2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar benim bebem çok ufakmı doğmuş ne santim ve kiloları okuyunca minnakmiş benim oğlan 34 kafa 48 boy 2800 gr kiloy du ama 2650 düşmüşdü eve hastane çıkışında 37+4 doğdu
Grubun en minik bebeği bende kızlar dert etmeyin büyüyor:) 2120 gram 42 cm doğdu

Sütle büyümez dıye bir şey yok tabiki büyüyorlar ama ben mamaya karşı degilim sütüm azaldigi zaman veriyorum gün içinde.
Mama tabi süt gibi yumuşak değil bebegin midesine oturuyor ve biraz daha uzun süre uyuyorlar.

Insallah sorunsuz alırsınız bebeğinizi canim tekrardan Allah sifa versin

Uyku kısmı bende sorun değil benım kızımda yatağında kendi uyur . Benım sıkıntım gün içi enerjisi bitmeyen ordan oraya koşan bir bebe
Yaş büyüdükçe daha çok duruluyorlar canim simdi senin kız keşfetme yaşında. Benim ki de öyleydi girmediği dolap kalmamıştı evde zamanla düzeliyor

Evet canım bebe sevmek istiyorum artık :) kaçta randevun
Bugun 13:15’te canim bakalim ne diyecek yazarim buradan da. Valla benim suan tek derdim artik tasimakta zorlaniyorum cok sicak her yerim sis nefes alamiyorum bir de cocuk asagi inmedigi icin. Analik simdiden cok zormus

Ben de karşı değilim mamaya. Sadece gerek var mı acaba. Bir de annem kıyamıyor galiba bütün gün mememde löp löp sömürüyor beni yavrucak. Mama dinlendirir seni diyor da. Biraz dayanıcam

Günaydın kızlar ebebekten bebek bakim seti almıştım at kılı fırça dökülüyor sizde de öyle mi

Yanıtınız için teşekkür ederim başçevresi nasıldı acaba? Karından ziyade başçevresi canımı sıkıyor. Kafalarımız öyle büyük değil normal ama küçük de değil yani.
Oğlumun başı hep büyük çıkıyordu ultrasonda 38cm olarak doğdu çocuk Dr u normalden 1 cm fazla dedi 1 haftalıkken ultrason yapıldı bir sorun görülmedi.. Hamileyken doktorum genetik olabilir demişti.

Aynen her şey olacağına varır kızlar zaten ama şu an beni ikinci ve üçüncü de mahrum eden tek şey insanların yapabileceği yorumlar. Yani çocuk yapmazsam onların yüzünden kendim hala istiyorum
Türkiyede tek cocuk zulmü diye birsey var bebegin büyüdükce göreceksin cok cocugun aksine tek kalmasın diye aile büyüklerinden mahalle bakkalına kadar herkes laf söylemeyi kendine hak biliyor. 2nci ile 1nci cocugum arasinda 9yaş var. O kadar çok karışan oldu ki neden ikinciyi yapmıyorsun diye.

Aynen her şey olacağına varır kızlar zaten ama şu an beni ikinci ve üçüncü de mahrum eden tek şey insanların yapabileceği yorumlar. Yani çocuk yapmazsam onların yüzünden kendim hala istiyorum
Anladım bende de aynı sorun hep oldu.ilk çocuğum evlenir evlenmez oldu millet ondan tuhaf baktı.o iki yaşındayken hamile kaldım ikinciye bu sefer de çok küçük diye millet yadırgadı.üçüncüde de ne üçüncü mü bakışları hep millette.vallahi bir hamileliğimin tadını çıkaramadım ilk düşündüğüm şuna nası diycem buna nası diycem kaygısı.kendi ailem de dahil bu gruba.halbuki bir gece biri bakıp benim uyumuşluğum yoktur.şimdi bile koştur koştur kendim dönüyorum.kayınvalide bir kere gelmek dışında daha hiç aramadı ne yaptın ne ettin diye.annem desen baktım üçüncü gün tavrı değişmeye başladı çamaşırı bile kendim astım artık napıyım halbuki dikişlerim üçüncü gün çıktı benim hatırlarsanız çöl dikkat et demesine rağmen doktor kendim dönüyorum.yine de ağızları durmuyor.şu an düşündüğüm şu milletin lafına bakıp istediğim halde yapmasaydım kırk yaşımda da yanımda kimse olmayacaktı şimdiki gibi.kafana ne uyuyorsa öyle yap canım kulaklarını tıka hayat senin hayatın,kokuları ömre bedel her birinin

Şu an nasıl minnak
Sizlerin bebeklerine göre daha yavaş büyüyor sanırım. doğumdan sonra bayağı kilo kaybetti 1840 oldu kendi kilosuna bile erişemedi hatta 15 günde. Kilo alımı az oldu ama hiç bir sağlık sorunumuz yok şükür. Sarılık riskimizde olmadı. Bugün kontrolü var tekrardan sağlık ocağında 4 gibi gidices bana bayağı toparladı gibi geliyor edi budu çıktı minnakımın

Emzik tavsiyesi istiyorum kızlar bebeğim 10 günlük almıyor emziği nuk ve weebaby aldım almıyor nasıl alıştırdnz hamgi marka
Avent air kullanıyorum 2 li olarak aldım biri evde biri çantada şükür oğlum emiyor hatta bayağı bağımlısı
Mertim maasallah 5kilo 57cm olmuş kızlar.
Hemşire beğendi aşı da ateş yapmaz doğumda oldukları aşının 2.dozu bu dedi.
Diğer aşı da 30 temmuzdaymis.
Maşallah mert paşaya bende perşembe kontrole götüreceğim

Hadi sağlıcakla inşallah bizde minik doğduk 2100 e kadar düştük yavaş yaval toparlıyoruz

O kadar güzel yazdınki gerçekten doğru söylüyorsun Allaha uzun ömürler versin hayırlı evlat olurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…