O şekilde de emzirilirmi yine? Bugün o kısmı döktüm, çok bekledi, çok sulanmış geldi die.Atma canım ilk gelen süt öyle oluyor arkası daha yoğun
55 yada 60 günleri arasında dedi bizeKizlar bide kalça ultrason size ne zaman yaptırın dediler
Maşallah canmCanım bak iki çekmece bu şekilde dolu 4 çekmece kaldı ordada ev ihtiyacları var onları boşaltcam , ama sonra yer kalmazsa yine sütle ne yapabilirim ? İnternette sabun yazıyor başka ne yapılabilir anne sütüyle ?
canım şuan ne durumda bilmiyorum ama 4210 doğdu 6 günlükken 4350 olmuştu. 1 aylıkken kontrole gidicez anca o zaman anlarım almış mı almamış mı kilo.Kilo alimi nasil cnm? Benim kizim ilk hafta cok az emiyordu ve kilo alimi iyi degildi ordan hemen anladik iyi emmedigini
Emzirilir evet,sadece daha sulu ve tatlıdır,arka kısmı daha doyurucuO şekilde de emzirilirmi yine? Bugün o kısmı döktüm, çok bekledi, çok sulanmış geldi die.
55 yada 60 günleri arasında dedi bize
Maşallah,ben başka bu aşamada ne yapılabilir bilmiyorum en fazla satan duydumbi dolap falan ayarlayabilsen ek gıdaya geçince herşeyine kullanırsın
Sağ olun kızlar ama satmam . En fazla ihtiyacı olan varsa verebilirimMaşallah kız atma nazar değer maşallah kirkbir kere
260 ml bi sağımda mı çıktı ?Canım bak iki çekmece bu şekilde dolu 4 çekmece kaldı ordada ev ihtiyacları var onları boşaltcam , ama sonra yer kalmazsa yine sütle ne yapabilirim ? İnternette sabun yazıyor başka ne yapılabilir anne sütüyle ?
1 aylıkken yapılıyor dedi doktorum 15 günlükken gitmiştik.o gün yapalım dedi doktor yaptırdım.Kizlar bide kalça ultrason size ne zaman yaptırın dediler
Ekledm canımResim ekleyebilsen keşke,benim oğlumun da alın ortasında var kırmızılık bilmiyorum geçer mi
İnsallh gecer ya cok üzülüyormNormal cnm zaten daha kendi renkleri dönmediler bile benim oğlum gözünün üstünde var kırmızı bir leke zamanla geçecek hayırlısı 40 dolsun da herşey yoluna girer
Bana hiç bilgi verilmedi . pazartesı bir ay aşısı var o zaman tekrar sorcam inşKizlar bide kalça ultrason size ne zaman yaptırın dediler
Evet canım sabah sağdığım zaman en fazla o zaman çıkıyor260 ml bi sağımda mı çıktı ?
Üzülme canım niye üzülüyorsun Allah başka dert vermesin ne dertler var.ten rengi kırmızı olabilir henüz açık tenli olacak demekki düzelir o.diğerini bilmiyorum ama.bak bizimki de böyle ama zamanla geçer diye düşünüyorum ben geçmese de hiç dert etmiyorum inan,İnsallh gecer ya cok üzülüyormten rengode kırmızı hala
canım 40lı bebek her gün renk değiştirir derler. Benim oğlumda kırmızı daha tam renkleri oturmaz ki çok erken.İnsallh gecer ya cok üzülüyormten rengode kırmızı hala
Kizlar bide kalça ultrason size ne zaman yaptırın dediler
Evet canım sabah sağdığım zaman en fazla o zaman çıkıyor
Benimde öyle sepsert oluyor sağıyorum mecbur mastit olmamak için ama sağmasan azalırmı sütün bilemedim şimdi gerekirse sağ dök canım ne biliym ya insan dayanamıyor çöpe de atmaya . Yurtdışında süt bankaları fln varMaşallah canım her emzirmeden sonra sağıyorsun galiba dimi o artırıyor.
Ben işe 8 aylık gibi başlicam şimdiden stok yapsam bozulur o zamana. Benim de öyle çok geliyordu şimdi sağmayı bıraktım dengeyi buldu.
Hatta bıraktığım ilk gün taşlaştı memem sıtmalandım. Emzire emzire çocuğa yumuşattım ödüm koptu mastit olucam diye.
6-7 aylık gibi yeniden sağmaya başlasam fazlalaşır mı acaba o zamana nasıl olur meraktayım.
Ya ne bilim doğum lekesi olsun ıstemm , tabi Allh başka dert vermesin . hem gözünde hem dudak üstünde olunca sürekli düşünyrmÜzülme canım niye üzülüyorsun Allah başka dert vermesin ne dertler var.ten rengi kırmızı olabilir henüz açık tenli olacak demekki düzelir o.diğerini bilmiyorum ama.bak bizimki de böyle ama zamanla geçer diye düşünüyorum ben geçmese de hiç dert etmiyorum inan,
İnşallh düzelircanım 40lı bebek her gün renk değiştirir derler. Benim oğlumda kırmızı daha tam renkleri oturmaz ki çok erken.
Benimde öyle sepsert oluyor sağıyorum mecbur mastit olmamak için ama sağmasan azalırmı sütün bilemedim şimdi gerekirse sağ dök canım ne biliym ya insan dayanamıyor çöpe de atmaya . Yurtdışında süt bankaları fln var
Cok sevndm kuzum iyi olunValla canım yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize düzene girmeye başladı gibi siz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?