Ha pardon canım Evet lansinoh kullanıyorum biberon olarakUzun sürmüş biraz canim tok biberon olarak demiştim onu mu kullaniyosunuz diye.
Doğumdan 15 gün sonra beni de çağırdı ama gitmicem sarılık için çok gittik arada tsh filan bakıldı kafa ultrasonu çekildi bundan sorna sağlık ocağına gidicem gelecek cumaKızlar Günaydın , herkesi alıntı yapamadım kusura bakmayın vallah doğum yapanların gözü aydın Allah yardımcınız olsun bol sütünüz olsun inşallahBebekten dolayı hiç vaktim olmuyor girmeye . Doktor kontrolüne gittik iki defa : doğumdan 5 gün sonra ve doğumdan 10 gün sonra. Doğumdan 15 gün sonrada gelin dediler de çok mu gerek var sizce ??
Kan uyuşmazlığı mı varki?Biz çıkış yapmayı beklerken sarılık değerimiz 12ye çıkmış birgünde doktor biraz korkuttu beni kan değiştiröe bile yapabiliriz gerekirse çok hızlı ilerlemiş dediodama getirdiler ışın alıyor yanımda şimdi kuzum niye hızlı artmış bilmiyorum dedi doktor mamadan değildir sadece bu kadar olmazmış
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir bir an evvel maşallah onaKızlar oğluşumu görmeye gittim bugün kanundaki enfeksiyon yarı yarıya düşmüş iyileşiyor yani çok şükür, göbeği düşmüş bi de 3 günde dahaoksijenini çıkarmışlar burnundan kendisi nefes aliyo artık cok şükür
Maşallah oğluşuna çok şükür annesiiKızlar oğluşumu görmeye gittim bugün kanundaki enfeksiyon yarı yarıya düşmüş iyileşiyor yani çok şükür, göbeği düşmüş bi de 3 günde dahaoksijenini çıkarmışlar burnundan kendisi nefes aliyo artık cok şükür
Ben varım hala
Ben
Yok canım daha öncede kilo kaybetmişti oğlum küveze girmişti ama sarılık olmamıştı hatta bende anlamadım niye böyle oldu bir günde. Az önce baktı doktor beyazlamaya başlamış yarın bi değerlerine bakıp çıkarabiliriz dediDoğumdan 15 gün sonra beni de çağırdı ama gitmicem sarılık için çok gittik arada tsh filan bakıldı kafa ultrasonu çekildi bundan sorna sağlık ocağına gidicem gelecek cuma
Kan uyuşmazlığı mı varki?
Biz 14 le ışına girmiştik iyi geliyor canım ışın mümkün olduğunca içerde dursun hep
Beeeen
İnsallah çıkarsınız evceğizinizeYok canım daha öncede kilo kaybetmişti oğlum küveze girmişti ama sarılık olmamıştı hatta bende anlamadım niye böyle oldu bir günde. Az önce baktı doktor beyazlamaya başlamış yarın bi değerlerine bakıp çıkarabiliriz dedi
Saol canimKizlar gözünüz aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah. Bol bol sütünüz olsun, sizlere hayırlı evlat olsun yavrulariniz. Benim dogumum da 21 haziranda. Bir an once gecsin,,ben de ogluma kavusayim istiyorum.❤
Amin canim, inshayırlı olsun cnm gözün aydın nasip kısmet bende pazartesi sabah insallah kavusucam yavruma bol bol sütün olur insallah :)
Bende oyle biliyodum ama dr iste korkuttu bizi3.gun gittiğimde doğum kilosu dan 50 gram fazlaydı ama doktor şişliği inmiş almıştır dedi. Yani ilk hafta 200 300 gram şişlik iniyor
Saol canim. Cok tesekkurlerGözün aydın canım analı babalı büyüsün kızçen..
Selim de 3450 doğdu 3.gün 3190 çıktı ağırlığı.. Bencede normal şişlik iniyor çünkü..
Çok geçmiş olsun sana benim rahim de iyi durumda değilmiş Dr öyle dedi ameliyat sonrası
İdrar rengi koyu olunca sıvı kaybındandı diye biliyorum ama emin de değilim canım
Cok tesekkurler canim. Darisi tum bekkeyenlerin basina olsun insCanim gozunaydin çok geçmiş olsun bu arada. Maasallah size
Turuncu çis bebegin susuz kaldığını gösteriyor Canim yani iyi beslenememis. Süt yetmemiş olabilir biraz mama takviyesi yap beslenmesi iyileştikce o turunculukta gidecek. Benim oglumda da oldu ilk hafta
Canim ilk hafta sari akinti rengi yada kanli idrar yapmasi normal. Anne karnindayken midesindekileri atiyor suan. Bebek Susuz kalincada kristal gibi kanli idrar yapar ama o daha ilerki aylarda olurKızlar bebeğim turuncu idrar yapti üç saate çiktim en son bezi iyiydi gece sağıp biberonla verdim hatta sonra ememedi bi saat uğraştim burnu tıkalıydı serum fizyolojik bitmişti sabah öyle yapti sonra emzirdim çiş kaka yapti göğüslerimde yumuşaktı dün arada olabilir mi doymadığını nasıl anlıyosnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?