2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Selim de öyle az yutkunuyor bazen ağzında tutuyor.

Canım gazını iyice çıkarman lazım . Kucakta oturturak yapılan bir pozisyon var onu dene direk geğirtiyor . Uyumaması işin de soyup emzirebilirsin . Uyuyunca yüzüne ıslak mendille silebilirsin

Selam, gumus kapak kullananlar hangi markayi kullaniyor acaba? Bazilari 925 bazilari 999 ayar. Eger hepsi ayni isi goruyorsa silveretteye o kadar para vermek istemiyorum.

Merhaba biz de 28 haziran doğumluyuz. Kanal tedavisi yapılacak birde dişeti apse yapmış doktor antibiyotik verdi ilaçla emzirme arası 4 saat olacak dedi nasıl yapıcaz ben de bilmiyorum ilacı kullanmasam olmaz
Ben mastit oldum. Antibiyotik kullandım dr. Birsey demedi kullandım. Anestezi etkiler mi diye endiselerim var.

Gecmis olsun mastitle dolgunun kirilmasinin bir anlami var mi dişini mi cok sıktın cnm bende mastit oldum o kadar cok sıkmışım kı arka dislerim agriyor ekmek zor çiğniyorum
Sen söyleyince aklima geldi göğüs uclarim yara emzirirken çok dişimi sıktım belki de ondan yıpranmış olabilir cnm.

Bağırsağındaki gazdan kıvranıyordur,gazını çıkarsakta yine de oluyor bağırsana geçince de başlıyorlar kıvranmaya.uyanık zamanlarında ara ara saat yönünde masaj yapabilirsin karnına kolay atması için gazı,bacaklarını hareket ettirebilirsin.tabi bunlara rağmen yine de oluyor malesef.gazını çıkarma işini de emmenin en sonunda değil de ortasında dene bakalım bazen gaz çıkınca devam ediyor benimki gözü açılıyor gaz çıkınca resmen çünkü

Ya hata mi yapiyorum ki cucudu kirlzarik dogdu ilk zamanlar bepanthol kullandim bitince elimde hametan vardi acaba ne yapsam ki siz nasil yol izliyorsunuz
Bepanthol pişik önleyiciymiş, onu kullan. Ama hametan ı gereken yerlere, gerek oldukça uygula canım

Bepanthol pişik önleyiciymiş, onu kullan. Ama hametan ı gereken yerlere, gerek oldukça uygula canım
Saol cnm bir kutuya zeytinyagi ayarladm onu biraz deneyim dedim annemde zeytinyagi hepsinden iyi diyor asıl sıkıntı ek gıdaya gecince başlıyormuş

Evde soğuk rüzgarlar esiyor. 6 yıl sonunda kv ile kavga ettm akşam . 20 gün memlekette yanlarında kaldım. Kafayı yememek için evime doneym dedim. Hop atladı o da geldi benle. Lohusa kadın yalnız kalmasın diye. ( Eşim nöbet sistemi çalışıyor ) 4-5 gün durdu nişan var diye Aydın'a gitti 4-5 gün yalnız kaldım evde. Şimdi yine geldi yalnız kalmayim diye. Dün kızım çok simardi biraz sesimi yükselttim. Başladı seni Bursa'ya götüreyim demeye kızıma.
Sonra kızımı aldım gönlünü almak için yeni doğan çocuğumu aldı . Annen sana da mı bagiruyor dedi. Bu cümleden sonra sartellerim attı. He ben kötü anneym dedim çıktım odadan. Sonra arkamdan eşime aglanmaya başladı. Yok kardeşini ara gelsin beni alsın demeye. Duygu sömürüsü yapınca daha da çıldırdım. Akşamdan beri tek kelime konusmuyorum. Bugün gidecekmis ki gitsin artık beni bı salsın. Yalnız kalamicak olsam memlekette kalırdım zaten. Şimdi akşama gidecekmiş. Napcam bilmym. Kahvaltı hazırlıyorum yemezde. Ya cidden hatalı olan ben miyim ? Sürekli kızıma seni Bursa'ya goturucem diyor. Şakayla karışık ben kızıma bakarım diyor. Annesi yokmuş gibi..

Kendi kızlarına geldi mi böyle demezler küçük çocuğun aklina niye giriyor ki onun sana ihtiyaci var baska birine degil. Senin yanında durmak icin geliyir nişana gidiyor bu nasıl yanında durma aman bende kv ile kavga ettim 2 gun once dün geldi özür diledi bu kadınında huyu böyle yapıyor yapıyor özür diliyor kırılan bardağı yapıştırsan eskisi gibi olmuyor işte

Bizimki özür dilemez. Yatıyor . Kalkmıyor bile. Hasta rolüne girdi . Yemezse yemesin. Kalkıp gitsin evinde nazlansin. Birde gidecek memlekette eşine hrkese anlatacak ben kabahatli olcam.

Kızlar zor bir gece geçirdik iki sıkıntıdan ağlıyor olabilir diye eşim gitti hem gaz damlası hem mama aldı. Uykusuzluktan gözleri kızardı resmen ama uyuyunca aniden bağırarak ağlamaya başlıyor. Anneme çok çok kırgınım eşim yanımda destek olmasa beni bu halde bırakıp gittiği için küsebilirdim bile. Eşimde anneme çok doldu.
Gaz damlası Nurse Harveys kullanan var mı. Nasıl kullansam daha etkili olur.

Bizimki özür dilemez. Yatıyor . Kalkmıyor bile. Hasta rolüne girdi . Yemezse yemesin. Kalkıp gitsin evinde nazlansin. Birde gidecek memlekette eşine hrkese anlatacak ben kabahatli olcam.
Allah akıl fikir versin. Tek düşündükleri kendileri gerçekten. Benim kızımada aynısı diyorlar hatta onlarda bursada ama kızım ağlıyor annemler gelmeden gelmem diye. Benim kv benim Ameliyat olduğum gün arayıp gece nasıl uyuyamadığını anlattı. Geçen günde görüntülü konuşmada kapalı olduğu safra kesesi ameliyatı için dikişlerini açıp senin dikişlerin mi daha çok benim ki mi dedi şaka gibi.

Haklısın tamamen cnm. Sana sordumu “kızım geleyimmi, ihtiyacın var mı bana artık, yoksa kendin halledermisin bundan sonrasını?” Kendi kafasına göre 40 ın çıkmadan yalnız kalamazsın sen die çıkıp geldiyse, sende istemediğini belli etmişsin işte en sonunda. Zaten sen zıvanadan çıkmadan da gitmezdi o. Hiç muhatap olma, kahvaltını hazırla, suratına bakma, işine bak. Giderken güle güle dersin, o kadar. Kimin çocuğunu kimin yanına çekiosun ki sen ! Buna da ayrı ayar olurum ben. Kötüysen bile o çocuğun annesi sensin. Eninde sonunda tek kalıp düzenini kurman gerek zaten. Bırak gitsin yaa! Benimkide ilk zamanlar kaldı. Saolsun çokta iyi baktı, yemeğimi yaptı, ilgilendi. Artık iyileşmiştim, ayağa kalkmıştım. Bunu gördüğü halde kendi kafasına göre plan yapıodu bizimki “Ben 2 güne bi gelirim. Yemeğini yaparım. İşini yaparım.” Falan filan die. Ya bana sordun mu, ben artık senin yardımını istiyomuyum? Belkide kendi ailemle kalıp, herşeye yetişemesemde, kendi yağımda kavrulmak istiyorum. Ya bırak en azından evimde rahat rahat gezmek istiorm. Ne kadar iyi de olsa kv, evde birinin olması inan yinede yalnız kalmaktan iyi değil. Neyse bizimki öyle planlar yaparken; bi olay olmuştu, geçenlerde anlatmışım. Bidaha bebek yaparsınız muhabbetinden sonra; asla muhatap olmadım. Kesti ayağını şükür. O da bana bahane oldu. Kocamda bana hak verdiği için, saolsun, hiç sorunda etmedi. O günden beri o da tavır alıo heralde ki, hiç aramadı da. Aramazsa aramasın. Çokta tın. Bende asla aramam. Sadece bayramda, eşimin hatırı için o da, evlerine giderim, bayramlaşır dönerim. O kadar.

Nurse harvey’s günde bi defa 20 damla veriyorum ben cnm. Annene deseydin gitme anne die. Mamanın hazmı daha zor, daha çok gaz yapıor, Nie verdin ki? Aç deildir o. Dalamadığı için yada gazdan huysuzdur o

Biz kullanıyoruz ama faydası oldu mu bilmiyorum hala kıvranıp duruyor. Gece tam 3 saat kucağımda gezdirdim, ne uyuyor ne duruyor. Sinirlerim bozuldu artık. En son ayağımda salladım. Evde bir emzik vardı onu da denedik ama tutmadı.

Benim de annem gitti, tek başımayım ama anneme de bişey diyemiyorum zaten şartları zorlayarak gelmişti. Ben dedim git diye. çok zorlanırsam memlekete gideceğim bende. Yalnız başına bakmak cidden zor, yemek yapamıyorum, çamaşır yıkasam asıp katlayamıyorum. Bir de ateşim çıkıp duruyor, vücudum ağrıyor. Nereden tutsam elimde kalıyor yani Hamdolsun bugünümüze ama cidden zormuş tek başına bakmak.

Aynısı bende de var . ama hep laf asla bakmaz . bende dıyorm benım kızım dovsem de sevsem de benle kalacak . ama ısrarla sürekli dıyo bende bı kaç gundur kv de kalıyrm mecbur . ama artık takmıyrm ıstedıgım gıbı takılıyrm . bakamayacak olsam zaten yapmam dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…