- 5 Ekim 2020
- 14.716
- 40.304
- 548
- 36
Selam kızlar çok şükür kavuştuk kuzumlasoran dua eden herkese tşkler salı günü beni eğitim vereceğiz diye çağırmışlardı. Sondayla besleme ve biberonu aldırma için 2 kere yanına girdim sonrasında bizi odaya aldılar bir gece kalınca ikna oldular beslenme konusunda ve eve çıktık ama ptesi mr var beyinden ve diğer muayeneleri olacak sonuca göre umarım onlarda temiz çıkar. Şuanda zorlansakda sondayla beslememeye çalışıyorum yarımsaatte bi o yüzden pek bakamayacağım bir süre buraya. İnş en kısa zamanda normal beslenmeye başlayabiliriz
Bende pişik kremlerinin devamlı kullanılmaması gerektiğini okumuştum. Pişik oluşursa kullanmak gerekirmişBen pisik olmasada hametan sürüyorum her bez degisiminde bir sıkıntı olmaz sanirim
Amin canım bakalım kısmet herşeyBir tane düzgün kv yok yahu
Vizeci06
K kahveseverrr
Kızlar üzüldüm inş çözersiniz sorunları
Hangi evde sorun yok ki
Bu dönemde eşlere çok iş düşüyor çok anlayışlı olmaları lazım
Bende pişik kremlerinin devamlı kullanılmaması gerektiğini okumuştum. Pişik oluşursa kullanmak gerekirmiş
Maşallah canımDun bizimde kontrolumuz vardi bebegim 3,295 dogmustu dunde 4100 olmustu2 haftada 500 gr almis
cunku dogumdan sonra kilosu once dusmustu sonra yavas yavas yukseldi
Bizde öyle genelde sabaha karşı başlıyor sancılarıGünaydın kızlar kızım 2 3 gündür yeni huy edindi sanki saha karsi basliyor gerinmeye gerinmesinden uuuyamiyor 15 dk bir uyanıyoruz;;(
Ya o oto koltuğu çok iyi oluyor bende mutfakta tezgah Üstüne alıyorum duruyor içinde maşallah uyuyor da bazenBin sukur coooook guzel uyuduk biz suanda sakin sakin uyuyor aksam 21 dan beri sadece sut icti yatti19 gibi aglamaya baslamisti dedim eyvah gece mesaisi baslicak ama sukur oyle olmadi sadece derin uykuya dalmasi icin oto koltugunda hafifce salladim onu cok sevdi sakinlesyor
Sudocrem kullanıyoruz biz ama birinden duymuştum pişik olunca hametan ile travocort karışık kullanıyorlardıHanımlar bepanthol pişik önleyici kullanıyorum ama yine de pişik oldu az çok hep kaka yapmaktan sanırım.halbuki gece bile değiştiriyorum.pişik için ne kremi aldırsam acaba kullanıp memnun kaldığınız var mı
Bende yeni siparjs verdim. Normalde 12 tanesi 75 TL denk geliyordu. İlk alisveriste 100 de 50 indirim varmış. 24 tanesini 75 TL aldım sleepy bio natural yazıyorKızlar sleepy natural ıslak mendil den çok memnunum bende hamileyken 1 koli almıştım şimdi 2.yi aldım
Ya hata mi yapiyorum ki cucudu kirlzarik dogdu ilk zamanlar bepanthol kullandim bitince elimde hametan vardi acaba ne yapsam ki siz nasil yol izliyorsunuzBende pişik kremlerinin devamlı kullanılmaması gerektiğini okumuştum. Pişik oluşursa kullanmak gerekirmiş
Selam kızlar nasılsıniz? Pek okuyamadım yazismalari sütü azalan varmi? Benim baslarda daha çoktu sanki şimdi azaldı diye düşünüyorum.
Sizde durumlar nasıl?
Bir de şu göbeğimi cok kafama takıyorum ya korse takmam bile işe yaramıyor sanki.
NarinNarin Beni sormussun canim pek bakamadım buralara. 2 çocuklu olmanın zorlukları malum Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Pişik olmadığında zeytinyağı ile nemlendirebidlirisnYa hata mi yapiyorum ki cucudu kirlzarik dogdu ilk zamanlar bepanthol kullandim bitince elimde hametan vardi acaba ne yapsam ki siz nasil yol izliyorsunuz
Senin dediğin ıslak mendil mi bez mi Bio natural diyince?Bende yeni siparjs verdim. Normalde 12 tanesi 75 TL denk geliyordu. İlk alisveriste 100 de 50 indirim varmış. 24 tanesini 75 TL aldım sleepy bio natural yazıyor
Neden öyle düşünüyorsun süt konusunda,?Selam kızlar nasılsıniz? Pek okuyamadım yazismalari sütü azalan varmi? Benim baslarda daha çoktu sanki şimdi azaldı diye düşünüyorum.
Sizde durumlar nasıl?
Bir de şu göbeğimi cok kafama takıyorum ya korse takmam bile işe yaramıyor sanki.
NarinNarin Beni sormussun canim pek bakamadım buralara. 2 çocuklu olmanın zorlukları malum Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Evet bende hiç sagmiuorum artık memeden emsin diye galiba ondan olduSelam canım. Benim de daha az geliyor artık ama ben sağmayı bıraktım ona bağlıyorum.
Bilmemki onceden daha çok yutkunuyordu emerken sanki.Neden öyle düşünüyorsun süt konusunda,?
Ben hiçbişi yapmadım göbek için sarkık sarkık geziyorum
Bende aynı durumdayım hem göbek konusunda hem iki çocuklu olma konusundaSelam kızlar nasılsıniz? Pek okuyamadım yazismalari sütü azalan varmi? Benim baslarda daha çoktu sanki şimdi azaldı diye düşünüyorum.
Sizde durumlar nasıl?
Canim pisik önleyici kremler surekli kullanabilirsin mustel gibi bepanthen gibi ama pisik olduktan sonra kullanilan agir kremleri surekli kullanamazsin cildi icin iyi degil bebegin.. ben arada kirmizilik olmasa bile mustela pisik önleyici suruyorum rahatlasin diye ama fazla yapmiyorum cunku kullandigim bezde pisik hic gormedim nerdeyse diyer kizlardadaYa hata mi yapiyorum ki cucudu kirlzarik dogdu ilk zamanlar bepanthol kullandim bitince elimde hametan vardi acaba ne yapsam ki siz nasil yol izliyorsunuz
O göbek gidicek zamanla cnm ama biraz kendimizi toparladikmi bizimde destek vermemiz lazim karin kaslarimiza.. benim 40im ciksin bol bol yuruyus yapicam , zaten sweet sauna terleten spor kiyafetleride aldim artik yurudukce terlerimEvet bende hiç sagmiuorum artık memeden emsin diye galiba ondan oldu
Bilmemki onceden daha çok yutkunuyordu emerken sanki.
Bir de tartimiz bozuldu tartamiyorum da kilo durumu nasıl bilmiyorum.
Yok gobek beni cok rahatsiz ediyor ya sanki herkes fit bir tek ben şişmanım gibi geliyor
Cnm pamukcuk kendi kendine gecmiyor benim kizimda 2 haftadir var dili yaniyordu agliyordu ilac kullaniyorum gecmedi daha dun gittik baska ilac verdi bu yariyor yavas yavas ve eger sende emziriyorsan seninde krem kullanman lazim cunku memeden bebege bebekten memeye geciyorKizlar bebeğim pamukçuk olmuş ne yaoiyorduk ona tavsiye olun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?