2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Allah razı olsun canım bilgilendirmen için. Sen nasılsın aklım şendeydi dün hep
Iyim canım sancılar var ama hissetmiorm şükür, ilk doğumumda çok acı çekmiştim ama bunda iyi gidio sorunsuz bgn kucaklarım inşallah kızçemi Sende durumlar nası devam mı kasılmalar?

tubaslk evet ben de minik kilitli iğnenin alt yuvarlak kısmıyla hafifçe çekip alıyordum işe yarıyor.
Kızlar bunla ilgili video falan varmı ya ben anlamadım nasıl yaptığınızı

Bi de tecrübeli annelere bisey sormak istiyorum, hastaneden taburcu olmadan önce de doktor kontrol yaparken sütünü mutlaka sağ ilk sütünü içir ilaç gibi gelir demişti, elle sağılan pompalardan var bende o hiç getiremedi sütümü. Elimle sıkınca bir iki damla süt geliyo ama. Elektronik sağma makinesi aldırıcam bugün o indirir heralde sütümü dimi? Sağlık ocağındaki ebe de aradı nasıl geçti doğum diye o da üstüne basarak söyledi sütünü sağ yoksa hiç gelmez dedi şu an emziremedigim için

Serum fizyolojik sıktıktan sonra yüz üstü çevir bir de sağa sola çevirip diğer tarafa sık kızım yine emerken burnuna kaçiriyor bi şekilde ama etkili oluyor

Serum fizyolojik sıktıktan sonra yüz üstü çevir bir de sağa sola çevirip diğer tarafa sık kızım yine emerken burnuna kaçiriyor bi şekilde ama etkili oluyor
Sanki böyle hırhır sesler geliyor burnundan aslında nefes alıyor ama bazen hırıltı var

Düzenli olarak iki saate bir sağ en az ben lansinoh kullaniyorum ara sira gayet iyi ama sen hastane tipi pompa kiralamalısın daha iyi olur

Hic açılman vs var mı gün verdiler mi cnm dogum icin

Ben iki bebemde de böleydim kazıoruz şuan kızımı dünden beri umarım seninki gelir açılman gln var mı bası durumlar?

açılmaya doktorum bakmıyor maalesef zaten ilk doğumdan kalan 1-2 cm açıklığın vardır gerek yok diyor ,
Şuan kontrole geldim beklıyorum sıramı

pazartesi gününe kadar gelmezse yatışım yapılcak 8 de suni için bakalım ne zamana gelirse :)

şuan ben korktuğum için kaka yapar falan diye günlük kontrole geliyorum

Bugun aksam benimde kotrol var ebe bakacak alttan normal dogum icin belki aksam yatışım olur yoksa pazartesi 7 de benimde yatışım var sezeryan

Maşallah gözün aydın senin de

Haftaya doğurmamış bir ben kalmış olucam galiba.

severb

Canım ilk sütün yani kolostrumun elle sağılması gerektiğini söylüyorlar, makinaya gelmeyebilirmiş. Tabii gelenler de var mutlaka ama gelmiyorsa korkma. Şimdi takip ettiğim bir doktor var onun yazılarına baktım da öyle demiş.

Elle sağma için ‘marmet manuel expression’ diye google da aratıp videolar kısmına tıklayınca videolar var, Oradan da izleyebilirsin. Bir de emzirme.net diye sitesi var faydası olur belki göz gezdirebilirsin.

la leche leagu türkiye sayfası ve tomrisin emzirme notları diye farklı siteler var.Googledan aratıp bulabilirsin. Onları da okuyabilirsin.

Çok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…