eşime günde 3 kere 3 damla demişler. çok kötü olursa 5 damlaya çıkarın demişler. ya hep memedeydi aranıp duruyordu bizde açmı acaba dedik. deneriz o daha kötü yaparsa hemen bırakırız. Anneme gitme bende eşimde dedik ama malesef başka şeyler daha ağır bastı.Nurse harvey’s günde bi defa 20 damla veriyorum ben cnm. Annene deseydin gitme anne die. Mamanın hazmı daha zor, daha çok gaz yapıor, Nie verdin ki? Aç deildir o. Dalamadığı için yada gazdan huysuzdur o
Ya inşallah faydasını görürüz. Tek çocuk bakmak cidden zor evde ikimizde zombiye döndük. Biraz bebeğe bakan biri olsa uyusak hiç sorun kalmayacak.Biz kullanıyoruz ama faydası oldu mu bilmiyorum hala kıvranıp duruyor. Gece tam 3 saat kucağımda gezdirdim, ne uyuyor ne duruyor. Sinirlerim bozuldu artık. En son ayağımda salladım. Evde bir emzik vardı onu da denedik ama tutmadı.
Benim de annem gitti, tek başımayım ama anneme de bişey diyemiyorum zaten şartları zorlayarak gelmişti. Ben dedim git diye. çok zorlanırsam memlekete gideceğim bende. Yalnız başına bakmak cidden zor, yemek yapamıyorum, çamaşır yıkasam asıp katlayamıyorum. Bir de ateşim çıkıp duruyor, vücudum ağrıyor. Nereden tutsam elimde kalıyor yaniHamdolsun bugünümüze ama cidden zormuş tek başına bakmak.
Evde soğuk rüzgarlar esiyor. 6 yıl sonunda kv ile kavga ettm akşam . 20 gün memlekette yanlarında kaldım. Kafayı yememek için evime doneym dedim. Hop atladı o da geldi benle. Lohusa kadın yalnız kalmasın diye. ( Eşim nöbet sistemi çalışıyor ) 4-5 gün durdu nişan var diye Aydın'a gitti 4-5 gün yalnız kaldım evde. Şimdi yine geldi yalnız kalmayim diye. Dün kızım çok simardi biraz sesimi yükselttim. Başladı seni Bursa'ya götüreyim demeye kızıma.
Sonra kızımı aldım gönlünü almak için yeni doğan çocuğumu aldı . Annen sana da mı bagiruyor dedi. Bu cümleden sonra sartellerim attı. He ben kötü anneym dedim çıktım odadan. Sonra arkamdan eşime aglanmaya başladı. Yok kardeşini ara gelsin beni alsın demeye. Duygu sömürüsü yapınca daha da çıldırdım. Akşamdan beri tek kelime konusmuyorum. Bugün gidecekmis ki gitsin artık beni bı salsın. Yalnız kalamicak olsam memlekette kalırdım zaten. Şimdi akşama gidecekmiş. Napcam bilmym. Kahvaltı hazırlıyorum yemezde. Ya cidden hatalı olan ben miyim ? Sürekli kızıma seni Bursa'ya goturucem diyor. Şakayla karışık ben kızıma bakarım diyor. Annesi yokmuş gibi..
Ah kızlar,başka yazanlar da vardı daha önceden,vallahi ben de anlatsam ağzınız açık kalır hele doğumdan sonra olanları.ama sırf kendim için bebeğim için düşünmüyorum yok sayıyorum sütüm falan kesilir olan minicik yavruma olur diye.boşverin hepiniz de takmayın olan bize olur çünkü,ben o kahvaltıyı bile hazırlamaz yada hazırlasam da çağırmam,istediğini desin gittiği yerde de takma.hepimiz darmaduman olduk doğumdan bu yana ilişkilerde aydan mı yıldızdan mı anlamadımHaklısın tamamen cnm. Sana sordumu “kızım geleyimmi, ihtiyacın var mı bana artık, yoksa kendin halledermisin bundan sonrasını?” Kendi kafasına göre 40 ın çıkmadan yalnız kalamazsın sen die çıkıp geldiyse, sende istemediğini belli etmişsin işte en sonunda. Zaten sen zıvanadan çıkmadan da gitmezdi o. Hiç muhatap olma, kahvaltını hazırla, suratına bakma, işine bak. Giderken güle güle dersin, o kadar. Kimin çocuğunu kimin yanına çekiosun ki sen ! Buna da ayrı ayar olurum ben. Kötüysen bile o çocuğun annesi sensin. Eninde sonunda tek kalıp düzenini kurman gerek zaten. Bırak gitsin yaa! Benimkide ilk zamanlar kaldı. Saolsun çokta iyi baktı, yemeğimi yaptı, ilgilendi. Artık iyileşmiştim, ayağa kalkmıştım. Bunu gördüğü halde kendi kafasına göre plan yapıodu bizimki “Ben 2 güne bi gelirim. Yemeğini yaparım. İşini yaparım.” Falan filan die. Ya bana sordun mu, ben artık senin yardımını istiyomuyum? Belkide kendi ailemle kalıp, herşeye yetişemesemde, kendi yağımda kavrulmak istiyorum. Ya bırak en azından evimde rahat rahat gezmek istiorm. Ne kadar iyi de olsa kv, evde birinin olması inan yinede yalnız kalmaktan iyi değil. Neyse bizimki öyle planlar yaparken; bi olay olmuştu, geçenlerde anlatmışım. Bidaha bebek yaparsınız muhabbetinden sonra; asla muhatap olmadım. Kesti ayağını şükür. O da bana bahane oldu. Kocamda bana hak verdiği için, saolsun, hiç sorunda etmedi. O günden beri o da tavır alıo heralde ki, hiç aramadı da. Aramazsa aramasın. Çokta tın. Bende asla aramam. Sadece bayramda, eşimin hatırı için o da, evlerine giderim, bayramlaşır dönerim. O kadar.
Canım gaz damlası kullanmıyorum ben ama çocuk öyle rahatsızlanınca duş aldırıyorum birde eşime nazar duvası okutuyor um rahatlıyor sonra tabi her defasında olmasa daKızlar zor bir gece geçirdik iki sıkıntıdan ağlıyor olabilir diye eşim gitti hem gaz damlası hem mama aldı. Uykusuzluktan gözleri kızardı resmen ama uyuyunca aniden bağırarak ağlamaya başlıyor. Anneme çok çok kırgınım eşim yanımda destek olmasa beni bu halde bırakıp gittiği için küsebilirdim bile. Eşimde anneme çok doldu.
Gaz damlası Nurse Harveys kullanan var mı. Nasıl kullansam daha etkili olur.
Canım senin durumun daha da betermiş bu ne ya sen yeni doğum yaptın sana hizmet edilmesi gerekiyorken bide onlar üstüne yük mü oluyor. Gerçekten aklım almıyor nasıl insanlar bunlar. Rabbim merhamet versin inşallah.Benden de gelsin kv konusu( kendısı öz halam olur ) bazı sebeplerden dolayı bı kac gündür kv de kalıyrm . bebeğimde hiç durmuyo gazını cıkarıyo ,kakasını yapıyo ama sürekli ıkınma ve aglama halinde . sabah 6 kalktı ,uyumuyo surekli meme ıstıyo ve aglıyo . eşimde askeri personel nöbette bugun , kv sabah bana gel kahvaltı hazırla dıyo bende çocuk durmuyo dedim ama ısrarala cagırıyo , neyse az sakinkedı bebek gıttım hazırladm . sonra kahvaltı boyunca bebek agladı . buyuk kızım wc ye gıtcem yemek yemıyecem dıye agladı tabı bana geldiler . kahvaltı etmeden kalktım bırı de demıyo ki ben bakım sen kahvaltı et sonra kv evın butun işlerini bana yıkıp gezmeye gıttı benim bebek aglamaya devam edıyo ,buyuk kız benle oyna dıye aglıyo en sonda bana cınnet geldi aradm eşimi agzıma geleni saydım.çıktı geldi eşim evde benden başka kımse yok dedi buyugu ben gotureym mi bende dedimgerek yok. Daha yenı uyuttum ıkısnj de ama hala sınırm gecmedı .sjmdı kv gelmiş oglum nıye geldı o gelmezdı dıyo . bende dedim bebek durmuyo dıye buyuuu almaya gelmiş . dıyo kı ne guzel uyuyo işte çocuk ve ınanır mısınız bana ev süpür ,yemek yap , bulaşık yıka dıyor egılemıyrm fazla dıyrm inanmıyo uzun oldu kusura bakmayın
Bizde sürekli okuyoruz anne babanın nazarı daha çok değermiş eşim sürekli esniyor hatta. Banyoyuda yaptırıcam birazdan inşallah iyi gelir.Canım gaz damlası kullanmıyorum ben ama çocuk öyle rahatsızlanınca duş aldırıyorum birde eşime nazar duvası okutuyor um rahatlıyor sonra tabi her defasında olmasa da
Allah akıl fikir versin. Tek düşündükleri kendileri gerçekten. Benim kızımada aynısı diyorlar hatta onlarda bursada ama kızım ağlıyor annemler gelmeden gelmem diye. Benim kv benim Ameliyat olduğum gün arayıp gece nasıl uyuyamadığını anlattı. Geçen günde görüntülü konuşmada kapalı olduğu safra kesesi ameliyatı için dikişlerini açıp senin dikişlerin mi daha çok benim ki mi dedi şaka gibi.
Haklısın tamamen cnm. Sana sordumu “kızım geleyimmi, ihtiyacın var mı bana artık, yoksa kendin halledermisin bundan sonrasını?” Kendi kafasına göre 40 ın çıkmadan yalnız kalamazsın sen die çıkıp geldiyse, sende istemediğini belli etmişsin işte en sonunda. Zaten sen zıvanadan çıkmadan da gitmezdi o. Hiç muhatap olma, kahvaltını hazırla, suratına bakma, işine bak. Giderken güle güle dersin, o kadar. Kimin çocuğunu kimin yanına çekiosun ki sen ! Buna da ayrı ayar olurum ben. Kötüysen bile o çocuğun annesi sensin. Eninde sonunda tek kalıp düzenini kurman gerek zaten. Bırak gitsin yaa! Benimkide ilk zamanlar kaldı. Saolsun çokta iyi baktı, yemeğimi yaptı, ilgilendi. Artık iyileşmiştim, ayağa kalkmıştım. Bunu gördüğü halde kendi kafasına göre plan yapıodu bizimki “Ben 2 güne bi gelirim. Yemeğini yaparım. İşini yaparım.” Falan filan die. Ya bana sordun mu, ben artık senin yardımını istiyomuyum? Belkide kendi ailemle kalıp, herşeye yetişemesemde, kendi yağımda kavrulmak istiyorum. Ya bırak en azından evimde rahat rahat gezmek istiorm. Ne kadar iyi de olsa kv, evde birinin olması inan yinede yalnız kalmaktan iyi değil. Neyse bizimki öyle planlar yaparken; bi olay olmuştu, geçenlerde anlatmışım. Bidaha bebek yaparsınız muhabbetinden sonra; asla muhatap olmadım. Kesti ayağını şükür. O da bana bahane oldu. Kocamda bana hak verdiği için, saolsun, hiç sorunda etmedi. O günden beri o da tavır alıo heralde ki, hiç aramadı da. Aramazsa aramasın. Çokta tın. Bende asla aramam. Sadece bayramda, eşimin hatırı için o da, evlerine giderim, bayramlaşır dönerim. O kadar.
Aynısı bende de var . ama hep laf asla bakmaz . bende dıyorm benım kızım dovsem de sevsem de benle kalacak . ama ısrarla sürekli dıyo bende bı kaç gundur kv de kalıyrm mecbur . ama artık takmıyrm ıstedıgım gıbı takılıyrm . bakamayacak olsam zaten yapmam dedım
Ah kızlar,başka yazanlar da vardı daha önceden,vallahi ben de anlatsam ağzınız açık kalır hele doğumdan sonra olanları.ama sırf kendim için bebeğim için düşünmüyorum yok sayıyorum sütüm falan kesilir olan minicik yavruma olur diye.boşverin hepiniz de takmayın olan bize olur çünkü,ben o kahvaltıyı bile hazırlamaz yada hazırlasam da çağırmam,istediğini desin gittiği yerde de takma.hepimiz darmaduman olduk doğumdan bu yana ilişkilerde aydan mı yıldızdan mı anlamadım
İki doğumda da 3. Gün kalkıp bulaştığmi kendim yıkadım supurgemi kendim yaptım. Kendi annem elinden geleni yapıyordu ona da üzülüyordum akşama kadar ev işine gidip gelip benle evle ilgilenmesine. Hirslanip daha da iş yapıyordum. Allah var yemeğimi yapiverdi hep. Ama yemeğimi de benm daireme cikarirlardi ben üst katta yalnız yerdim onlar aşağıda .. ev supurulcek olurdu aşağı ineym evde işler çok derdi bı inerdi kaç saat çıkmazdı. Eşimin 10 gün doğum izni vardı hep onların işlerini halletti duramadi adam başımda. Eşim zaten senede 2 defa izne çıkıyor qskeri personel olduğu için. Onda da onların yapılması gereken işlerini yapıyor ben kalıyorum mal gibi. Ama buraya geldi nisandan grip gibi e korona var insan korkuyor. Zaten gripli gibisin ne gelirsin iyi olmadan. Eee başım ağrıyor dedi yattı hep. Bende yemek bulaşık temizlik.. kaynanam olmasa evi bok götürsün yeterki ben ve çocuklarım iyi olalım temizliğimi de eşim geldimi yaparım. Şimdi kimse olmazsa öğlen çocuklar uyudumu bende uyuyordum dinlenince ruhen de bedenen de iyi oluyorum ama evde kv varken katiyen olmuyor uyuyamıyorum.Benden de gelsin kv konusu( kendısı öz halam olur ) bazı sebeplerden dolayı bı kac gündür kv de kalıyrm . bebeğimde hiç durmuyo gazını cıkarıyo ,kakasını yapıyo ama sürekli ıkınma ve aglama halinde . sabah 6 kalktı ,uyumuyo surekli meme ıstıyo ve aglıyo . eşimde askeri personel nöbette bugun , kv sabah bana gel kahvaltı hazırla dıyo bende çocuk durmuyo dedim ama ısrarala cagırıyo , neyse az sakinkedı bebek gıttım hazırladm . sonra kahvaltı boyunca bebek agladı . buyuk kızım wc ye gıtcem yemek yemıyecem dıye agladı tabı bana geldiler . kahvaltı etmeden kalktım bırı de demıyo ki ben bakım sen kahvaltı et sonra kv evın butun işlerini bana yıkıp gezmeye gıttı benim bebek aglamaya devam edıyo ,buyuk kız benle oyna dıye aglıyo en sonda bana cınnet geldi aradm eşimi agzıma geleni saydım.çıktı geldi eşim evde benden başka kımse yok dedi buyugu ben gotureym mi bende dedimgerek yok. Daha yenı uyuttum ıkısnj de ama hala sınırm gecmedı .sjmdı kv gelmiş oglum nıye geldı o gelmezdı dıyo . bende dedim bebek durmuyo dıye buyuuu almaya gelmiş . dıyo kı ne guzel uyuyo işte çocuk ve ınanır mısınız bana ev süpür ,yemek yap , bulaşık yıka dıyor egılemıyrm fazla dıyrm inanmıyo uzun oldu kusura bakmayın
Ben başka damla kullanıyorum bizim hemşire dün kullabma damla ihtiyaç olmadıkça dedi. Nerden dediyse kullanmadım bı gece kudurdu sancidan. En son doktorun verdiği damlayı verdim sabah rahatladı çocuk. Gaz masajlarina bak olmazsa. Duşta rahatlatabilir.Kızlar zor bir gece geçirdik iki sıkıntıdan ağlıyor olabilir diye eşim gitti hem gaz damlası hem mama aldı. Uykusuzluktan gözleri kızardı resmen ama uyuyunca aniden bağırarak ağlamaya başlıyor. Anneme çok çok kırgınım eşim yanımda destek olmasa beni bu halde bırakıp gittiği için küsebilirdim bile. Eşimde anneme çok doldu.
Gaz damlası Nurse Harveys kullanan var mı. Nasıl kullansam daha etkili olur.
Aynen canım ben okuyamıyorum ama 21 besmele cekiyorum nazar için eşim okuyor, gündüzde yaptıryorum duş ama gece huzursuz olursa da yıkıyorum rahatlıyor gün içi yaptırdıgımda inanırmısın saatlerce uyumuyor normalde uyuması gerekmezmi anlamadım bu haziran bebeleri bizi baya zorluyor acemi olduk çıktıkBizde sürekli okuyoruz anne babanın nazarı daha çok değermiş eşim sürekli esniyor hatta. Banyoyuda yaptırıcam birazdan inşallah iyi gelir.
Amin sagol canım, hep öyleydı zaten ama su durumda tahummul edemıyrm bende . bide dogumda ben gelim bakım dıyodu ıstemdm ıyıkı de gelmemişCanım senin durumun daha da betermiş bu ne ya sen yeni doğum yaptın sana hizmet edilmesi gerekiyorken bide onlar üstüne yük mü oluyor. Gerçekten aklım almıyor nasıl insanlar bunlar. Rabbim merhamet versin inşallah.
Kurtuluyosun gözün aydın . benim annem geldi yanıma normalde ama sagolsun suyumu bile verdi .eşimde cok yardımcı olur hala da oyle . ama evim çok sıcak bıfe sürekli kv guya bana bakmaya geliyrm dıye gelip anneme iş yaptrdı . en sonunda annemin tansıyon fırladı bendw gonderdm onu . anne yuregi işte hala geleym dıyo ama onun ki can degil mi yapsın kv . eşim evdeyken hiç ses etmıyo bana eşim gıdınce hep sıkıntısıİki doğumda da 3. Gün kalkıp bulaştığmi kendim yıkadım supurgemi kendim yaptım. Kendi annem elinden geleni yapıyordu ona da üzülüyordum akşama kadar ev işine gidip gelip benle evle ilgilenmesine. Hirslanip daha da iş yapıyordum. Allah var yemeğimi yapiverdi hep. Ama yemeğimi de benm daireme cikarirlardi ben üst katta yalnız yerdim onlar aşağıda .. ev supurulcek olurdu aşağı ineym evde işler çok derdi bı inerdi kaç saat çıkmazdı. Eşimin 10 gün doğum izni vardı hep onların işlerini halletti duramadi adam başımda. Eşim zaten senede 2 defa izne çıkıyor qskeri personel olduğu için. Onda da onların yapılması gereken işlerini yapıyor ben kalıyorum mal gibi. Ama buraya geldi nisandan grip gibi e korona var insan korkuyor. Zaten gripli gibisin ne gelirsin iyi olmadan. Eee başım ağrıyor dedi yattı hep. Bende yemek bulaşık temizlik.. kaynanam olmasa evi bok götürsün yeterki ben ve çocuklarım iyi olalım temizliğimi de eşim geldimi yaparım. Şimdi kimse olmazsa öğlen çocuklar uyudumu bende uyuyordum dinlenince ruhen de bedenen de iyi oluyorum ama evde kv varken katiyen olmuyor uyuyamıyorum.
Bu saate kadar yattı . Kalk anne ye biseyler. Uzatmayalım dedim en sonunda artık. Yoksa ben kinlenirsem çok kötü olur. Gidicek nede olsa . Akşama az kaldı..
Ay evet ya benim ilk kız hiç boyle değildi. Bunda hamilelikte zor gectı , bakmakta da zorlanıyrm . tabı Allah başka hastalık dert vermesın inşallah . kafamız rahat olsun yeterAynen canım ben okuyamıyorum ama 21 besmele cekiyorum nazar için eşim okuyor, gündüzde yaptıryorum duş ama gece huzursuz olursa da yıkıyorum rahatlıyor gün içi yaptırdıgımda inanırmısın saatlerce uyumuyor normalde uyuması gerekmezmi anlamadım bu haziran bebeleri bizi baya zorluyor acemi olduk çıktık
Ay onun saçlarını dolayıp eline vermedin mi yaBenden de gelsin kv konusu( kendısı öz halam olur ) bazı sebeplerden dolayı bı kac gündür kv de kalıyrm . bebeğimde hiç durmuyo gazını cıkarıyo ,kakasını yapıyo ama sürekli ıkınma ve aglama halinde . sabah 6 kalktı ,uyumuyo surekli meme ıstıyo ve aglıyo . eşimde askeri personel nöbette bugun , kv sabah bana gel kahvaltı hazırla dıyo bende çocuk durmuyo dedim ama ısrarala cagırıyo , neyse az sakinkedı bebek gıttım hazırladm . sonra kahvaltı boyunca bebek agladı . buyuk kızım wc ye gıtcem yemek yemıyecem dıye agladı tabı bana geldiler . kahvaltı etmeden kalktım bırı de demıyo ki ben bakım sen kahvaltı et sonra kv evın butun işlerini bana yıkıp gezmeye gıttı benim bebek aglamaya devam edıyo ,buyuk kız benle oyna dıye aglıyo en sonda bana cınnet geldi aradm eşimi agzıma geleni saydım.çıktı geldi eşim evde benden başka kımse yok dedi buyugu ben gotureym mi bende dedimgerek yok. Daha yenı uyuttum ıkısnj de ama hala sınırm gecmedı .sjmdı kv gelmiş oglum nıye geldı o gelmezdı dıyo . bende dedim bebek durmuyo dıye buyuuu almaya gelmiş . dıyo kı ne guzel uyuyo işte çocuk ve ınanır mısınız bana ev süpür ,yemek yap , bulaşık yıka dıyor egılemıyrm fazla dıyrm inanmıyo uzun oldu kusura bakmayın
Canım inankı hep oyle bıktım artık demekten he deyıp gecıyrm . cocukları asla guvenemem omkadar rahat bebegı oturtuyo kucagına , uyuyo surekli çocuk bogulsa haberimolmaz vs vs . asla guvenemem , eşim bile guvenmıyoAy onun saçlarını dolayıp eline vermedin mi yabu ne rahatlık narin totosunu kaldırıp kahvalti hazirlayamamis mi ne var buzdolabından birseyler çıkarıp masaya koymak çok mu zormuş. Keşke hazirlamasaydin.
Bazen dişli olmak gerekiyor o yapmıyorsa anne al sen bebeği diyip at kucağına. böyle sessiz kalmakla enayi yerine koyuyorlar insani aslinda
Çok şükür eşim evdeyken oldu zaten eşim defarkinda herşeyin. Kötü olan kendi annem bı günlüğüne gezmeye gelmişti onun önünde oldu bin pişman oldu annem geldiğine . Eşimde sabret dedi . Büyüğün dedi. Annem geldi lohusasin kızım dedi boşver takma . Sağolsun bı anam düşünüyor. Bende anneme kıyamıyorum .Kurtuluyosun gözün aydın . benim annem geldi yanıma normalde ama sagolsun suyumu bile verdi .eşimde cok yardımcı olur hala da oyle . ama evim çok sıcak bıfe sürekli kv guya bana bakmaya geliyrm dıye gelip anneme iş yaptrdı . en sonunda annemin tansıyon fırladı bendw gonderdm onu . anne yuregi işte hala geleym dıyo ama onun ki can degil mi yapsın kv . eşim evdeyken hiç ses etmıyo bana eşim gıdınce hep sıkıntısı
Herkes kwndı evladına yanıyo işteÇok şükür eşim evdeyken oldu zaten eşim defarkinda herşeyin. Kötü olan kendi annem bı günlüğüne gezmeye gelmişti onun önünde oldu bin pişman oldu annem geldiğine . Eşimde sabret dedi . Büyüğün dedi. Annem geldi lohusasin kızım dedi boşver takma . Sağolsun bı anam düşünüyor. Bende anneme kıyamıyorum .
Canım kadınında kendine göre düzeni, işi gücü vardır belki. Bide senin evde baban, kardeşlerin vs de var. Onları da düşünmesi lazım. Cnm bize çocuk doktoru 20 damla dedi. Ama ben hergün vermiyorum. Sancısı olduğunda veriorm. Rutine bağlamamak gerekmiş çünkü gaz damlalarını daeşime günde 3 kere 3 damla demişler. çok kötü olursa 5 damlaya çıkarın demişler. ya hep memedeydi aranıp duruyordu bizde açmı acaba dedik. deneriz o daha kötü yaparsa hemen bırakırız. Anneme gitme bende eşimde dedik ama malesef başka şeyler daha ağır bastı.
ay allah yardımcımız olsun ya. duş aldırıcam şimdi inşallah.Ben başka damla kullanıyorum bizim hemşire dün kullabma damla ihtiyaç olmadıkça dedi. Nerden dediyse kullanmadım bı gece kudurdu sancidan. En son doktorun verdiği damlayı verdim sabah rahatladı çocuk. Gaz masajlarina bak olmazsa. Duşta rahatlatabilir.
Bizim ki uyuyamadığı için de ağlıyor. Azıcık dalıyor sonra sancı giriyor galiba. Haziran bebelerinin neyi nornal olduki uykusu normal olsun.Aynen canım ben okuyamıyorum ama 21 besmele cekiyorum nazar için eşim okuyor, gündüzde yaptıryorum duş ama gece huzursuz olursa da yıkıyorum rahatlıyor gün içi yaptırdıgımda inanırmısın saatlerce uyumuyor normalde uyuması gerekmezmi anlamadım bu haziran bebeleri bizi baya zorluyor acemi olduk çıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?