Canım benim diğer çocukları götürdüğümüz prof vardı eşim onu arayıp sordu d vit ne verelim diye,decatabs d3 önerdi günde dört damla onu alacağız
Geçmiş olsun canım sağlıkla kavuş kızına inşallahÇok zor olacak muhtemelen karantinalı izole doğumdoktor bile söyledi, bekleyebildiğin kadar bekle negatifi, diğer türlü çok hoş olmuyor dedi.
İnşallah yarına kadar bekler miniğim, inşallah negatifte çıkar.
Annecimle eşimle güzelce yaparım doğumumu
Teşekkür ederim yanıt için
Kiwi marka aldım fiyat olarak uygun ve kullanışlıKızlar elektrikli göğüs pompası için tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız markalar var mıdır? Kızım bir süre beni ememeyecek belli ki, manuelle uğraşmak zor olacak.
Bazı yorumlara bakıyorum da 1 haftada çekiş gücü azaldı diyenler oluyor tanınmış markalarda bile. Olabilir memnun kaldıysan sende. Uzun süre kullanacak gibi görünüyorum şuan ben.Kiwi marka aldım fiyat olarak uygun ve kullanışlı
Kızımda medela kullanmistim cok memnundum. Bunda baby plus aldım o da güzelKızlar elektrikli göğüs pompası için tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız markalar var mıdır? Kızım bir süre beni ememeyecek belli ki, manuelle uğraşmak zor olacak.
Canm tecrübelerime göre elektrikli ile çok uğraştım ve hiç verim alamadım elle sağmak en iyisi geldi bana Bi dene istersenKızlar elektrikli göğüs pompası için tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız markalar var mıdır? Kızım bir süre beni ememeyecek belli ki, manuelle uğraşmak zor olacak.
Canım lansinoh al . Bendeki ablamın 2015te almıştı iki çocuguna kullandı diğer ablam da kullandı şimdi de ben kullanıyorumKızlar elektrikli göğüs pompası için tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız markalar var mıdır? Kızım bir süre beni ememeyecek belli ki, manuelle uğraşmak zor olacak.
Canım philips aventin s olanı var küçük onu tavsiye ederim . Ondan memeye döndürmek kolay oluyormuş . Standart değil ama ona dikkat edebilirsin bana da emzirme danışmanı tavsiye etmiştiHangi marka uc kullaniyirsunuz acaba
Canım philips aventin s olanı var küçük onu tavsiye ederim . Ondan memeye döndürmek kolay oluyormuş . Standart değil ama ona dikkat edebilirsin bana da emzirme danışmanı tavsiye etmi
Ben lansinoh ve avent kullandım yıllar önce.özellikle avent az kahrımı çekmedi uzun zaman,ilk onu almıştım.meme konforu için avent daha kullanışlı deforme olmuyor meme.lansinohta iyi süt çekiyor ama memeyi biraz uzatıyor.ikisi de uzun soluk gidecek markaKızlar elektrikli göğüs pompası için tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız markalar var mıdır? Kızım bir süre beni ememeyecek belli ki, manuelle uğraşmak zor olacak.
Tesekkur ederimCanım philips aventin s olanı var küçük onu tavsiye ederim . Ondan memeye döndürmek kolay oluyormuş . Standart değil ama ona dikkat edebilirsin bana da emzirme danışmanı tavsiye etmişti
Canin çok geçmiş olsun. Benim de kizim yanımıza girmek istiyor yıkarken ben ona sadece ellerini köpükle diyorum öyle oyalaniyor. Kizin daha çok küçük ayarlayamamistir nasil döneceğini. Moralini bozma şükür bir şey olmamisKızlar selam. Dün gaza gelip bebişi kendim yıkıcam diye yazmıştım. Ve dediğimi de yaptım. Ama çok kötü oldu sonu kızlar6yaşında kızımla yıkamaya başladık, kızım suyu dökerken çok fazla su yuttu galiba bebeğim ve nefesi kesildi. Hala gözümün önüne o anı geldikçe ağlayasım geliyor. Uzun süre nefessiz kaldı, burun aspiratörü ordaydı, aklıma burnunu çekmek geldi. Hemen çektim, burnunu açtım, biraz sonra nefes almaya başladı bebeğim. Ama ben ve kızım çok korktuk hemen eşimi aradım o geldi acile gittik. Ciğer filmi çektiler su kalmışmı diye, nefesini kontrol ettiler yoğun bakımda. Çok şükür düzelmiş dedi dr nefesi. Ama nefessiz kalışı beni mahvetti ya bişey olsaydı die o gün kendime gelemedim. beceremedim yani bu yalnız yıkama işini. Bi daha da asla kalkışmam öyle bişeye
Canım ben uyandırıp emziriyorum pırtlaya pırtlaya emiyor bittikten sonra bezini değiştiriyorum saçını okşuyorum kafasını ıslatıyorum yüzünü fln sütümle pamukla temiLiyorum sonra mis gibi oluyor yatağına koyuyorum uyuyor . Senin tişörtünü yanına bırak belki kokunla direkt uyurSağol canım tavsiyeler için.
Şimdi sorunumuz ağlamadan uyanmıyor. Uykusunda bağırmaya başlıyor bir anda sancı ile. Kaldırıp alt açma seansı klasik emzirme gaz çıkarma masaj derken dediğin gibi bayağı süre geçiyor.
Ama bu süre 1.5 saat olmuyor çünkü bir memede asla 20 dk kalmıyor mesela. Sürekli dövüş halinde memeyle kavga ediyor 7-8 dk ancak emiyor. Tazyik problemi de var sanırım. Çünkü 5 dk da meme boşalmış oluyor. Bundan da rahatsız oluyor galiba. Ve bu da gazını şiddetlendiriyor. Sağıp verdiğimde daha mutlu oluyor. Daha uzun uzun alıyor biberondan bayağı keyif yapıyor ve uyuyakalıyor biberonda ama memede uyuyakalamıyor.
Tabi ben biberonu günde 1 kere gece veriyorum uykusu bölünmesin diye. Gündüz emiyor. Emip gaz çıkardıktan sonra uykuya geçemiyor.
Bu arada her pırtta altına ediyor. Gazını çıkardıktan donra tekrar alt değiştirmem gerekiyor. Bu sebeple de uykusu açılıyor. Uykusu gelsin diye tekrar 2 dk memeye koyayım diyorum ve tekrar gaz
Böyle bir kısır döngüdeyim işte.
Dünden beri sallama olayına geçince uzun uyumaya başladı. Bu sabah çok sakin uyandı mesela. 9da uyandı mutlu bebek olarak uzun zamandır ilk kez. Mutlu bebek diye enerji oluyorum zaten sürekli asla kolik demiyorum
Sırayla ihtiyaçlarını giderdik ve şimdi ayaklarımda uykuya geçti.
Bak emmeden önce göğüs gergin , emdikten sonra bomboş o zmn doymuş oluyor . Ve ağzını kapatıyor yumuyor. Bende bazen 10 dakkada bitirdi diğe zorluyorum sonra kusuyor garibimAnlayamıyorum canım hiç anlayamıyorum emin olamıyorum hep açmış gibi geliyor. Burada da sormuştum. Bezi çiş doluyorsa doymuştur dediler. Evet bezi hep çok dolu oluyor. Ama sonra anlayabiliyorım bunu işte. Emerken hep aç sanıyorum.
Doktora da söyledim kaç kere ciddiye almadı. Emmiş işte annesi kilosunu almış takma diyor.
Aynen benimkide öyle. Çok zorlayınca kusuyorDoyduğu zaman memeye koysam bile tutmuyor zaten. Ancak ağzında geveliyor bir tutup bir birakıyor oynar gibi. Biberon versem onu da bir alıyor bir duruyor bekliyor vs. belli olur bence doymayan cocuk.
Canım maddi durumun varsa hastane tipi tavsiye ediyorum. Ben medela stmphony kiraladım . Emzirdikten sonra sağıyorum makinayla . 1 ayda yaklaşık 15litre süt attım buzluğa. Daha iyi çekiyor ve hızlı çekiyor. 6 ay için 1600₺ ye kiraladımBazı yorumlara bakıyorum da 1 haftada çekiş gücü azaldı diyenler oluyor tanınmış markalarda bile. Olabilir memnun kaldıysan sende. Uzun süre kullanacak gibi görünüyorum şuan ben.
Bebeğin yüzünü sütünle mi temizliyorsun cnm benim sütüm cok sekerli gibi bebeğimin yüzü yapış yapış oluyorCanım ben uyandırıp emziriyorum pırtlaya pırtlaya emiyor bittikten sonra bezini değiştiriyorum saçını okşuyorum kafasını ıslatıyorum yüzünü fln sütümle pamukla temiLiyorum sonra mis gibi oluyor yatağına koyuyorum uyuyor . Senin tişörtünü yanına bırak belki kokunla direkt uyur
Bak emmeden önce göğüs gergin , emdikten sonra bomboş o zmn doymuş oluyor . Ve ağzını kapatıyor yumuyor. Bende bazen 10 dakkada bitirdi diğe zorluyorum sonra kusuyor garibim
Aynen benimkide öyle. Çok zorlayınca kusuyor
Canım maddi durumun varsa hastane tipi tavsiye ediyorum. Ben medela stmphony kiraladım . Emzirdikten sonra sağıyorum makinayla . 1 ayda yaklaşık 15litre süt attım buzluğa. Daha iyi çekiyor ve hızlı çekiyor. 6 ay için 1600₺ ye kiraladım
benimkide öyle canım ama çok iyi geliyor cildine azıcık bir sivilce çizik olsa hemen sütü tedavi ediyor sanki. bende akan sütümü bebeğin yüzüne hatta kendi yüzüme sürüyorum.Bebeğin yüzünü sütünle mi temizliyorsun cnm benim sütüm cok sekerli gibi bebeğimin yüzü yapış yapış oluyor
Hastaneden kiralayabılırsın en güzel onların ki sağıyorKızlar elektrikli göğüs pompası için tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız markalar var mıdır? Kızım bir süre beni ememeyecek belli ki, manuelle uğraşmak zor olacak.
Benim olmadı lazer kesim hic belli bile degil izi vsKızlar sezeryan yerlerinizde hiç kanama oldu mu. Benim bazen aşırı sızlıyor bakıyorum da çok az kanamış kurumuş mesela batikon sürüp sargı beziyle kapatıyorum. Bir yeride hafif şiş gibi sanki.
Yok cnm dolaba koyuyorum sütü soğuk soğuk hem serinliyor hem tertemiz oluyor şekerli mi bilmiyorum da yapış yapış olmuyorBebeğin yüzünü sütünle mi temizliyorsun cnm benim sütüm cok sekerli gibi bebeğimin yüzü yapış yapış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?