Bende de var o problem ya ağzından kaçınca meme heryere tazikli gidiyor . Ondan emzirmeden önce hafif sağıyorum ki tazyik sorunu çözülsünEvet keşke burada da olsa o bankalar. Ben 5 gündür hiç sağmıyorum ilk gün mastit olur gibi oldu ucundan döndü. Şimdi çocuğun içebileceği ayara geldi. O kadar fazla fazla gelmiyor. Tazyik sorunum vardı yutamıyordu sütümü o da geçti.
Sende oluyor mu tazyikli mi sütün?
Benim 2. Kizimdada oyle kirmizilik vardi ama gecti cok normal bunlar:)Ekledm canım
Kolay gelsin canım hepimize...Canım sağolasın iyiyiz buraya giremedim. Takip edemedim kendime daldım kaç gündür.
1 aylık olduk bizim velet iyice çılgınlarda. Çok fena oldum ben. Beceremedim. Anneme getirdi eşim artık. Evde perişan oldum 2 gün. Aç kaldım resmenHiçbir şekilde ağlamasını bitiremedim. Annemle dönüşümlü tutuyoruz bakalım kaç gün sürecek.
Aynı biz gece çok iyiyiz 3 saatte bir uyanıyor emdikten sonra devam uykuya hiç sorun yok. Gündüz sürekli ağlama nöbetleri asla uykuya geçiremiyoruz. Anneme geldim başedemeyince. Çarşafta sallamaya başladık annemle en kriz anında bile susuyor çarşafta. İki büklüm sallanmak hoşuna gidiyor. Çingene salıncağı gibi bir şey lazımmış bizimkine.
Keşke valla gazın vanası olsaBiz bitmisiz kizlar ya bu ne biçim gazdır valla vanası olsa açıp gitsin bitsin dicem. Sabahın 6sinda uyuduk resmen duvarlara carpiyordum artıktabii bu da yetmedi yine ara ara cingan çıkardı zilli anca şimdi vurulmuş gibi yatıyor zilli hani söz var ya yıkılmadım ama ayaktada değilim
Canım ben hunnap kullandım , rezene çayı , ve laktamax kapsül sık sık sağ en az 3 saate bir
Maşallah canım önerilerini denicem . Senilk günden beri mi sağıyorsunEvet canım sabah sağdığım zaman en fazla o zaman çıkıyor
Benimki gece 12’den güneş doğana kadar durmuyor dediğin gibi feryat figan bütün gece ayaktayız, insanlar çocuğa işkence ediyor diye bile düşünebilirKızlar bu bebekler niye böyle ya günde 18 saat uyur diyor bizimki 10 saati bulmuyor ki gece iyi uykumuz gündüz kucaktan inmiyor kucakta uyuyor yatağına bıraktığımız gibi başlıyor ıkınmaya sıkılmaya kızarıp bozarıyor sonra bir feryat koparıyor aman aman kaçacak delik ararsınız
Valla elim kolum bağlı akşama kadar kucakta bunu uyutmaya çalışıyorum uyuyor yerine bırakıyorum tekrar uyutmaya çalışma seansı başlıyorne yemek ne temizlik hak getire
Ten renginin kırmızı olması beyaz tenli olacağını gösterir dedi biri geçen gün, göz kapağının üstünde Kırmızı ufak bir leke var kızımda da ama Kırmızı lekeler zamanla kayboluyor merak etmeBebeğimin sag göz kapagında ve dudak üstü doğdugundan beri böyle kırmızı . ben doğum lekesi mi diue düşünüyorum ? Ailemde gecer normal dıyo sizce her bebekte olur mu , sizin bebeklerde var mi bu tarz bişey hanımlar . resim ekleyenmıyogöz kapagı komple kırmızı ,ten rengıde hep kırmızı hala düzelmedi nıye böyle ya kafama takıyrm
Kilo alımı iyiyse çiş kakası normalse uyandırmanıza hiç gerek yokBu 2 saaatte bir uyandirmayi ne zaman bitirecegiz yavrum uyumak istiyor ben zorluyorum
Teşekkürler inşallah gecer o zamn rahatladımBenimki gece 12’den güneş doğana kadar durmuyor dediğin gibi feryat figan bütün gece ayaktayız, insanlar çocuğa işkence ediyor diye bile düşünebilir
Ten renginin kırmızı olması beyaz tenli olacağını gösterir dedi biri geçen gün, göz kapağının üstünde Kırmızı ufak bir leke var kızımda da ama Kırmızı lekeler zamanla kayboluyor merak etme
Ay inşallahBenim 2. Kizimdada oyle kirmizilik vardi ama gecti cok normal bunlar:)
Canım bence bu göz hiçte normal değil. Bizim çocuk dr u 1 aylıkken hem çocuk doktoru hem de göz doktoru görsün, kontrollerini yapsın demişti. 1 aylık kontrolünde bence kesinlikle bi göz dr u görsün. Kalça çıkığı usg sine de 55-60.günleri arasında gidilir. sende götür benceİnsallh gecer ya cok üzülüyormten rengode kırmızı hala
Canım gece uykusu da çok önemli. Uyuyarak büyüyecek sonuçta. Bırak uyandırmayı artık, o sarılığı artmasın die ilk zamanlar yapılır sadece. Şimdi artık gece kendi ağlarsa emmek ister, o zaman emsin hiç uyandırma hemen koy yatağına geri uyusun.Bu 2 saaatte bir uyandirmayi ne zaman bitirecegiz yavrum uyumak istiyor ben zorluyorum
Ya 3 günlükken cocuk dr gıttık bişey demedi , ama yıne götüreyim o zamanCanım bence bu göz hiçte normal değil. Bizim çocuk dr u 1 aylıkken hem çocuk doktoru hem de göz doktoru görsün, kontrollerini yapsın demişti. 1 aylık kontrolünde bence kesinlikle bi göz dr u görsün. Kalça çıkığı usg sine de 55-60.günleri arasında gidilir. sende götür bence
Bekleyip zamanla görmek lazım olursa da doğum lekesi olurtakma bence kafanaYa ne bilim doğum lekesi olsun ıstemm , tabi Allh başka dert vermesin . hem gözünde hem dudak üstünde olunca sürekli düşünyrm
Ben bir haftayı geçiyor uyandırmıyorum artık zaten kendi de çok geçmeden uyanıyor,hem araaçıldıkça gaz problemi de azalırBu 2 saaatte bir uyandirmayi ne zaman bitirecegiz yavrum uyumak istiyor ben zorluyorum
Benimki de sol göğsümu tam ağzına almadan emiyor diğeri verince nasıl anliyorsa normal emiyorKızlar bebeği günde 5 kez kaka yapan var mı bazen sarı bazen yeşil oluyor kakası ve su gibi nerdeyse bazen bezi açıkken yapıyor bildiğin fışkırıyorannemler sütün yaramıyor ondan öyle diyorlar çok üzülüyorum pazartesi 1. Ay kontrolümüz var kilosu ve boyuna bakılacak eğer yeterli kilo alımı yoksa mama takviyesi başlayacağım. Birde benim oğlan geceleri tek göğüs gündüzleri çift emmeye başladı kendince bir rutin oluşturdu sanırım
Sarılık tehlikesi geçtikten sonra çok sık uyandırma demişlerdi bana, 2 saat değil de 3 saate çıkarabilirsin,gece sütü de önemliymiş çünkü. Benimki gece zorla az az emiyor. Uyumuyor ama emmiyor da arkadaşBu 2 saaatte bir uyandirmayi ne zaman bitirecegiz yavrum uyumak istiyor ben zorluyorum
Kızlar bebeği günde 5 kez kaka yapan var mı bazen sarı bazen yeşil oluyor kakası ve su gibi nerdeyse bazen bezi açıkken yapıyor bildiğin fışkırıyorannemler sütün yaramıyor ondan öyle diyorlar çok üzülüyorum pazartesi 1. Ay kontrolümüz var kilosu ve boyuna bakılacak eğer yeterli kilo alımı yoksa mama takviyesi başlayacağım. Birde benim oğlan geceleri tek göğüs gündüzleri çift emmeye başladı kendince bir rutin oluşturdu sanırım
Sütün yaramıyor diye çok kaka mı yaparmış?
Anneler de bayılıyor teşhis koymaya. Tam tersi süt yramasa bağırsaklar çalışmaz bence.
Bizimki de öyle her bezde kaka çıkıyor. Yeşil sarı renk için internette şey okumuştum yeteri kadar emmezse sütün yağlı kısmını alamıyormuş kaka o yüzden yeşile dönebiliyormuş. Ama bizim doktorumuz güzel bir şey iki renk kaka bağırsaklarının iyi çalıştığını gösterir dedi.
Bizim de salı 1 ay kontrolümüz var bakalım annenler haklı mı ben de merak ettim
Valla öyle kendi annem ama yine de sürekli sütün yaramıyor ondan böyle benimde böyleydi sen kilo alırsın çocuk almaz diyor tabi benim moral sıfıray doktorun öyle dediyse çok sevinirim çünkü bizim hep bi sarı bi yeşil bazen sarı içinde yeşil taneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?