Benimkide oyle zorla uykusunda biberonla iciriyorum sonra devam uyuyor biraksam benimkide 6-7 saat uyurKızlar günaydın ben iki gecedir Çıkdırmak üzereyim. Bizimki gece 12’de yatıyor sabah yediye kadar ve kesinlikle gece emmek istemiyor zorla versem bile ağzına kusuyor ama gündüz hiçbir sorun yok canavar gibi emiyor neden böyle yapıyor acaba
Masallah kızımıza herkese söyleme nazar deyer cnm darısı bizlere 2 saat tam uyku bile mucize bizim icinBenimkide oyle zorla uykusunda biberonla iciriyorum sonra devam uyuyor biraksam benimkide 6-7 saat uyur
Insallah cnm uykusuzluk cok zor insallah sizin bebislerinizde düzene girerMasallah kızımıza herkese söyleme nazar deyer cnm darısı bizlere 2 saat tam uyku bile mucize bizim icin
Denedim de gelmiyo ki bişey öyle zorlayınca artar mı kiCnm her emzirme sonrası sağmayı denesen sütün de artar
Aslında şartlar neler getirecek belirsiz,ben ortaokuldayım belki de tam zamanlı olmayacak,ders saatim de de az,okulum yakın arabayla ama işte gözüm arkada.ek gıdaya geçmiş olsalardı daha rahattı.gün boyu bebek uyutuyor ya ben düzen oluşturmaya çalıştıkça,gece de ben mahvoluyorum hiç bilen yokBnde de aynı dert canm hep kendi bildiklerini çocuğumun üzerinde uygulamaya çalışıyorlar hiç güvenmiyorum benden gizli yapmaya çalışıyorlar şimdiden bile 1 dk yalnız bırakmıyorum onlarla bende ücretsiz izne ayrılmak istiyorum ilk dönem en azından ek gıdaya geçtikten sonra daha rahat olur maddi olarak bizi çok zorlucak ama napayım gözüm arkada kalıcak
Evet biz bugün olduk,aşı ve ölçümleri yapılıyorMerhaba kizlar.
Hepinize kolaylıklar diliyorum evlatlarinizi büyütürken.
1 aylik olunca saglik ocaginda aşı yaptiriliyor mu
Bnmde aynı canm şartlar Bi yandan çalışmak da iyi gelecek bu süreç insanı yoruyor psilojik olarak kafa yı başka Bi yere vermek yükü paylaşmak bakanı bulmuşkrn güzel ama annelik işte kimseye bırakmak istemiyor insanAslında şartlar neler getirecek belirsiz,ben ortaokuldayım belki de tam zamanlı olmayacak,ders saatim de de az,okulum yakın arabayla ama işte gözüm arkada.ek gıdaya geçmiş olsalardı daha rahattı.gün boyu bebek uyutuyor ya ben düzen oluşturmaya çalıştıkça,gece de ben mahvoluyorum hiç bilen yok
Evet biz bugün olduk,aşı ve ölçümleri yapılıyor
Artar canm bnm de öyleydi her zaman sağamıyorum ama artıyorDenedim de gelmiyo ki bişey öyle zorlayınca artar mı ki
Senin ilk çocuk muydu canımBnmde aynı canm şartlar Bi yandan çalışmak da iyi gelecek bu süreç insanı yoruyor psilojik olarak kafa yı başka Bi yere vermek yükü paylaşmak bakanı bulmuşkrn güzel ama annelik işte kimseye bırakmak istemiyor insan
İlk cnmSenin ilk çocuk muydu canım
Benm bir göğüsüm daha yumuşak ondan daha cok sut geliyorKızlar benim bugün gögüslerim yumuşak hep acaba sütüm azaldı mı
Benim eylül 20 de başlamam gerekiyor. Bebek 3 ay 3 haftalık oluyor tam. Daha gaz sancılarının bile tamamen bitmediği, bana çok ihtiyacının olduğu bi zaman. İnşallah alabilirsem 1-2 ay heyet raporu almayı düşünüyorum. Bende okulu çok özledim ama bu şartlarda bebek çok zorlanır. Benimde kv bakacak, bakalım nasıl olcakAnnelik
Ah canım ah asıl çalışmaya başlayınca kalıyor aklımız geride.benim de kv bakacak ama gözüm hep arkada.valla şekerli çaylar verdi uyutma dedim uyuttu ben uykusuz kaldım yeme yedirdiğimi yedirdi daha neler.anne iken çalışmanın en zor yanı bu.benim iznim de Ağustos ta dolacak,31ağustos ta açılıyor okullar.iki buçuk aylık olacak bebeğim.geçen ilk kez dışarı çıktım müdürümle karşılaştık,düzene sokamazsam atlıların izin alabilirim yarım dönem dedim bilgisi olsun diye.çok özledim okulu başlamak isterim ama yapma dediğim ne varsa yapıyor kv,kabak bana patlıyor,çocukları da o büyüttü yine de adı.hiç rahat kişiliğim yok halbuki giyeceğini koyarım yiyeceğini koyarım ne halleri varsa görsünler yapsınlar demem.öğretmen arkadaşlar siz be yapacaksınız??
Zamanla o ilk zamanlardaki sertlik gidiyor cnm. Sertlik sütün içinde dolduğu anlamına gelmiyor ki yumuşaklığı azaldığı anlamına gelsin. Anne sütü emdikçe gelir. Birikmez yani inek sütü gibi memede. Ondan dolayı o duruma hiç takılmaKızlar benim bugün gögüslerim yumuşak hep acaba sütüm azaldı mı
Çok mu gidiyor acaba canım sütKızlar bugun kızım her emmeden sonra kusuyor normalmidir endiselenmeye başladım bir sıkıntısı yok gibi bugun huzurlu
Ya cok gidiyordur sutun cnm yada reflusu olabilir bir takip et bakalim..Kızlar bugun kızım her emmeden sonra kusuyor normalmidir endiselenmeye başladım bir sıkıntısı yok gibi bugun huzurlu
Cok gittigini nasil anlayacagm cnmÇok mu gidiyor acaba canım süt
Reflu yataginda yatiriyorum dogdu dogali devam ederse hastahaneye mi gotursemYa cok gidiyordur sutun cnm yada reflusu olabilir bir takip et bakalim..
Dün benim de öyle idi ikisi birden,bol sıvı tüketmek lazım bazen çok yesem de su az içiyorum o günler daha verimsizimKızlar benim bugün gögüslerim yumuşak hep acaba sütüm azaldı mı
Kusma olabilir mide kapakçıkları bizimki gibi gelişmemiş henüz,az miktarda ya da çökelek tarzı kusma normal.ama fışkırır tarzda emdiğinin büyük çoğunluğunu kusarsa götürmek lazım.daha şimdi benim de çıkardı gaz çıkarırken omzumaKızlar bugun kızım her emmeden sonra kusuyor normalmidir endiselenmeye başladım bir sıkıntısı yok gibi bugun huzurlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?