2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar elektrikli göğüs pompası için tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız markalar var mıdır? Kızım bir süre beni ememeyecek belli ki, manuelle uğraşmak zor olacak.

Geçmiş olsun canım sağlıkla kavuş kızına inşallah

Kızlar elektrikli göğüs pompası için tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız markalar var mıdır? Kızım bir süre beni ememeyecek belli ki, manuelle uğraşmak zor olacak.
Canm tecrübelerime göre elektrikli ile çok uğraştım ve hiç verim alamadım elle sağmak en iyisi geldi bana Bi dene istersen

Canım lansinoh al . Bendeki ablamın 2015te almıştı iki çocuguna kullandı diğer ablam da kullandı şimdi de ben kullanıyorum nesilden nesile öyle bir kaliteli sütün oturduktan sonra elle sağmak zor bence . Bir de mochi pompa var emmeye başladığında sütü arttırmak için emdiği memeye takıyorsun . Ama sürekli sağacaksan kesinlikle elektrikli lansinoh al canım

Ben lansinoh ve avent kullandım yıllar önce.özellikle avent az kahrımı çekmedi uzun zaman,ilk onu almıştım.meme konforu için avent daha kullanışlı deforme olmuyor meme.lansinohta iyi süt çekiyor ama memeyi biraz uzatıyor.ikisi de uzun soluk gidecek marka

Canin çok geçmiş olsun. Benim de kizim yanımıza girmek istiyor yıkarken ben ona sadece ellerini köpükle diyorum öyle oyalaniyor. Kizin daha çok küçük ayarlayamamistir nasil döneceğini. Moralini bozma şükür bir şey olmamis

Canım ben uyandırıp emziriyorum pırtlaya pırtlaya emiyor bittikten sonra bezini değiştiriyorum saçını okşuyorum kafasını ıslatıyorum yüzünü fln sütümle pamukla temiLiyorum sonra mis gibi oluyor yatağına koyuyorum uyuyor . Senin tişörtünü yanına bırak belki kokunla direkt uyur
Bak emmeden önce göğüs gergin , emdikten sonra bomboş o zmn doymuş oluyor . Ve ağzını kapatıyor yumuyor. Bende bazen 10 dakkada bitirdi diğe zorluyorum sonra kusuyor garibim
Doyduğu zaman memeye koysam bile tutmuyor zaten. Ancak ağzında geveliyor bir tutup bir birakıyor oynar gibi. Biberon versem onu da bir alıyor bir duruyor bekliyor vs. belli olur bence doymayan cocuk.
Aynen benimkide öyle. Çok zorlayınca kusuyor
Bazı yorumlara bakıyorum da 1 haftada çekiş gücü azaldı diyenler oluyor tanınmış markalarda bile. Olabilir memnun kaldıysan sende. Uzun süre kullanacak gibi görünüyorum şuan ben.
Canım maddi durumun varsa hastane tipi tavsiye ediyorum. Ben medela stmphony kiraladım . Emzirdikten sonra sağıyorum makinayla . 1 ayda yaklaşık 15litre süt attım buzluğa. Daha iyi çekiyor ve hızlı çekiyor. 6 ay için 1600₺ ye kiraladım

Bebeğin yüzünü sütünle mi temizliyorsun cnm benim sütüm cok sekerli gibi bebeğimin yüzü yapış yapış oluyor

Bebeğin yüzünü sütünle mi temizliyorsun cnm benim sütüm cok sekerli gibi bebeğimin yüzü yapış yapış oluyor
benimkide öyle canım ama çok iyi geliyor cildine azıcık bir sivilce çizik olsa hemen sütü tedavi ediyor sanki. bende akan sütümü bebeğin yüzüne hatta kendi yüzüme sürüyorum.

Hastaneden kiralayabılırsın en güzel onların ki sağıyor

Kızlar sezeryan yerlerinizde hiç kanama oldu mu. Benim bazen aşırı sızlıyor bakıyorum da çok az kanamış kurumuş mesela batikon sürüp sargı beziyle kapatıyorum. Bir yeride hafif şiş gibi sanki.

Kızlar sezeryan yerlerinizde hiç kanama oldu mu. Benim bazen aşırı sızlıyor bakıyorum da çok az kanamış kurumuş mesela batikon sürüp sargı beziyle kapatıyorum. Bir yeride hafif şiş gibi sanki.
Benim olmadı lazer kesim hic belli bile degil izi vs

Yok cnm dolaba koyuyorum sütü soğuk soğuk hem serinliyor hem tertemiz oluyor şekerli mi bilmiyorum da yapış yapış olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…