Benim de 39+0 da sabah regl sancısı gibi baslayıp daha sonra 20 dk da bir sancı girmesi seklinde devam etti ve 10 dkya düştükten sonra aralıklar hastaneye gittim. Öncesinde ara ara kasıklarım agrıyordu ama kesinlikle dogum sancısını ayırt edersin hem belden giriyor hem kasıklarından pek farkedilmeyecek gibi değil kendini hissettiriyor farklı bir sancı. Hastanede de o aralıklar git gide azaldı suni sancıyla 1, 1,5 dklara düştükten sonra 9.5 cm acıklıkla dogurdum. Hayırlısıyla sende kucağına al inşMerhabalar tecrübeli anneler. Bugün 38+1 haftalık oldum. Erkek bebek bekliyorum. Bu gece karın ağrısı ile uyandım. Yarım saat sürdü.gün içindede adet sancısı oluyor ufak ufak. Kaynanamda karnın inmiş dedi.Nst de haftalardır 60-70-80 olarak düzensiz sancılarım çıkıyordu ama ben hissetmiyordum.sizce doğum yakın mı?
O sesler yüzünden bütün gece bir şey mi oldu korkusuyla uyanıyorumKızlar sizin bebeklerde gece inleyip değişik sesler çıkarıyor mu arada ?
Evet bizde dün gece fark ettik ne zaman karpuz yesem çocuk sabaha kadar uyuyamıyor gazdan sonra Google’a yazdım karpuzda gaz yapıyormuşÖyle bir aydayız ki giydirmesek gaz oluyor giydirsek yanıyorlar ben de bilemedim.ben de pijama giydirdiğimde daha az gaz olduğunu hissediyorum ama burda hava hem sıcak hem çok nemli yüzünde falan isilik çıktı yavrumun.
Hanımlar bir de bana mı öyle geliyor sizde de öylemi bilmiyorum ne zaman karpuz yesem daha çok gazı oluyor halbuki hiç dolaba koymadan yiyorum
Canım doktor çay önerdi dene istersen
Malesef canm ellerim hala şiş 7 kilo fazlam oldugu için mi bilemiyorum . Normalde sağ elim kötüydü şimdi sağ iyi gibi sol elimi açınca sızlıyor gibi . Senin durum nasıl ?
Kızlar bugün doktora gittik. Uykuya dalamama sorunu söyledim ilk 2 yıl düzen bekleme ama burnunu kaç kez temizkiyosun dedi temizlemedim ben daha hix. O yüzden de olabilir dedi uykudayken sesler çıkarıyordu zaten serum önerdi . Gazın bile sebebi oluyormuş bu burun . Aklınızdw bulunsun diye yazıyorum. Burnu tıkalı olursa ağzından nefes aldığı için çok gazlı olurmuş. Ben bilmiyordum. Kiloda iyi dedi . Ben sadece 33 günlük olduk 6 kez mama verdim ondada 30cc kadar uykuya çabuk dalsin diye. Bilmem o aldırdı kiloyu bilmem benim sutumden aldı doğumdan beri 850 gram almış . Gayet iyi dedi. Çok kusuyor benim kız o yüzden de ultasyon istedi. Emdigini kusuyor çünkü iyi bile almış o zman dedi hatta.
Kızlar sizin bebeklerde gece inleyip değişik sesler çıkarıyor mu arada ?
Hala bebek arabası almadım kızlar arabasından çok memnun olanlar markalarını yazabilir mi
Doktor dediyse doğrudur belki canım. Ben ilk defa duyduğum için şaşırdım sadece. Çay ve sütte işe yaramazsa bi sor doktora; damlayı istersen. İnşallah geçer bian önce yamerwepdr serum fizyolojik üstünde göz temizliğinde de kullanılır yazıyor canım doktor onu söyledi ama ben çay ve sütümle de temizliyorum yinede bitmedi belkide o damladan alıp kullanmalıyım bende
Canm lite way 3 den bir sürü var ve fiyatları farklı farklı hep neye göre değişiyor acaba
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ☺ heyecanla bekliyoruz sağlıcakla gelsin işallah.son günlerim bebeğime kavuşcam için mutluyum fakat bilinmezliklerden dolayıda korkuyorum.işallah normal doğum yapabilirimBenim de 39+0 da sabah regl sancısı gibi baslayıp daha sonra 20 dk da bir sancı girmesi seklinde devam etti ve 10 dkya düştükten sonra aralıklar hastaneye gittim. Öncesinde ara ara kasıklarım agrıyordu ama kesinlikle dogum sancısını ayırt edersin hem belden giriyor hem kasıklarından pek farkedilmeyecek gibi değil kendini hissettiriyor farklı bir sancı. Hastanede de o aralıklar git gide azaldı suni sancıyla 1, 1,5 dklara düştükten sonra 9.5 cm acıklıkla dogurdum. Hayırlısıyla sende kucağına al inş
İnan bizimde çok dengesiz bugün genelde uyuyarak geçirdi gününü ama bazı günler çok l zor uyuyorBenim kizim resmen gunduzleri uykuya dalamiyor cok zorluyor 2 kucuk kizim daha var onlarla bu ara ilgilenemiyorum surekli kucak istiyor bebegim.. alti temiz karni tok sancisida yok anlamiyorum neden uyumuyor dogru duzgun.. gece masallah deliksiz yatiyor ama gunduz ayakta resmen
Fizyolojik serum aldım canım bir de burun temizleme pompası . Yan yatırıyorum çocugu seruma bastırıp tazyikli fışkırtıyorum öbür burundan çıkıyor . Hemen yüzüstü döndürüyorum akmasını bekliyorum bazen burnunu hafif sıkıyorum . Öbür tarafa da aynısını yapıp bir de pompayla tek tek içerde kalan bir şey varsa çekiyorum . Günde 2 3 kez yapmak lazımmış . Nefes darlığı yaparsa tehlikeliymiş Allah korusun . Bak şu videodaki gibi yapıyorum . Burun temizlemeBurnunu nasıl temisliyorsunz ben daha hiç temizlemedim
Gercekten cok zor nedeninide anliyamiyorumki banyo yaptirdim yinede banamisin demediİnan bizimde çok dengesiz bugün genelde uyuyarak geçirdi gününü ama bazı günler çok l zor uyuyor
Ben hersey denedim cnm malesef olmuyor benim diyer 2 kizlarimda bu sorunu yasamadigim icin tuhaf buldum ama gececek bu gunlerde yavas yavas.. ama bi bebek sabahtan beri 1 saat bilemi uyumaz cok degisikArkadaslar uykudan bahsetmişsiniz ilk 3 ay uykuların düzensiz olması normal ilk kizimdan biliyorum,bu bebeğim de aynı aekilde benim uykuları çok düzensiz.Bazen.sebepsiz.agliyor uyumuyor hemen beyaz gürültü aciyorum int.ten sakinlesiyor ve dalıyor denemeyenler.bir denesin bence ise yarayacaktir
Kolik bebekler için buziki Orhan var birde denesene onura kuzumBen hersey denedim cnm malesef olmuyor benim diyer 2 kizlarimda bu sorunu yasamadigim icin tuhaf buldum ama gececek bu gunlerde yavas yavas.. ama bi bebek sabahtan beri 1 saat bilemi uyumaz cok degisik
Deniyim cnm.. bakalim degisik cidden gaz sancisida cekmiyor sadece oylece huzursuz uyumuyor gunduzleriKolik bebekler için buziki Orhan var birde denesene onura kuzum
Canım benim De bazen uyuyor bazen uyumuyordu sonradan sütümü yetmediğini fark ettim özellikle geceleri . Ben de mama verdim öyle yapınca uyumaya başladı. Denemek istersen aklında bulunsunDeniyim cnm.. bakalim degisik cidden gaz sancisida cekmiyor sadece oylece huzursuz uyumuyor gunduzleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?