2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok guzel bilgiler var kızlar. Emzirme gaz herşey. Link bırakıyorum mutlaka okuyun.

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-06-02-09-22-727_com.instagram.android.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar sizin bebeklerde gece inleyip değişik sesler çıkarıyor mu arada ?
Evet tıpkı at gibi sesler çıkarıyor kızım (iiihhhhh,ehhhhhhh)Uyandı mi acaba diyorum ama yok uyuyor.Burada bir arkadaş demişti çocuk doktoru ona normal.demisti kimdi kusura bakmasın hatirlayamadim

Hala bebek arabası almadım kızlar arabasından çok memnun olanlar markalarını yazabilir mi

Benim uyusma azaldı ama tam gecmedi boyle mi kalacak acaba

Kızlar sizin bebeklerde gece inleyip değişik sesler çıkarıyor mu arada ?
Kucuk bebekler cok degisik sesler cikariyor cnm normal bazen guluyor uykusunda o sesinden anliyorum bazen korkuyormu yada heycanlaniyormu anlamiyorum ondada degisik ses cikariyor

Amaan takma boşver ne kadar dolduysam kv lafını gördüğüm yerde içimi dökesim geliyor ama şuan önemli olan bebeklerimiz

Günaydın kızlar

Bütün gece ıkınıp durdu yavrum, gaz da çıkarıyor kaka da yapmıştı, her emzirmeden sonra gaz çıkarmaya da çalışıyoruz, neyin gazı bu İlk uykusu 2 saati buluyor, sonra her saat kalkıyoruz.

uykuya dalınca 5 dakika sonra mutlaka ağlıyor ya sanki bir şey olmuş gibi, gaz sancısı diye düşünüyorum ama bilemedim

Evet tıpkı at gibi sesler çıkarıyor kızım (iiihhhhh,ehhhhhhh)Uyandı mi acaba diyorum ama yok uyuyor.Burada bir arkadaş demişti çocuk doktoru ona normal.demisti kimdi kusura bakmasın hatirlayamadim
hhahahh çok güldüm aynen benimki de öyle burnunu bir kez temizliyordum ama 3 saatte bir temizleyin diyen de var bir horultu sanki ihtiyar
Hala bebek arabası almadım kızlar arabasından çok memnun olanlar markalarını yazabilir mi
Canım en sağlamı mamas papas ve peg perego ama biraz pahalılar . Ben teşhirden almıştım .
Benim uyusma azaldı ama tam gecmedi boyle mi kalacak acaba
Umarım kalmaz aslında fizik tedavi yapmamız lazım ama vakit yok bir de benim kalçamın solunda hissizlik var neden anlamadım
Kucuk bebekler cok degisik sesler cikariyor cnm normal bazen guluyor uykusunda o sesinden anliyorum bazen korkuyormu yada heycanlaniyormu anlamiyorum ondada degisik ses cikariyor
Canım ne gülmesi ne korkması bir horultular bir inlemeler 90lık dedeler gibi

Anne sütümü alıyor tek mamada veriyormusun cnm benim kizimda dun gunduz öyleydi hep agladı emdigini kustu ben zibin corap giydirmistim sonra ustune corapli alt giydirdim ısındı biraz masajlar vs rahatladı gecede kundakla rahatladik
Sabah 6 dan 8 e kadar uyuyor yatagina koyuyorum geriniyor gerine gerine sonunda kakasini yapti rahatladi yavrum ben mama vermek zorunda kalmıştım pazar günü akşamı 1 kere vermeme rağmen kakası katilasti insallah bir daha vermek zorunda kalmam
Ayaklarını sıcak tut belki üşütmüştür

Öyle bir aydayız ki giydirmesek gaz oluyor giydirsek yanıyorlar ben de bilemedim.ben de pijama giydirdiğimde daha az gaz olduğunu hissediyorum ama burda hava hem sıcak hem çok nemli yüzünde falan isilik çıktı yavrumun.
Hanımlar bir de bana mı öyle geliyor sizde de öylemi bilmiyorum ne zaman karpuz yesem daha çok gazı oluyor halbuki hiç dolaba koymadan yiyorum

Anne sütü alıyor canım sadece. Üşütüyor da olabilirm ya havalr dengesiz bir türlü ayarlayamıyorum ne giydireceğimi.

Karpuz buzdolabındayken gaz mı yapıyomuş aa ilk defa duydum. Bende hep buzdolabından yemiştim yazın başından beri

patikli pijama ve uzun kollu üstle gerçekten daha az gaz oluyormuş, bende farkettim. Çok sıcak diye kısa kollu giydirmiştim bikaç gün, daha huysuzdu. Heralde uzun kollu yada bacaklılarla yinede daha iyi hissediyolar kendilerini. Sıcağı seviolar

Bende de karpuz yiyince oluyor üstü kısa kollu giydiriyorum altına çoraplı pijama giydiriyorum yoksa karni agriyor yavrumun

Ben üstünü kısa giydiriyorum canım,dirsek içleri bile kızardı sıcaktan başta uzun giydirmiştim.ama altı patikli uzun giydiriyorum içine de çorap.kesinlikle dolaptan olan herşey gaz yapıyor yoğurt falan da bekletip ye,bir gün dolaptan yemiş bulundum o gece çok kötüydü ama dılardan yesem de yapıyor gibi geldi.

Merhabalar tecrübeli anneler. Bugün 38+1 haftalık oldum. Erkek bebek bekliyorum. Bu gece karın ağrısı ile uyandım. Yarım saat sürdü.gün içindede adet sancısı oluyor ufak ufak. Kaynanamda karnın inmiş dedi.Nst de haftalardır 60-70-80 olarak düzensiz sancılarım çıkıyordu ama ben hissetmiyordum.sizce doğum yakın mı?

T Tsngnl cnm sen yeşil kakayı sormuştun. şöyle bi yazı okudum bugün uygulamada. Seninle de paylaşmak istedim.

Yeşil renkli dışkı: Genel olarak normaldir. Ancak günlerce devam etmesi bebeğinizin yetersiz beslendiğine işarettir.

Burnunu nasıl temisliyorsunz ben daha hiç temizlemedim

Merhaba. Aranızda hamak kullanan var mı oturma odasında . Ayak sallama konforunu verecek şekilde İstiyorum alıp almamazlik arasındayım ayaktaki gibi sallar mi fikri olan var mı. Vallaha artık tükendim ayakta sallamakdan ayaklarım kopuyor çok ağrıyor sallanmak istemiyor artık ayaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…