Anladım canım. Bizimki de 1 haftalıkken doğduğu kiloya ulaşmasını bekleriz dedi. Bakalım,pazartesi görcez kilosunuAyy aynı biz de öyle bütün gece mıkır kıkır sesler geliyorgece uyanıp uyanıp gülüyorum çok güzel bir şey ya.
Canım benim doktorum %10 a kadar kilo kaybı normal dedi. Bizim de %10a dayanınca mamaya başladık hastanede. Sonra sütüm de bollaşınca ilk kontrolde kaybettiği kiloyu geri almıştı. Ki doktor ilk kontrolde de kilo vermeye devam etse yine de normal derdim dedi.
Veriyorum canım. Öyle çok anlamadı ne olduğunu. Ağlayınca ağzına tıkıyorum susuyor sonra atıyor zaten.
Ya sorma aynı dert bende de var. 2. olacak nasipse yeter yeter daha yapma diyor herkes. Size ne yani yaparsam da bakan benim sonuçta size ne oluyor. Sanki ben millet için hamile kaldım millet için doğuruyorum geçen biriyle konuşmuştuk bebek önden gidiyor demiştim bana diyorki senden kilolu bebek çıkmaz en fazla 3500 olur heveslenme. Ay bir sinirlendimO kadar düşüncesiz be konuştuğunu bilmeyen var ki.daha şimdi benim de canım sıkıldı.amcamın kızı bişey için aradı,doğum her türlü zor ay napacan şimdi senin üç oluyo birde çalışıyorsun,bir daha doğurma bari,doğum yapan kadından kaçasın var..şimdi biri yazsa tersleseydin ne biçim konuşmuş derim ,kişiliğini biliyorum ama gerçekten olmuyor.bazımız düşünceli durdukça bazıları patavatsızlıkta zirve yapıyor ya.dört çocuğu var bunu bana diyenin ,sen de on sene önceki halimi görüyorum aman doğurma dahafalan,valla daha açmıycam bu gidişle.istemişim yapmışım kime ne anlamıyorum ki çok canım sıkıldı hırsımı alamıyorum
Geçmiş olsun canım. Umarım yarına kadar düşer değer. 12 altı olması lazımmış sizin sınırda zaten.Biz çıkış yapmayı beklerken sarılık değerimiz 12ye çıkmış birgünde doktor biraz korkuttu beni kan değiştiröe bile yapabiliriz gerekirse çok hızlı ilerlemiş dediodama getirdiler ışın alıyor yanımda şimdi kuzum niye hızlı artmış bilmiyorum dedi doktor mamadan değildir sadece bu kadar olmazmış
Bu tiplerle muhabbeti hepten kesmek lazım ama olmuyor işte.doğurmaz kadın kadın yerine koymazlar,bi tane yapar keyfine düşkün derler,iki olur zorun neydi derler,üç olunca hiç sorma.sırf bu yüzden olumsuz enerji verdikleri için çoğu tanıdığımın haberi bile yok hamile olduğumdan hala.enerjimi aşağı çeksinler istemiyorum.bu arada sen miydin kişisel temizliği ne zaman yapacaksınız diye soran çok önceden.risk aldım yapmadım bu güne kadar bugün yaptım bikini bölgesi hariç,artık orada geleneksel usülle:)çarşamba gelebilir benim içinYa sorma aynı dert bende de var. 2. olacak nasipse yeter yeter daha yapma diyor herkes. Size ne yani yaparsam da bakan benim sonuçta size ne oluyor. Sanki ben millet için hamile kaldım millet için doğuruyorum geçen biriyle konuşmuştuk bebek önden gidiyor demiştim bana diyorki senden kilolu bebek çıkmaz en fazla 3500 olur heveslenme. Ay bir sinirlendimSanki kusurluymuşum gibi konuşuyorlar. 3500 az mı mesela ama ona göre o 4 doğurduysa onun özelliğinden dolayı.
Canım hevesini kırmak istemem ama ben 3 santimle bir hafta gezdim hala gelmiyordu suni aldım.♀
Benim sancılarım da var ama henüz çok şiddetli değil ve araları uzun. Bi de nişan geldi bugün. Bana teklif etseler verin suniyi dicektim ama vermiyorlar3 - 4 cm ile Bi hafta bekledik gelmedi bizim bebiş suni sancıyı yedikama squat yapmanızı öneririm bol bol
Ben 34 haftalıkken tüm vücut gitmiştim ama tabi uzadılar geçen karnımı falan kendim ağdayla aldım bacağıma bikinime jilet kullandım napayım her konturolde artık risk var o yüzden tertemiz olmamız lazım.Bu tiplerle muhabbeti hepten kesmek lazım ama olmuyor işte.doğurmaz kadın kadın yerine koymazlar,bi tane yapar keyfine düşkün derler,iki olur zorun neydi derler,üç olunca hiç sorma.sırf bu yüzden olumsuz enerji verdikleri için çoğu tanıdığımın haberi bile yok hamile olduğumdan hala.enerjimi aşağı çeksinler istemiyorum.bu arada sen miydin kişisel temizliği ne zaman yapacaksınız diye soran çok önceden.risk aldım yapmadım bu güne kadar bugün yaptım bikini bölgesi hariç,artık orada geleneksel usülle:)çarşamba gelebilir benim için
Ooo senin iş ciddi o zaman. Sağlıkla gelsin bir avazda inşallah. Cuma kontrolüm var belki o zaman suni verir bana diyorum bakalım.Benim sancılarım da var ama henüz çok şiddetli değil ve araları uzun. Bi de nişan geldi bugün. Bana teklif etseler verin suniyi dicektim ama vermiyorlar
Sen de devlet hastanesine mi gidiyosun canım?Ooo senin iş ciddi o zaman. Sağlıkla gelsin bir avazda inşallah. Cuma kontrolüm var belki o zaman suni verir bana diyorum bakalım.
Evet şehir hastanesine gidiyorum canım.Sen de devlet hastanesine mi gidiyosun canım?
Suni sancı verilince açılma kendiliğinden mi ilerliyor nasıl oluyor? İlk gebelik ya Acemilik hiçbişe bilmiyorumOoo senin iş ciddi o zaman. Sağlıkla gelsin bir avazda inşallah. Cuma kontrolüm var belki o zaman suni verir bana diyorum bakalım.
Ben de şehir hastanesine gidiyorum eve gönderdiler sancıların 5 dk da bi olana kadar gelme dediler. Ya hiç 5 dk da bire inmezse gidip suni sancı istesem verirler mi kiEvet şehir hastanesine gidiyorum canım.
Suni sancı verilince açılma kendiliğinden mi ilerliyor nasıl oluyor? İlk gebelik ya Acemilik hiçbişe bilmiyorum
Canım suniyi takınca otomatikman doğum ve açılma hızlanıyor çünkü sık sık sancı geliyor. Benim hemen suyumuda patlatmışlardı meğersem suyu patlatınca sancının şiddetide artıyormuş. 4 cm ile yatışım yapıldı sabah 10 gibi suni takıldı öğlen 3 gibi kızım doğdu. İsteğe bağlı suni takarmı bilmiyorum canım.Ben de şehir hastanesine gidiyorum eve gönderdiler sancıların 5 dk da bi olana kadar gelme dediler. Ya hiç 5 dk da bire inmezse gidip suni sancı istesem verirler mi ki
Haklısın senin normal beklendiği için her daim temiz olman lazım,benim planlı sezaryen olacağı için rahattım son hafta alayım temiz olsun doğumda dedimBen 34 haftalıkken tüm vücut gitmiştim ama tabi uzadılar geçen karnımı falan kendim ağdayla aldım bacağıma bikinime jilet kullandım napayım her konturolde artık risk var o yüzden tertemiz olmamız lazım.
Doğurmayan kaç kişiyiz:))) 38+2 yim hiç bir doğum ibarem yok:)Doğurmayanlar bi elin parmaklarını geçmiyor sanırım.
Kala kaldık böyle. Yağmur duası gibi doğum duasına çıkacağız neredeyse.
Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.❤Haklısın senin normal beklendiği için her daim temiz olman lazım,benim planlı sezaryen olacağı için rahattım son hafta alayım temiz olsun doğumda dedim
Nişanı gelmiş biri var onun harici 5-6 kişiyiz heralde. Bende de tık yok.Doğurmayan kaç kişiyiz:))) 38+2 yim hiç bir doğum ibarem yok:)
Ayy sorma ya bu saçmalıktan ben de çok sıkıldım.normal beklediğimi bilen herkes tarih ne doktor niye net birşey demiyor 40 ı geçersen bebeğe bişey olursa filan diyip duruyorlar. İnsanın moralini alt üst ediyorlar bir de zaten son zamanlar stresliyim millete hesap veriyoruz bir de hayret birşeylerHenüz çocuğu olmamış olanları anlayabiliyorum ama gerçekten dediğin gibi kaç tane çocuk doğurmuş kadınlar bunu soruyor ya deliriyorum. En son bir tanesine dayanamayıp sizde kaç tane çocuk doğurdunuz tarihle olmuyor bu işler biliyorsunuzdur dedimama sürekli durumun nasıl sancın yok mu diyenlere bir cevap bulamadım henüz
Yok canım allaha şükür emziriyorum 3 saate bir sonra emzik veriyorum uyuyor sonra tekrar kaldırıyorum tekrar emzirip bezini değiştiriyorum sonra tekrar ninni
Evet canım veriyorumKızlar bebeklere emzik veriyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?