Gözünaydın canım sonunda kavuştun maşAllah darısı bizlereKızlar merhabaaaaa
Ben güneş kızıma kavuştm öğlen 13.30da çok şükürDarısı sizlerin başına
Çok yazışmşsnz hiç okuyamadımbikaç güne buralardayım
Canim gozunaydin bol bol sütün olsun insallahKızlar merhabaaaaa
Maasallah gozunaydin bol bol sütün olsun inşallah.Ben de kızıma kavuştum ço şükür sabah 19 buçukta ama sürekli ağlıyor mama verdirmiyorlar şekeri henüz düşmedi diyeama açlıktan uyuyamıyor akşamdan beri
Yaptım canım çok şükür. 07 Haziran pazartesi günü, sezaryenle dünyaya geldi minik prensesim Allahıma çok şükürmerwepdr doğum yaptı mı haberiniz var mı?
Yaptım canım çok şükür. 07 Haziran pazartesi günü, sezaryenle dünyaya geldi minik prensesim Allahıma çok şükür
Çok fazla koşturmacalı geçiyor ilk günler malum. Birde hem kist operasyonu hem de rahmim karnıma yapışmış, içi de çok yapışıkmış, batına inerken yapışıklıkları keserek açmış hep dr, ondan rahim ağrılarımda çok fazlaydı.O yüzden burayada giremedim hiç.
3 günde 200 gr kilo kaybı olmuş, çocuk dr’u sütün inmemiş,memeni sağ ve mama takviyesi yap dedi.Normal değil mi arkadaşlar ilk hafta kilo kaybı? Tabi bende mama takviyesi yapıyorum yinede. Şırıngayla veriyorum daha kolay oluyor, diğer arkadaşlarada tavsiye ederim. Göğüslerimi de sıcak kompres yapıp sağıyorum 4,5 saatte bir. İnş en kısa sürede iner Göğüs ucu yaralarıyla da çok uğraştım bende. Lansinoh kremle nemlendire nemlendire biraz iyi oldu şimdilik sağ göğsüm.
Doğum yapan arkadaşlarda olmuş, hepsinede hayırlı olsun bu arada, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin evlatlarını
Vizeci06 canım seni bekleyemedim bu arada kusura bakma, benden önce sıra senindi sende pazartesi inş doğurursun hayırlısı ile
Ayy inşallah geçer canım. Sağdığım için mastit olmam heralde diye düşünüyorum. Ama akşamları bir sıtmalanma geliypr idrar yolundan mı sütten mi bilmiyorum. Bugün silikon meme ucu alıcam.1. Soru için bende de oldu bende her iki ilacı kullandım . Bol bol su içince rahatlıyorum sana tavsiyem bol bol bol bol su iç canım rahstlayacaksın.
2. Sütünü gerekirse sıcak suda sağ duşun altına gir ve akıt rahatlat kendini yoksa mastit olursun . Zamanla bebek ağzını daha çok açıp kavrayacak meme sorun bitcek. Aynı sorun bendede vardı 10 günlük olduk ve geçti
Çarşamba günü çok şükür doğumum gerçekleşti. Oğluma kavuşmanın mutluluğu tarif edilemez. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yavrularına kavuşmayı bekleyenler sağlıkla kolay bir şekilde bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah Yeni anneleride en içten dileklerimle tebrik ederim, mutlu huzurlu sağlıklı ömürleri olsun bebişlerin inşallah
Kızlar merhabaaaaa
Ben de kızıma kavuştum ço şükür sabah 19 buçukta ama sürekli ağlıyor mama verdirmiyorlar şekeri henüz düşmedi diyeama açlıktan uyuyamıyor akşamdan beri
Kizlar gözünüz aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah. Bol bol sütünüz olsun, sizlere hayırlı evlat olsun yavrulariniz. Benim dogumum da 21 haziranda. Bir an once gecsin,,ben de ogluma kavusayim istiyorum.Yaptım canım çok şükür. 07 Haziran pazartesi günü, sezaryenle dünyaya geldi minik prensesim Allahıma çok şükür
Çok fazla koşturmacalı geçiyor ilk günler malum. Birde hem kist operasyonu hem de rahmim karnıma yapışmış, içi de çok yapışıkmış, batına inerken yapışıklıkları keserek açmış hep dr, ondan rahim ağrılarımda çok fazlaydı.O yüzden burayada giremedim hiç.
3 günde 200 gr kilo kaybı olmuş, çocuk dr’u sütün inmemiş,memeni sağ ve mama takviyesi yap dedi.Normal değil mi arkadaşlar ilk hafta kilo kaybı? Tabi bende mama takviyesi yapıyorum yinede. Şırıngayla veriyorum daha kolay oluyor, diğer arkadaşlarada tavsiye ederim. Göğüslerimi de sıcak kompres yapıp sağıyorum 4-5 saatte bir. İnş en kısa sürede iner Göğüs ucu yaralarıyla da çok uğraştım bende. Lansinoh kremle nemlendire nemlendire biraz iyi oldu şimdilik sağ göğsüm.
Doğum yapan arkadaşlarda olmuş, hepsinede hayırlı olsun bu arada, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin evlatlarını
Vizeci06 canım seni bekleyemedim bu arada kusura bakma, benden önce sıra senindi sende pazartesi inş doğurursun hayırlısı ile
3.gun gittiğimde doğum kilosu dan 50 gram fazlaydı ama doktor şişliği inmiş almıştır dedi. Yani ilk hafta 200 300 gram şişlik iniyorYaptım canım çok şükür. 07 Haziran pazartesi günü, sezaryenle dünyaya geldi minik prensesim Allahıma çok şükür
3 günde 200 gr kilo kaybı olmuş, çocuk dr’u sütün inmemiş,memeni sağ ve mama takviyesi yap dedi.Normal değil mi arkadaşlar ilk hafta kilo kaybı? Tabi bende mama takviyesi yapıyorum yinede. Şırıngayla veriyorum daha kolay oluyor, diğer arkadaşlarada tavsiye ederim. Göğüslerimi de sıcak kompres yapıp sağıyorum 4-5 saatte bir. İnş en kısa sürede iner Göğüs ucu yaralarıyla da çok uğraştım bende. Lansinoh kremle nemlendire nemlendire biraz iyi oldu şimdilik sağ göğsüm.
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün kızçen..Yaptım canım çok şükür. 07 Haziran pazartesi günü, sezaryenle dünyaya geldi minik prensesim Allahıma çok şükür
İdrar rengi koyu olunca sıvı kaybındandı diye biliyorum ama emin de değilim canımKızlar bebeğim turuncu idrar yapti üç saate çiktim en son bezi iyiydi gece sağıp biberonla verdim hatta sonra ememedi bi saat uğraştim burnu tıkalıydı serum fizyolojik bitmişti sabah öyle yapti sonra emzirdim çiş kaka yapti göğüslerimde yumuşaktı dün arada olabilir mi doymadığını nasıl anlıyosnz
Canim gozunaydin çok geçmiş olsun bu arada. Maasallah sizeYaptım canım çok şükür. 07 Haziran pazartesi günü, sezaryenle dünyaya geldi minik prensesim Allahıma çok şükür
Turuncu çis bebegin susuz kaldığını gösteriyor Canim yani iyi beslenememis. Süt yetmemiş olabilir biraz mama takviyesi yap beslenmesi iyileştikce o turunculukta gidecek. Benim oglumda da oldu ilk haftaKızlar bebeğim turuncu idrar yapti üç saate çiktim en son bezi iyiydi gece sağıp biberonla verdim hatta sonra ememedi bi saat uğraştim burnu tıkalıydı serum fizyolojik bitmişti sabah öyle yapti sonra emzirdim çiş kaka yapti göğüslerimde yumuşaktı dün arada olabilir mi doymadığını nasıl anlıyosnz
İlk doğum olduğu için 41’e kadar bekliycez dedi sadece sonra suni deneriz muhtemelen.Daha vakti gelmemiş dmk ki dicem ama tarihin geçmş, nası bi doğum planlıo dr un knştnz mu
Evet canim bikere yaptiGözün aydın canım analı babalı büyüsün kızçen..
Selim de 3450 doğdu 3.gün 3190 çıktı ağırlığı.. Bencede normal şişlik iniyor çünkü..
Çok geçmiş olsun sana benim rahim de iyi durumda değilmiş Dr öyle dedi ameliyat sonrası
İdrar rengi koyu olunca sıvı kaybındandı diye biliyorum ama emin de değilim canım
Evet canim ama bi kere gelince öylemi sonra normal çişini yapti ememedi gecede sağıp verdim sabahta sağsaydım bari artık biberon almasın diye kendimi yıpratmicam sen de lansinoh kullaniyosun demiCanim gozunaydin çok geçmiş olsun bu arada. Maasallah size
Turuncu çis bebegin susuz kaldığını gösteriyor Canim yani iyi beslenememis. Süt yetmemiş olabilir biraz mama takviyesi yap beslenmesi iyileştikce o turunculukta gidecek. Benim oglumda da oldu ilk hafta
Evet canım 1kere gelse bile öyle diye biliyorum benim oğlumda 3 4 gün sürdü azalarak bitti. Ben garmastan pomad kullandım göğüs ucumu 2 günde iyileştirdi lansinoh ise yaramadı bendeEvet canim bikere yapti
Evet canim ama bi kere gelince öylemi sonra normal çişini yapti ememedi gecede sağıp verdim sabahta sağsaydım bari artık biberon almasın diye kendimi yıpratmicam sen de lansinoh kullaniyosun demi
Uzun sürmüş biraz canim tok biberon olarak demiştim onu mu kullaniyosunuz diye.Evet canım 1kere gelse bile öyle diye biliyorum benim oğlumda 3 4 gün sürdü azalarak bitti. Ben garmastan pomad kullandım göğüs ucumu 2 günde iyileştirdi lansinoh ise yaramadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?