2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kilo alimi nasil cnm? Benim kizim ilk hafta cok az emiyordu ve kilo alimi iyi degildi ordan hemen anladik iyi emmedigini
canım şuan ne durumda bilmiyorum ama 4210 doğdu 6 günlükken 4350 olmuştu. 1 aylıkken kontrole gidicez anca o zaman anlarım almış mı almamış mı kilo.

260 ml bi sağımda mı çıktı ?

Normal cnm zaten daha kendi renkleri dönmediler bile benim oğlum gözünün üstünde var kırmızı bir leke zamanla geçecek hayırlısı 40 dolsun da herşey yoluna girer
İnsallh gecer ya cok üzülüyorm ten rengode kırmızı hala

Eklentiler

• 20210707_185607_mfnr.webp
    10 KB · Görüntüleme: 103
İnsallh gecer ya cok üzülüyorm ten rengode kırmızı hala
Üzülme canım niye üzülüyorsun Allah başka dert vermesin ne dertler var.ten rengi kırmızı olabilir henüz açık tenli olacak demekki düzelir o.diğerini bilmiyorum ama.bak bizimki de böyle ama zamanla geçer diye düşünüyorum ben geçmese de hiç dert etmiyorum inan,

Eklentiler

• 969633AF-F173-449E-B23F-148DEA712C75.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 102
Evet canım sabah sağdığım zaman en fazla o zaman çıkıyor

Maşallah canım her emzirmeden sonra sağıyorsun galiba dimi o artırıyor.
Ben işe 8 aylık gibi başlicam şimdiden stok yapsam bozulur o zamana. Benim de öyle çok geliyordu şimdi sağmayı bıraktım dengeyi buldu.
Hatta bıraktığım ilk gün taşlaştı memem sıtmalandım. Emzire emzire çocuğa yumuşattım ödüm koptu mastit olucam diye.
6-7 aylık gibi yeniden sağmaya başlasam fazlalaşır mı acaba o zamana nasıl olur meraktayım.

Benimde öyle sepsert oluyor sağıyorum mecbur mastit olmamak için ama sağmasan azalırmı sütün bilemedim şimdi gerekirse sağ dök canım ne biliym ya insan dayanamıyor çöpe de atmaya . Yurtdışında süt bankaları fln var

Ya ne bilim doğum lekesi olsun ıstemm , tabi Allh başka dert vermesin . hem gözünde hem dudak üstünde olunca sürekli düşünyrm

Evet keşke burada da olsa o bankalar. Ben 5 gündür hiç sağmıyorum ilk gün mastit olur gibi oldu ucundan döndü. Şimdi çocuğun içebileceği ayara geldi. O kadar fazla fazla gelmiyor. Tazyik sorunum vardı yutamıyordu sütümü o da geçti.
Sende oluyor mu tazyikli mi sütün?

Valla canım yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize düzene girmeye başladı gibi siz nasılsınız
Cok sevndm kuzum iyi olun biz de ole yavas yavas alismacalar mehteran gbi bi gun iyi iki gun eller havaya seklinde ilerliorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…