2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayyy aynı benim kız hatta femiştim sanırım bu hareketli olacak dıye . gercekten oyle kucakta tutmak çok zor atıyo kendı , sanki goruyo gıbı bir oraya bir buraya bakıyo . bide kafasını saga sola ceviriyo yuz üstü yatarken falan maşallh ilk kızım hamilelikte de sakindi şimdi de oyle

Canım sen onun annesisin. Senden daha iyi kimse anlayamaz bebeğini. İçgüdüsel olarak sen daha iyi kestirirsin açmı tokmu? Ama genelde kv ler aynı. Onu hiç duyma bile. Artı çocuğun hakkında herşeyin kararını verme hakkı sadece sana ait. Ona yada kimseye fırsat verme. Alıştırma şimdiden. Hayır götürmüyorum hastaneye gerek yok de gerekirse. Yoksa kv sahiplenir sen el gibi bakarsın bebeğine. İlerisinin temelinide şimdiden atarsın haberin olsun

Benim kv de tam tersiydi. Büyük kızım ateşler içinde yanardı, ben bilirdim hasta. O da hep bişi yok, boşa götürmeyin hastaneye derdi giderdik kanda enfeksiyon vs…. Geçen yine bebek kustu dedim acaba midesini mi üşüttü ki nie böyle kustu. Ordan hemen bişi yok, bişi yok demeye başladı. Bende dedim bişi yoklara başladın yine, o zamanlar da öyle derdin giderdikki çocuk hastalıktan ölcek. O yüzden boşa konuşma dedim inan artık hiç tahammülüm yok. 6 yıl çıtım çıkmadı, ağzımı açmadım. Ama artık tahammülüm yok.Kendin susup strese gireceğine, söyle karşıdaki girsin

Dogru diyorsun cnm bende dedim bugün dk bası sütun geliyir mu diye sorup duruyor sütüm gelmese bez nasil islanacak kusması nasil olacak havadan mi doluyor diye kızdım bilmem diyor. Taktı süte kafayı bebek bu tabi agliyacak 20 gündür full uyudu dogru düzgün sesi çıkmadi bebegin öyle devam edecek sanıyor ama gaz dönemi basladı bence aglamasi uykuya dalmada sıkıntı cekmesi vs ben öyle anladım

Bebek bu canım tabiki ağlıcak. Herşeyi o şekilde anlatıyor sonuçta. Sebepsiz bile ağlar. Herşeyi süte, açlığa bağlamamak gerek. Uykuya dalamama, ağlama, gaz sancısı hepsinde var. Ama aklına asla memenle sütünle ilgili şeyler getirme. Kv ninde getirmesine izin verme

Aynen aklima takmıyorum cok şükür ilk 10 günde dogum kilosunun ustune 400 grm almıştı bunlara kalsa 1 kg almasi lazim bebegimi kundak yaptim aglasada çözmedim uyudu cok şükür hep ellerinden uyanıyor artik bende kundaklayacağım

Nasılsın bebeğin nasıl cnm seninle aynı gün bebeklerimiz
Mastit icin antibiyotik kullaniyorum cok şükür daha iyiyim 2 gündür bebek huysuz hep memede onun sayesinda daha iyi oldum bugun sagmama bile izin vermedi.
Kızım cok huysuzdu tüm gün az once yine msj yaptm alltan gaz cikardi rahatladı kundakladım uyuttum ins iyi uyur gece bende simdi uyuyacagm :) sen nasılsın bebegin nasıl

Bende iyiyim şükür evde toplam 4covuk var onlarla günü bitiyorum şükür
Küçük bebeğim iyi şükür her gün bonya yaptırmaya çalışıyorum hem hava sıcak hemde gelişim açısından iyi derler

Bende kundakliyorum çok rahat oluyor
Bizimki bu zamana kadar hic sevmedi bugun cok şükür yapabildim hem emzik hem kundak
Masallah ben 1 tane bebis ve kv ile zor bas ediyorum ben hergun ettirmiyorum gun aşırı yaptırıyoruz Ankaradaym havası bir alem hasta olur diye korkuyoruz

kızlar sağ göğsüm biraz içten sızlıyor. bebeğe emdirdim emdirirken baya ovdum birazda sağmaya çalıştım hafif rahatladım ama hala alt tarafa dokununca içten ağrıyor süt düğümlenmemiştir dimi. ters emzirme deniycem şimdi. ay korkuyorum valla.

Canın bişey çekti mi yada gördün mü görüp de yenediysen de süt düğümlenir
Bugün bir uzman yazısını okudum kesinlikle goguslerinizi taş kaya ettirmeyin yumuşak göğüs de daha çok süt vardır dolu göğüs beynine hüküm verir süt var gerek yok diye

Arkadaş ismi tam hatırlamıyorum az önce okudum yazısını tam üstüne Geldi bir cocugun kırk ebesi olursa o uşak Allah korusun ama kv karıştırma sen herkes daha iyi bilirsin

hiç hatırlamıyorum kii. bebeğimi banyo yaptırdık baya uyudu o ara göğsüm doldu işte. sabah annem sanki göğüslerin boş gibi dedi bestlak damla kullandım akşamada bu oldu.

@tubaslk çapak temizliği nasıl yapıyorsun ben serum fizyolojik ve pamukla siliyorum günde 2 3 kere ay bitemedi gitti ya yavrum bi gözünü zor açıyor
Canım doktor çay önerdi dene istersen
Canim senin ellerinde uyusma vardi geçti mi?
Malesef canm ellerim hala şiş 7 kilo fazlam oldugu için mi bilemiyorum . Normalde sağ elim kötüydü şimdi sağ iyi gibi sol elimi açınca sızlıyor gibi . Senin durum nasıl ?

Kızlar bugün doktora gittik. Uykuya dalamama sorunu söyledim ilk 2 yıl düzen bekleme ama burnunu kaç kez temizkiyosun dedi temizlemedim ben daha hix. O yüzden de olabilir dedi uykudayken sesler çıkarıyordu zaten serum önerdi . Gazın bile sebebi oluyormuş bu burun . Aklınızdw bulunsun diye yazıyorum. Burnu tıkalı olursa ağzından nefes aldığı için çok gazlı olurmuş. Ben bilmiyordum. Kiloda iyi dedi . Ben sadece 33 günlük olduk 6 kez mama verdim ondada 30cc kadar uykuya çabuk dalsin diye. Bilmem o aldırdı kiloyu bilmem benim sutumden aldı doğumdan beri 850 gram almış . Gayet iyi dedi. Çok kusuyor benim kız o yüzden de ultasyon istedi. Emdigini kusuyor çünkü iyi bile almış o zman dedi hatta.

Selam iyi geceler kızlar sezeryen olanlar yazabilir mi ben 20 kasım gözüküyorum doğum olarak sezeryende kaç gün önceden alıyo şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…