2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canim benim öncelikle geçmiş olsun. Rabbim büyük eden bulur inşallah . Oğlunu da sağlıklı kucağına alacaksın inşallah.
Elle sagmayi yapamadım gerçi oğlum damar yoluyla ilk beslendiği için ziyan olmasın diye eve geçince denedim. Ertesi gün geldi. İki doğum şekliyle de hemen gelmedi. Moralini bozma vucutun süt uretecek zaman ve bol su öneririm.

Iyim canım sancılar var ama hissetmiorm şükür, ilk doğumumda çok acı çekmiştim ama bunda iyi gidio sorunsuz bgn kucaklarım inşallah kızçemi Sende durumlar nası devam mı kasılmalar?
İyi çok şükür, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim hiç kasılmam başlamadı canım suyum geldi sandım o da yanlış alarmmış

Kızlar bugün 5:00 gibi makatta olan baskı hissiyle ağrıyla uyandım . Sonra kasıklarıma ve karnıma vuran ağrılar sürekli gelmeye başladı bütün doğurcak mıyım acaba diye heyecanlandım sonra ne makat ağrısı ne normal ağrı kaldı anlamadım neydi bu şimdi :)

Teşekkürler canım allah razı olsun iki gündür benim oğlum da serumla besleniyodu bugün mama vermişler ama doymamış emmek istiyormuş huysuzlaniyomus kuzum bugün sütümü kesin indirmem lazım yarın emzirmem lazım

Merhaba ıslak mendilin fotoğrafı varsa atabilir misin rica etsem? Koniler tek kullanımlık değil dimi ilk bebeğim ve tecrübesizim işlerimi pratik bir şekilde halletmeye çalışıyorum

Merhaba ıslak mendilin fotoğrafı varsa atabilir misin rica etsem? Koniler tek kullanımlık değil dimi ilk bebeğim ve tecrübesizim işlerimi pratik bir şekilde halletmeye çalışıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-11-12-28-33-098_com.solidict.ebebek.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar dün doğum yaptım sezeryan oldum bebeğime sütüm yetmiyor gibi çok çok az geliyor sarı şekilde ama bebeğim sürekli emmek istiyor ve sürekli ağlıyor mama vermek istemiyorum sütüm geliyor çünkü azda olsa. Sütümü nasıl arttırabilirim acaba sağım da yapıyorum geleni kaşıkla veriyorum

Canım artması zamanla olacak şey özellikle sezaryende ilk tercihin emzirmek olsun tabi çok sık aralıkla ama emzirmenin sonunda mama da ver ki bi kaç gün sarılık olmasın,kaşıkla verebilirsin zaten az miktar yeterli olur

Bebeğinde sarılık olan anneler nasıl uyandırıyorsunuz artık daha kolay uyanıyor kendisi beş dk on dk emince napıyosunz

Rezene çayı içersen hem sütünü çoğaltır hemde mideni rahatlatır gaz sorununa da iyi gelir senin sütünü geçince bebegede geçecek bu sayede gazını da rahat çıkartacak

Bebeğinde sarılık olan anneler nasıl uyandırıyorsunuz artık daha kolay uyanıyor kendisi beş dk on dk emince napıyosunz
Benim oğlum da vardı doktor uyanmıyorsa ayak topuğunu hafif sıkın uyanır dedi yada hafif burnunu

Kızlar sabah doğumum oldu çok şükür sağlıklıyız sadece kızım emmekten ziyade uyumayı tercih etti:) akşama doğru yine denicez. Benimde ağrılarım azalıyor uyuşluğum gecmedi genel istedim. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin kendime gelince dönerim yine size

Tatlım kendini stres altına sokarsan süreç uzayabilir. Nasıl ki doğumu sancıları doğal kabul ediyoruz süt de öyle gelecek inşallah. Gelmese de sağlıklı olsun mamayla bı sure ilerlersin canı sağolsun

Canimm hayırlı olsun gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canim sevindim gözün aydin hayirli olsun güle güle büyüt İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…