2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İlk zamanlar emzir arkasına mama verebilirsin ben öyle yaptim ama biberonla fazla alamadi kaşikla sağarakta verdim

Gözün aydın canımsenin de

Gözün aydın canım Rabbim güzel yazılar yazsın inşallah sağlıklı mutlu bı ömrü olsun .
İlk günler midesi çok küçük zaten . Sagdikca artar ve sonra terbiye olur . Olumsuz düşünme. Yetmiyorsa mama takviyesi yapman sarilik olmaması için önemli .

Canim zaten sürekli pansuman yapılmıyor 1 kere yapıyorlar ya da 2 kere. Sonrasinda dokunmuyorlar enfeksiyon kapmasın diye.
Bir de sizin hastane değişik ya bana cok kez hastane bezi getirdiler ama ben zaten yanımda lohusa pedi götürmüştüm kendim taktım onu ertesi gün. Zaten cok kanamam olmadi .

Canım , benim ilk bebeğim 2 ay yoğun bakımda kaldı ve doğum yaptığım gün akşam başladım sağmaya 3 saatta bir sağ , ilk başta 5 ml gelcek en fazla sonra 10 sonra 20 sonra 50 ama mutlaka 3 saatte bir sağ . Yoksa sütün gelmez . 4 gün sonra sütün dolcak o zaman gelmeye başlicak . Kolostrum ilk 3 gün sonra yavaş yavaş beyaz olcak sütün ve iki üç katına çıkacak. Merak etme ben 2 ay çekerek besledim bebeğimi ve günde 1 litreye yakın süt sağıyordum düşün yani hiç korkma

Sağol canim ben de hiç uyumuyorum neredeyse bir buçuk saat oluyor genelde sık olmayınca kendisinde uyaniyor
Allah yardımcın olsun canım zamanla geçiyor unutuluyor oğlum çok şükür 6 buçuk aylık oldu bu sefer diş çıkarıyor o beniçok yoruyor

Canim gozunaydin Allah analı babalı büyütsün mamaya karşı olma süt bebeğine yetmiyorsa mutlaka ver sarılık olmasın ilk 10gun cok önemli sonrasında sütün arttıkça zaten emzirirsin. Bir de sıcak duşa gir giremiyorsan da göguslerini sıcak su ile ovala sütün daha kolay iner.
Canim gozunuzaydin Allah analı babalı büyütsün maasallah size❤

Hayirli olsun gözün aydın cnm

Merhaba kızlar kontrolden geldim 1 hafta geride görünüyor genel olarak 3.285 52 cm görünüyor haftaya tekrar çağırdı nst için sizler n’aptınız
Canım aslında kilo boy gayet iyi neden geriden geliyor dedi acaba ?
Gözün aydın canım. İnşallah dütün artar rahatça emzirirsin ama mamaya öcü gibi bakma sarılık olursa hastanede yatmak zorunda kalır. Bol bol emzir, uyu, rezene ve su iç bunlar artırır inşallah. Emzirme denemelerinden sonra azda olsa mama vermen iyi olur.

Maşallah sizee. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah. ❤

Allah yardımcın olsun canım zamanla geçiyor unutuluyor oğlum çok şükür 6 buçuk aylık oldu bu sefer diş çıkarıyor o beniçok yoruyor
Sağol canim inşallah sana da kolay gelsin minik yaramazınla kehribar kolyesi iyi geliyor diş çikarmada

Hayırlı olsun canim Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…