2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Biz son kontrolde 1 haftada 300 gramın üstünde almıştık o hafta hiç mama vermedim özellikle. Ay çok sevindim şu an. Bizim adam sinirli ce sürekli. Biri aç bu çocuk diyince olabilir mi ya diye pinpirkleniyorum işte.

Haklısın canım. Benimde kızım cok uykusuzdu hala sevmez uyumayı onun gibi olacak diye korkuyorum. Baska cocugun olmayacak bu da büyür diyorum kendime ama lohusalık herseye moralim bozuluyor

Ama bezi 3 saatte bi degisiyomusun cnm? 3 saatte bi eger bezi pipi doluysa doymustur daha fazla bekletiyosan anliyamazsin

Kizlar sukur masallah 2 gecedir uyuyrouz ve sabahlari ara ara uyanip etrafina bakiyor bazen yere minderin uzerine koyuyorum kizlar konusuyor bebekle bende izliyorum oyle 1 saat durdugu oluyor :) ben tamamen biberondan veriyorum sutu .. sagiyorum ama malesef sutum az ilk baslarda dinlenemedim pek suan 2-3 saatte bi hala sagmama ragmen 60 cc uzeri cikmiyor sut. Bende mama veriyorum ama sukur kabizlik sorunu yasamadim sk sk kaka yapmiyor gunde ya 1 ya yapmaz ertesi gun yapar ama baya yapar:) cunku mama aldigi icin anne sutu ile beraber iyce degisti kaka si. Geceleri yapardi kakasini artik gunduz yapiyor oh yaaa duzene girmesi nasil rahatlatiyor insani gaz problemide yok oldu birden

Kızlar cocukların doydugunu anlamak icin hergün en az 1kere kakalı bez 5kere çisli bez olmalı dedi doktor. Aklınız karisıyorsa böyle anlayabilirsiniz.
Anne sutu alan cocukla mama alan cocugun kakasi farkli oluyor cnm

bazen tamamen anne sutu alan bebekler 10 gune kdr kaka yapmadigi oluyor ama bu doymadigi anlamina gelmez. En guzel anlayabilecegimiz sekil pipili dolu bezleri

Canım benim diğer çocukları götürdüğümüz prof vardı eşim onu arayıp sordu d vit ne verelim diye,decatabs d3 önerdi günde dört damla onu alacağız

Kızlar selam. Dün gaza gelip bebişi kendim yıkıcam diye yazmıştım. Ve dediğimi de yaptım. Ama çok kötü oldu sonu kızlar 6yaşında kızımla yıkamaya başladık, kızım suyu dökerken çok fazla su yuttu galiba bebeğim ve nefesi kesildi. Hala gözümün önüne o anı geldikçe ağlayasım geliyor. Uzun süre nefessiz kaldı, burun aspiratörü ordaydı, aklıma burnunu çekmek geldi. Hemen çektim, burnunu açtım, biraz sonra nefes almaya başladı bebeğim. Ama ben ve kızım çok korktuk hemen eşimi aradım o geldi acile gittik. Ciğer filmi çektiler su kalmışmı diye, nefesini kontrol ettiler yoğun bakımda. Çok şükür düzelmiş dedi dr nefesi. Ama nefessiz kalışı beni mahvetti ya bişey olsaydı die o gün kendime gelemedim. beceremedim yani bu yalnız yıkama işini. Bi daha da asla kalkışmam öyle bişeye

Kızlar cocukların doydugunu anlamak icin hergün en az 1kere kakalı bez 5kere çisli bez olmalı dedi doktor. Aklınız karisıyorsa böyle anlayabilirsiniz.
Ne güzel bir Bilgi paylaşımı,böyle şeyleri hep paylaşalım kızlar
Çok geçmiş olsun ya

Gecmis olsun.. Rabbim esirgesin bebeklerimizi

Çok geçmişolsun cnm bizde yaşadık bir kere süt içerken oldu emzirmiştim huzursuzlanınca biberonda verdim içmiyodu birden tıkandı morardı anneme verdim kusturdu ben telaş yaptim. bi kerede odadan gittim kusmaya başlamış hemen aldim çevirdim dr gitmedik. Ona üzülürken beteri olabilirdi şükür olmadı

Yani öyle anlarda ne yapacağına bir bak istersen bebeği boynundan tutup ters çeviriyorsun sırtına vuruyorsun sakin kalmak gerekli olamıyo insan. endişesi bile yetiyor Allah korusun daha beterinden inşallah.

Cok gecmis olsun

Ayy çok geçmiş olsun canım ya kızından yardım istemen kötü olmuş o ayarlayamamış sanırım neyseki iyiymiş Şeyma bebek şükür

Geçmiş olsun canım ama kendini kötü hissetme hiçbirimiz başımıza ne gelebileceğini bilemeyiz hepimizin böyle hataları olmuştur başka konularda. Bende cezvede kaynattığım suyu oğlumun başına dökmüştüm yanlışlıkla çok şükür müdahale edip panik olmamak lazım sadece. İlla ki bir sürü badireler atlatacağız ama asla bir daha demeyemem yapamam deme. Kendini cezalandırma da. Bebekler çocuklar böyle böyle büyüyorlar Allah yardımcımız olsun çocuk büyütmek zor iş yapacak birşey yok. O sana öğretecek sen ona öğreteceksin büyüyecekler inş

Çok zor olacak muhtemelen karantinalı izole doğum doktor bile söyledi, bekleyebildiğin kadar bekle negatifi, diğer türlü çok hoş olmuyor dedi.

İnşallah yarına kadar bekler miniğim, inşallah negatifte çıkar.
Annecimle eşimle güzelce yaparım doğumumu

Teşekkür ederim yanıt için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…