldi ynı bya korktm sezeryandan kı zor gecti hele iğnesi baya canımı yaktı. Oğlum 37+4 3350 oldu doğum yapmışlara gözunuz aydın olsun gercekden zor doğm
Canim senin nefesin yetmeyebilir esin çeksin. Degilse kızların dediği gibi tel tokanin arkasi baya iş görüyor bende çekemediğimi onunla alıyorum.Kızlar bebeğin burnunu neyle temizliyorsunuz. Biz doktora gittiğimizd doktor burnu doluysa emmez dedi ve burnu hep dolu bebeğimin . Serum fiziyolojik sıkıp aspiratörle çekmeye çalışıyorum ama dolu yani boşaltamıyorum burnunu
Maasallah canim gozunuzaydin ❤Mrb arkadaslar carsamba gecesi 23:36 da sezeryana alındım amelıyatm braz yorucu gectı kanamam olmş tansiyonum yukseldi ynı bya korktm sezeryandan kı zor gecti hele iğnesi baya canımı yaktı. Oğlum 37+4 3350 oldu doğum yapmışlara gözunuz aydın olsun gercekden zor doğm
Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallahMrb arkadaslar carsamba gecesi 23:36 da sezeryana alındım amelıyatm braz yorucu gectı kanamam olmş tansiyonum yukseldi ynı bya korktm sezeryandan kı zor gecti hele iğnesi baya canımı yaktı. Oğlum 37+4 3350 oldu doğum yapmışlara gözunuz aydın olsun gercekden zor doğm
Dun yattım canım hastaneye suniyle bebeği strese sokmadan doğurcam bgn inşBenim de arada sertleşiyor ama snacı ânında hem ağrın olacak hrm karın sertleşecek hemde düzenli aralıklarla olacak diye biliyorum.
Aynen bende böyle biliyorum canım. Ama işte her şeyi doğuma yorduğumuz için acaba dedim.
Canım sen doğum mu yapyın suni mi aldın. Kaçırmışım kusura bakma. Nasılsın nasıl geçti bebeğin nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?