bir çok kişi bunu önerdi inşallah alıp kullanıcam canımOcean Alabılırsın canım .
Sen öyle düşünme. Bak benim kizim da hep az kilo alan çocuktu hala da öyle zorla tikistiriyorum ağzına yemekleri.
Ben onda çok çektiğim için bu kilolu dogsun ve öyle devam etsin istedim buraya da sürekli yazdimama doydugunu yutkunmasindan anlarsın ve doyduktan sonra da memeyi bırakıp kafasını geriye iter cocuk biraz uyuklar geri uyanır kizimda da böyleydi. Her çocuk aynı değildir tabi orası ayri
Ha bir de memeden sonra hala aranmaması lazim. Haftada da ortalama 200 250gr kadar alması gerek Bunlar varsa sütün yeterlidir sen sorun etme.
Hangi marka uc kullaniyirsunuz acabaAynı döngü bizde var, saatlerce uykuya dalması sürüyor emzir gaz, sonra uyanıklık, mama veriyorum 30 cc doymuyor. Ve memeyi direkt tutamıyor silikon uç kullanıyorum savaşıyor resmen
Haklısın canım. Benimde kızım cok uykusuzdu hala sevmez uyumayı onun gibi olacak diye korkuyorum. Baska cocugun olmayacak bu da büyür diyorum kendime ama lohusalık herseye moralim bozuluyorHep öyleyiz canım şu an uykumu da alıyorum her işimi de yapıyorum tıkırında diyen yoktur heralde bu grupta.az sabredeceğiz ben diyorum ya ilk oğlum çok zor büyüdü diye ona bakıp bakıp teselli ediyorum kendimi o büyüdüyse bu da büyür herşey yoluna girer elbet diye.sabır.
Ama bezi 3 saatte bi degisiyomusun cnm? 3 saatte bi eger bezi pipi doluysa doymustur daha fazla bekletiyosan anliyamazsinAnlayamıyorum canım hiç anlayamıyorum emin olamıyorum hep açmış gibi geliyor. Burada da sormuştum. Bezi çiş doluyorsa doymuştur dediler. Evet bezi hep çok dolu oluyor. Ama sonra anlayabiliyorım bunu işte. Emerken hep aç sanıyorum.
Doktora da söyledim kaç kere ciddiye almadı. Emmiş işte annesi kilosunu almış takma diyor.
Ama bezi 3 saatte bi degisiyomusun cnm? 3 saatte bi eger bezi pipi doluysa doymustur daha fazla bekletiyosan anliyamazsin
Anne sutu alan cocukla mama alan cocugun kakasi farkli oluyor cnmKızlar cocukların doydugunu anlamak icin hergün en az 1kere kakalı bez 5kere çisli bez olmalı dedi doktor. Aklınız karisıyorsa böyle anlayabilirsiniz.
Canım benim diğer çocukları götürdüğümüz prof vardı eşim onu arayıp sordu d vit ne verelim diye,decatabs d3 önerdi günde dört damla onu alacağızSağlık ocağı aradı bugün topuk kanı için gittik. Bebek için damlada verdi. Siz sağlık ocağının verdiği damlayı kullandınız mı?
Buarada bizde çok hafif sarılık var oğlum uzun uzun uyumaya başladı acıkınca uyandığı için sorun etmiyorum ama inşallah böyle böyle sarılık artmaz ya.
Bende denliyorum epey ılık oluyor dikiyorum kafamaSıcak içince daha iyi oluyor canim ben bazen hemen içemiyorum soğuyor
Humananın kimyonlusunu içiyorum ben onunda tadı mayhoş çok güzel değil gazda işe yarıyor sankiBende denliyorum epey ılık oluyor dikiyorum kafama
Ne güzel bir Bilgi paylaşımı,böyle şeyleri hep paylaşalım kızlarKızlar cocukların doydugunu anlamak icin hergün en az 1kere kakalı bez 5kere çisli bez olmalı dedi doktor. Aklınız karisıyorsa böyle anlayabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun yaKızlar selam. Dün gaza gelip bebişi kendim yıkıcam diye yazmıştım. Ve dediğimi de yaptım. Ama çok kötü oldu sonu kızlar6yaşında kızımla yıkamaya başladık, kızım suyu dökerken çok fazla su yuttu galiba bebeğim ve nefesi kesildi. Hala gözümün önüne o anı geldikçe ağlayasım geliyor. Uzun süre nefessiz kaldı, burun aspiratörü ordaydı, aklıma burnunu çekmek geldi. Hemen çektim, burnunu açtım, biraz sonra nefes almaya başladı bebeğim. Ama ben ve kızım çok korktuk hemen eşimi aradım o geldi acile gittik. Ciğer filmi çektiler su kalmışmı diye, nefesini kontrol ettiler yoğun bakımda. Çok şükür düzelmiş dedi dr nefesi. Ama nefessiz kalışı beni mahvetti ya bişey olsaydı die o gün kendime gelemedim. beceremedim yani bu yalnız yıkama işini. Bi daha da asla kalkışmam öyle bişeye
Gecmis olsun.. Rabbim esirgesin bebeklerimiziKızlar selam. Dün gaza gelip bebişi kendim yıkıcam diye yazmıştım. Ve dediğimi de yaptım. Ama çok kötü oldu sonu kızlar6yaşında kızımla yıkamaya başladık, kızım suyu dökerken çok fazla su yuttu galiba bebeğim ve nefesi kesildi. Hala gözümün önüne o anı geldikçe ağlayasım geliyor. Uzun süre nefessiz kaldı, burun aspiratörü ordaydı, aklıma burnunu çekmek geldi. Hemen çektim, burnunu açtım, biraz sonra nefes almaya başladı bebeğim. Ama ben ve kızım çok korktuk hemen eşimi aradım o geldi acile gittik. Ciğer filmi çektiler su kalmışmı diye, nefesini kontrol ettiler yoğun bakımda. Çok şükür düzelmiş dedi dr nefesi. Ama nefessiz kalışı beni mahvetti ya bişey olsaydı die o gün kendime gelemedim. beceremedim yani bu yalnız yıkama işini. Bi daha da asla kalkışmam öyle bişeye
Çok geçmişolsun cnm bizde yaşadık bir kere süt içerken oldu emzirmiştim huzursuzlanınca biberonda verdim içmiyodu birden tıkandı morardı anneme verdim kusturdu ben telaş yaptim. bi kerede odadan gittim kusmaya başlamış hemen aldim çevirdim dr gitmedik. Ona üzülürken beteri olabilirdi şükür olmadıKızlar selam. Dün gaza gelip bebişi kendim yıkıcam diye yazmıştım. Ve dediğimi de yaptım. Ama çok kötü oldu sonu kızlar6yaşında kızımla yıkamaya başladık, kızım suyu dökerken çok fazla su yuttu galiba bebeğim ve nefesi kesildi. Hala gözümün önüne o anı geldikçe ağlayasım geliyor. Uzun süre nefessiz kaldı, burun aspiratörü ordaydı, aklıma burnunu çekmek geldi. Hemen çektim, burnunu açtım, biraz sonra nefes almaya başladı bebeğim. Ama ben ve kızım çok korktuk hemen eşimi aradım o geldi acile gittik. Ciğer filmi çektiler su kalmışmı diye, nefesini kontrol ettiler yoğun bakımda. Çok şükür düzelmiş dedi dr nefesi. Ama nefessiz kalışı beni mahvetti ya bişey olsaydı die o gün kendime gelemedim. beceremedim yani bu yalnız yıkama işini. Bi daha da asla kalkışmam öyle bişeye
Cok gecmis olsunKızlar selam. Dün gaza gelip bebişi kendim yıkıcam diye yazmıştım. Ve dediğimi de yaptım. Ama çok kötü oldu sonu kızlar6yaşında kızımla yıkamaya başladık, kızım suyu dökerken çok fazla su yuttu galiba bebeğim ve nefesi kesildi. Hala gözümün önüne o anı geldikçe ağlayasım geliyor. Uzun süre nefessiz kaldı, burun aspiratörü ordaydı, aklıma burnunu çekmek geldi. Hemen çektim, burnunu açtım, biraz sonra nefes almaya başladı bebeğim. Ama ben ve kızım çok korktuk hemen eşimi aradım o geldi acile gittik. Ciğer filmi çektiler su kalmışmı diye, nefesini kontrol ettiler yoğun bakımda. Çok şükür düzelmiş dedi dr nefesi. Ama nefessiz kalışı beni mahvetti ya bişey olsaydı die o gün kendime gelemedim. beceremedim yani bu yalnız yıkama işini. Bi daha da asla kalkışmam öyle bişeye
Ayy çok geçmiş olsun canım ya kızından yardım istemen kötü olmuş o ayarlayamamış sanırım neyseki iyiymiş Şeyma bebek şükürKızlar selam. Dün gaza gelip bebişi kendim yıkıcam diye yazmıştım. Ve dediğimi de yaptım. Ama çok kötü oldu sonu kızlar6yaşında kızımla yıkamaya başladık, kızım suyu dökerken çok fazla su yuttu galiba bebeğim ve nefesi kesildi. Hala gözümün önüne o anı geldikçe ağlayasım geliyor. Uzun süre nefessiz kaldı, burun aspiratörü ordaydı, aklıma burnunu çekmek geldi. Hemen çektim, burnunu açtım, biraz sonra nefes almaya başladı bebeğim. Ama ben ve kızım çok korktuk hemen eşimi aradım o geldi acile gittik. Ciğer filmi çektiler su kalmışmı diye, nefesini kontrol ettiler yoğun bakımda. Çok şükür düzelmiş dedi dr nefesi. Ama nefessiz kalışı beni mahvetti ya bişey olsaydı die o gün kendime gelemedim. beceremedim yani bu yalnız yıkama işini. Bi daha da asla kalkışmam öyle bişeye
Geçmiş olsun canım ama kendini kötü hissetme hiçbirimiz başımıza ne gelebileceğini bilemeyiz hepimizin böyle hataları olmuştur başka konularda. Bende cezvede kaynattığım suyu oğlumun başına dökmüştüm yanlışlıkla çok şükür müdahale edip panik olmamak lazım sadece. İlla ki bir sürü badireler atlatacağız ama asla bir daha demeyemem yapamam deme. Kendini cezalandırma da. Bebekler çocuklar böyle böyle büyüyorlar Allah yardımcımız olsun çocuk büyütmek zor iş yapacak birşey yok. O sana öğretecek sen ona öğreteceksin büyüyecekler inşKızlar selam. Dün gaza gelip bebişi kendim yıkıcam diye yazmıştım. Ve dediğimi de yaptım. Ama çok kötü oldu sonu kızlar6yaşında kızımla yıkamaya başladık, kızım suyu dökerken çok fazla su yuttu galiba bebeğim ve nefesi kesildi. Hala gözümün önüne o anı geldikçe ağlayasım geliyor. Uzun süre nefessiz kaldı, burun aspiratörü ordaydı, aklıma burnunu çekmek geldi. Hemen çektim, burnunu açtım, biraz sonra nefes almaya başladı bebeğim. Ama ben ve kızım çok korktuk hemen eşimi aradım o geldi acile gittik. Ciğer filmi çektiler su kalmışmı diye, nefesini kontrol ettiler yoğun bakımda. Çok şükür düzelmiş dedi dr nefesi. Ama nefessiz kalışı beni mahvetti ya bişey olsaydı die o gün kendime gelemedim. beceremedim yani bu yalnız yıkama işini. Bi daha da asla kalkışmam öyle bişeye
Ben de doğum öncesi ateşlenmiştim ama pcr negatif çıktı. ateş sebebim kesin belli olmadığı için acil sezaryene girdim covid şüphelisi olarak. Pozitif çıksa beni de tedaviye alıp bebeği bekleteceklerdi ama negatif ve ateş şüpheye düşürdü.
Bana yapılan 3 test negatif çıkmasına rağmen Ağzımda 3 maske ve yüzümde siperlikle doğuma girdim. Eşimi içeri almadılar. Fotoğrafçıyla anlaşmıştık o yalan oldu. Odamın kapısında covid diye yazı vardı. Çıktım bebeğini emzirme covid geçer diye tutturdular. İnşallah negatif çıkarsın da şu muameleyi görmezsin. Gerçekten sıkıntı.
Bu arada sezaryeni beklerken panikten ve ateşten bebek aşağı inmeden düzenli doğum sancılarım başladı benim. Vajinamda baskı ve büyük wcye çıkma isteği çok fazlaydı. Bel ağrım yoktu ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?