2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydın herkese
Geçmişi okuyamadım herkesler iyidir inşallah
Selim Mete m bugün 10 günlük oldu,dün ilk banyosunu oldu evvelki gün göbüş bağı düşmüştü
Gündüz uyuyup gece en az 3 4 saat mıkır kıkır geçiyor günlerimiz, şükür bugünümüze...

Kızlar merhabaaaaa
Ben güneş kızıma kavuştm öğlen 13.30da çok şükür Darısı sizlerin başına
Çok yazışmşsnz hiç okuyamadım bikaç güne buralardayım
Canim gozunaydin bol bol sütün olsun insallah
Ben de kızıma kavuştum ço şükür sabah 19 buçukta ama sürekli ağlıyor mama verdirmiyorlar şekeri henüz düşmedi diye ama açlıktan uyuyamıyor akşamdan beri
Maasallah gozunaydin bol bol sütün olsun inşallah.
Valla ben gizli gizli mama verdim sarılık olmasin diye

merwepdr doğum yaptı mı haberiniz var mı?
Yaptım canım çok şükür. 07 Haziran pazartesi günü, sezaryenle dünyaya geldi minik prensesim Allahıma çok şükür

Çok fazla koşturmacalı geçiyor ilk günler malum. Birde hem kist operasyonu hem de rahmim karnıma yapışmış, içi de çok yapışıkmış, batına inerken yapışıklıkları keserek açmış hep dr, ondan rahim ağrılarımda çok fazlaydı. O yüzden burayada giremedim hiç.

3 günde 200 gr kilo kaybı olmuş, çocuk dr’u sütün inmemiş,memeni sağ ve mama takviyesi yap dedi.Normal değil mi arkadaşlar ilk hafta kilo kaybı? Tabi bende mama takviyesi yapıyorum yinede. Şırıngayla veriyorum daha kolay oluyor, diğer arkadaşlarada tavsiye ederim. Göğüslerimi de sıcak kompres yapıp sağıyorum 4-5 saatte bir. İnş en kısa sürede iner Göğüs ucu yaralarıyla da çok uğraştım bende. Lansinoh kremle nemlendire nemlendire biraz iyi oldu şimdilik sağ göğsüm.

Doğum yapan arkadaşlarda olmuş, hepsinede hayırlı olsun bu arada, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin evlatlarını

Vizeci06 canım seni bekleyemedim bu arada kusura bakma, benden önce sıra senindi sende pazartesi inş doğurursun hayırlısı ile

Son düzenleme:
hayırlı olsun cnm gözün aydın nasip kısmet bende pazartesi sabah insallah kavusucam yavruma bol bol sütün olur insallah :)

Ayy inşallah geçer canım. Sağdığım için mastit olmam heralde diye düşünüyorum. Ama akşamları bir sıtmalanma geliypr idrar yolundan mı sütten mi bilmiyorum. Bugün silikon meme ucu alıcam.
Meme reddinden korkuyordum ama öyle bir çocuk değil sanırım nasıl versem alıyor sütü. Gece sağdım. Sağdıktan sonra bitik memeden verdim tazyik azalmıştı öylw içti şükür.

Kızlar merhabaaaaa
Ben güneş kızıma kavuştm öğlen 13.30da çok şükür Darısı sizlerin başına
Çok yazışmşsnz hiç okuyamadım bikaç güne buralardayım

Ben de kızıma kavuştum ço şükür sabah 19 buçukta ama sürekli ağlıyor mama verdirmiyorlar şekeri henüz düşmedi diye ama açlıktan uyuyamıyor akşamdan beri

Kizlar gözünüz aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah. Bol bol sütünüz olsun, sizlere hayırlı evlat olsun yavrulariniz. Benim dogumum da 21 haziranda. Bir an once gecsin,,ben de ogluma kavusayim istiyorum.

3.gun gittiğimde doğum kilosu dan 50 gram fazlaydı ama doktor şişliği inmiş almıştır dedi. Yani ilk hafta 200 300 gram şişlik iniyor

Kızlar bebeğim turuncu idrar yapti üç saate çiktim en son bezi iyiydi gece sağıp biberonla verdim hatta sonra ememedi bi saat uğraştim burnu tıkalıydı serum fizyolojik bitmişti sabah öyle yapti sonra emzirdim çiş kaka yapti göğüslerimde yumuşaktı dün arada olabilir mi doymadığını nasıl anlıyosnz

Gözün aydın canım analı babalı büyüsün kızçen..
Selim de 3450 doğdu 3.gün 3190 çıktı ağırlığı.. Bencede normal şişlik iniyor çünkü..
Çok geçmiş olsun sana benim rahim de iyi durumda değilmiş Dr öyle dedi ameliyat sonrası

İdrar rengi koyu olunca sıvı kaybındandı diye biliyorum ama emin de değilim canım

Canim gozunaydin çok geçmiş olsun bu arada. Maasallah size
Turuncu çis bebegin susuz kaldığını gösteriyor Canim yani iyi beslenememis. Süt yetmemiş olabilir biraz mama takviyesi yap beslenmesi iyileştikce o turunculukta gidecek. Benim oglumda da oldu ilk hafta

Daha vakti gelmemiş dmk ki dicem ama tarihin geçmş, nası bi doğum planlıo dr un knştnz mu
İlk doğum olduğu için 41’e kadar bekliycez dedi sadece sonra suni deneriz muhtemelen.
Bu arada gözün aydın kavuşmuşsun miniğine, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Evet canim bikere yapti
Evet canim ama bi kere gelince öylemi sonra normal çişini yapti ememedi gecede sağıp verdim sabahta sağsaydım bari artık biberon almasın diye kendimi yıpratmicam sen de lansinoh kullaniyosun demi

Kızlar Günaydın , herkesi alıntı yapamadım kusura bakmayın vallah doğum yapanların gözü aydın Allah yardımcınız olsun bol sütünüz olsun inşallah Bebekten dolayı hiç vaktim olmuyor girmeye . Doktor kontrolüne gittik iki defa : doğumdan 5 gün sonra ve doğumdan 10 gün sonra. Doğumdan 15 gün sonrada gelin dediler de çok mu gerek var sizce ??

Evet canim bikere yapti

Evet canim ama bi kere gelince öylemi sonra normal çişini yapti ememedi gecede sağıp verdim sabahta sağsaydım bari artık biberon almasın diye kendimi yıpratmicam sen de lansinoh kullaniyosun demi
Evet canım 1kere gelse bile öyle diye biliyorum benim oğlumda 3 4 gün sürdü azalarak bitti. Ben garmastan pomad kullandım göğüs ucumu 2 günde iyileştirdi lansinoh ise yaramadı bende

Evet canım 1kere gelse bile öyle diye biliyorum benim oğlumda 3 4 gün sürdü azalarak bitti. Ben garmastan pomad kullandım göğüs ucumu 2 günde iyileştirdi lansinoh ise yaramadı bende
Uzun sürmüş biraz canim tok biberon olarak demiştim onu mu kullaniyosunuz diye.

Biz çıkış yapmayı beklerken sarılık değerimiz 12ye çıkmış birgünde doktor biraz korkuttu beni kan değiştiröe bile yapabiliriz gerekirse çok hızlı ilerlemiş dedi odama getirdiler ışın alıyor yanımda şimdi kuzum niye hızlı artmış bilmiyorum dedi doktor mamadan değildir sadece bu kadar olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…