2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kendi demedi de ultrasonda 8-9 gün geride görünüyor ya ultrason ölçümleri bana çok inandırıcı gelmiyor açıkçası

Hirasarem cnmm nasılsın. Senin de plesanta yaşlanması vardı ya bebişin kaç kilo doğdu küveze ihtiyacı olmadı degil mii ?

Kendi demedi de ultrasonda 8-9 gün geride görünüyor ya ultrason ölçümleri bana çok inandırıcı gelmiyor açıkçası
Bende inanmıyorum ölçümler tam tutmuyor çünkü. Eşime diyorum belki bebek 3500 bile olmamıştır diye. Sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil ya.

Benim de az oldu kanamam ama yan yatağımda biri vardı çok kan kaybediyodu ona bile bebeğinin bezini tak dediler

3 gündür sağıyorum da 2-3 damla ancak geliyor heralde emzirmeden tam gelmicek

Aslında normal ya da sezeryan olacagim bile degil. Doktor bekleyelim bekleyebildigimiz kadar diyor. Yürüyüs fln yap dedi ama 10hafta yattigim icin evde bile zor hareket ediyorum.
bende yürüyüşe tek çıkamıyorum o yzüden eşim evdeyken anca çıkıyorum. Evde hareket etmekde ölüm gibi squat yapayım diyorum iki kere yapınca yorulup oturuyorum.
3kisi kapatırız artık haziranı
Bu durumda tek sevineceğim şey ikizler burcu olmayacak olması olur.

Cok zor gercekten son haftalarda hareket etmek nasıl olacaksa hayırlısıyla dogursak

Cok zor gercekten son haftalarda hareket etmek nasıl olacaksa hayırlısıyla dogursak
Yalandan sancım varmış gibi gidip suni taktırasım var yaa.
Sancım var aslında ama düzenli değil demin karnım kaskatı kesildi karnım kasığım aşırı ağrıdı sonra geçti ve tekrarı yok.‍♀
Delirmeden doğursak keşke

Benim de az oldu kanamam ama yan yatağımda biri vardı çok kan kaybediyodu ona bile bebeğinin bezini tak dediler
Evet benm kanamam çok oldu. Değerlerinde düşük çıktı. Pıhtılaşma vardı rahmimde hap verdiler kanamam dursun diye. Hamilelikte sorun yaşamamıştım ama doğum sonrası kan sulandırıcı kullanıyorum.

3 gündür sağıyorum da 2-3 damla ancak geliyor heralde emzirmeden tam gelmicek
Ütüyü havluya bas sıcak sıcak goguslerine sar. Sürekli sıcak duş altında masaj yap. Benm ilk doğumda kuzum kuvezdeydi 3. Gün akşam zar zor 20 CC gelmisti. Hemşire dalga geçmişti bunu mu getirdin diye.

En önemli tavsiye çocuğu gormeye gidiyosan hastanede sagim yaptırıyorlar yardımcı da oluyorlar ordan yardım iste. Hastane usulü sağma makinası en iyisi.

Benimde son zamanlarda ağrım oluyor kasık karında hatta dün şiddeti diğer günlere göre daha fazlaydı ama sonra kesildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…