- 15 Ekim 2020
- 474
- 306
- 23
- 31
Doymuyor olabılır bnmkıde öle mama veriyorum uyuyorBnm gibi bebeği saatlerce emen var mı kızlar
Başvuru gerekiyor muKendi ve ya eşi sigortalı olan herkese süt parası yatıyor
Gündüz uyumaz beş altı saat ama geceleri soruyorsan bir yaşından sonra uyur tabi bebekten bebeğe değişir ama benim kızım uyurdu karnıni. İyice doyururdum uyurdu rahat dört beş saat.İki.yasindan sonra kesintisiz 7-8 saat uyuyorlarKızlar bayadır yazamadım , bebekle tekim yoğun oldum ister istemez. Ben tecrübeli annelere sormak istiyorum ne zaman 5-6 saat kesintisiz uyku uyicak bebeklerimiz ? Kaç aylıkken ?
Cnm benim kizlarim 2,5 aydan sonra gece 5-6 saat uyuduklari oldu o sekilde basladilar doktorda elleme dedi gece nezaman kalkarsa ozmn sut ver demisti bende oyle yapmistim.. ama bu kizim beni zorlicak gibiKızlar bayadır yazamadım , bebekle tekim yoğun oldum ister istemez. Ben tecrübeli annelere sormak istiyorum ne zaman 5-6 saat kesintisiz uyku uyicak bebeklerimiz ? Kaç aylıkken ?
Benim kizlarim daha erken basladilar gece uzun uyumaya cnm? 1 yasindan sonrada gece hic kalkmadilar.. her bebek cocuk farkli :)Gündüz uyumaz beş altı saat ama geceleri soruyorsan bir yaşından sonra uyur tabi bebekten bebeğe değişir ama benim kızım uyurdu karnıni. İyice doyururdum uyurdu rahat dört beş saat.İki.yasindan sonra kesintisiz 7-8 saat uyuyorlar
Canım bende öyle yapıyorum ama uyanıyor 3 saate bir hiç doymuyor , kızlarındamı memeyle besleniyordu?Cnm benim kizlarim 2,5 aydan sonra gece 5-6 saat uyuduklari oldu o sekilde basladilar doktorda elleme dedi gece nezaman kalkarsa ozmn sut ver demisti bende oyle yapmistim.. ama bu kizim beni zorlicak gibi
bu dedigim geceleri cnm gunduz degil
Hayir cnm gece hic emzirmedim ya sagip biberonla verdim yada mama verdim birden doyup uyuyolardi.. o sekilde duzene girmistiCanım bende öyle yapıyorum ama uyanıyor 3 saate bir hiç doymuyor , kızlarındamı memeyle besleniyordu?
Bnm bebeğimde doymuyor bende mama yada sağıp veriyorum uykusu bölünmüuor karnı tok olduğu içinCanım bende öyle yapıyorum ama uyanıyor 3 saate bir hiç doymuyor , kızlarındamı memeyle besleniyordu?
Canım son beslenmesini kaçta yapıyorsun. Yani atıyorjm gece 12 de sağıp versem sabah 6 ya kadar yatarmı ? Kaç cc vermem gerek ?Hayir cnm gece hic emzirmedim ya sagip biberonla verdim yada mama verdim birden doyup uyuyolardi.. o sekilde duzene girmisti
Anne sütüyle beslenen bir bebek için henüz bu ayında üç saat uyuması gayet iyi canım,sütünün yetmediği anlamına falan gelmez.bir yaş gibi gece beslenmesini kesebilirsiniz diyor doktorlar o zaman uyur inşallah başka problemlerden kalkmazsa.ek gıdayla birlikte akşam doyurucu muhallebiler falan yaparsın öyle de uyur belki deCanım bende öyle yapıyorum ama uyanıyor 3 saate bir hiç doymuyor , kızlarındamı memeyle besleniyordu?
succulentaski nasılsınız merak ettim yazmadın bayağıdır...
@MrvCn kızımız nasıl oldu eve çıkmıştır inşallah
Canım bende öyle yapıyorum ama uyanıyor 3 saate bir hiç doymuyor , kızlarındamı memeyle besleniyordu?
Benim kizim resmen gunduzleri uykuya dalamiyor cok zorluyor 2 kucuk kizim daha var onlarla bu ara ilgilenemiyorum surekli kucak istiyor bebegim.. alti temiz karni tok sancisida yok anlamiyorum neden uyumuyor dogru duzgun.. gece masallah deliksiz yatiyor ama gunduz ayakta resmen
Ya aslında iyi canım ama merak ettim uykusuzum hep3 saatte bir normal değil mi? Biz de öyleyiz şu an alarm kurulmuş gibi hiç şaşmıyor 3. Saat bağırıyor.
Ya aslında iyi canım ama merak ettim uykusuzum hepacaba bu uykusuz geceler ne zmn bitcek diğe
Onun için cnm 4 yaşını beklemen lazım çocuk doktoru da çocuk piskoloklsrida 4 yaş covuk için ideal zaman diyolar ama sen sırf anne sütü aldığı için onun hamzi kolay olduğu için erken uyanıyor ek gıda ya mama başladığında daha uzun uyuyacakYa aslında iyi canım ama merak ettim uykusuzum hepacaba bu uykusuz geceler ne zmn bitcek diğe
Evet cidden gunduzleri cok ama cok zor sastim kaldim.. esim tam o saatlerde ise gitmesi gerekiyor annemde kizlardesimin yaninda turkiyede e kayinvalidemde hasta kayinbabamla ugrasiyor kaldim yapayanliz 3 kucuk cocukla. Beni en cok zorliyan bebeknaglayinca cocuklara dogru duzgun yemel yapamamak hergun esimden almakta disardan dukkandan, insan bikiyor yaAynı biz gece çok iyiyiz 3 saatte bir uyanıyor emdikten sonra devam uykuya hiç sorun yok. Gündüz sürekli ağlama nöbetleri asla uykuya geçiremiyoruz. Anneme geldim başedemeyince. Çarşafta sallamaya başladık annemle en kriz anında bile susuyor çarşafta. İki büklüm sallanmak hoşuna gidiyor. Çingene salıncağı gibi bir şey lazımmış bizimkine.
Canim daha cok erken bebegin icin gece uzun uyumasina.. zaten kendisi hazir olunca gece 3 saatte bi uyanmaz ozaman anlarsin bide sen sadece anne sutu verdigin icin okadar uzun uyurmu bilemedim hemen.. ben gece mesela 23 te mama veriyorum gece 3 te kalkiyor ama anne sutu verdigimde 1,5-2 de ayakta cunku anne sutunu daha cabuk sindiriyorlar. Benim diyer 2 kiizm 2.5 ayliktan itibaren gece uzun uyudular mesela 00:00 da sutunu verdigimde 5-6 da yine isterlerdi cok iyi hatirliyorum hatta esime demistim inanamiyorum ilk defa bukadar uzun uyudum demistimCanım son beslenmesini kaçta yapıyorsun. Yani atıyorjm gece 12 de sağıp versem sabah 6 ya kadar yatarmı ? Kaç cc vermem gerek ?
4 yasmi? Cidden her cocuk farkli ozamanOnun için cnm 4 yaşını beklemen lazım çocuk doktoru da çocuk piskoloklsrida 4 yaş covuk için ideal zaman diyolar ama sen sırf anne sütü aldığı için onun hamzi kolay olduğu için erken uyanıyor ek gıda ya mama başladığında daha uzun uyuyacak
4 yaş mı yok artık . 4 yaşa kadar gece 3 saate bir ne için uyanacak anlamadımOnun için cnm 4 yaşını beklemen lazım çocuk doktoru da çocuk piskoloklsrida 4 yaş covuk için ideal zaman diyolar ama sen sırf anne sütü aldığı için onun hamzi kolay olduğu için erken uyanıyor ek gıda ya mama başladığında daha uzun uyuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?