2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Anne de olsa bazen gerçekten can sıkabiliyor,doktoruna güven gerisini takma.yanında değilse de herşeyi anlatma ben çözümü öyle buldum,telefonda bana her ağladığında alıyor musun kucağına diyozaten bir daha düşünmüyorum ben tadını çıkarmak istiyorum yavrumun alacağım tabi yalandan mı ağlar kırkı çıkmamış bebek

Benmde sarı bazen yeşil oluyor. Ama o bekleyen kaka diyorlar. Hatta her gaz çıkardığında bezini az da olsa pisletiyor. Bizm doktor sarı cıvık dediğimde olması gereken demişti. Hatta altını açtığımda bazen üstüme kadar fışkırtıyor. Yarn asimiz ve kontrolümüz var . Sorarm tekrardan ..

Ay bana da annem huy edinmiş bu bağırmayı diyor. Her bağırdığında alırsam böyle olurmuş. Yav minnacık yavru acısı olmadan bağırır mı nasıl huy edinecek.
Doktora bunu da sordum ilk 3 ay öyle bir şey olmaz, bu kadar ufak çocuk kucağa almayrak eğitilmez bol bol kokunu alsın dedi.
Anneme diyince çok biliyor onlar cevap hazır.

Canım benimkide bazen 5 i geçiyor küçük bebekler süt içiyor normaldir benimkide altını açınca yapıyor bazen üstüm falan batıyor ben 2 gün önce kontrole götürdüm gayet güzel beslemişsin dedi Dr kafama takma herkesin lafını

Kızlar merhaba, emzirirken diş tedavisi olan varmı, mastit dennsonra bir de dolgum kırıldı. Emzirirken sorun olur mu acaba bilen var mı

Bu 2 saaatte bir uyandirmayi ne zaman bitirecegiz yavrum uyumak istiyor ben zorluyorum
Uyandırma cnm kendi uyansın artık öyle ver
Merve gece gaz çıkarabiliyor mu Şeyma

Kızlar biz dün aşı olduk 1.ay aşısı bugün aşırı huysuz ben aşıya bağlıyorum sizinkilerde de oldu mu böyle

3 cocuklu hayata düse kalka devam ediyoruz bazen gunduz uyumaz bazen gece birde ustune diyer 2 kizimda guzelce hastalandilar bir ona kos bir bebege kendimi unuttum
Allah yardimcin olsun yemek olayini nasil hallediyorsun

Kızlar moralim çok bozuldu bebişi emzirdim ağlamıyor ama uyumuyordu da sürekli mızıldanıyordu emziği cok çok emiyordu bende dedim göğsümü sağayım biberonla vereyim emzirmemin üzerinden 1 saat geçmişti nerdeyse ben bi sağdım 30 ml iki göğüsten de toplam 30 ml verdim sonra hala aranıyor banyo yaptırdık eşimle hala mızıldanıyor buzluktan süt çıkardım 60 mlDe öyle içti uyudu. Bu çocuk doymuyor sanırım canım çok sıkıldı sütüm hastanedeyken 150 ml çıkıyordu iki göğüsten toplam eşimle ve kayınvalidemle problemler yaşadım hala eşimle aramı düzeltmedim sanırım sütüm çekilmiş çocuk emiyor boşmeme çekiyormuş meğerse

Bugün bir büyük olmadan kendim yıkadım bebeğimi. Gerçi küçük kız kardeşim yanımda ama bebeği tutan yıkayan bendim sonuçta. ben banyodan sonra iyice zeytin yağlıyorum iki tane battaniyeye ( 1ri müslin) sarıp emdirip uyutuyorum. Siz banyodan önce mi sonra mı yağlıyorsunuz?

Biz sünnet konusunu ilk hafta gidip konuştuk en azından 40 nın çıkmasını istiyoruz dedi doktorumuz. Ağustosun ilk haftası tekrar gidicez inşallah o zaman bir tarih alır erkenden bu sıkıntıyıda atlatırız. Zaten yapılacak bir şey olduğu için erkenden yapılması her anlamda daha iyi diye düşünüyorum. Bakalım nasipte ne var.

Allah yardimcin olsun yemek olayini nasil hallediyorsun
Sorma cnm kahvalti cok guzel verebiliyorum cunku o saatlerde esim evde idare ediyoruz bi sekidle ama yemek olayi tam bir eziyet bana… cogunlukla bizim dukkandan almak zorunda kaliyrum bu ara asiri sagliksiz besleniyrz cok uzuyor beni bu durum ama gececek suan esimden basla yardim edebilecek insan yok.. ve esimde aksam dukkana gitmek zorunda ekmek teknemiz sonucta kaliyorum oylece bi basima..

Allah yardimcin olsun cnm esim ve kv ile bende sorunluyum boşanmayı bile düşünüyorum insallah sütüme birsey olmaz

Allah yardimcin olsun cnm esim ve kv ile bende sorunluyum boşanmayı bile düşünüyorum insallah sütüme birsey olmaz
Ben de bende. Çok korkuyorum sütümü etkiler diye çevresel sorunlar. Maddi olarakta biraz zor durumdayız . Ben herşeyden kasıyorum eşim para yok diyor ki yok ama çok gereksiz şeylere para veriyor ( şekilli imza aldı kendi adına parayla ) bunun gibi. Artık dayanamıyorum zaten bunaldım birde çevresel sorunlar eş kv akrabalar .. Rabbim çocuklarımı n sağlığına ömrüne versin diyorum dert çekiyoruz ...

Şu akrabaların çenesi dursa zaten bu kadar stres yaşamayız akraba degil sanki akrepler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…