- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
Coktaan başladım eve geldiginde hazır göbeği düşmüş bir bebeydiKizlar bebisleri tek basiniza yikamaya basladiniz mi ???? Yikiyorsaniz nasil yapiyosunuz??
Yıkıyorum canim. Köpüklü file vr bizde onu kuvetin üstüne koyunca rahat oluyor yastığı da var. Önce gövdesini bacaklarını yıkıyorum sonra yüzüstü yatırıp kafasını sırtını kopukluyorum en son kolumun ustune yatirip kafasından ayaklarına doğru döküyorum suyu .Kizlar bebisleri tek basiniza yikamaya basladiniz mi ???? Yikiyorsaniz nasil yapiyosunuz??
Ben tek yıkayamıyorum hala .hergun aksam eşimle beraber yıkanıyor küçük hanımKizlar bebisleri tek basiniza yikamaya basladiniz mi ???? Yikiyorsaniz nasil yapiyosunuz??
Ben yıkıyorum canım hızlı hız . Kolunun altından parmaklarımla tutuyorum başını bileğime yaslıyorum bir kafasını şampuanlıyorum bi vücudumu şip şap suyun. Altından gezdiririyorum ( önceden ayarladığım suyu yani su hep açık kalıyor ) sonrada hoppp havluya yatırıyorum bittiKizlar bebisleri tek basiniza yikamaya basladiniz mi ???? Yikiyorsaniz nasil yapiyosunuz??
Kızlar beybim tam 2 saattir uykuda. Günlerdir ilk kez gündüz uyuyor. Ama ayaklarımda şu an yatağına koymaya korktum. Gözünü açar gibi oldukça hep salladım pışpışladım. İlk 1 saat hep tedirgindi sonra saldı.
Bugün her uyku döngüsünün en az 45 dk olması gerektiği ile ilgili bir yazı okudum o yüzden ayaklarımdan indirmedim hiç. Ekledim o yazıyı da. Ne kadar doğru bilmiyorum deneyimleyen var mı tecrübeli analardan.
Tabi ayaklarımda olduğu için bu süreçte ne uyuyabildim ne iş halledebildim. Kapı çaldı açamadım
Nerde yanlış yapıyorum acaba. Neden uyumuyor bu çocuk. Böyle sallanma bağımlısı olmasından çok korkuyorum ama kendi kendine uyuyamıyor gündüz. Akşam yıkanıp emdikten sonra kendini salıyor bir anda uyuyor ama gündüz yok. Büyük adam mı sanıyor kendini bu velet ya.
Görüyor bence, çünkü bazen gülüyor bazen korkup ağlıyor, acıdan ağlıyorsa gülünce neye gülüyorKızlar bu bebişler rüya görebiliyor mu? Sürekli uykusunda korkma tepkisi gibi şeyler yapıyor. Nefes alışverişi sıklaşıyor hızlanıyor. Acaba anlık bir acısı mı oluyor yoksa bir şeyler mi görüyor anlayamıyorum.
2-3 yıla bütün süreci unutursam anca yaparım ikinciyiTek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum
Ben yıkıyorum canım hızlı hız . Kolunun altından parmaklarımla tutuyorum başını bileğime yaslıyorum bir kafasını şampuanlıyorum bi vücudumu şip şap suyun. Altından gezdiririyorum ( önceden ayarladığım suyu yani su hep açık kalıyor ) sonrada hoppp havluya yatırıyorum bitti
canım havalar sıcak yazık uykuya dalamıyorlar salıncada uyanmıyorlar biz bile bunaldık . Alışcak bazen sadece bize ihtiyacları olduğu için ağlayıp yatmıyorlar. Benimki fuşl uyur üç saate bir uyanır yer uyur. Ama bugun yemekten sonra iki saat nerdeyse uyanıktı. Bişey yapmamasına rağmen uyumuyor diye çıldırdım . Sonrada dedimki yazık kız çocuk hiç bişey yapmadı boşuna kızdın
Kizlar bizim doğum kilomuz 2980 gram di 12 gün hızlı nefes aldığı için yoğun bakımda kaldı dün sağlık ocağına gittim tartilfi 3100 gram çıktı bana az geldi sizce normal mi
Ay tam minnakmiş kızım da 2120 gr dı ama boyu 46 cm di senin bebiş baya küçük ama inan hepimizinkinden daha çabuk toplar bıdık olur bir kaç aya inşGrubun en minik bebeği bende kızlar dert etmeyin büyüyor:) 2120 gram 42 cm doğdu
Ben yıkıyorum canım hızlı hız . Kolunun altından parmaklarımla tutuyorum başını bileğime yaslıyorum bir kafasını şampuanlıyorum bi vücudumu şip şap suyun. Altından gezdiririyorum ( önceden ayarladığım suyu yani su hep açık kalıyor ) sonrada hoppp havluya yatırıyorum bitti
canım havalar sıcak yazık uykuya dalamıyorlar salıncada uyanmıyorlar biz bile bunaldık . Alışcak bazen sadece bize ihtiyacları olduğu için ağlayıp yatmıyorlar. Benimki fuşl uyur üç saate bir uyanır yer uyur. Ama bugun yemekten sonra iki saat nerdeyse uyanıktı. Bişey yapmamasına rağmen uyumuyor diye çıldırdım . Sonrada dedimki yazık kız çocuk hiç bişey yapmadı boşuna kızdın
Coktaan başladım eve geldiginde hazır göbeği düşmüş bir bebeydikuvvetinde denedim hanfendi nin sekeri düşünce asabiye bağladı çok çabuk yıkadım. Genelde önce ben giriyorum isitiyorum sıcak suyu açıp . Sonra kovasına dolduruyorum suyu . Dizlerime yatırıyorum ama başını yukarda tutuyorum bı elimle , bı elimle sabunlayip duruluyorum. Bitince eşim gelip havluya sarıp alıyor. En kolayı bu geldi.
Yıkamadan önce biraz tok olsun çıkınca açlıktan eti kopmuş gibi ağlarsa korkutmasın seni. Çıkınca yine hafif kurulayip yine emzirirsin havalar sıcak nasılsa
Yıkıyorum canim. Köpüklü file vr bizde onu kuvetin üstüne koyunca rahat oluyor yastığı da var. Önce gövdesini bacaklarını yıkıyorum sonra yüzüstü yatırıp kafasını sırtını kopukluyorum en son kolumun ustune yatirip kafasından ayaklarına doğru döküyorum suyu .
Banada hiç korse kullan göbek değmesin demedi sadece kuru tutmak için sargı bezi koy bir müddet dedi. 10günlük kontrole kadar kullandım bende. şimdi göbek değmiyor zaten dikişe belki ondan birşey demedi.Nem yapan göbek. Ete değiyor ya. Korse kullanmak gerekiyormuş yani.
Ben oğlumda ilk banyosunu kucağımda duş alırken yaptırmıştımKizlar bebisleri tek basiniza yikamaya basladiniz mi ???? Yikiyorsaniz nasil yapiyosunuz??
Gözün aydın canım çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün . :)Arkadaşlar merhaba iki gündür giremiyorum buralara,dün sabah 7,30 da suyumun gelmesiyle 9,30 da hastaneye gittik , sancılarım başlamıştı hafiften 20 saat sürenin sonunda çarşamba sabah namazlarıyla beraber oğlumu kucağıma aldım çok şükür,bu gece hastanedeyiz,yarın taburcu olcaz inşallah,şuan yanımda çok tatlış birşey yatıyor,hala benim bebişim olduğuna inanamıyorumBuradakilerde duamdaydı hep
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün.:)Kızlar benim sancılarım vr diyordum salı kontrol vardı ama kızım pazartesi bayya zorladı salı gece yarısı sancılar 5 dk bire inince hastaneye gittik 2. Cm açıklık vardı ama hastane almafı beni bebek 4 hafta geriden dedi ve zeynep kamile yolladı orda yenidoğan ünitesi var diye oraya gittikğimde 5 cm olmuştu hemn yatırdılar kendi sancımla çok şükür doğum yaptım sabaha karşı 4 te doğmuştu kUzum sadece kilosu 2 bucuktu başka bir sorun olmadı Allaha şükür
13 de suni sancı almaya başladım 15 gibi suyum geldi. Ve 19 da doğum yaptım Allah a şükürCanim naptin? Hayirlisiyla dogumun oldu mu?
Merhaba benim bebeğim de şu an öyle . Ayagimda sallamayi durduğumda hemen bı uyanma çabasında vallaha alismasin dedm ama Alişan çocuk bı şekilde alışıyor emzik de almıyor hep emmek istiyor beni sonra kusuyor bu döngü sürekli böyle reflü yatağında salliyorum ben ayagimda olduğunu anlamasın diye ama bilmiyorum nasıl olacak Allah yardimcimiz olsun sallanmaya Alişan bebek çok zorKızlar beybim tam 2 saattir uykuda. Günlerdir ilk kez gündüz uyuyor. Ama ayaklarımda şu an yatağına koymaya korktum. Gözünü açar gibi oldukça hep salladım pışpışladım. İlk 1 saat hep tedirgindi sonra saldı.
Bugün her uyku döngüsünün en az 45 dk olması gerektiği ile ilgili bir yazı okudum o yüzden ayaklarımdan indirmedim hiç. Ekledim o yazıyı da. Ne kadar doğru bilmiyorum deneyimleyen var mı tecrübeli analardan.
Tabi ayaklarımda olduğu için bu süreçte ne uyuyabildim ne iş halledebildim. Kapı çaldı açamadım
Nerde yanlış yapıyorum acaba. Neden uyumuyor bu çocuk. Böyle sallanma bağımlısı olmasından çok korkuyorum ama kendi kendine uyuyamıyor gündüz. Akşam yıkanıp emdikten sonra kendini salıyor bir anda uyuyor ama gündüz yok. Büyük adam mı sanıyor kendini bu velet ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?