2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

İnşallah diğer muayeneleri de temiz çıkar Allah yardımcınız olsun. Dualarımız seninle

Dun bizimde kontrolumuz vardi bebegim 3,295 dogmustu dunde 4100 olmustu 2 haftada 500 gr almis

cunku dogumdan sonra kilosu once dusmustu sonra yavas yavas yukseldi
Maşallah canım
Günaydın kızlar kızım 2 3 gündür yeni huy edindi sanki saha karsi basliyor gerinmeye gerinmesinden uuuyamiyor 15 dk bir uyanıyoruz;;(
Bizde öyle genelde sabaha karşı başlıyor sancıları
Ya o oto koltuğu çok iyi oluyor bende mutfakta tezgah Üstüne alıyorum duruyor içinde maşallah uyuyor da bazen
Sudocrem kullanıyoruz biz ama birinden duymuştum pişik olunca hametan ile travocort karışık kullanıyorlardı

Kızlar sleepy natural ıslak mendil den çok memnunum bende hamileyken 1 koli almıştım şimdi 2.yi aldım

Kızlar sleepy natural ıslak mendil den çok memnunum bende hamileyken 1 koli almıştım şimdi 2.yi aldım
Bende yeni siparjs verdim. Normalde 12 tanesi 75 TL denk geliyordu. İlk alisveriste 100 de 50 indirim varmış. 24 tanesini 75 TL aldım sleepy bio natural yazıyor

Selam kızlar nasılsıniz? Pek okuyamadım yazismalari sütü azalan varmi? Benim baslarda daha çoktu sanki şimdi azaldı diye düşünüyorum.
Sizde durumlar nasıl?
Bir de şu göbeğimi cok kafama takıyorum ya korse takmam bile işe yaramıyor sanki.
NarinNarin Beni sormussun canim pek bakamadım buralara. 2 çocuklu olmanın zorlukları malumSen nasılsın nasıl gidiyor?

Bende pişik kremlerinin devamlı kullanılmaması gerektiğini okumuştum. Pişik oluşursa kullanmak gerekirmiş
Ya hata mi yapiyorum ki cucudu kirlzarik dogdu ilk zamanlar bepanthol kullandim bitince elimde hametan vardi acaba ne yapsam ki siz nasil yol izliyorsunuz

Selam canım. Benim de daha az geliyor artık ama ben sağmayı bıraktım ona bağlıyorum.

Neden öyle düşünüyorsun süt konusunda,?
Ben hiçbişi yapmadım göbek için sarkık sarkık geziyorum

C ceylin1907 gercentn oto koltugunda benim bebegimde cok rahat ediyor fazla durmasin beli icin iyi degil diyorlar ama ordan alip yatagina koydummu agliyor iyice derin uykuya daldiktan sonra yatagina koyuyorum

Selam canım. Benim de daha az geliyor artık ama ben sağmayı bıraktım ona bağlıyorum.
Evet bende hiç sagmiuorum artık memeden emsin diye galiba ondan oldu
Neden öyle düşünüyorsun süt konusunda,?
Ben hiçbişi yapmadım göbek için sarkık sarkık geziyorum
Bilmemki onceden daha çok yutkunuyordu emerken sanki.
Bir de tartimiz bozuldu tartamiyorum da kilo durumu nasıl bilmiyorum.
Yok gobek beni cok rahatsiz ediyor ya sanki herkes fit bir tek ben şişmanım gibi geliyor

Bende aynı durumdayım hem göbek konusunda hem iki çocuklu olma konusunda
Benim göbeğimde çatlaklar var birde mor mor çok kötü duruyor eşimde kızıyor bunlarımı kafana takıyorsun saçmalama diye

Ya hata mi yapiyorum ki cucudu kirlzarik dogdu ilk zamanlar bepanthol kullandim bitince elimde hametan vardi acaba ne yapsam ki siz nasil yol izliyorsunuz
Canim pisik önleyici kremler surekli kullanabilirsin mustel gibi bepanthen gibi ama pisik olduktan sonra kullanilan agir kremleri surekli kullanamazsin cildi icin iyi degil bebegin.. ben arada kirmizilik olmasa bile mustela pisik önleyici suruyorum rahatlasin diye ama fazla yapmiyorum cunku kullandigim bezde pisik hic gormedim nerdeyse diyer kizlardada

O göbek gidicek zamanla cnm ama biraz kendimizi toparladikmi bizimde destek vermemiz lazim karin kaslarimiza.. benim 40im ciksin bol bol yuruyus yapicam , zaten sweet sauna terleten spor kiyafetleride aldim artik yurudukce terlerim eylulde okullar aciliyor burda buyuk kizim 4,5 yasinda gidiyordu okula artik diyer kizimda 2,5 yasindaki oda baslicak onlari okula birakip bebegimle iyce bi yuruyus yaparim motive edelim birbirimizi

Kizlar bebeğim pamukçuk olmuş ne yaoiyorduk ona tavsiye olun lütfen
Cnm pamukcuk kendi kendine gecmiyor benim kizimda 2 haftadir var dili yaniyordu agliyordu ilac kullaniyorum gecmedi daha dun gittik baska ilac verdi bu yariyor yavas yavas ve eger sende emziriyorsan seninde krem kullanman lazim cunku memeden bebege bebekten memeye geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…