Kızlar merhabalarm. Çok tahammülsüzleştim benGeceden sabaha alt değiştirme emzirme mama gaz çıkarma vs hepsini yapıyorum
İdrar rengi açık olması gerekiyor muşAnlayamıyorum canım hiç anlayamıyorum emin olamıyorum hep açmış gibi geliyor. Burada da sormuştum. Bezi çiş doluyorsa doymuştur dediler. Evet bezi hep çok dolu oluyor. Ama sonra anlayabiliyorım bunu işte. Emerken hep aç sanıyorum.
Doktora da söyledim kaç kere ciddiye almadı. Emmiş işte annesi kilosunu almış takma diyor.
canım uyku çok etkili oluyor. uyuyup uyandığımda göğüslerim dolmuş oluyor. Senin 3 çocukla zor tabi ama biraz dinlensen çok iyi olur.Kizlar dereotu yiyorum günde 3 litre su içiyorum hoşaf içiyorum şekersiz yaz helvası yiyorum süt artici damla aldım suyuna katıyorum başka ne yaparım bilmiyorum
Hep öyleyiz canım şu an uykumu da alıyorum her işimi de yapıyorum tıkırında diyen yoktur heralde bu grupta.az sabredeceğiz ben diyorum ya ilk oğlum çok zor büyüdü diye ona bakıp bakıp teselli ediyorum kendimi o büyüdüyse bu da büyür herşey yoluna girer elbet diye.sabır.Geceler bizim icinde sıkıntı kızlar. gündüz yapmaz kaka gece yapar gündüz emerken uyur gece gözler fıldır fıldır. Bi de memeyle kavga ediyor. Bi elini memeyle beraber agzina sokmak istiyor digeriyle elimi tutmaya çalısıyor. Elleri baglayıp kundak yapsam iyice sinirlenip ağlıyor. Memeyi tam tutamayınca süt gelmiyor diye sinirlenip ağlıyor memeyi ısırıyor. Sabaha kadar bu döngü devam ediyor. Gündüz ablasının yaptıgı gürültüde uyuyor gece ben fısıldasam hemen gözler acılıyor. Cok yoruluyorum her gece nasil gececek diye endiseleniorum.
Çiş derken küçüğünden bahsediyorsun değil mi.o acaba aç mı kaygısı bende de hep varAnlayamıyorum canım hiç anlayamıyorum emin olamıyorum hep açmış gibi geliyor. Burada da sormuştum. Bezi çiş doluyorsa doymuştur dediler. Evet bezi hep çok dolu oluyor. Ama sonra anlayabiliyorım bunu işte. Emerken hep aç sanıyorum.
Doktora da söyledim kaç kere ciddiye almadı. Emmiş işte annesi kilosunu almış takma diyor.
En büyük ilaç uyku bence ona da pek imkan yok işte.yatsam uyusam aç kalıyoruz çol çocuk hergün dışardan yenmiyor,yatmasam uykusuz kalıyorum.acayip başım ağrıyor şu an ama yatamıyorum diğer oğlum yanlış bişey yapar kaygısı da var.Kizlar sütü çoğalması için neler yapıyorsunuz hele fikir verin
Canim mert de her pirtta kaka yapıyor ama öyle bezi cok kirletecek kadar degil sürüntü gibi oluyor Ben o durumda altını değiştirmiyorum.
Bir de bizim de memede 20dk falan kalmıyor en fazla 10dkda emiyor ve meme yumusuyor. Çok aç kaldığı zaman 5dkda bitiriyor
Sen bir de kendi kendine uyusun istiyorsun galiba ama suan gaz vs derken uyuyamazlar zaten
İdrar rengi açık olması gerekiyor muş
Aynen bizdede öyle diyor biberon veriyorum zor içiyor almak istemiyor o zaman anliyordum dün aldi öyle bi. Sende onu dene istersen. Bide çişli bezler dolu ama bazen az oluyor renk koyu olursa biraz hayda ben daha çok öyle düşünüyorum sizin çişli bezler nasıl her seferinde var mı bizim ağırda çok oluyo arasıra cok emmezse öyle. Bir de nasıl sıcak var çok etkiliyordur bebişleri.
Anladım canım ilk günler olmayıp sonradan olması bana da garip geldi.Temiz bir marka bulursan haber verirmisin canım.
Benimde sütüm çok elhamdüllilah hatta sağlık ocağı bugün bebeğin emmesine sütüme baktı. Çok fazla geldiği için genzine kaçıyor ilk önce sağıp sonra emzirmemi tavsiye etti. 2 saat olmadan kıpırdanıyor alıp emziriyorum canım ama ilk günler uyumuyordu şimdi başladı ondan garip geldi.
Temiz bir marka bulursan haber verirmisin canım.
Doyduğu zaman memeye koysam bile tutmuyor zaten. Ancak ağzında geveliyor bir tutup bir birakıyor oynar gibi. Biberon versem onu da bir alıyor bir duruyor bekliyor vs. belli olur bence doymayan cocuk.Yaaaa 10 dk da bitiriyor mu normalde süper o zaman çok rahatladım. Ben artık doymadı sanıp kusma noktasına getiriyorum. Sonra da üşüttü mü niye kustu diye panik oluyorum.
Acemilik böyle bir şeu işte.
Kendi kendine uyuması gerektiğini düşünüyordum açıkçası istek değil de. Böyle olmayacağını da dün kabullendim artık
UyumakKizlar sütü çoğalması için neler yapıyorsunuz hele fikir verin
Doyduğu zaman memeye koysam bile tutmuyor zaten. Ancak ağzında geveliyor bir tutup bir birakıyor oynar gibi. Biberon versem onu da bir alıyor bir duruyor bekliyor vs. belli olur bence doymayan cocuk.
teşekkür ederim canım. bizde bundan alalım o zaman.Bize ocean 400 iu sprey verdi doktorumuz trmiz içerikli diye
Sen öyle düşünme. Bak benim kizim da hep az kilo alan çocuktu hala da öyle zorla tikistiriyorum ağzına yemekleri.Ya beni annem çok etkiliyor benim kardeşim iştahsızdı. Hep kilo verdi doğduktan sonra aldığında da çok az aldı. Ne sütü alıyordu ne mamayı doğru düzgün.
Annemin de psikoloji bozulmuş ondan. sürekli aç doymamıştır o diyor ay uzaktan yetiyor. Dün de yazdım ya sana mama mı versem diye. Yok yani aslında. Hastaneden çıktıktan sonra 3 defa tartıldık hep iyidi kilosu. Memeyi bırakıyor ya. Annem ordan diyor o doymamıştır sen bi de mama yap. Ben böyle kuruntulara giriyorum
Bu dediğin tablet nerden alabilirim cnmEmzirmenin arkasına sağım yap iki saate bi uyarmaya çaliş malt ve momstok tablet bilmem bunun faydası varmı rezene artttı ama benim tazyikte artırdı.
Tazecik anneler merhaba
Epeydir yazmıyorum ama okuyorum yazışmalarınızı. Bir çoğunuz kurtuldunuz, Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızı inşallah
Benim sıpam da planlı sezeryanla geçen hafta aramıza katılacaktı ama operasyon için hastanenin rutininde pcr testi varmış. Hiç bir rahatsızlık yada belirti olmadığı halde pozitif çıktı
Bugün karantinamızın 10.günü ve biz 39+6'dayız.
Pozitif çıkınca enfeksiyon doktoru olsun kadın doğum doktoru olsun hepsiyle görüştüm, karnında daha güvende bekle dediler bekledim.
Yarın tekrar test verip negatife dönmüşse doğuma alınacağım.
Pozitif olup bebişin sağlığı yerindeyse bekleyelim dedi doktor. Çünkü pozitifken doğum yaparsam karantinalı şekilde kimsesiz doğuracağım, eşim bile gelemeyecek 2 gün yanıma.
Ama bugün arada gelen ufak bel ağrısı, karın ağrısı ve bacakta çekilme yaşıyorum.
Doğum sancısı böyle mi başlıyor? Nasıl ilerliyor? Pat diye gelip kıvrandırmıyordur sanırım
Doğum başlıyorsa ona göre hazırlayayım kendimi
Yardımcı olabilir misiniz?
Bide cnm rezene ılık ki iciyorsun yoksa sıcak sıcak miEmzirmenin arkasına sağım yap iki saate bi uyarmaya çaliş malt ve momstok tablet bilmem bunun faydası varmı rezene artttı ama benim tazyikte artırdı.
Ocean Alabılırsın canım .Sağlık ocağı aradı bugün topuk kanı için gittik. Bebek için damlada verdi. Siz sağlık ocağının verdiği damlayı kullandınız mı?
Buarada bizde çok hafif sarılık var oğlum uzun uzun uyumaya başladı acıkınca uyandığı için sorun etmiyorum ama inşallah böyle böyle sarılık artmaz ya.
Trendyolda var tadı kokusu biraz kötü sayısı çok kullandıkça alışıyorsun bir de çayı var ben pek düzenli kullanamadim birdeBu dediğin tablet nerden alabilirim cnm
Sıcak içince daha iyi oluyor canim ben bazen hemen içemiyorum soğuyorBide cnm rezene ılık ki iciyorsun yoksa sıcak sıcak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?