2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canm aynı şeyleri yaşadım seninle göğüs uçlarım yara oldu başta çok acıyordu gümüş kalkanı hiç çıkarmadım göğüs uçları mı yumuşattı uç çıkarıcıyla emzirme den çıkardım uçlarını verdim bebeğe emebildi sertleşme lerim içinde sert uçları sert bölgeleri sağdım sürekli masajla şimdi çok şükür düzeldi hepsi

Ben de gümüş kalkanı hiç çıkarmıyorum yaralarım iyileşti hemen süt gelince neyse ki. Uç çıkarıcıyı bilmiyorum bakayım ona. Ama meme ucu etrafındaki kahverengi yerden kavraması gerekiyor ya benim orası aşırı gergin. Kayıyor ağzından. Bakalım nasıl olcek.

Canım göğüs yarası için ne yaptın sütüm geldi ama yara oldu çocuk emerken cıldırıyorum acıdan zeytin yağ denedim karbonat denedim garmastan pomat kullanıyorum ama hic acım geçmiyor ağlıyorum sancısına ve acısına

1. Soru için bende de oldu bende her iki ilacı kullandım . Bol bol su içince rahatlıyorum sana tavsiyem bol bol bol bol su iç canım rahstlayacaksın.
2. Sütünü gerekirse sıcak suda sağ duşun altına gir ve akıt rahatlat kendini yoksa mastit olursun . Zamanla bebek ağzını daha çok açıp kavrayacak meme sorun bitcek. Aynı sorun bendede vardı 10 günlük olduk ve geçti

Garmastan geçirmedi mi? Benim hemen geçirdi ya bu konuda en iyi krem o aslında.
Gecmis olsun canim

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş , darısı başımıza

Maşallah diyelim sütüne en başta bizlere darısı.Canım bence göğsün çok dolu olduğu için sütle kahverengi bölge gayet gergin.Sütünün çok olmasında bebeğin emmesinin üstüne belirli aralıklarla sağman da sütünü artırdığı için etkin olmuş bence.bebek emmeden az önce çok hafif sağ bence göğsünü yumuşat peşinden bebeğe ver göğsünü hem hem sertliği olmaz göğsünün hem kolay kavrar ama çok az sağ ki süt bulamayıp sinirlenmesin.bi düzene girdi mi de gerisi gelir zaten

Kaburga için tedavi yok malesef kendi kendine kaynayacak röntgen çektirmedim henüz ama aile doktorum elle muayene yaptı şişlik olmuş kırılmış dedi 1 ay kadar korse kullanicam. Aynen oğluşum hareketlenmiş bugün mamayı alınca ama hemşire aç kalınca huysuzlanıyo emmek istiyo dedi

Ya yavrucak o kadar da sinirli ki anlatamam. Çok iştahlı yani normal belki bilmiyorum. İstediği saatte yemeği önüne gelmezse evi ayağa kaldırıyor

Bence bir hastahanede röntgen cektirin elinizde bir kanıt olsun

Benimde ilk emzirmede göğsümğn ikisi de kanamaya başladı çok acıyo zorla emziryrm . ama burdaki hemşirwlerde gümüş kapak önerdi inşallh hemen alacagım

Lohusa şerbeti faydaları kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-12-00-32-06-157_com.android.chrome.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2021-06-12-00-32-10-605_com.android.chrome.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar hepinize çok teşekkürler Doğum yapanlara da hayırlı olsun , gazı olanlara sütü gelmeyenlere Allah yardım etsin hep . Kimler doğurdu kaçırdım . severb aşırı üzüldüm canım gerçekten çok çok üzgünüm geçmiş olsun inşallah şimdi iyisinizdir . Yerinde olsam şikayet ederdim onları vicdansızlar ... bu arada kolostrumun 2 3 damla gelmesi normal canım . Normal sütün gelincw artıyormuş. Şimdi nasılsın ?

Memeye masaj derken elle ovmak mı yoksa daha farklı hareketler mi canım
Elle ovmak gibi canım elle süt sağma yazarsan videolar var benzerini yaptım ve sütümün geldiğini hayal ettim. İnanır mısın sonra memelerime sıcaklık geldi . Sonra emzirdim sağdım hala öyle devam ediyorum. Çok bol değil ama yetiyor çok şükür ilk süt.
Merhaba ıslak mendilin fotoğrafı varsa atabilir misin rica etsem? Koniler tek kullanımlık değil dimi ilk bebeğim ve tecrübesizim işlerimi pratik bir şekilde halletmeye çalışıyorum
Canım açıkçası koniyi hiç kullanmadım pratik gelmedi bir kere değişim yaparken suladı bizi bizim yaramaz pipisinin üstüne hafif bez örtsen de olur yine de ekliyorum Islak mendil linki

Çarşamba günü çok şükür doğumum gerçekleşti. Oğluma kavuşmanın mutluluğu tarif edilemez. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yavrularına kavuşmayı bekleyenler sağlıkla kolay bir şekilde bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah Yeni anneleride en içten dileklerimle tebrik ederim, mutlu huzurlu sağlıklı ömürleri olsun bebişlerin inşallah

Benim göğüs uçlarımda yara oldu ve çok acıyor emzirirken. Hastanede ki hemşire tahininin üstünde biriken yağı sürün ve pedle kapatın emzirirken silin çok faydasını görürsünüz dedi. Gerçekten duacısıyım çok rahatlattı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…