Canim bizim hemşire banyodan sonra batikon sürüp gazlı bez koyun demişti onu 1kez yaptım daha da kanama veya lekelenme olmaditeşekkür ederim canım. inşallah düşer. kesinlikle öyle hep endişe hep korku demek annelik.
anladım canım teşekkür ederim olmadı onu da denerim.❤Canim bizim hemşire banyodan sonra batikon sürüp gazlı bez koyun demişti onu 1kez yaptım daha da kanama veya lekelenme olmadi
Atış çalışması yapmak lazım bir iki burun kafa ben de vurdumevet anne sütü de iyi geliyomuş. Ama bi türlü denk getiremedim ben gözeyalnız enfeksiyon ilerideyse anne sütüde iyileştirmezmiş. İlk başta temizlemek gerekirmiş anne sütüyle
Canım bizim 7.gün düştü ama ıkınmaktan kanattı sonrasında,bence gazlı bebeklerde de olabiliyor kanama zorlamaktanDoğar doğmaz yapıldı canım. Bugün yıkadık güzelce yağladık gene kanadığını görürsem gideriz ama şuan rahatladı gibi.
Bizim muayeneye götürdüğümüz çocuk doktoru da özellikle belirtti sürmeyin batikon galan diye,bebeğin tiroid hormonlarını bozuyor batikon önle eskide kaldı dediCanim bizim hemşire banyodan sonra batikon sürüp gazlı bez koyun demişti onu 1kez yaptım daha da kanama veya lekelenme olmadi
ayakları çok hareketli bazen geri çekerken göbeğine çarpıyor ben bundan dolayı kanadığını düşünüyorum.Canım bizim 7.gün düştü ama ıkınmaktan kanattı sonrasında,bence gazlı bebeklerde de olabiliyor kanama zorlamaktan
Hadi ya bize söyleyen hemsireydi kurutur sür dedi bende birkez az sürdüm geçti. Geçen hafta tiroidlerine baktırdım bir sorun yoktu şükür.Atış çalışması yapmak lazım bir iki burun kafa ben de vurdum
Canım bizim 7.gün düştü ama ıkınmaktan kanattı sonrasında,bence gazlı bebeklerde de olabiliyor kanama zorlamaktan
Bizim muayeneye götürdüğümüz çocuk doktoru da özellikle belirtti sürmeyin batikon galan diye,bebeğin tiroid hormonlarını bozuyor batikon önle eskide kaldı dedi
Olabilir canım bizimki de öyle çok ıkınıyor ki göbeği çıkacak gibi oluyor daha iyileşmeden tam kanatmıştı ama geçti birkaç güneayakları çok hareketli bazen geri çekerken göbeğine çarpıyor ben bundan dolayı kanadığını düşünüyorum.♀
Bişey olmaz canım sen bir defa sürmüşsün,önceden hergün batikonla pansuman yaptırıyorlardı onu kastetmiş olmalı doktor bizeHadi ya bize söyleyen hemsireydi kurutur sür dedi bende birkez az sürdüm geçti. Geçen hafta tiroidlerine baktırdım bir sorun yoktu şükür.
Doktor perşembe günü sadece serum fizyolojik ile temizlememi birde parmakla masaj yapmamı söyledi geçmezse damla veririz dedicanım o çapaklanma değil aslında göz kanalı kapalı olduğu için enfeksiyon oluşmuştur. Aslında kaynatılmış soğutulmuş su ve pamuk ile temizlemek gerekir ilk başlarda. Eğer geçmiyorsa enfeksiyon giderici damla veriyor dr lar. Bizim Çocuk dr u bize damla vermişti,ilk kontrolde. Adı:Tobrased. Çapaklanma olursa damla damlatın, kanallarda enfeksiyon ilerlemesin demişti.
Ben toplamda 8 kilo almıştım hepsi gitti şuan hamile kalmadan önceki kilomdayimKızlar bu arada kilo vermeleriniz ne durumda ben doğumdan beri çok takip edemedim ama bugün tartildim 13 kilo gitmiş şimdiden
Biberon kullanan süt sağan annelerim makinenin parçalarını nasıl temızliyorsunuz.? Kaynatıyorm tum parçaları 2 günde bir ama 3 saatte bir sağım yapıyorum .sürekli bir kısır döngü..memeyi bir türlü tutmadı öykütoş hanım
25 kilo almıştım 18 i gitti şükür . Kalanda göğüs ve gobusKızlar bu arada kilo vermeleriniz ne durumda ben doğumdan beri çok takip edemedim ama bugün tartildim 13 kilo gitmiş şimdiden
17 kilo aldım 10 gitti ama ben kilolu hamile kalanlardanım o yüzden daha çok vermem gerekiyor. İnşallah vericemm.Kızlar bu arada kilo vermeleriniz ne durumda ben doğumdan beri çok takip edemedim ama bugün tartildim 13 kilo gitmiş şimdiden
Hamilelik oncesi kiloma döndüm 7 kilo gitti ama gobegm kaldiKızlar bu arada kilo vermeleriniz ne durumda ben doğumdan beri çok takip edemedim ama bugün tartildim 13 kilo gitmiş şimdiden
14kilo almistim 7si gitmis ama kocaman bi gobegim varKızlar bu arada kilo vermeleriniz ne durumda ben doğumdan beri çok takip edemedim ama bugün tartildim 13 kilo gitmiş şimdiden
Dörtçelikte Gürbüz Aydemir var canım babam onu tavsiye etti çok iyi bir doktor gerçekten, eşi de çocuk doktoru Fisun Aydemir o da çok iyiymiş Pedmerde çalışıyormuşÇocuk doktoru bulabildin mi canım
Canım doğumda yapıyorlar K vitaminini rutin olarak zaten, yinede göbek düştükten sonra kabuk bağlamayan ve uzun süren yoğun kanama olursa doktorlar gümüş nitratla yakıyorlar o yüzden hemen götürmedim kendi kendine geçti zaten çok şükürCanım kanama olduysa göbek düştükten sonra hastaneye gitmek gerek aslında. K vitamini eksikliğinden oluyo o kanama. Hemen K Vitamini iğnesi yapıolar. Benim ilk kızımında göbeği düştükten sonra kanama olmuştu, hemen vitamin iğnesi yapmışlardı. İyileşmişti hemen sonra
Canım göğüs kalkanı en doğrusuymuş aslında . Günüş kalkan hep takılmaz dedi bana emzirme danışmanı onun üstüne kalkan aldım ben de . Ama içine lansinoh göğüs ucu kremi sürmelisin benim 4 5 günde geçti meme ucu yaralarım sayesindeBi gümüş kalkan denemedim avent kalkan kullanıyorum ama geçmiyor göğüs pedi kullanmadım emzirmediğim zaman kalkan oluyor göğsümde hep
Canım göbek düştüğünde kanama olursa 2.doz olarak yapıolar yine K vitamini. Yoğun kanama deilse ve geçtiyse, önemli deilmiş demekki. Geçmiş olsunDörtçelikte Gürbüz Aydemir var canım babam onu tavsiye etti çok iyi bir doktor gerçekten, eşi de çocuk doktoru Fisun Aydemir o da çok iyiymiş Pedmerde çalışıyormuş
Canım doğumda yapıyorlar K vitaminini rutin olarak zaten, yinede göbek düştükten sonra kabuk bağlamayan ve uzun süren yoğun kanama olursa doktorlar gümüş nitratla yakıyorlar o yüzden hemen götürmedim kendi kendine geçti zaten çok şükür
Yaa! Serum fizyoloji tuzlu deniz suyu sonuçta. Nasıl göze uygulanır ki, bilemedimDoktor perşembe günü sadece serum fizyolojik ile temizlememi birde parmakla masaj yapmamı söyledi geçmezse damla veririz dedi
30’dan fazla içmiyor canım 2 kere veriyorum toplamda 60 içiyorKaç cc veriyorsun devamlı aranıyor benimki
Bugün itibari ile 4 hafta oldu doğum yapalı. Toplamda 13 kilo almıştım hamileliğim boyunca. 10 kilosu gitmiş şükürKızlar bu arada kilo vermeleriniz ne durumda ben doğumdan beri çok takip edemedim ama bugün tartildim 13 kilo gitmiş şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?