Canım öncelikle gözün aydin Allah analı babali büyütsün inşallah üç hafta oldu hala normal midir bilemedim devam etmiyor sükürCanim ilk hafta sari akinti rengi yada kanli idrar yapmasi normal. Anne karnindayken midesindekileri atiyor suan. Bebek Susuz kalincada kristal gibi kanli idrar yapar ama o daha ilerki aylarda olur
Beeennn
Ben artık düşünmemeye çalışıyorum canım. Her gün biri arıyor kaynanamı yanımda olduğundan doğurdu mu diye ben gelmicekmiş cemre vazgeçti diyorum :) bekleyince zaman geçmiyor havalarda sıcak iyice bunalıyorum zaten en iyisi düşünmemek.:)Doğurmayanlar bi elin parmaklarını geçmiyor sanırım.
Kala kaldık böyle. Yağmur duası gibi doğum duasına çıkacağız neredeyse.
Çok haklısın kafamızı dağıtmamız lazım. film dizi kitap gibi bir şeylere yoğunlaşmak istiyorum sürekli arayıp benim durumumu doktorun ne dediğini doğumun ne zaman olacağını soruyorlar ya 5 tane çocuk doğurmuş kadın bana doktor ne tarih veriyor diyor. Normal doğum beklediğimi bile bile neden böyle düşüncezsizlik yapıyorlar bilmiyorum.Ben artık düşünmemeye çalışıyorum canım. Her gün biri arıyor kaynanamı yanımda olduğundan doğurdu mu diye ben gelmicekmiş cemre vazgeçti diyorum :) bekleyince zaman geçmiyor havalarda sıcak iyice bunalıyorum zaten en iyisi düşünmemek.:)
İşte sanki doktorlar normal doğuma tarih veriyorlarda bütün bebekler o zamanda geliyor gibi bilmemezlik,düşüncesizlik. Zor gerçekten düşünmemeye çalışırken illa biri hatırlatıyor. Başta eşler:) Ama yine de başka şeylere yoğunlaşmaya çalış yoksa son zamanlar çok zor geçiyor :/Çok haklısın kafamızı dağıtmamız lazım. film dizi kitap gibi bir şeylere yoğunlaşmak istiyorum sürekli arayıp benim durumumu doktorun ne dediğini doğumun ne zaman olacağını soruyorlar ya 5 tane çocuk doğurmuş kadın bana doktor ne tarih veriyor diyor. Normal doğum beklediğimi bile bile neden böyle düşüncezsizlik yapıyorlar bilmiyorum.♀
Ben bi kere denedim almadı . ama alırsa vercem yani rahat oluyoKızlar bebeklere emzik veriyor musunuz
Kızım kabul etti emziği, altını değiştirirken veriyorum benKızlar bebeklere emzik veriyor musunuz
Bennnnnnnnnnn
İlk ay önermiyor uzmanlar cnm. Memenin yerini almasın diye. Bi uzmanda aslında hiç verilmemesi gerektiğini söylüyodu. “Yalancı” memeyle bebekleri kandırmak doğru değil diyodu. Annelere göreyse büyük kurtarıcı aslında. Emzik konusunda bende kararsızım, aldım ama vermedim daha şimdilikKızlar bebeklere emzik veriyor musunuz
Henüz çocuğu olmamış olanları anlayabiliyorum ama gerçekten dediğin gibi kaç tane çocuk doğurmuş kadınlar bunu soruyor ya deliriyorum. En son bir tanesine dayanamayıp sizde kaç tane çocuk doğurdunuz tarihle olmuyor bu işler biliyorsunuzdur dedimÇok haklısın kafamızı dağıtmamız lazım. film dizi kitap gibi bir şeylere yoğunlaşmak istiyorum sürekli arayıp benim durumumu doktorun ne dediğini doğumun ne zaman olacağını soruyorlar ya 5 tane çocuk doğurmuş kadın bana doktor ne tarih veriyor diyor. Normal doğum beklediğimi bile bile neden böyle düşüncezsizlik yapıyorlar bilmiyorum.♀
Canım senin doktor mu dedi suni sancı ile başlatırız diye. Ben bugün acilden giriş yaptım 40 haftalığım diyorum git bekle diyo hiç suni sancı lafı etmediler belki verseler başlıcak doğum amaHenüz çocuğu olmamış olanları anlayabiliyorum ama gerçekten dediğin gibi kaç tane çocuk doğurmuş kadınlar bunu soruyor ya deliriyorum. En son bir tanesine dayanamayıp sizde kaç tane çocuk doğurdunuz tarihle olmuyor bu işler biliyorsunuzdur dedimama sürekli durumun nasıl sancın yok mu diyenlere bir cevap bulamadım henüz
Günaydın herkese
Geçmişi okuyamadım herkesler iyidir inşallah
Selim Mete m bugün 10 günlük oldu,dün ilk banyosunu oldu evvelki gün göbüş bağı düşmüştü
Gündüz uyuyup gece en az 3 4 saat mıkır kıkır geçiyor günlerimiz, şükür bugünümüze...
Yaptım canım çok şükür. 07 Haziran pazartesi günü, sezaryenle dünyaya geldi minik prensesim Allahıma çok şükür
Çok fazla koşturmacalı geçiyor ilk günler malum. Birde hem kist operasyonu hem de rahmim karnıma yapışmış, içi de çok yapışıkmış, batına inerken yapışıklıkları keserek açmış hep dr, ondan rahim ağrılarımda çok fazlaydı.O yüzden burayada giremedim hiç.
3 günde 200 gr kilo kaybı olmuş, çocuk dr’u sütün inmemiş,memeni sağ ve mama takviyesi yap dedi.Normal değil mi arkadaşlar ilk hafta kilo kaybı? Tabi bende mama takviyesi yapıyorum yinede. Şırıngayla veriyorum daha kolay oluyor, diğer arkadaşlarada tavsiye ederim. Göğüslerimi de sıcak kompres yapıp sağıyorum 4-5 saatte bir. İnş en kısa sürede iner Göğüs ucu yaralarıyla da çok uğraştım bende. Lansinoh kremle nemlendire nemlendire biraz iyi oldu şimdilik sağ göğsüm.
Doğum yapan arkadaşlarda olmuş, hepsinede hayırlı olsun bu arada, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin evlatlarını
@Vizeci06 canım seni bekleyemedim bu arada kusura bakma, benden önce sıra senindisende pazartesi inş doğurursun hayırlısı ile
Kızlar bebeklere emzik veriyor musunuz
2-3 cm açıklık varmış kızlar ne kadar zamanda 5-6 cm e gelir bilen var mı ? Daha çok başında olduğum için eve gönderdiler beni. Tahmini olarak doğum ne zaman başlar ?
Canım hevesini kırmak istemem ama ben 3 santimle bir hafta gezdim hala gelmiyordu suni aldım.2-3 cm açıklık varmış kızlar ne kadar zamanda 5-6 cm e gelir bilen var mı ? Daha çok başında olduğum için eve gönderdiler beni. Tahmini olarak doğum ne zaman başlar ?
3 - 4 cm ile Bi hafta bekledik gelmedi bizim bebiş suni sancıyı yedik2-3 cm açıklık varmış kızlar ne kadar zamanda 5-6 cm e gelir bilen var mı ? Daha çok başında olduğum için eve gönderdiler beni. Tahmini olarak doğum ne zaman başlar ?
O kadar düşüncesiz be konuştuğunu bilmeyen var ki.daha şimdi benim de canım sıkıldı.amcamın kızı bişey için aradı,doğum her türlü zor ay napacan şimdi senin üç oluyo birde çalışıyorsun,bir daha doğurma bari,doğum yapan kadından kaçasın var..şimdi biri yazsa tersleseydin ne biçim konuşmuş derim ,kişiliğini biliyorum ama gerçekten olmuyor.bazımız düşünceli durdukça bazıları patavatsızlıkta zirve yapıyor ya.dört çocuğu var bunu bana diyenin ,sen de on sene önceki halimi görüyorum aman doğurma dahafalan,valla daha açmıycam bu gidişle.istemişim yapmışım kime ne anlamıyorum ki çok canım sıkıldı hırsımı alamıyorumÇok haklısın kafamızı dağıtmamız lazım. film dizi kitap gibi bir şeylere yoğunlaşmak istiyorum sürekli arayıp benim durumumu doktorun ne dediğini doğumun ne zaman olacağını soruyorlar ya 5 tane çocuk doğurmuş kadın bana doktor ne tarih veriyor diyor. Normal doğum beklediğimi bile bile neden böyle düşüncezsizlik yapıyorlar bilmiyorum.♀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?