Kızlar göğüs ucu yarası ben de yaşadım ilk zamanlar tabi.bi tane krem yazmışlardı hastaneden çıkmadan ama bebek emmeden yıkanması gerekiyordu falan tabi yüzümü zor yıkıyorum kim meme yıkayacakben de kantaron yağı vardı evde onu sürdüm fırsat buldukça,ağzına gitse kaygım da olmadı acıkınca direkt memeyi verdim ağzına.olabildiğince de açıkta gezdim havayla temas edip kolay kurudu.bir de ne kadar fazla alırsa ağzına kahverengi bölgeyi o kadar az yara oluyor yaraysa da az acıyor
Canım göğüs kalkanı en doğrusuymuş aslında . Günüş kalkan hep takılmaz dedi bana emzirme danışmanı onun üstüne kalkan aldım ben de . Ama içine lansinoh göğüs ucu kremi sürmelisin benim 4 5 günde geçti meme ucu yaralarım sayesinde
Bugun bizim kırk günümüz kızlar şükür lohusalik bitti darisi da sizlere mertim uyanınca banyosunda yaptiricam sonra da ben ama benim kanama az az devam ediyor hala
Bugun bizim kırk günümüz kızlar şükür lohusalik bitti darisi da sizlere mertim uyanınca banyosunda yaptiricam sonra da ben ama benim kanama az az devam ediyor hala
Bu bebişler her gün huy değiştiriyor resmen. Gece sürekli uyanıyor zaten hadi onu anladım da Gündüz uyuyordu, bugün uyumuyor.. Sabah beşten beri kucağımda, uykusu da var.. Gazı çok, ne yapsak olmuyor Valla çok zormuş bebiş bakmak. 2 çocuğu olanlara Allah kolaylıklar versin, ben tek bebişle elendim
Kızlar dün bebek doymadigu icin 100ml mama yaptm 60 70 ml içti bugun sütum var ama hala kaka yapmadı alttan gaz da cikarmadi cok agliyor emdigini kusuyor saglik ocagina götürdüm bakmadı eşimi bekliyorum emerken uyuya kaldi bakalm 1 sefer mamadan kabiz olunur mu karni kasiklari gurul gurul ediyor başına gelen oldu mu
Mastit icin antibiyotik kullaniyorm acaba ondan mi böyle
Kızlar dün bebek doymadigu icin 100ml mama yaptm 60 70 ml içti bugun sütum var ama hala kaka yapmadı alttan gaz da cikarmadi cok agliyor emdigini kusuyor saglik ocagina götürdüm bakmadı eşimi bekliyorum emerken uyuya kaldi bakalm 1 sefer mamadan kabiz olunur mu karni kasiklari gurul gurul ediyor başına gelen oldu mu
Canım masaj yap. Bağırsaklara en iyi o geliyor. Ayşe öner gaz masajı youtube de var. Saat yönünde yapmaya dikkat et ama. Ters yönde yaparsan bağırsakları düğümlenir Allah korusun
Canım masaj yap. Bağırsaklara en iyi o geliyor. Ayşe öner gaz masajı youtube de var. Saat yönünde yapmaya dikkat et ama. Ters yönde yaparsan bağırsakları düğümlenir Allah korusun
Biberon kullanan süt sağan annelerim makinenin parçalarını nasıl temızliyorsunuz.? Kaynatıyorm tum parçaları 2 günde bir ama 3 saatte bir sağım yapıyorum .sürekli bir kısır döngü..memeyi bir türlü tutmadı öykütoş hanım
Selam kızlar dün gecemiz çok zor geçti ağlama emme sabah 6 da uyudu sütüm çok azaldı herşey deniyorum artmıyor, çıldırmak üzereyim neden sütüm gelmiyor kızımda böyle birşey yaşamadım, ,birde gözde çapaklanma konuşulmuş size bir tavsiyem var kızımda başıma gelmişdi damla falan kullandık ama geçmemişdi bir Komşum çay önerdi süper birşeymiş iki güne temizlendi şimdi bile gözle sorun olduğunda enfeksiyon dahil kullanıyorum kendime eşim dahi akşamdan kalan demlenmiş çayı veya sabahtan kalan çayı bir bardağa alın sadece demi olacak bir pamuk ile o deme patır birkez sil gözünü ama pamuğu göze iki kez sürmeyin iki uç defa silin ve bunu gün içinde bir kaç kez yapın bakın hiç birşey kalmayacak
Kızlar karnında bebeği hareketli olup şimdide öyle olan ya da karnında çok hareket etmeyip şimdide çok sakin olan bebişler var mı
Benim kız karnımdada çok hareketliydi gece gündüz uyumazdı şimdide öyle hiç sevmiyor uykuyu sabah 9.30 da uyandı o saatten beri uyumadı hala ağlıyor sürekli
Iyi oldu cok şükür cnm hastahaneye gitmeye gerek kalmadı gün gectikce huyu değişiyor kakasini yapamadigindan öyleymiş yavrum tam kabiz gibi de degildi ama biraz katiydi merwepdr
ayşe öner sayesinde kakasını yaptı Allah razı olsun bende gazla tanışmış oldum
Iyi oldu cok şükür cnm hastahaneye gitmeye gerek kalmadı gün gectikce huyu değişiyor kakasini yapamadigindan öyleymiş yavrum tam kabiz gibi de degildi ama biraz katiydi merwepdr
ayşe öner sayesinde kakasını yaptı Allah razı olsun bende gazla tanışmış oldum
Hadi gözün aydın canım. Geçmiş olsun. Kabız olmaz bence hemen. Bizimkide çok kaka yapmıo artık. Genelde bende masajla yaptırıorm kakayı, sancısı çok oluyo. İnş kendi kendilerine dönmeyle başlarlarsa biter gaz sorunumuzda kaka sorunumuzda