Alışmaya çalışıyordur canım zamanla inşalah düzelirBizimki uyanık durduğu her an ağladığı için etrafı izlemeye fırsatı olmuyo
Solunum desteği de aldı fototerapi ne bilmiyorum ama sarılık için olan mavi ışıksa onu da aldı canım en son taburcu olurken kulak muayenesi yaptılar rop muayenesi için sonra dedilerOğlum çok tembeldi tek gözünü yarım açardıama daha kilolu daha ödemli doğmuştu . Ona yormustum. Kizım daha minnak az odemliydi gözlerini canı isterse açıyor.
Bu arada bebiş kuvoze girmişti solunum desteği yada fototerapi almış miydi canım?
Bizim ki aldı hastane göz kulak muayenesi yapsa da başka hastanelere tedbir için yine sevk etti. Dün mesela başka bir hastanenin prematüre retinopati bölümüne rop muayenesine götürdüm. 6 ay sonrasına yine kontrole çağırdı. Kuvoz geçmişi olup başka giden var mı merak ettim
Kuvez geçmişi olan bebeklere rop muayenesi oluyor. Benm kızımda 10 gün kalmıştı 1 aylıkken rop muayenesi oldu. Sorun çıkmayınca tekrar çağırdılarOğlum çok tembeldi tek gözünü yarım açardıama daha kilolu daha ödemli doğmuştu . Ona yormustum. Kizım daha minnak az odemliydi gözlerini canı isterse açıyor.
Bu arada bebiş kuvoze girmişti solunum desteği yada fototerapi almış miydi canım?
Bizim ki aldı hastane göz kulak muayenesi yapsa da başka hastanelere tedbir için yine sevk etti. Dün mesela başka bir hastanenin prematüre retinopati bölümüne rop muayenesine götürdüm. 6 ay sonrasına yine kontrole çağırdı. Kuvoz geçmişi olup başka giden var mı merak ettim
Cagirmadilar yazacaktım.Oğlum çok tembeldi tek gözünü yarım açardıama daha kilolu daha ödemli doğmuştu . Ona yormustum. Kizım daha minnak az odemliydi gözlerini canı isterse açıyor.
Canim selam senin durumun noldu?Anladım canım aynı durumdayiz benimkinin kilosu birazcık daha fazla artık bundan sonra kendi sancım bile gelse normal doğumda kararsızım çünkü bir çok riskleri saydı doktor. O yüzden yarın tekrar kontrole gidince en yakın zamanda sezaryen olup olamayacağımı soracağım. Benim karnım da hiç düşmedi, bebek kanala kesinlikle inmiyor baskı bile yok o yüzden doğumda da takılabilir iri bebek olduğu ve hareketsiz olduğu için. Bu durumda risk almak çok zor
Evet canım sarılık icin fototerapi alıyorlar.Solunum desteği de aldı fototerapi ne bilmiyorum ama sarılık için olan mavi ışıksa onu da aldı canım en son taburcu olurken kulak muayenesi yaptılar rop muayenesi için sonra dediler
Bizde de sorun yokmus ama yine de 6 ay sonraya gel dediler. İşleyiş farklı sanırım bilemedim vallaKuvez geçmişi olan bebeklere rop muayenesi oluyor. Benm kızımda 10 gün kalmıştı 1 aylıkken rop muayenesi oldu. Sorun çıkmayınca tekrar çağırdılar
Biberonu çıkarın Bi süre unutsunKızlar bebeğim bir aylık ve ben emerken doymuyor diye sagip biberonla besliyordum hep arada gün içinde de emiyordu hep ama şu an meme reddi yaşıyoruz. Meme reddi yaşayan var mı ne yapmam lazım geri alisır mi bebeğim bana
Bugün hiç durduramadigimda bir kez verdim açlıktan ağlıyor memeye gelince eti kopmuş gibi bağırmaya başlıyor normalde gece üç kez kalkardı bugün hiç kalkmadı öylece uyuyor yavrum, sonradan sarılık olur mu ki tekrar yaBiberonu çıkarın Bi süre unutsun
Canım gözün aydın kavuşmuşsunuz şükür çok sevndmBenim oğlum da 15 gün kaldı canım 8 gün oldu çıkalı
İlk başta bebeğim emmemişti manuel var bende onunla sağamamıştım 2 3 gün sütüm gelene kadar elle sağmıştım. 5ml anca çıkıyordu. Manuelle öncé sağıyorum şimdi, arkasından elimle son damlaları da boşaltıyorum ki çoğalsın süt diye. Ama pek çoğaldığını söyleyemem hala en fazla 45ml çıkartabiliyorum 3 4 saatte. O yüzden elektrikliyi de bi deneyim istedim farkı olur mu diye hem eli çok yoruyor manuel.Sen manuel mi kullanıyorsun canim bizim bozuldu ben öde strese girdim ememediğinde doysa bile sağıp teklif ediyordum. Manuel hediye verdiler bitane ben beceremiyorum sanırım.
Bizdede uzayan sarılık var ama doktor olmaz korkma dedi benm kide bazen tüm gün uyuyor yoruluyor sanırım bazen uyumuyor. Biberona iyice alıştıysa enjektörle ağzına sıkabilirsiniz biberon yerineBugün hiç durduramadigimda bir kez verdim açlıktan ağlıyor memeye gelince eti kopmuş gibi bağırmaya başlıyor normalde gece üç kez kalkardı bugün hiç kalkmadı öylece uyuyor yavrum, sonradan sarılık olur mu ki tekrar ya
Biberon ve emziği kesmelisin canım dikkatini çekmeyecek yerlerde emzir ben oğlum da kucak da karanlıkta zıplayarak emzirirdim bazen arabanın içinde emzirdimKızlar bebeğim bir aylık ve ben emerken doymuyor diye sagip biberonla besliyordum hep arada gün içinde de emiyordu hep ama şu an meme reddi yaşıyoruz. Meme reddi yaşayan var mı ne yapmam lazım geri alisır mi bebeğim bana
Ben ilk 2 haftaya kadar sadece gece biberonla besledim sonra onu da kestim alısmasın diye.Kızlar bebeğim bir aylık ve ben emerken doymuyor diye sagip biberonla besliyordum hep arada gün içinde de emiyordu hep ama şu an meme reddi yaşıyoruz. Meme reddi yaşayan var mı ne yapmam lazım geri alisır mi bebeğim bana
Farkı olur manuel azaltır bebeğim ememediği zaman bu aralar öyle onunla sağiyorum içim rahat değil lansinoh almıştım hemen bozuldu garantide. Alacaksan aklında bulunsun. Gayet iyi ama sıkıntı çıktı hemen. Ben beş dk sağim yapiyorum üstelik sadece. Ama bu kadar kisa sürede bozuldu almazdım böyle olacağını bilseydim.İlk başta bebeğim emmemişti manuel var bende onunla sağamamıştım 2 3 gün sütüm gelene kadar elle sağmıştım. 5ml anca çıkıyordu. Manuelle öncé sağıyorum şimdi, arkasından elimle son damlaları da boşaltıyorum ki çoğalsın süt diye. Ama pek çoğaldığını söyleyemem hala en fazla 45ml çıkartabiliyorum 3 4 saatte. O yüzden elektrikliyi de bi deneyim istedim farkı olur mu diye hem eli çok yoruyor manuel.
Dediğini fazlasıyla yaşamıştım ilk oğlumda.kendini etraftan gelen olumsuz yorumlara kapa öncelikle.yazık çocuğa ver doysun karnı,memenin ucu yok demekki,yada sütün yok laflarını çok duymuştum.aldırış etme.günde bir yada iki kez veriyorsan İnan o bile memeyi reddetmesi için bir pekiştireç oluyor.kaşıkla falan biraz doyur karnını tıka basa değil ama.aradan azcık zaman geçince memeni teklif et,sağarsan öncesinde memeden süt bulamaz istediği gibi yine hırçınlaşır birini olsun sağma.kucağında gezerek yada arabada dene daha uysal oluyorlar.el hadi ismini Arapça yaz bir kağıda bebeğin kıyafetine iğnele.aklıma gelenler bunlar canım deneyimlerimden.Allah yardımcın olsun aş bu sorunu inşallah.her türlü de iyi bir annesin unutmaKızlar bebeğim bir aylık ve ben emerken doymuyor diye sagip biberonla besliyordum hep arada gün içinde de emiyordu hep ama şu an meme reddi yaşıyoruz. Meme reddi yaşayan var mı ne yapmam lazım geri alisır mi bebeğim bana
Lansinoh var kızım da da kullandım memnun değilim. En güzeli hastane tipi. Hatta denemek için kiralama yapan yerler var nette. Kiralayabilirsin canımKızlar elektrikli göğüs pompası için tavsiye edeceğiniz, memnun kaldığınız markalar var mıdır? Kızım bir süre beni ememeyecek belli ki, manuelle uğraşmak zor olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?