Anne de olsa bazen gerçekten can sıkabiliyor,doktoruna güven gerisini takma.yanında değilse de herşeyi anlatma ben çözümü öyle buldum,telefonda bana her ağladığında alıyor musun kucağına diyoValla öyle kendi annem ama yine de sürekli sütün yaramıyor ondan böyle benimde böyleydi sen kilo alırsın çocuk almaz diyor tabi benim moral sıfıray doktorun öyle dediyse çok sevinirim çünkü bizim hep bi sarı bi yeşil bazen sarı içinde yeşil taneli
Valla öyle kendi annem ama yine de sürekli sütün yaramıyor ondan böyle benimde böyleydi sen kilo alırsın çocuk almaz diyor tabi benim moral sıfıray doktorun öyle dediyse çok sevinirim çünkü bizim hep bi sarı bi yeşil bazen sarı içinde yeşil taneli
Ay bana da annem huy edinmiş bu bağırmayı diyor. Her bağırdığında alırsam böyle olurmuş. Yav minnacık yavru acısı olmadan bağırır mı nasıl huy edinecek.Anne de olsa bazen gerçekten can sıkabiliyor,doktoruna güven gerisini takma.yanında değilse de herşeyi anlatma ben çözümü öyle buldum,telefonda bana her ağladığında alıyor musun kucağına diyozaten bir daha düşünmüyorum ben tadını çıkarmak istiyorum yavrumun alacağım tabi yalandan mı ağlar kırkı çıkmamış bebek
Canım benimkide bazen 5 i geçiyor küçük bebekler süt içiyor normaldir benimkide altını açınca yapıyor bazen üstüm falan batıyor ben 2 gün önce kontrole götürdüm gayet güzel beslemişsin dedi Dr kafama takma herkesin lafınıKızlar bebeği günde 5 kez kaka yapan var mı bazen sarı bazen yeşil oluyor kakası ve su gibi nerdeyse bazen bezi açıkken yapıyor bildiğin fışkırıyorannemler sütün yaramıyor ondan öyle diyorlar çok üzülüyorum pazartesi 1. Ay kontrolümüz var kilosu ve boyuna bakılacak eğer yeterli kilo alımı yoksa mama takviyesi başlayacağım. Birde benim oğlan geceleri tek göğüs gündüzleri çift emmeye başladı kendince bir rutin oluşturdu sanırım
Uyandırma cnm kendi uyansın artık öyle verBu 2 saaatte bir uyandirmayi ne zaman bitirecegiz yavrum uyumak istiyor ben zorluyorum
Merve gece gaz çıkarabiliyor mu ŞeymaCanım gece uykusu da çok önemli. Uyuyarak büyüyecek sonuçta. Bırak uyandırmayı artık, o sarılığı artmasın die ilk zamanlar yapılır sadece. Şimdi artık gece kendi ağlarsa emmek ister, o zaman emsin hiç uyandırma hemen koy yatağına geri uyusun.
Ben artık uyandırmıyorumBu 2 saaatte bir uyandirmayi ne zaman bitirecegiz yavrum uyumak istiyor ben zorluyorum
Canım bazen çıkarıyo bazen çıkarmıyo ya. Öyle düzenli bişey yok yaniUyandırma cnm kendi uyansın artık öyle ver
Merve gece gaz çıkarabiliyor mu Şeyma
Allah yardimcin olsun yemek olayini nasil hallediyorsun3 cocuklu hayata düse kalka devam ediyoruzbazen gunduz uyumaz bazen gece birde ustune diyer 2 kizimda guzelce hastalandilar bir ona kos bir bebege kendimi unuttum
Sorma cnm kahvalti cok guzel verebiliyorum cunku o saatlerde esim evde idare ediyoruz bi sekidle ama yemek olayi tam bir eziyet bana… cogunlukla bizim dukkandan almak zorunda kaliyrum bu ara asiri sagliksiz besleniyrz cok uzuyor beni bu durum ama gececekAllah yardimcin olsun yemek olayini nasil hallediyorsun
Allah yardimcin olsun cnm esim ve kv ile bende sorunluyum boşanmayı bile düşünüyorum insallah sütüme birsey olmazKızlar moralim çok bozuldu bebişi emzirdim ağlamıyor ama uyumuyordu da sürekli mızıldanıyordu emziği cok çok emiyordu bende dedim göğsümü sağayım biberonla vereyim emzirmemin üzerinden 1 saat geçmişti nerdeyse ben bi sağdım 30 ml iki göğüsten de toplam30 ml verdim sonra hala aranıyor banyo yaptırdık eşimle hala mızıldanıyor buzluktan süt çıkardım 60 mlDe öyle içti uyudu. Bu çocuk doymuyor sanırım canım çok sıkıldı sütüm hastanedeyken 150 ml çıkıyordu iki göğüsten toplam eşimle ve kayınvalidemle problemler yaşadım hala eşimle aramı düzeltmedim sanırım sütüm çekilmiş çocuk emiyor boşmeme çekiyormuş meğerse
Ben de bende.Allah yardimcin olsun cnm esim ve kv ile bende sorunluyum boşanmayı bile düşünüyorum insallah sütüme birsey olmaz
Şu akrabaların çenesi dursa zaten bu kadar stres yaşamayız akraba degil sanki akreplerBen de bende.Çok korkuyorum sütümü etkiler diye çevresel sorunlar. Maddi olarakta biraz zor durumdayız . Ben herşeyden kasıyorum eşim para yok diyor ki yok ama çok gereksiz şeylere para veriyor ( şekilli imza aldı kendi adına parayla ) bunun gibi. Artık dayanamıyorum zaten bunaldım birde çevresel sorunlar eş kv akrabalar .. Rabbim çocuklarımı n sağlığına ömrüne versin diyorum dert çekiyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?