- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
Canim benim öncelikle geçmiş olsun. Rabbim büyük eden bulur inşallah . Oğlunu da sağlıklı kucağına alacaksın inşallah.Bi de tecrübeli annelere bisey sormak istiyorum, hastaneden taburcu olmadan önce de doktor kontrol yaparken sütünü mutlaka sağ ilk sütünü içir ilaç gibi gelir demişti, elle sağılan pompalardan var bende o hiç getiremedi sütümü. Elimle sıkınca bir iki damla süt geliyo ama. Elektronik sağma makinesi aldırıcam bugün o indirir heralde sütümü dimi? Sağlık ocağındaki ebe de aradı nasıl geçti doğum diye o da üstüne basarak söyledi sütünü sağ yoksa hiç gelmez dedi şu an emziremedigim için
İyi çok şükür, Allah sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim hiç kasılmam başlamadı canım suyum geldi sandım o da yanlış alarmmışIyim canım sancılar var ama hissetmiorm şükür, ilk doğumumda çok acı çekmiştim ama bunda iyi gidio sorunsuz bgn kucaklarım inşallah kızçemiSende durumlar nası devam mı kasılmalar?
Teşekkürler canım allah razı olsun iki gündür benim oğlum da serumla besleniyodu bugün mama vermişler ama doymamış emmek istiyormuş huysuzlaniyomus kuzum bugün sütümü kesin indirmem lazım yarın emzirmem lazımCanim benim öncelikle geçmiş olsun. Rabbim büyük eden bulur inşallah . Oğlunu da sağlıklı kucağına alacaksın inşallah.
Elle sagmayi yapamadım gerçi oğlum damar yoluyla ilk beslendiği için ziyan olmasın diye eve geçince denedim. Ertesi gün geldi. İki doğum şekliyle de hemen gelmedi. Moralini bozma vucutun süt uretecek zaman ve bol su öneririm.
Merhaba ıslak mendilin fotoğrafı varsa atabilir misin rica etsem? Koniler tek kullanımlık değil dimiCanım beslenmen nasıl peki ? Ben iyi beslenmediğimde iki haftada nerdeyse 100 gr almıştı. Ama sabah iki yumurta ara öğünlerde süt yoğurt muz ve bir öğün et yiyince sonraki iki haftada 700 gr aldı .
Canım bu ebebekte baby me nin erkeklere özel ıslak mendili var saf sulu. İçinde birkaç tane minik koni çıkıyor pipiyi kapatmak için aklında bulunsun
@Liyam23 canım hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Merhaba ıslak mendilin fotoğrafı varsa atabilir misin rica etsem? Koniler tek kullanımlık değil dimiilk bebeğim ve tecrübesizim işlerimi pratik bir şekilde halletmeye çalışıyorum
Bu gidişle ben de doğuramicam:)))Haftaya doğurmamış bir ben kalmış olucam galiba.
Aslında kilo fena değil ve boy iyi ama neden geride görünüyor dedi acabaMerhaba kızlar kontrolden geldim 1 hafta geride görünüyor genel olarak 3.285 52 cm görünüyor haftaya tekrar çağırdı nst için sizler n’aptınız
Canım artması zamanla olacak şey özellikle sezaryende ilk tercihin emzirmek olsun tabi çok sık aralıkla ama emzirmenin sonunda mama da ver ki bi kaç gün sarılık olmasın,kaşıkla verebilirsin zaten az miktar yeterli olurKızlar dün doğum yaptım sezeryan oldum bebeğime sütüm yetmiyor gibi çok çok az geliyor sarı şekilde ama bebeğim sürekli emmek istiyor ve sürekli ağlıyor mama vermek istemiyorum sütüm geliyor çünkü azda olsa. Sütümü nasıl arttırabilirim acaba sağım da yapıyorum geleni kaşıkla veriyorum
Rezene çayı içersen hem sütünü çoğaltır hemde mideni rahatlatır gaz sorununa da iyi gelir senin sütünü geçince bebegede geçecek bu sayede gazını da rahat çıkartacakKızlar dün doğum yaptım sezeryan oldum bebeğime sütüm yetmiyor gibi çok çok az geliyor sarı şekilde ama bebeğim sürekli emmek istiyor ve sürekli ağlıyor mama vermek istemiyorum sütüm geliyor çünkü azda olsa. Sütümü nasıl arttırabilirim acaba sağım da yapıyorum geleni kaşıkla veriyorum
Benim oğlum da vardı doktor uyanmıyorsa ayak topuğunu hafif sıkın uyanır dedi yada hafif burnunuBebeğinde sarılık olan anneler nasıl uyandırıyorsunuz artık daha kolay uyanıyor kendisi beş dk on dk emince napıyosunz
Tatlım kendini stres altına sokarsan süreç uzayabilir. Nasıl ki doğumu sancıları doğal kabul ediyoruz süt de öyle gelecek inşallah. Gelmese de sağlıklı olsun mamayla bı sure ilerlersin canı sağolsunTeşekkürler canım allah razı olsun iki gündür benim oğlum da serumla besleniyodu bugün mama vermişler ama doymamış emmek istiyormuş huysuzlaniyomus kuzum bugün sütümü kesin indirmem lazım yarın emzirmem lazım
Bizim değer düştü aslında ama hiç onlara uyanmiyor ben sık kaldırıyorum birazdaBenim oğlum da vardı doktor uyanmıyorsa ayak topuğunu hafif sıkın uyanır dedi yada hafif burnunu
Canimm hayırlı olsun gözünüz aydınKızlar sabah doğumum oldu çok şükür sağlıklıyız sadece kızım emmekten ziyade uyumayı tercih etti:) akşama doğru yine denicez. Benimde ağrılarım azalıyor uyuşluğum gecmedi genel istedim. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin kendime gelince dönerim yine size
Canim sevindim gözün aydin hayirli olsun güle güle büyüt İnşallahKızlar sabah doğumum oldu çok şükür sağlıklıyız sadece kızım emmekten ziyade uyumayı tercih etti:) akşama doğru yine denicez. Benimde ağrılarım azalıyor uyuşluğum gecmedi genel istedim. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin kendime gelince dönerim yine size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?