Evet tıpkı at gibi sesler çıkarıyor kızım (iiihhhhh,ehhhhhhh)Uyandı mi acaba diyorum ama yok uyuyor.Burada bir arkadaş demişti çocuk doktoru ona normal.demisti kimdi kusura bakmasın hatirlayamadimKızlar sizin bebeklerde gece inleyip değişik sesler çıkarıyor mu arada ?
Benim uyusma azaldı ama tam gecmedi boyle mi kalacak acabaCanım doktor çay önerdi dene istersen
Malesef canm ellerim hala şiş 7 kilo fazlam oldugu için mi bilemiyorum . Normalde sağ elim kötüydü şimdi sağ iyi gibi sol elimi açınca sızlıyor gibi . Senin durum nasıl ?
Kucuk bebekler cok degisik sesler cikariyor cnm normal bazen guluyor uykusunda o sesinden anliyorum bazen korkuyormu yada heycanlaniyormu anlamiyorum ondada degisik ses cikariyorKızlar sizin bebeklerde gece inleyip değişik sesler çıkarıyor mu arada ?
Amaan takma boşverAynen aklima takmıyorum cok şükür ilk 10 günde dogum kilosunun ustune 400 grm almıştı bunlara kalsa 1 kg almasi lazimbebegimi kundak yaptim aglasada çözmedim uyudu cok şükür hep ellerinden uyanıyor artik bende kundaklayacağım
hhahahh çok güldüm aynen benimki de öyleEvet tıpkı at gibi sesler çıkarıyor kızım (iiihhhhh,ehhhhhhh)Uyandı mi acaba diyorum ama yok uyuyor.Burada bir arkadaş demişti çocuk doktoru ona normal.demisti kimdi kusura bakmasın hatirlayamadim
Canım en sağlamı mamas papas ve peg perego ama biraz pahalılar . Ben teşhirden almıştım .Hala bebek arabası almadım kızlar arabasından çok memnun olanlar markalarını yazabilir mi
Umarım kalmaz aslında fizik tedavi yapmamız lazım ama vakit yokBenim uyusma azaldı ama tam gecmedi boyle mi kalacak acaba
Canım ne gülmesi ne korkması bir horultular bir inlemeler 90lık dedeler gibiKucuk bebekler cok degisik sesler cikariyor cnm normal bazen guluyor uykusunda o sesinden anliyorum bazen korkuyormu yada heycanlaniyormu anlamiyorum ondada degisik ses cikariyor
Anne sütümü alıyor tek mamada veriyormusun cnm benim kizimda dun gunduz öyleydi hep agladı emdigini kustu ben zibin corap giydirmistim sonra ustune corapli alt giydirdim ısındı biraz masajlar vs rahatladı gecede kundakla rahatladikGünaydın kızlar
Bütün gece ıkınıp durdu yavrum, gaz da çıkarıyor kaka da yapmıştı, her emzirmeden sonra gaz çıkarmaya da çalışıyoruz, neyin gazı buİlk uykusu 2 saati buluyor, sonra her saat kalkıyoruz.
uykuya dalınca 5 dakika sonra mutlaka ağlıyor ya sanki bir şey olmuş gibi, gaz sancısı diye düşünüyorum ama bilemedim
Öyle bir aydayız ki giydirmesek gaz oluyor giydirsek yanıyorlar ben de bilemedim.ben de pijama giydirdiğimde daha az gaz olduğunu hissediyorum ama burda hava hem sıcak hem çok nemli yüzünde falan isilik çıktı yavrumun.Anne sütümü alıyor tek mamada veriyormusun cnm benim kizimda dun gunduz öyleydi hep agladı emdigini kustu ben zibin corap giydirmistim sonra ustune corapli alt giydirdim ısındı biraz masajlar vs rahatladı gecede kundakla rahatladik
Sabah 6 dan 8 e kadar uyuyor yatagina koyuyorum geriniyor gerine gerine sonunda kakasini yapti rahatladi yavrum ben mama vermek zorunda kalmıştım pazar günü akşamı 1 kere vermeme rağmen kakası katilasti insallah bir daha vermek zorunda kalmam
Ayaklarını sıcak tut belki üşütmüştür
Anne sütü alıyor canım sadece. Üşütüyor da olabilirm ya havalr dengesiz bir türlü ayarlayamıyorum ne giydireceğimi.Anne sütümü alıyor tek mamada veriyormusun cnm benim kizimda dun gunduz öyleydi hep agladı emdigini kustu ben zibin corap giydirmistim sonra ustune corapli alt giydirdim ısındı biraz masajlar vs rahatladı gecede kundakla rahatladik
Sabah 6 dan 8 e kadar uyuyor yatagina koyuyorum geriniyor gerine gerine sonunda kakasini yapti rahatladi yavrum ben mama vermek zorunda kalmıştım pazar günü akşamı 1 kere vermeme rağmen kakası katilasti insallah bir daha vermek zorunda kalmam
Ayaklarını sıcak tut belki üşütmüştür
Karpuz buzdolabındayken gaz mı yapıyomuşÖyle bir aydayız ki giydirmesek gaz oluyor giydirsek yanıyorlar ben de bilemedim.ben de pijama giydirdiğimde daha az gaz olduğunu hissediyorum ama burda hava hem sıcak hem çok nemli yüzünde falan isilik çıktı yavrumun.
Hanımlar bir de bana mı öyle geliyor sizde de öylemi bilmiyorum ne zaman karpuz yesem daha çok gazı oluyor halbuki hiç dolaba koymadan yiyorum
Bende de karpuz yiyince oluyor üstü kısa kollu giydiriyorum altına çoraplı pijama giydiriyorum yoksa karni agriyor yavrumunÖyle bir aydayız ki giydirmesek gaz oluyor giydirsek yanıyorlar ben de bilemedim.ben de pijama giydirdiğimde daha az gaz olduğunu hissediyorum ama burda hava hem sıcak hem çok nemli yüzünde falan isilik çıktı yavrumun.
Hanımlar bir de bana mı öyle geliyor sizde de öylemi bilmiyorum ne zaman karpuz yesem daha çok gazı oluyor halbuki hiç dolaba koymadan yiyorum
Burnunu nasıl temisliyorsunz ben daha hiç temizlemedimhhahahh çok güldüm aynen benimki de öyleburnunu bir kez temizliyordum ama 3 saatte bir temizleyin diyen de var bir horultu sanki ihtiyar
Canım en sağlamı mamas papas ve peg perego ama biraz pahalılar . Ben teşhirden almıştım .
Umarım kalmaz aslında fizik tedavi yapmamız lazım ama vakit yokbir de benim kalçamın solunda hissizlik var neden anlamadım
Canım ne gülmesi ne korkması bir horultular bir inlemeler 90lık dedeler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?