- 5 Ekim 2020
- 14.729
- 40.399
- 548
- 36
Iyi aksamlar hanmlar hastahaneden geliyorum pazartesi sabah yatisim olacak bebek asagi inmemis hic açılmam yok rahmim cok yukarda hafifde yanlardan dar catım pazartesi sezeryan olacagm dua edin benim icin
Sağol cnm inşallahCanım hayırlısı olsun kurtuluyorsun sen de allahın izniyle. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu.
Canim maasallah gozunuzaydin. Bacaklarin açılınca gece 10 11 gibi yurutmeleri gerekiyor normalde ama bir sorun yine de. Basın dönebilir yavaş hareket etmen lazım önce.Merhaba hanımlar bugun bende saat 15;30kızımı kucagıma aldım sezeryan dogumla . 3 kilo dogdu dr bayakorkuttu kuveze alıtız falan dıye ama ben agrım çok dıye olsun dedim . şimdilik yanımda kuveze alınmadı sükür inşallah sag salim evime götürrrüm bebegımıdogum yapanlarında gözü aydın kızımın adını hayrunnısa koyduk ama devlette yaptım doğum falan ıyıde doğumsan çıkınca hiç ilgi yok bebegı emzırmedm gelip bakmak istemdler zorla getrdık . daha gelip bakan olmadı bu saat oldu . yemek falan da yıyemdm bişeu de demedıler . yurume olayına da bişey demedıler . yururmem lazımmı bılmıyorm . belden uyusmalı oldu boyle işte
Hayirlisi olsun hakkinizda canım kolay sağlıklı bir doğum olur inşallah.Iyi aksamlar hanmlar hastahaneden geliyorum pazartesi sabah yatisim olacak bebek asagi inmemis hic açılmam yok rahmim cok yukarda hafifde yanlardan dar catım pazartesi sezeryan olacagm dua edin benim icin
Sagdıkça da süt çoğalır canım sagmak yerine emzirmek daha iyi gelir sana. Silikon meme uçları var onlardan al daha rahat tutar bebegin. Zamanla meme ucun da bebegin ağzına gore şekil alır.Kızlar selamlar,
Size danışmak istediğim 2 konu var.
1. İdrar yolu enfeksiyonu. Aksef kullanıyorum sezaryen sonrası klasik vermişti doktor. Ama ben onu kullandığım halde enfeksiyon oldum. Hastanede sondadan dediler antibiyotikle geçer dediler. Çok şiddetlendi şu an. Monurol kullandım dün gece doktora sorup. Ama bir fark yok. Yarın idrar kültürü vericem onun sonucu da 3 güne çıkıyor. Bu arada rahatlamak için ne yapabilirim. Sezaryen sonrası yaşayan var mı bunu? Doğum öncesi idrar vermiştim hiç enfeksiyon yoktu
2. Meme ucu problemi.tecrübeli analar bilir belki bunu. Çok sütüm var. Akıyor sütyen ped yetişmiyor. Maşallah diyim. Ama meme ucumun etrafı aşırı gergin. Orayı kavraması çok zor. Meme ucu kısa ve çok kalın ağzında durmuyor cebelleşiyor boğulacak gibi oluyor. Ağzından sütler taşıyor. Mecburen sağıp biberonla veriyorum ama 2 saatte bir süt sağmak işkence. Bunun bir çözümü var mıdır ? Zamanla düzelir mi acaba?
succulentaski cnm sezeryandan sonra sütun geldi ki hemen birseyler yaptin mi
Sagdıkça da süt çoğalır canım sagmak yerine emzirmek daha iyi gelir sana. Silikon meme uçları var onlardan al daha rahat tutar bebegin. Zamanla meme ucun da bebegin ağzına gore şekil alır.
Gecmis olsun canım sonda enfeksiyona sebepKızlar selamlar,
1. İdrar yolu enfeksiyonu. Aksef kullanıyorum sezaryen sonrası klasik vermişti doktor. Ama ben onu kullandığım halde enfeksiyon oldum. Hastanede sondadan dediler antibiyotikle geçer dediler. Çok şiddetlendi şu an. Monurol kullandım dün gece doktora sorup. Ama bir fark yok. Yarın idrar kültürü vericem onun sonucu da 3 güne çıkıyor. Bu arada rahatlamak için ne yapabilirim. Sezaryen sonrası yaşayan var mı bunu? Doğum öncesi idrar vermiştim hiç enfeksiyon yoktu
2. Meme ucu problemi.tecrübeli analar bilir belki bunu. Çok sütüm var. Akıyor sütyen ped yetişmiyor. Maşallah diyim. Ama meme ucumun etrafı aşırı gergin. Orayı kavraması çok zor. Meme ucu kısa ve çok kalın ağzında durmuyor cebelleşiyor boğulacak gibi oluyor. Ağzından sütler taşıyor. Mecburen sağıp biberonla veriyorum ama 2 saatte bir süt sağmak işkence. Bunun bir çözümü var mıdır ? Zamanla düzelir mi acaba?
Gecmis olsun canım enfeksiyona sonda sebep olmustur. Ben tüp bebek yaptırırken sondadan olmustu. 3lü bi hap vermisti doktor o zaman gecmezse verir belki.Kızlar selamlar,
Merhaba hanımlar bugun bende saat 15;30kızımı kucagıma aldım sezeryan dogumla . 3 kilo dogdu dr bayakorkuttu kuveze alıtız falan dıye ama ben agrım çok dıye olsun dedim . şimdilik yanımda kuveze alınmadı sükür inşallah sag salim evime götürrrüm bebegımıdogum yapanlarında gözü aydın kızımın adını hayrunnısa koyduk ama devlette yaptım doğum falan ıyıde doğumsan çıkınca hiç ilgi yok bebegı emzırmedm gelip bakmak istemdler zorla getrdık . daha gelip bakan olmadı bu saat oldu . yemek falan da yıyemdm bişeu de demedıler . yurume olayına da bişey demedıler . yururmem lazımmı bılmıyorm . belden uyusmalı oldu boyle işte
Canim sen de bebisine kavusmussun.Cnm gözünaydın seninde benim kız da 2900doğdu ama küveze alınmadı merak etme senin hastanede ilgisiz sen biraz dürteceksin artık demek. Bizde bile bana çorbamı getirmediler 4te diyip 8de geldi bende bebeği emzirme derdindeydüm saati görmemişim. Onlardan birinin yanında yürü muhakkak başın dönebilir personelden biri kontrolünde olsun. Adıyla büyüsün bebişin sağlıkla çıkın evinize inş
Gecmis olsun canım sonda enfeksiyona sebep
Gecmis olsun canım enfeksiyona sonda sebep olmustur. Ben tüp bebek yaptırırken sondadan olmustu. 3lü bi hap vermisti doktor o zaman gecmezse verir belki.
Kızların dedigi gibi silikon uç ise yarayabilir. Emzirmeden önce biraz sağıp emzirirsen biraz azalır cocuk da daha iyi emebilir
Meme ucunu çıkartıyor biraz daha uzuyor yani daha rahat emzirebiliyorsun. Evet bunlardan.Şöyle bir şey mi? Yarın eczaneden alıp deneyeyim ya. Zamanla meme ucu bunun şekline mi giriyor yani. Ayy allahım ne kadar hassas bir şey bu emzirme olayı.
Insallah benimde bol bol gelir stres yapmamak gerekmishastanede emzirmem için çok uğraştılar. Mememi yara yaptılar hep gidip gelip sıkıp çocuğa verdiler. Hastanede bi gıdım geliyordu ona rağmen kavrıyordu bebiş mememi. Emiyordu. Olanı içiyordu. Ama Yetmiyordu da biz mama verdirdik hastanede zorla. Eve gelince bir anda taşmaya başladı sütüm. Görsen sütyen dayanmıyor. Bebeğe vermeye zorlarken çocuğun üstü başı süt oluyor.Keşke hastanedeyken olsaydı sorardık ne yapacağımızı.
Bol su içmek ve emzirmeye zorlamaktan başka bir şey yapmadım yani.
Suni sanciya herkes korkarak bakiyor ama inan degilcok sancım var diyelim de suni de gıcık birsey.
Benim bu haftaya kadar sancim vardı pazartesi gittim 0sancı cıktı. Resmen vazgecti cocuk gelmekten
Canım kaburgam mahvediyo beni onun dışında dikişler çekilmeyecek çile değil. Oğlumun kanında enfeksiyon varmış antibiyotik dozunu arttırdılar. Bugün de ilk mamasını vermişler çok şükür bi sıkıntı çıkmamış. Doktor bence bi risk kalmadı yarinki tahlile bakalım dedi inşallah allah nasip ederse pazartesi salı günü taburcu ederler diye düşünüyorumseverb nasıl oldunuz canım iyi misin?
Benim ilk oğlumda çok saçma ama 37 haftalıkken 3.250 çıktı 38’de 3.456 39’da yine 3,456 40’ta kilo almaz diye bakmadılar 38’den sonra almıyor dediler boyu da 52 cm görünüyordu 38 ile uyumlu çocuk 4 kilo 56 cm doğdu bu yüzden bana inandırıcı gelmiyor doğduğunda belli olurBende inanmıyorum ölçümler tam tutmuyor çünkü. Eşime diyorum belki bebek 3500 bile olmamıştır diye. Sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil ya.
Insallah benimde bol bol gelir stres yapmamak gerekmis
Canım kaburgam mahvediyo beni onun dışında dikişler çekilmeyecek çile değil. Oğlumun kanında enfeksiyon varmış antibiyotik dozunu arttırdılar. Bugün de ilk mamasını vermişler çok şükür bi sıkıntı çıkmamış. Doktor bence bi risk kalmadı yarinki tahlile bakalım dedi inşallah allah nasip ederse pazartesi salı günü taburcu ederler diye düşünüyorum
Biliyorum canım açılma çabuk olsun diye yüksek doz verdiler bana suniyi, oyle olunca dayanamadım. Kendi haline bıraksalar ya da az doz verseler katlanabilirdim.Suni sanciya herkes korkarak bakiyor ama inan degilkendi sancinla aynisi ve az az cogaltiyorlar oyle birden degil. Ben 2 sinide tattim ordan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?