Kesinlikle doğru bulduğumuz çözümler sadece o anı kurtarıyormus.
Durum guncellemesi yapayım. Dün kara kızım resmen içimizden geçti sabah 9da hala ayaktaydı . Artık eşimle koca evde birbirimize carpiyorduk.Hanfendi 3 kere hatta 4 kere yapmasına rağmen canımıza okudu. İkinma sesi duydukça kalbim sıkışıyor artık
Daha öncede farketmistim ama bu sefer eminim , ayıptır söylemesi çikolata dondurma yediğim gün kız çıldırıyor. Artık bunlara ilaveten süt ürünleri diyetine girdim bugün itibariyle . Ne yiyecegimi şaşırdım nerdeyse bütün gün suyla kapattım. Şimdide kizcenin içindeki canavarın çıkmasını bekliyorum
Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Tazikli degil ama kustum mu baya kusuyor banyo ettirdim dün sagdigim sütü verdim 50 ml icti kusmadı bu sefer uyuduFışkırtatak mi yoksa azar azar ağzının kenarından mi kusuyor . Fazla emdiyse çıkarması normal ama ileri doğru tazikli ve çok yogunsa bı kontrole goturrmende fayda var
Zamanla alısıyorsun ben hicbsey kullanmadım smdi iki yasında ıssırarak yara yapıo bde ıssırırken gozumun icine bakıp gülüyoBenim de öyle malesefdaha önce başına gelip yenenler nasıl geçti bu durum kızlar ? Ve kaç günde geçti ? Bir emzirme danışmanı e vitamini evicap ve göğüs kalkanı tak dedi bana canım ama gümüş olandan değil . Gümüşü sürekli kullanma dedi
Sen takip et cnm eger boyle devam ederse gotur doktora danisTazikli degil ama kustum mu baya kusuyor banyo ettirdim dün sagdigim sütü verdim 50 ml icti kusmadı bu sefer uyudu
Merhaba canım. Benim bebeğim de her emdiginde kusuyor hemde felaket günlük kaç kıyafet değiştirin sayısız artı hergun eşimle bana da kusuyor kucağımizw aldığımızda. Ben götürdüm reflü olabilir denildi. Birde çok süt içtiğindede olurmuş. Ultasyon istedi daha günü gelmedi cekirevegim. Kan tahlili temiz çıktı o gün oda korkulacak bişey yok enfeksiyon gibi dedi. Sen yine de götür için rahat etsin. Bende çok üzülüyorum kustuguna sütleri hep boşa götürüyor emiyor kusuyor için gidiyor valla. Sadece uyku arası emerse onu.kusmuyorKızlar bugun kızım her emmeden sonra kusuyor normalmidir endiselenmeye başladım bir sıkıntısı yok gibi bugun huzurlu
Reflu icin bisey vermedimi doktor? Benim kizim sukur 3 gundur cok rahat kusmuyor artikMerhaba canım. Benim bebeğim de her emdiginde kusuyor hemde felaket günlük kaç kıyafet değiştirin sayısız artı hergun eşimle bana da kusuyor kucağımizw aldığımızda. Ben götürdüm reflü olabilir denildi. Birde çok süt içtiğindede olurmuş. Ultasyon istedi daha günü gelmedi cekirevegim. Kan tahlili temiz çıktı o gün oda korkulacak bişey yok enfeksiyon gibi dedi. Sen yine de götür için rahat etsin. Bende çok üzülüyorum kustuguna sütleri hep boşa götürüyor emiyor kusuyor için gidiyor valla. Sadece uyku arası emerse onu.kusmuyor
Cok geçmiş olsun inşaallah geçer ağrıların minoset var ama o da parol gibi ağrıyan yerlere sıcak uygulasan iyi gelirKızlar ben romatizma ağrılarımdan uyuyamıyorum. İzmire geldim hava çok nemli bana yaramadı. Büyün gece oturur pozisyondayım bebeğe de bakamıyorum. Romatizma ilaçlarım yasak. Ağrı kesici ile idare etmeye çalışıyorum.
Emzirirken içilebilecek ağrı kesici bilşyor musunuz parol harici. Apranax forte içsem zararlı mıdır?
Benim doktorum geralgine k verdi. Ama içinde kodein var bayağı morfin. İyi geliyor doktor da iç bir şey olmaz dedi ama ben parol harici bir şey içemiyorum korkuyorum. Var mıdır bildiğiniz yine güvenli bir ilaç?
Gecmis olsun canim ama apranax çok etkili bir ilaç onu içemezsin diye biliyorum. Baktın mı internette hangi gruba giriyor A ise içiliyor da B ve C grupları içilmiyor.Kızlar ben romatizma ağrılarımdan uyuyamıyorum. İzmire geldim hava çok nemli bana yaramadı. Büyün gece oturur pozisyondayım bebeğe de bakamıyorum. Romatizma ilaçlarım yasak. Ağrı kesici ile idare etmeye çalışıyorum.
Emzirirken içilebilecek ağrı kesici bilşyor musunuz parol harici. Apranax forte içsem zararlı mıdır?
Benim doktorum geralgine k verdi. Ama içinde kodein var bayağı morfin. İyi geliyor doktor da iç bir şey olmaz dedi ama ben parol harici bir şey içemiyorum korkuyorum. Var mıdır bildiğiniz yine güvenli bir ilaç?
Biz kullanıyoruz canım memnunumKizlar Sab Simplex damla kullanan var mı memnunmusunuz ben Zinco kullaniyorum gaz olunca ama bilemedim sab simplex kullanip memnun olan varsa bunu almayi düşünüyorum
Bende eczaneden siparis verdirdim nasil kullaniyorsunuz gazdan oncemi kriz girdiginde mi miktari vsBiz kullanıyoruz canım memnunum
Doktor vermedi benim için önemli olan su an kilo dedi. Kilo almış dedi yeterli dedi. Ama ultasyon istedi. 2 aylik olduğunda tekrar görmek istedi gidince isteyecem ilaç verin diye . Acaba sütümu gazlı düşünüyorum çok kustugu için.Reflu icin bisey vermedimi doktor? Benim kizim sukur 3 gundur cok rahat kusmuyor artik
Bilemedim cnm .. hayrilisi bakalim ama cok kusmasi bebek icinde zor senin icinde kuzum kusunca agliyorlar cok… inan benim kizimda oyle kusardi son 3-4 gundur ciddi anlamda rahatladi sukur insallah senin bebisinde rahatlarDoktor vermedi benim için önemli olan su an kilo dedi. Kilo almış dedi yeterli dedi. Ama ultasyon istedi. 2 aylik olduğunda tekrar görmek istedi gidince isteyecem ilaç verin diye . Acaba sütümu gazlı düşünüyorum çok kustugu için.
Allah yardimcin olsun cnm… ben gece nekdr gec yatsak bile ilk zamanlarda yinede sabah en gec 9-10 da kaldirirdim banyoysa banyo veya kremlencekse kremlenir vit verir sutunu verir o sekilde biraz konusur oyle uyumasina izin verirdim zaten fazla ayakta kalamiyorlar.. sonra tekrar mama saati gelince tekrar altini degisip uyandirirdim konusurdum sutunu verirdim gezdirirdim biraz ama dedigim gibi dayanabildigi kadar cunku uyurdu geri.. gecede hic konusmaz sessiz sessiz davranirdim bu sekildemi bilmiyorum guzelce alisti gece uyumayaKızlar bu gece gündüz kavramını nasıl oturtacağız bu miniklere uykusuzluk tavan
Günde 3 defa 10 damla veriyorum canım düzenli olarakBende eczaneden siparis verdirdim nasil kullaniyorsunuz gazdan oncemi kriz girdiginde mi miktari vs
Cok geçmiş olsun inşaallah geçer ağrıların minoset var ama o da parol gibi ağrıyan yerlere sıcak uygulasan iyi gelir
Gecmis olsun canim ama apranax çok etkili bir ilaç onu içemezsin diye biliyorum. Baktın mı internette hangi gruba giriyor A ise içiliyor da B ve C grupları içilmiyor.
Minoset var icilebilir paroldan hariç.
Kizlar Sab Simplex damla kullanan var mı memnunmusunuz ben Zinco kullaniyorum gaz olunca ama bilemedim sab simplex kullanip memnun olan varsa bunu almayi düşünüyorum
Kızlar bu gece gündüz kavramını nasıl oturtacağız bu miniklere uykusuzluk tavan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?