D vitamini verdiler kullaniyorum ama hic sevmiyor cogunu atiyor agizindan aldigi kadar artikSağlık ocağı aradı bugün topuk kanı için gittik. Bebek için damlada verdi. Siz sağlık ocağının verdiği damlayı kullandınız mı?
Buarada bizde çok hafif sarılık var oğlum uzun uzun uyumaya başladı acıkınca uyandığı için sorun etmiyorum ama inşallah böyle böyle sarılık artmaz ya.
Bence sütun azlığı ile alakasi yok 40 gün annaye yapışık olmasi normal benimkk de full memede disarda arabada uyur yuruken uyur ama doktora gidince basbas bagiri hemen emzirme odasinda emziriyorum yada musait yerdeBebeğim sürekli meme de olmak istiyor emiyor da kızlar evde sorun yok emziriyorum saatlerce ama dışarı falan çıkınca Bi yere gidince nasıl olur bu huyundan nasıl vazgeöirebilirim sanırım sğtüm az da doymuyor saatlerce ondan mı emiyor diyorum
evet çocuklar pek sevmiyor.D vitamini verdiler kullaniyorum ama hic sevmiyor cogunu atiyor agizindan aldigi kadar artik
Canım ne dedi doktorBugun 13:15’te canim bakalim ne diyecek yazarim buradan da. Valla benim suan tek derdim artik tasimakta zorlaniyorumcok sicak her yerim sis nefes alamiyorum bir de cocuk asagi inmedigi icin. Analik simdiden cok zormus
Canim bebis hala ayni yerde, en ufak bir kimildama bile yok dedi. İstersen suni sanci verip dogumu baslatalim ama cok cok dusuk bir ihtimal artik dogum kanalina girmesi dedi. Kilosu da fazla oldugu icin rahat hareket edemiyor olabilir dedi. Suni sanci icin sansim cok dusuk oldugundan ben de istemedim. Saattlerce sanci cekip sonunda yine sezeryana alma ihtimalim cok yuksek dedi. Sonuc olarak Cuma gunu 08:00’de epidural sezeryanda anlastikCanım ne dedi doktor
Sağıyorum sütüm damla damla o kadar az geliyor kiBence sütun azlığı ile alakasi yok 40 gün annaye yapışık olmasi normal benimkk de full memede disarda arabada uyur yuruken uyur ama doktora gidince basbas bagiri hemen emzirme odasinda emziriyorum yada musait yerde
Hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına al sana da şimdiden geçmiş olsunCanim bebis hala ayni yerde, en ufak bir kimildama bile yok dedi. İstersen suni sanci verip dogumu baslatalim ama cok cok dusuk bir ihtimal artik dogum kanalina girmesi dedi. Kilosu da fazla oldugu icin rahat hareket edemiyor olabilir dedi. Suni sanci icin sansim cok dusuk oldugundan ben de istemedim. Saattlerce sanci cekip sonunda yine sezeryana alma ihtimalim cok yuksek dedi. Sonuc olarak Cuma gunu 08:00’de epidural sezeryanda anlastik
Kızlar siz bebislere su veriyor musunuz doktorlar asla dıo anne sütunun %80ni su ama bebeği gören herkes: veriyor musunuz su?
su verilmez mi?bi yaşıma daha girdim ee biz boşuna mı su verdik? ee ozaman sende içme su! söylemlerini duymaktan bıktım.
İnsallah canim sagolasinHayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına al sana da şimdiden geçmiş olsun
Allah’ın izniyle doğacak canım bebe seveceğiz artıkİnsallah canim sagolasinArtik saglikla dogsun da tek istegim bu
Canim bebegin emdiğinde yutkunmasindan anlarsın aslında az çok doydugunu.Sağıyorum sütüm damla damla o kadar az geliyor ki
Mecbur yapıyorum ne kadar istemesem de önemli olan bebeğimin doymasıCanim bebegin emdiğinde yutkunmasindan anlarsın aslında az çok doydugunu.
Ama eğer sütün azsa mama takviyesi yap bence. Doyduğu zaman mışıl mışıl uyur Allahin izniyle.
Biz öğlen çarşıya çıkacaktık bugün. Biraz emzirdim baktım pek doymuş gibi durmuyor biraz da mama verdim öyle çıkardım dışarı.
Evet canim ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum .kizimda da onu kullandım.Sağlık ocağı aradı bugün topuk kanı için gittik. Bebek için damlada verdi. Siz sağlık ocağının verdiği damlayı kullandınız mı?
Buarada bizde çok hafif sarılık var oğlum uzun uzun uyumaya başladı acıkınca uyandığı için sorun etmiyorum ama inşallah böyle böyle sarılık artmaz ya.
Hayir canim öyle düşünme. Çocuk doymazsa daha kötü. Elinden gelen bu her bebek sırf anne sütü ile beslenecek diye bir şey yok. Olmayınca olmuyor.Mecbur yapıyorum ne kadar istemesem de önemli olan bebeğimin doyması
Benim ilk bir hafta cOk azdi turuncu gibiydi hatta sonra kesildi bir anda 2 3 gündür arada geliyor anlamadim millet şarıl şarıl oldu benim günde 1 pedi dahi doldurmadiKızlar benim 40in çıkmasına 6gun kaldi ama afedersiniz kanama eksilmeden devam ediyor sanki.
Kizimda 38.gun bitmisti bunda bitmeyecek mi anlamadimki birde rengi kırmızıya döndü 1 2 haftadır. normalde kahve gelirdi.
Sizde durum ne?
Normal canım her çocukda farklı olur kızımda hiç kesilmeden 65 gün oldum temizlendim 17 gün sonra regli olmuşdu bakalım bunda kaç gün olacak henüz 21 günlük oldukKızlar benim 40in çıkmasına 6gun kaldi ama afedersiniz kanama eksilmeden devam ediyor sanki.
Kizimda 38.gun bitmisti bunda bitmeyecek mi anlamadimki birde rengi kırmızıya döndü 1 2 haftadır. normalde kahve gelirdi.
Sizde durum ne?
Aç kalmasn braz mama takvıyesı yap canımSağıyorum sütüm damla damla o kadar az geliyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?