2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar merhabalarm. Çok tahammülsüzleştim ben Geceden sabaha alt değiştirme emzirme mama gaz çıkarma vs hepsini yapıyorum

İdrar rengi açık olması gerekiyor muş

Kizlar dereotu yiyorum günde 3 litre su içiyorum hoşaf içiyorum şekersiz yaz helvası yiyorum süt artici damla aldım suyuna katıyorum başka ne yaparım bilmiyorum
canım uyku çok etkili oluyor. uyuyup uyandığımda göğüslerim dolmuş oluyor. Senin 3 çocukla zor tabi ama biraz dinlensen çok iyi olur.

Hep öyleyiz canım şu an uykumu da alıyorum her işimi de yapıyorum tıkırında diyen yoktur heralde bu grupta.az sabredeceğiz ben diyorum ya ilk oğlum çok zor büyüdü diye ona bakıp bakıp teselli ediyorum kendimi o büyüdüyse bu da büyür herşey yoluna girer elbet diye.sabır.
Çiş derken küçüğünden bahsediyorsun değil mi.o acaba aç mı kaygısı bende de hep var
Kizlar sütü çoğalması için neler yapıyorsunuz hele fikir verin
En büyük ilaç uyku bence ona da pek imkan yok işte.yatsam uyusam aç kalıyoruz çol çocuk hergün dışardan yenmiyor,yatmasam uykusuz kalıyorum.acayip başım ağrıyor şu an ama yatamıyorum diğer oğlum yanlış bişey yapar kaygısı da var.
Üç çocuklulara selam edenler alın size üç çocuktek çocuk olanlar yerimize de uyuyun lütfen

Yaaaa 10 dk da bitiriyor mu normalde süper o zaman çok rahatladım. Ben artık doymadı sanıp kusma noktasına getiriyorum. Sonra da üşüttü mü niye kustu diye panik oluyorum.
Acemilik böyle bir şeu işte.
Kendi kendine uyuması gerektiğini düşünüyordum açıkçası istek değil de. Böyle olmayacağını da dün kabullendim artık

Bezler çok ağır oluyor hep çiş dolu. Bir de renksiz çişi de hiç bezde idrar rengi farketmedim şimdiye kadar

Anladım canım ilk günler olmayıp sonradan olması bana da garip geldi.

Doyduğu zaman memeye koysam bile tutmuyor zaten. Ancak ağzında geveliyor bir tutup bir birakıyor oynar gibi. Biberon versem onu da bir alıyor bir duruyor bekliyor vs. belli olur bence doymayan cocuk.

Doyduğu zaman memeye koysam bile tutmuyor zaten. Ancak ağzında geveliyor bir tutup bir birakıyor oynar gibi. Biberon versem onu da bir alıyor bir duruyor bekliyor vs. belli olur bence doymayan cocuk.

Ya beni annem çok etkiliyor benim kardeşim iştahsızdı. Hep kilo verdi doğduktan sonra aldığında da çok az aldı. Ne sütü alıyordu ne mamayı doğru düzgün.
Annemin de psikoloji bozulmuş ondan. sürekli aç doymamıştır o diyor ay uzaktan yetiyor. Dün de yazdım ya sana mama mı versem diye. Yok yani aslında. Hastaneden çıktıktan sonra 3 defa tartıldık hep iyidi kilosu. Memeyi bırakıyor ya. Annem ordan diyor o doymamıştır sen bi de mama yap. Ben böyle kuruntulara giriyorum

Sen öyle düşünme. Bak benim kizim da hep az kilo alan çocuktu hala da öyle zorla tikistiriyorum ağzına yemekleri.
Ben onda çok çektiğim için bu kilolu dogsun ve öyle devam etsin istedim buraya da sürekli yazdim ama doydugunu yutkunmasindan anlarsın ve doyduktan sonra da memeyi bırakıp kafasını geriye iter cocuk biraz uyuklar geri uyanır kizimda da böyleydi. Her çocuk aynı değildir tabi orası ayri
Ha bir de memeden sonra hala aranmaması lazim. Haftada da ortalama 200 250gr kadar alması gerek Bunlar varsa sütün yeterlidir sen sorun etme.

Tazecik anneler merhaba

Epeydir yazmıyorum ama okuyorum yazışmalarınızı. Bir çoğunuz kurtuldunuz, Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızı inşallah

Benim sıpam da planlı sezeryanla geçen hafta aramıza katılacaktı ama operasyon için hastanenin rutininde pcr testi varmış. Hiç bir rahatsızlık yada belirti olmadığı halde pozitif çıktı
Bugün karantinamızın 10.günü ve biz 39+6'dayız.

Pozitif çıkınca enfeksiyon doktoru olsun kadın doğum doktoru olsun hepsiyle görüştüm, karnında daha güvende bekle dediler bekledim.
Yarın tekrar test verip negatife dönmüşse doğuma alınacağım.
Pozitif olup bebişin sağlığı yerindeyse bekleyelim dedi doktor. Çünkü pozitifken doğum yaparsam karantinalı şekilde kimsesiz doğuracağım, eşim bile gelemeyecek 2 gün yanıma.

Ama bugün arada gelen ufak bel ağrısı, karın ağrısı ve bacakta çekilme yaşıyorum.

Doğum sancısı böyle mi başlıyor? Nasıl ilerliyor? Pat diye gelip kıvrandırmıyordur sanırım

Doğum başlıyorsa ona göre hazırlayayım kendimi

Yardımcı olabilir misiniz?

Ben de doğum öncesi ateşlenmiştim ama pcr negatif çıktı. ateş sebebim kesin belli olmadığı için acil sezaryene girdim covid şüphelisi olarak. Pozitif çıksa beni de tedaviye alıp bebeği bekleteceklerdi ama negatif ve ateş şüpheye düşürdü.

Bana yapılan 3 test negatif çıkmasına rağmen Ağzımda 3 maske ve yüzümde siperlikle doğuma girdim. Eşimi içeri almadılar. Fotoğrafçıyla anlaşmıştık o yalan oldu. Odamın kapısında covid diye yazı vardı. Çıktım bebeğini emzirme covid geçer diye tutturdular. İnşallah negatif çıkarsın da şu muameleyi görmezsin. Gerçekten sıkıntı.

Bu arada sezaryeni beklerken panikten ve ateşten bebek aşağı inmeden düzenli doğum sancılarım başladı benim. Vajinamda baskı ve büyük wcye çıkma isteği çok fazlaydı. Bel ağrım yoktu ama.

Ocean Alabılırsın canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…