2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimki masaj yaptırmıyor çok sinirleniyor Bugün ateşim çıktı, ya covid oldum ya da mastit Gece uyanıyor ama emmiyor doğru düzgün, göğsümün tekini hiç almıyor zaten gece, sabah kalktım şişmişti

Insallah duzelirler cnm 3 aylik olunca rahatlarmiyiz ki benim kayinvalidem yanimda 2 cocuk büyütmüş ama benden tecrübesiz her aglamasinda esimi ariyor gel hemen hastahaneye gidiyoruz diye o da biraz beni sinir ediyor doymuyor mu doymuyor mu diye sorup duruyor artik bende susmuyorum sustukca üstüme geliyorlar

Mastit olabilri cnm etlerin bile agriyor mastitte titreme tutuyor memeni kontrol et aciyan yeri var mi gecmis olsun ben 2 gun atesi cektim 39 kusurlerle

Mastit olabilri cnm etlerin bile agriyor mastitte titreme tutuyor memeni kontrol et aciyan yeri var mi gecmis olsun ben 2 gun atesi cektim 39 kusurlerle
Aynen öyle canım. Masaj yaparak sağdım biraz rahatladım gibi ama vücudum bile ağrıyor

Bugun bizim kırk günümüz kızlar şükür lohusalik bitti darisi da sizlere mertim uyanınca banyosunda yaptiricam sonra da ben ama benim kanama az az devam ediyor hala
Masallah darisi bize

Benim kizim gunde 1 veya 2 gunde 1 kaka yapiyor kabizlik yok ama .. anne sutu ve mama bir veriyorum ama anne sutum 30 ml 60 ml az az geliyor o nedenle sirayla veriyorum

cnm bebegin huyunu en iyi annesi bilir :) kimseyi dinleme… ve sen sakn olki bebeginde sakinligini hissetsin sen telas yaparsan inan bebek hissediyor. Bebekler zaten belirli seyler icin aglarlar en buyuk sorunlari ya actir ya gazi vardir ya alti pistir yada uyku dalamiyordur biraz yardim istiyor:) diyer seylerde ya usuyordur yada sicaktir fln filan… benim kizim gece masallah artik cooook guzel uyuyor 3 saatte bi sut icin kalkiyor sonra tekrar daliyor hemen. Gunduzleride hafif gazi oluyor veya uykuya kendi kendine dalamiyor bende hic bisey yardim etmeyince oto koltuguna koyup hafif salladigimda hemencecik daliyor ben tek careyi bunda buldum.. ayakta sallama kucakta hafif sallama veya sallama besigini sevemedi bu kizim.. diyerleri mesela severdi

Dogru diyorsun cnm yavas yavas çözeceğim dilini beni yalanci emzik gibi kullaniyor doyduğuna eminim ilk defa emzik tuttu bugün klasik bi emzik memeyi unutmaz insallah uclari morardi vallaha cok yoruldum kendime dahi bakamiyorum sacimi taramaya vaktim yok

Umitlendim emzik tuttu diye ama cok zeki 5 dk sonra sinirledi sut gelmeyince

Zaten lohusasın niye böyle yapar bu kayınvalideler anlamıyorum ortalığı velveleye vermekte üstlerine yok

Bende emzik vermemek için zor tutuyorum kendimi. Bazen bir türlü dalamıyor uykuya ve sürekli meme istiyor. Aç değil biliyorum ama meme vermeyince sakinleşmiyor. Emzirmek güzel ama bir yerden sonra aşırı yoruyor. Emzik verirsem de memeyi bırakır diye korkuyorum.

Uyudu kızım emerek aldm besige hemn gözlerini aciyor o kadar uykum var ki anlatamam verdim agizina emzigi sallıyorum simdi duruyor bakalım hamileyken mide bulantisi agrilar vs cok şikayet ederdim simdi o zamani arar oldum

Uyudu kızım emerek aldm besige hemn gözlerini aciyor o kadar uykum var ki anlatamam verdim agizina emzigi sallıyorum simdi duruyor bakalım hamileyken mide bulantisi agrilar vs cok şikayet ederdim simdi o zamani arar oldum
Valla yine de aramıyorum hamileliği ne yalan söyleyim Hamdolsun bugünümüze, inşallah daha da kolaylaşır ya da biz alışırız

Valla yine de aramıyorum hamileliği ne yalan söyleyim Hamdolsun bugünümüze, inşallah daha da kolaylaşır ya da biz alışırız
Bende hamileliği hiç ama hiç aramıyorum. Allah biliyor çok zorlandım şimdi en azından yanımda destek olan eşim var o zaman her sıkıntı benim içimde vücudumdaydı.

Canım bende emzik veriyorum bir iki emziği arar gibi olmuştu ama şimdi alıştı. Uykuya dalarken çok büyük rahatlık ama ben bezini veya üstünü değiştirirkende veriyorum yoksa kıpkırmızı kesiliyor sanki etinden et kopmuş gibi ağlıyor.

Son düzenleme:
Wbende aynı durumdaym gece boyu emzirip alt degiştiriyrm asla uyumuyo , göğüs uölarm iyilşemişti yıne acımaya başladı emzirmekten . büyük kızımda gündüz ilgi bekliyo , bir bebege bir ona koşmaktan helak oluyrm . bebeğimde çok aglıyo büyük tuvaletını yapmalta zorlanıyo kabız degil ,nıye oyle anlamıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…