Doğum için yaptığın bir şey var mı peki. Yoksa öylece bekliyormusun.Galibabir de benimki erken dogacaktı durdurdular simdide cocuk küstü gelmiyor
Kendi demedi de ultrasonda 8-9 gün geride görünüyor ya ultrason ölçümleri bana çok inandırıcı gelmiyor açıkçasıCanım aslında kilo boy gayet iyi neden geriden geliyor dedi acaba ?
Gözün aydın canım. İnşallah dütün artar rahatça emzirirsin ama mamaya öcü gibi bakma sarılık olursa hastanede yatmak zorunda kalır. Bol bol emzir, uyu, rezene ve su iç bunlar artırır inşallah. Emzirme denemelerinden sonra azda olsa mama vermen iyi olur.
Ultrason kağıdında yazıyor kuzum öyle doktor bişey demedi yoksa sadece testisinde sıvı varmış oda doğumdan sonra geçer dediAslında kilo fena değil ve boy iyi ama neden geride görünüyor dedi acaba
Bende inanmıyorum ölçümler tam tutmuyor çünkü. Eşime diyorum belki bebek 3500 bile olmamıştır diye. Sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil ya.Kendi demedi de ultrasonda 8-9 gün geride görünüyor ya ultrason ölçümleri bana çok inandırıcı gelmiyor açıkçası
Kaldık desene böylee.
Ayy inşAllah yaa 40 haftayı geçmesinler deeKaldık desene böylee.İnşallah çok bekletmeden gelirler yaa.❤
Aslında normal ya da sezeryan olacagim bile degil. Doktor bekleyelim bekleyebildigimiz kadar diyor. Yürüyüs fln yap dedi ama 10hafta yattigim icin evde bile zor hareket ediyorum.Doğum için yaptığın bir şey var mı peki. Yoksa öylece bekliyormusun.
3kisi kapatırız artık haziranı
Benim de az oldu kanamam ama yan yatağımda biri vardı çok kan kaybediyodu ona bile bebeğinin bezini tak dedilerCanim zaten sürekli pansuman yapılmıyor 1 kere yapıyorlar ya da 2 kere. Sonrasinda dokunmuyorlar enfeksiyon kapmasın diye.
Bir de sizin hastane değişik ya bana cok kez hastane bezi getirdiler ama ben zaten yanımda lohusa pedi götürmüştüm kendim taktım onu ertesi gün. Zaten cok kanamam olmadi .
3 gündür sağıyorum da 2-3 damla ancak geliyor heralde emzirmeden tam gelmicekCanım , benim ilk bebeğim 2 ay yoğun bakımda kaldı ve doğum yaptığım gün akşam başladım sağmaya 3 saatta bir sağ , ilk başta 5 ml gelcek en fazla sonra 10 sonra 20 sonra 50 ama mutlaka 3 saatte bir sağ . Yoksa sütün gelmez . 4 gün sonra sütün dolcak o zaman gelmeye başlicak . Kolostrum ilk 3 gün sonra yavaş yavaş beyaz olcak sütün ve iki üç katına çıkacak. Merak etme ben 2 ay çekerek besledim bebeğimi ve günde 1 litreye yakın süt sağıyordum düşün yani hiç korkma
bende yürüyüşe tek çıkamıyorum o yzüden eşim evdeyken anca çıkıyorum. Evde hareket etmekde ölüm gibi squat yapayım diyorum iki kere yapınca yorulup oturuyorum.Aslında normal ya da sezeryan olacagim bile degil. Doktor bekleyelim bekleyebildigimiz kadar diyor. Yürüyüs fln yap dedi ama 10hafta yattigim icin evde bile zor hareket ediyorum.
Bu durumda tek sevineceğim şey ikizler burcu olmayacak olması olur.3kisi kapatırız artık haziranı
Cok zor gercekten son haftalarda hareket etmekbende yürüyüşe tek çıkamıyorum o yzüden eşim evdeyken anca çıkıyorum. Evde hareket etmekde ölüm gibi squat yapayım diyorum iki kere yapınca yorulup oturuyorum.
Bu durumda tek sevineceğim şey ikizler burcu olmayacak olması olur.
Öyle olacak galibaa3kisi kapatırız artık haziranı
Yalandan sancım varmış gibi gidip suni taktırasım var yaa.Cok zor gercekten son haftalarda hareket etmeknasıl olacaksa hayırlısıyla dogursak
Evet benm kanamam çok oldu. Değerlerinde düşük çıktı. Pıhtılaşma vardı rahmimde hap verdiler kanamam dursun diye. Hamilelikte sorun yaşamamıştım ama doğum sonrası kan sulandırıcı kullanıyorum.Benim de az oldu kanamam ama yan yatağımda biri vardı çok kan kaybediyodu ona bile bebeğinin bezini tak dediler
Ben de varım3kisi kapatırız artık haziranı
Ütüyü havluya bas sıcak sıcak goguslerine sar. Sürekli sıcak duş altında masaj yap. Benm ilk doğumda kuzum kuvezdeydi 3. Gün akşam zar zor 20 CC gelmisti. Hemşire dalga geçmişti bunu mu getirdin diye.3 gündür sağıyorum da 2-3 damla ancak geliyor heralde emzirmeden tam gelmicek
Benimde son zamanlarda ağrım oluyor kasık karında hatta dün şiddeti diğer günlere göre daha fazlaydı ama sonra kesildi.Yalandan sancım varmış gibi gidip suni taktırasım var yaa.
Sancım var aslında ama düzenli değil demin karnım kaskatı kesildi karnım kasığım aşırı ağrıdı sonra geçti ve tekrarı yok.♀
Delirmeden doğursak keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?