2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bebeğim sürekli meme de olmak istiyor emiyor da kızlar evde sorun yok emziriyorum saatlerce ama dışarı falan çıkınca Bi yere gidince nasıl olur bu huyundan nasıl vazgeöirebilirim sanırım sğtüm az da doymuyor saatlerce ondan mı emiyor diyorum

Öğlen 1.30 dan beri şimdi uyudu benim kız
tubaslk maşallah kız oğluşuna hiç bir şey yapmayan çocuğa niye kızıyorsun bizimkiyle kafayı yersin
Ağlamaklar çıldırmalar uyumadıkça daha da ağladı ağladıkça uykusu kaçtı
Uyur diye öyle ağlarken bile yıkadım ama daha çok ayıldı sanki uyumadı
Allah herkese güç kuvvet versin
Bir yarım saat büyük kızımla ilgileneyim sonra hemen bende uyuyayım

D vitamini verdiler kullaniyorum ama hic sevmiyor cogunu atiyor agizindan aldigi kadar artik

Bence sütun azlığı ile alakasi yok 40 gün annaye yapışık olmasi normal benimkk de full memede disarda arabada uyur yuruken uyur ama doktora gidince basbas bagiri hemen emzirme odasinda emziriyorum yada musait yerde

Canım ne dedi doktor
Canim bebis hala ayni yerde, en ufak bir kimildama bile yok dedi. İstersen suni sanci verip dogumu baslatalim ama cok cok dusuk bir ihtimal artik dogum kanalina girmesi dedi. Kilosu da fazla oldugu icin rahat hareket edemiyor olabilir dedi. Suni sanci icin sansim cok dusuk oldugundan ben de istemedim. Saattlerce sanci cekip sonunda yine sezeryana alma ihtimalim cok yuksek dedi. Sonuc olarak Cuma gunu 08:00’de epidural sezeryanda anlastik

Bence sütun azlığı ile alakasi yok 40 gün annaye yapışık olmasi normal benimkk de full memede disarda arabada uyur yuruken uyur ama doktora gidince basbas bagiri hemen emzirme odasinda emziriyorum yada musait yerde
Sağıyorum sütüm damla damla o kadar az geliyor ki

Hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına al sana da şimdiden geçmiş olsun

Aaaa ilk defa duydum bebeğe su ver diyeni. Boşver bol bol emzir duyma kimseyi

Sağıyorum sütüm damla damla o kadar az geliyor ki
Canim bebegin emdiğinde yutkunmasindan anlarsın aslında az çok doydugunu.
Ama eğer sütün azsa mama takviyesi yap bence. Doyduğu zaman mışıl mışıl uyur Allahin izniyle.
Biz öğlen çarşıya çıkacaktık bugün. Biraz emzirdim baktım pek doymuş gibi durmuyor biraz da mama verdim öyle çıkardım dışarı.

Mecbur yapıyorum ne kadar istemesem de önemli olan bebeğimin doyması

Evet canim ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum .kizimda da onu kullandım.
Ama daha güvenilir marka istersen ocean markası cok iyidir. Araştır sende. Arkadaşlarım onu kullanirdi

Kızlar benim 40in çıkmasına 6gun kaldi ama afedersiniz kanama eksilmeden devam ediyor sanki.
Kizimda 38.gun bitmisti bunda bitmeyecek mi anlamadimki birde rengi kırmızıya döndü 1 2 haftadır. normalde kahve gelirdi.
Sizde durum ne?

Benim ilk bir hafta cOk azdi turuncu gibiydi hatta sonra kesildi bir anda 2 3 gündür arada geliyor anlamadim millet şarıl şarıl oldu benim günde 1 pedi dahi doldurmadi

Normal canım her çocukda farklı olur kızımda hiç kesilmeden 65 gün oldum temizlendim 17 gün sonra regli olmuşdu bakalım bunda kaç gün olacak henüz 21 günlük olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…