2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde son zamanlarda ağrım oluyor kasık karında hatta dün şiddeti diğer günlere göre daha fazlaydı ama sonra kesildi.
Dört gözle sancı beklediğimiz için mi gelip gidiyor acaba ya. Sancım olunca seviniyorum resmen.

Allahım o tür merhametsizlerin eline hiçbir insanı düşürmesin ne kötü bir tecrüben olmuş canım bu tür insanlar yüzünden insanın psikolojisi bozuluyor,bebeğini Rabbim sizlere bağışlamış en kısa zamanda da evinize gidersiniz inş çok büyük geçmiş olsun

cok sancım var diyelim de suni de gıcık birsey.
Benim bu haftaya kadar sancim vardı pazartesi gittim 0sancı cıktı. Resmen vazgecti cocuk gelmekten

cok sancım var diyelim de suni de gıcık birsey.
Benim bu haftaya kadar sancim vardı pazartesi gittim 0sancı cıktı. Resmen vazgecti cocuk gelmekten
Eşim beni daha çok strese sokuyor sürekli gelip sezeryandansa suni almak senin için daha iyi olmaz mı diyor. Çok istiyorsan sen git suni al diyorum ama bende hak veriyorum valla. Suni zor ama normal doğumun rahatlığını yaşamış biri olarak sonrasında daha iyi olacağımı düşünerek normal doğum istiyorum.

Tabi hakli sezeryana göre suni almak daha iyi. Keske sunisiz dogurma şansın olsa en rahatı o.
Benim ilk dogumum cok sıkıntılı olmustu kızım havasız kalmıstı. Simdi sezeryan ya da normal doktor karar verecek ama biraz daha bekleyelim istiyor. Eşimde sezeryan olsun cocugu tehlikeye sokmayalım diyor bende her iki dogumdan da korkuyorum.

Merhaba hanımlar bugun bende saat 15;30kızımı kucagıma aldım sezeryan dogumla . 3 kilo dogdu dr bayakorkuttu kuveze alıtız falan dıye ama ben agrım çok dıye olsun dedim . şimdilik yanımda kuveze alınmadı sükür inşallah sag salim evime götürrrüm bebegımı dogum yapanlarında gözü aydın kızımın adını hayrunnısa koyduk ama devlette yaptım doğum falan ıyıde doğumsan çıkınca hiç ilgi yok bebegı emzırmedm gelip bakmak istemdler zorla getrdık . daha gelip bakan olmadı bu saat oldu . yemek falan da yıyemdm bişeu de demedıler . yurume olayına da bişey demedıler . yururmem lazımmı bılmıyorm . belden uyusmalı oldu boyle işte

Gecmiş olsun canım gözün aydın inşAllah alınmaz küveze falan kilosu da iyi maşAllah yani ☺

Cnm gözünaydın seninde benim kız da 2900doğdu ama küveze alınmadı merak etme senin hastanede ilgisiz sen biraz dürteceksin artık demek. Bizde bile bana çorbamı getirmediler 4te diyip 8de geldi bende bebeği emzirme derdindeydüm saati görmemişim. Onlardan birinin yanında yürü muhakkak başın dönebilir personelden biri kontrolünde olsun. Adıyla büyüsün bebişin sağlıkla çıkın evinize inş

Hayırlı olsun masallah kilosu iyi sagligida iyi olur insallh beraber cikarsnz

Amin canım teşekkür ederim senınde gözün aydın darısı bekleyenlere olsun inşallah

Kızımı tam bugün 37+2 de suniyle doğurmuştum canım. Bu sefer hep kendi sancımla doğurmak istiyorum dedim durdum ama bakalım nasipte ne var. Kilodan dolayı 3 hafta daha bekleyebilirmiyiz bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. İki şekilde ki doğumda çok zor hepsinde farklı sıkıntılar yaşanıyor. İnşallah bizim doğumlarımız sorunsuz sıkıntısız kolayca olur.❤

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bebeğin bol bol sütün olsun inşallah

Iyi aksamlar hanmlar hastahaneden geliyorum pazartesi sabah yatisim olacak bebek asagi inmemis hic açılmam yok rahmim cok yukarda hafifde yanlardan dar catım pazartesi sezeryan olacagm dua edin benim icin
Allah yardımcın olsun canım. Sorunsuz sıkıntısız sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.

Kızlar selamlar,
Size danışmak istediğim 2 konu var.

1. İdrar yolu enfeksiyonu. Aksef kullanıyorum sezaryen sonrası klasik vermişti doktor. Ama ben onu kullandığım halde enfeksiyon oldum. Hastanede sondadan dediler antibiyotikle geçer dediler. Çok şiddetlendi şu an. Monurol kullandım dün gece doktora sorup. Ama bir fark yok. Yarın idrar kültürü vericem onun sonucu da 3 güne çıkıyor. Bu arada rahatlamak için ne yapabilirim. Sezaryen sonrası yaşayan var mı bunu? Doğum öncesi idrar vermiştim hiç enfeksiyon yoktu

2. Meme ucu problemi.tecrübeli analar bilir belki bunu. Çok sütüm var. Akıyor sütyen ped yetişmiyor. Maşallah diyim. Ama meme ucumun etrafı aşırı gergin. Orayı kavraması çok zor. Meme ucu kısa ve çok kalın ağzında durmuyor cebelleşiyor boğulacak gibi oluyor. Ağzından sütler taşıyor. Mecburen sağıp biberonla veriyorum ama 2 saatte bir süt sağmak işkence. Bunun bir çözümü var mıdır ? Zamanla düzelir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…