Çok teşekkür ederim canım.Evet canim ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum .kizimda da onu kullandım.
Ama daha güvenilir marka istersen ocean markası cok iyidir. Araştır sende. Arkadaşlarım onu kullanirdi
Benimde 1 hafta var 40 in çıkmasına, kanamam çok az kahvemsi turuncu.ama dikislerimin şişliği ve agrisi gecmedi.Kızlar benim 40in çıkmasına 6gun kaldi ama afedersiniz kanama eksilmeden devam ediyor sanki.
Kizimda 38.gun bitmisti bunda bitmeyecek mi anlamadimki birde rengi kırmızıya döndü 1 2 haftadır. normalde kahve gelirdi.
Sizde durum ne?
Kaç saatte bir uyanıyor mesela canım?Sağlık ocağı aradı bugün topuk kanı için gittik. Bebek için damlada verdi. Siz sağlık ocağının verdiği damlayı kullandınız mı?
Buarada bizde çok hafif sarılık var oğlum uzun uzun uyumaya başladı acıkınca uyandığı için sorun etmiyorum ama inşallah böyle böyle sarılık artmaz ya.
Benim durdu 1 hafta kadar sonra yine başladı miktar çok düzensiz cnmKızlar benim 40in çıkmasına 6gun kaldi ama afedersiniz kanama eksilmeden devam ediyor sanki.
Kizimda 38.gun bitmisti bunda bitmeyecek mi anlamadimki birde rengi kırmızıya döndü 1 2 haftadır. normalde kahve gelirdi.
Sizde durum ne?
Sanırım hepimiz aynı durumdayızKızlar merhabalarm. Çok tahammülsüzleştim benGeceden sabaha alt değiştirme emzirme mama gaz çıkarma vs hepsini yapıyorum uyuyakalıyor, yatagına koyunca resmen gerinmeye başlıyor ki gazlı değil . Gerinirken uyanıyor . Benim de uyku hiç oluyor sinirleniyorum . Sinirlenince vicdan azabı çekiyorum ben de ağlıyorumm böyle bir döngüdeyim tavsiyesi olan varsa seve seve alırım
Sağol canım tavsiyeler için.succulentaski ve Z ZeynepYldr kızlar, bebek ilk uyanıp ağlamadan bi altını kontrol edin, sonra hemen aranırlar emzirin, aralıksız 15-20dk emsin uyusa da uyumasa da muhakkak gaz çıkarın, meme değişimi yaparken arada sevin konuşun bebişlerinize, hem size hem onlara iyi gelir. Sonra 2.göğsünüzü verin. bunları yapmanız yaklaşık 1-2saat sürer ztn uykusu gelir uyur. Düzenli olmak avantajdır bebek konusunda, bu süreçlerde dışarı çıkmak biraz zorlayablr yalnızken nacizane
İşte süt var akıyor almak istemiyor insna veremiyorda cnm tazyiki azaltıp bi şekil emzirmeye çalişiyorum verince iştahla içiyo mu benim verdiğimde içmiyordu öyle sağılmış sütü şimdi iki gündür almaya başladı oyle memede cok daha hırcın redden korktum.Canim bebegin emdiğinde yutkunmasindan anlarsın aslında az çok doydugunu.
Ama eğer sütün azsa mama takviyesi yap bence. Doyduğu zaman mışıl mışıl uyur Allahin izniyle.
Biz öğlen çarşıya çıkacaktık bugün. Biraz emzirdim baktım pek doymuş gibi durmuyor biraz da mama verdim öyle çıkardım dışarı.
Beş dk emince cnm uzun uyuyor mu beş dk da bırakıyor doydugunu nasıl anlıyorsunuz bu sıra hep bı de tazyik bızdede var.Sağol canım tavsiyeler için.
Şimdi sorunumuz ağlamadan uyanmıyor. Uykusunda bağırmaya başlıyor bir anda sancı ile. Kaldırıp alt açma seansı klasik emzirme gaz çıkarma masaj derken dediğin gibi bayağı süre geçiyor.
Ama bu süre 1.5 saat olmuyor çünkü bir memede asla 20 dk kalmıyor mesela. Sürekli dövüş halinde memeyle kavga ediyor 7-8 dk ancak emiyor. Tazyik problemi de var sanırım. Çünkü 5 dk da meme boşalmış oluyor. Bundan da rahatsız oluyor galiba. Ve bu da gazını şiddetlendiriyor. Sağıp verdiğimde daha mutlu oluyor. Daha uzun uzun alıyor biberondan bayağı keyif yapıyor ve uyuyakalıyor biberonda ama memede uyuyakalamıyor.
Tabi ben biberonu günde 1 kere gece veriyorum uykusu bölünmesin diye. Gündüz emiyor. Emip gaz çıkardıktan sonra uykuya geçemiyor.
Bu arada her pırtta altına ediyor. Gazını çıkardıktan donra tekrar alt değiştirmem gerekiyor. Bu sebeple de uykusu açılıyor. Uykusu gelsin diye tekrar 2 dk memeye koyayım diyorum ve tekrar gaz
Böyle bir kısır döngüdeyim işte.
Dünden beri sallama olayına geçince uzun uyumaya başladı. Bu sabah çok sakin uyandı mesela. 9da uyandı mutlu bebek olarak uzun zamandır ilk kez. Mutlu bebek diye enerji oluyorum zaten sürekli asla kolik demiyorum
Sırayla ihtiyaçlarını giderdik ve şimdi ayaklarımda uykuya geçti.
Beş dk emince cnm uzun uyuyor mu beş dk da bırakıyor doydugunu nasıl anlıyorsunuz bu sıra hep bı de tazyik bızdede var.
Canim mert de her pirtta kaka yapıyor ama öyle bezi cok kirletecek kadar degil sürüntü gibi oluyor Ben o durumda altını değiştirmiyorum.Sağol canım tavsiyeler için.
Şimdi sorunumuz ağlamadan uyanmıyor. Uykusunda bağırmaya başlıyor bir anda sancı ile. Kaldırıp alt açma seansı klasik emzirme gaz çıkarma masaj derken dediğin gibi bayağı süre geçiyor.
Ama bu süre 1.5 saat olmuyor çünkü bir memede asla 20 dk kalmıyor mesela. Sürekli dövüş halinde memeyle kavga ediyor 7-8 dk ancak emiyor. Tazyik problemi de var sanırım. Çünkü 5 dk da meme boşalmış oluyor. Bundan da rahatsız oluyor galiba. Ve bu da gazını şiddetlendiriyor. Sağıp verdiğimde daha mutlu oluyor. Daha uzun uzun alıyor biberondan bayağı keyif yapıyor ve uyuyakalıyor biberonda ama memede uyuyakalamıyor.
Tabi ben biberonu günde 1 kere gece veriyorum uykusu bölünmesin diye. Gündüz emiyor. Emip gaz çıkardıktan sonra uykuya geçemiyor.
Bu arada her pırtta altına ediyor. Gazını çıkardıktan donra tekrar alt değiştirmem gerekiyor. Bu sebeple de uykusu açılıyor. Uykusu gelsin diye tekrar 2 dk memeye koyayım diyorum ve tekrar gaz
Böyle bir kısır döngüdeyim işte.
Dünden beri sallama olayına geçince uzun uyumaya başladı. Bu sabah çok sakin uyandı mesela. 9da uyandı mutlu bebek olarak uzun zamandır ilk kez. Mutlu bebek diye enerji oluyorum zaten sürekli asla kolik demiyorum
Sırayla ihtiyaçlarını giderdik ve şimdi ayaklarımda uykuya geçti.
bazen en fazla 30 dk ama bazen 3 saati geçecek gibi oluyor hemen altını falan açıp uyandırıyorum. hep aynı düzende uzunlukda değil canım.Kaç saatte bir uyanıyor mesela canım?
Devit veriyorum ben
Kizlar dereotu yiyorum günde 3 litre su içiyorum hoşaf içiyorum şekersiz yaz helvası yiyorum süt artici damla aldım suyuna katıyorum başka ne yaparım bilmiyorumKizlar sütü çoğalması için neler yapıyorsunuz hele fikir verin
Aynen bizdede öyle diyor biberon veriyorum zor içiyor almak istemiyor o zaman anliyordum dün aldi öyle bi. Sende onu dene istersen. Bide çişli bezler dolu ama bazen az oluyor renk koyu olursa biraz hayda ben daha çok öyle düşünüyorum sizin çişli bezler nasıl her seferinde var mı bizim ağırda çok oluyo arasıra cok emmezse öyle. Bir de nasıl sıcak var çok etkiliyordur bebişleri.Anlayamıyorum canım hiç anlayamıyorum emin olamıyorum hep açmış gibi geliyor. Burada da sormuştum. Bezi çiş doluyorsa doymuştur dediler. Evet bezi hep çok dolu oluyor. Ama sonra anlayabiliyorım bunu işte. Emerken hep aç sanıyorum.
Doktora da söyledim kaç kere ciddiye almadı. Emmiş işte annesi kilosunu almış takma diyor.
Emzirmenin arkasına sağım yap iki saate bi uyarmaya çaliş malt ve momstok tablet bilmem bunun faydası varmı rezene artttı ama benim tazyikte artırdı.Kizlar dereotu yiyorum günde 3 litre su içiyorum hoşaf içiyorum şekersiz yaz helvası yiyorum süt artici damla aldım suyuna katıyorum başka ne yaparım bilmiyorum
Belki yetiyordur birde canim demin koydum yine hareketli aldım istemiyor ondan önce on dk ıkısınınde emdı ondk emdi bi saat ara ile bırakıyorsun uyaniyor zor alıyor çiş yapmiş oluyor değiştir derken yine aynı uyuyakalıyor artık sonundaAnlayamıyorum canım hiç anlayamıyorum emin olamıyorum hep açmış gibi geliyor. Burada da sormuştum. Bezi çiş doluyorsa doymuştur dediler. Evet bezi hep çok dolu oluyor. Ama sonra anlayabiliyorım bunu işte. Emerken hep aç sanıyorum.
Doktora da söyledim kaç kere ciddiye almadı. Emmiş işte annesi kilosunu almış takma diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?