2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Doğumdan 15 gün sonra beni de çağırdı ama gitmicem sarılık için çok gittik arada tsh filan bakıldı kafa ultrasonu çekildi bundan sorna sağlık ocağına gidicem gelecek cuma
Kan uyuşmazlığı mı varki?
Biz 14 le ışına girmiştik iyi geliyor canım ışın mümkün olduğunca içerde dursun hep

Reactions: H E
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bir an evvel maşallah ona

Maşallah oğluşuna çok şükür annesii Üzdü seni birazcık ama unutucaksınız Allahın izniyke bu kötü günleri

Kizlar 37 haftaligim gece sanki adet olacak gibi ağrım vardı ama uyudum sabah olunca şimdiye kadar idrarim arada kaçıyorum acep neden olabilir acep temizlugim bitti bir kaç gün çıplak ayak yere bastım usutmus olabilir miyim ama suyum olmadığı eminim çünkü idrar ettiğim yerden geliyor rahmimden değil ama niye geliyor acep bu 4 dogumum

Yok canım daha öncede kilo kaybetmişti oğlum küveze girmişti ama sarılık olmamıştı hatta bende anlamadım niye böyle oldu bir günde. Az önce baktı doktor beyazlamaya başlamış yarın bi değerlerine bakıp çıkarabiliriz dedi

İnsallah çıkarsınız evceğizinize

Saol canim
hayırlı olsun cnm gözün aydın nasip kısmet bende pazartesi sabah insallah kavusucam yavruma bol bol sütün olur insallah :)
Amin canim, ins
3.gun gittiğimde doğum kilosu dan 50 gram fazlaydı ama doktor şişliği inmiş almıştır dedi. Yani ilk hafta 200 300 gram şişlik iniyor
Bende oyle biliyodum ama dr iste korkuttu bizi
Saol canim. Cok tesekkurler
Cok tesekkurler canim. Darisi tum bekkeyenlerin basina olsun ins

Canim ilk hafta sari akinti rengi yada kanli idrar yapmasi normal. Anne karnindayken midesindekileri atiyor suan. Bebek Susuz kalincada kristal gibi kanli idrar yapar ama o daha ilerki aylarda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…