2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Iyi aksamlar hanmlar hastahaneden geliyorum pazartesi sabah yatisim olacak bebek asagi inmemis hic açılmam yok rahmim cok yukarda hafifde yanlardan dar catım pazartesi sezeryan olacagm dua edin benim icin

Canım hayırlısı olsun kurtuluyorsun sen de allahın izniyle. Sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu.

Selam kızlar

Bende pazartesi sabah sez. Oluyorum Allah nasip ederse. Boynuna 2 kez kordon dolanmış, kilo alması da ya durmuş ya da daha önce yanlış ölçülmüş,3 kilo gibi şu an.. Heyecan aramayalım dedi doktor da pazartesiye gün verdi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

succulentaski canım online emzirme danışmanları var, çözüm bulamazsan seçenek olarak düşünebilirsin.Sanırım tazyik problemi var, bebişin ağzından taştığına göre. Arkaya doğru kaykılarak emzirmek(laid back pozisyonu) tavsiye ediyorlar hep bu soruna. Bir de aşırı sağım yapmak da tazyik oluşumunu arttırabiliyormuş. İnşallah bir an evvel düzene girer.

Şu emzirme işinden çok korkuyorum, şimdi bile göğüs uçlarıma dokunamıyorum çok hassas. Nasıl olacak Allah bilir

Canim maasallah gozunuzaydin. Bacaklarin açılınca gece 10 11 gibi yurutmeleri gerekiyor normalde ama bir sorun yine de. Basın dönebilir yavaş hareket etmen lazım önce.
Iyi aksamlar hanmlar hastahaneden geliyorum pazartesi sabah yatisim olacak bebek asagi inmemis hic açılmam yok rahmim cok yukarda hafifde yanlardan dar catım pazartesi sezeryan olacagm dua edin benim icin
Hayirlisi olsun hakkinizda canım kolay sağlıklı bir doğum olur inşallah.
Sagdıkça da süt çoğalır canım sagmak yerine emzirmek daha iyi gelir sana. Silikon meme uçları var onlardan al daha rahat tutar bebegin. Zamanla meme ucun da bebegin ağzına gore şekil alır.

succulentaski cnm sezeryandan sonra sütun geldi ki hemen birseyler yaptin mi

hastanede emzirmem için çok uğraştılar. Mememi yara yaptılar hep gidip gelip sıkıp çocuğa verdiler. Hastanede bi gıdım geliyordu ona rağmen kavrıyordu bebiş mememi. Emiyordu. Olanı içiyordu. Ama Yetmiyordu da biz mama verdirdik hastanede zorla. Eve gelince bir anda taşmaya başladı sütüm. Görsen sütyen dayanmıyor. Bebeğe vermeye zorlarken çocuğun üstü başı süt oluyor.Keşke hastanedeyken olsaydı sorardık ne yapacağımızı.
Bol su içmek ve emzirmeye zorlamaktan başka bir şey yapmadım yani.

Sagdıkça da süt çoğalır canım sagmak yerine emzirmek daha iyi gelir sana. Silikon meme uçları var onlardan al daha rahat tutar bebegin. Zamanla meme ucun da bebegin ağzına gore şekil alır.

Şöyle bir şey mi? Yarın eczaneden alıp deneyeyim ya. Zamanla meme ucu bunun şekline mi giriyor yani. Ayy allahım ne kadar hassas bir şey bu emzirme olayı.

Eklentiler

• 9B4ABC3C-694B-43F9-86CE-5B1A751008FB.webp
    15 KB · Görüntüleme: 56
Gecmis olsun canım sonda enfeksiyona sebep
Gecmis olsun canım enfeksiyona sonda sebep olmustur. Ben tüp bebek yaptırırken sondadan olmustu. 3lü bi hap vermisti doktor o zaman gecmezse verir belki.
Kızların dedigi gibi silikon uç ise yarayabilir. Emzirmeden önce biraz sağıp emzirirsen biraz azalır cocuk da daha iyi emebilir

Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah

Canim sen de bebisine kavusmussun.
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah

Sağıp deniyorum evet daha rahat oluyor. Ama çok yoruluyor sinirleniyor.

Şöyle bir şey mi? Yarın eczaneden alıp deneyeyim ya. Zamanla meme ucu bunun şekline mi giriyor yani. Ayy allahım ne kadar hassas bir şey bu emzirme olayı.
Meme ucunu çıkartıyor biraz daha uzuyor yani daha rahat emzirebiliyorsun. Evet bunlardan.
E bebekte var değişik markaların hangisi aklına yatarsa onu alırsın

Insallah benimde bol bol gelir stres yapmamak gerekmis

cok sancım var diyelim de suni de gıcık birsey.
Benim bu haftaya kadar sancim vardı pazartesi gittim 0sancı cıktı. Resmen vazgecti cocuk gelmekten
Suni sanciya herkes korkarak bakiyor ama inan degil kendi sancinla aynisi ve az az cogaltiyorlar oyle birden degil. Ben 2 sinide tattim ordan biliyorum

severb nasıl oldunuz canım iyi misin?
Canım kaburgam mahvediyo beni onun dışında dikişler çekilmeyecek çile değil. Oğlumun kanında enfeksiyon varmış antibiyotik dozunu arttırdılar. Bugün de ilk mamasını vermişler çok şükür bi sıkıntı çıkmamış. Doktor bence bi risk kalmadı yarinki tahlile bakalım dedi inşallah allah nasip ederse pazartesi salı günü taburcu ederler diye düşünüyorum

Bende inanmıyorum ölçümler tam tutmuyor çünkü. Eşime diyorum belki bebek 3500 bile olmamıştır diye. Sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil ya.
Benim ilk oğlumda çok saçma ama 37 haftalıkken 3.250 çıktı 38’de 3.456 39’da yine 3,456 40’ta kilo almaz diye bakmadılar 38’den sonra almıyor dediler boyu da 52 cm görünüyordu 38 ile uyumlu çocuk 4 kilo 56 cm doğdu bu yüzden bana inandırıcı gelmiyor doğduğunda belli olur

Kaburgan nasıl düzelecek peki, Kendi kendine mi kaynayacakmış o? Kırık mı kesin röntgen falan çektirdin mi şikayetçi olurken kullanırdın.

Çok şükür bebek mamayı almışsa toparlamıştır

Suni sanciya herkes korkarak bakiyor ama inan degil kendi sancinla aynisi ve az az cogaltiyorlar oyle birden degil. Ben 2 sinide tattim ordan biliyorum
Biliyorum canım açılma çabuk olsun diye yüksek doz verdiler bana suniyi, oyle olunca dayanamadım. Kendi haline bıraksalar ya da az doz verseler katlanabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…