2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Nurse harvey’s günde bi defa 20 damla veriyorum ben cnm. Annene deseydin gitme anne die. Mamanın hazmı daha zor, daha çok gaz yapıor, Nie verdin ki? Aç deildir o. Dalamadığı için yada gazdan huysuzdur o
eşime günde 3 kere 3 damla demişler. çok kötü olursa 5 damlaya çıkarın demişler. ya hep memedeydi aranıp duruyordu bizde açmı acaba dedik. deneriz o daha kötü yaparsa hemen bırakırız. Anneme gitme bende eşimde dedik ama malesef başka şeyler daha ağır bastı.

Ya inşallah faydasını görürüz. Tek çocuk bakmak cidden zor evde ikimizde zombiye döndük. Biraz bebeğe bakan biri olsa uyusak hiç sorun kalmayacak.

Ah kızlar,başka yazanlar da vardı daha önceden,vallahi ben de anlatsam ağzınız açık kalır hele doğumdan sonra olanları.ama sırf kendim için bebeğim için düşünmüyorum yok sayıyorum sütüm falan kesilir olan minicik yavruma olur diye.boşverin hepiniz de takmayın olan bize olur çünkü,ben o kahvaltıyı bile hazırlamaz yada hazırlasam da çağırmam,istediğini desin gittiği yerde de takma.hepimiz darmaduman olduk doğumdan bu yana ilişkilerde aydan mı yıldızdan mı anlamadım

Benden de gelsin kv konusu ( kendısı öz halam olur ) bazı sebeplerden dolayı bı kac gündür kv de kalıyrm . bebeğimde hiç durmuyo gazını cıkarıyo ,kakasını yapıyo ama sürekli ıkınma ve aglama halinde . sabah 6 kalktı ,uyumuyo surekli meme ıstıyo ve aglıyo . eşimde askeri personel nöbette bugun , kv sabah bana gel kahvaltı hazırla dıyo bende çocuk durmuyo dedim ama ısrarala cagırıyo , neyse az sakinkedı bebek gıttım hazırladm . sonra kahvaltı boyunca bebek agladı . buyuk kızım wc ye gıtcem yemek yemıyecem dıye agladı tabı bana geldiler . kahvaltı etmeden kalktım bırı de demıyo ki ben bakım sen kahvaltı et sonra kv evın butun işlerini bana yıkıp gezmeye gıttı benim bebek aglamaya devam edıyo ,buyuk kız benle oyna dıye aglıyo en sonda bana cınnet geldi aradm eşimi agzıma geleni saydım.çıktı geldi eşim evde benden başka kımse yok dedi buyugu ben gotureym mi bende dedimgerek yok. Daha yenı uyuttum ıkısnj de ama hala sınırm gecmedı .sjmdı kv gelmiş oglum nıye geldı o gelmezdı dıyo . bende dedim bebek durmuyo dıye buyuuu almaya gelmiş . dıyo kı ne guzel uyuyo işte çocuk ve ınanır mısınız bana ev süpür ,yemek yap , bulaşık yıka dıyor egılemıyrm fazla dıyrm inanmıyo uzun oldu kusura bakmayın

Canım gaz damlası kullanmıyorum ben ama çocuk öyle rahatsızlanınca duş aldırıyorum birde eşime nazar duvası okutuyor um rahatlıyor sonra tabi her defasında olmasa da

Canım senin durumun daha da betermiş bu ne ya sen yeni doğum yaptın sana hizmet edilmesi gerekiyorken bide onlar üstüne yük mü oluyor. Gerçekten aklım almıyor nasıl insanlar bunlar. Rabbim merhamet versin inşallah.

Canım gaz damlası kullanmıyorum ben ama çocuk öyle rahatsızlanınca duş aldırıyorum birde eşime nazar duvası okutuyor um rahatlıyor sonra tabi her defasında olmasa da
Bizde sürekli okuyoruz anne babanın nazarı daha çok değermiş eşim sürekli esniyor hatta. Banyoyuda yaptırıcam birazdan inşallah iyi gelir.

İki doğumda da 3. Gün kalkıp bulaştığmi kendim yıkadım supurgemi kendim yaptım. Kendi annem elinden geleni yapıyordu ona da üzülüyordum akşama kadar ev işine gidip gelip benle evle ilgilenmesine. Hirslanip daha da iş yapıyordum. Allah var yemeğimi yapiverdi hep. Ama yemeğimi de benm daireme cikarirlardi ben üst katta yalnız yerdim onlar aşağıda .. ev supurulcek olurdu aşağı ineym evde işler çok derdi bı inerdi kaç saat çıkmazdı. Eşimin 10 gün doğum izni vardı hep onların işlerini halletti duramadi adam başımda. Eşim zaten senede 2 defa izne çıkıyor qskeri personel olduğu için. Onda da onların yapılması gereken işlerini yapıyor ben kalıyorum mal gibi. Ama buraya geldi nisandan grip gibi e korona var insan korkuyor. Zaten gripli gibisin ne gelirsin iyi olmadan. Eee başım ağrıyor dedi yattı hep. Bende yemek bulaşık temizlik.. kaynanam olmasa evi bok götürsün yeterki ben ve çocuklarım iyi olalım temizliğimi de eşim geldimi yaparım. Şimdi kimse olmazsa öğlen çocuklar uyudumu bende uyuyordum dinlenince ruhen de bedenen de iyi oluyorum ama evde kv varken katiyen olmuyor uyuyamıyorum.

Bu saate kadar yattı . Kalk anne ye biseyler. Uzatmayalım dedim en sonunda artık. Yoksa ben kinlenirsem çok kötü olur. Gidicek nede olsa . Akşama az kaldı..

Ben başka damla kullanıyorum bizim hemşire dün kullabma damla ihtiyaç olmadıkça dedi. Nerden dediyse kullanmadım bı gece kudurdu sancidan. En son doktorun verdiği damlayı verdim sabah rahatladı çocuk. Gaz masajlarina bak olmazsa. Duşta rahatlatabilir.

Bizde sürekli okuyoruz anne babanın nazarı daha çok değermiş eşim sürekli esniyor hatta. Banyoyuda yaptırıcam birazdan inşallah iyi gelir.
Aynen canım ben okuyamıyorum ama 21 besmele cekiyorum nazar için eşim okuyor, gündüzde yaptıryorum duş ama gece huzursuz olursa da yıkıyorum rahatlıyor gün içi yaptırdıgımda inanırmısın saatlerce uyumuyor normalde uyuması gerekmezmi anlamadım bu haziran bebeleri bizi baya zorluyor acemi olduk çıktık

Amin sagol canım, hep öyleydı zaten ama su durumda tahummul edemıyrm bende . bide dogumda ben gelim bakım dıyodu ıstemdm ıyıkı de gelmemiş

Kurtuluyosun gözün aydın . benim annem geldi yanıma normalde ama sagolsun suyumu bile verdi .eşimde cok yardımcı olur hala da oyle . ama evim çok sıcak bıfe sürekli kv guya bana bakmaya geliyrm dıye gelip anneme iş yaptrdı . en sonunda annemin tansıyon fırladı bendw gonderdm onu . anne yuregi işte hala geleym dıyo ama onun ki can degil mi yapsın kv . eşim evdeyken hiç ses etmıyo bana eşim gıdınce hep sıkıntısı

Ay evet ya benim ilk kız hiç boyle değildi. Bunda hamilelikte zor gectı , bakmakta da zorlanıyrm . tabı Allah başka hastalık dert vermesın inşallah . kafamız rahat olsun yeter azda serin olsa yanıyrz sıcaktan bebeklerde yatamıyo her gun yıkadığım halde

Ay onun saçlarını dolayıp eline vermedin mi ya bu ne rahatlık narin totosunu kaldırıp kahvalti hazirlayamamis mi ne var buzdolabından birseyler çıkarıp masaya koymak çok mu zormuş. Keşke hazirlamasaydin.
Bazen dişli olmak gerekiyor o yapmıyorsa anne al sen bebeği diyip at kucağına. böyle sessiz kalmakla enayi yerine koyuyorlar insani aslinda

Canım inankı hep oyle bıktım artık demekten he deyıp gecıyrm . cocukları asla guvenemem omkadar rahat bebegı oturtuyo kucagına , uyuyo surekli çocuk bogulsa haberimolmaz vs vs . asla guvenemem , eşim bile guvenmıyo

Çok şükür eşim evdeyken oldu zaten eşim defarkinda herşeyin. Kötü olan kendi annem bı günlüğüne gezmeye gelmişti onun önünde oldu bin pişman oldu annem geldiğine . Eşimde sabret dedi . Büyüğün dedi. Annem geldi lohusasin kızım dedi boşver takma . Sağolsun bı anam düşünüyor. Bende anneme kıyamıyorum .

Herkes kwndı evladına yanıyo işte daha kv buyuk kızımı eşim tuvalete goturuyo dıye bana soylenıyo kız cocugunu baba wc ye goturmezmiş ama umrumda mı babası ,götürecek tabı dedim , eşimde benden yana ilk yıllar çok tartışsakta eşimle ,artık anladı neyın ne oldugunu şükür

Canım kadınında kendine göre düzeni, işi gücü vardır belki. Bide senin evde baban, kardeşlerin vs de var. Onları da düşünmesi lazım. Cnm bize çocuk doktoru 20 damla dedi. Ama ben hergün vermiyorum. Sancısı olduğunda veriorm. Rutine bağlamamak gerekmiş çünkü gaz damlalarını da

ay allah yardımcımız olsun ya. duş aldırıcam şimdi inşallah.

Bizim ki uyuyamadığı için de ağlıyor. Azıcık dalıyor sonra sancı giriyor galiba. Haziran bebelerinin neyi nornal olduki uykusu normal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…