2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimkide oyle zorla uykusunda biberonla iciriyorum sonra devam uyuyor biraksam benimkide 6-7 saat uyur

Aslında şartlar neler getirecek belirsiz,ben ortaokuldayım belki de tam zamanlı olmayacak,ders saatim de de az,okulum yakın arabayla ama işte gözüm arkada.ek gıdaya geçmiş olsalardı daha rahattı.gün boyu bebek uyutuyor ya ben düzen oluşturmaya çalıştıkça,gece de ben mahvoluyorum hiç bilen yok
Merhaba kizlar.
Hepinize kolaylıklar diliyorum evlatlarinizi büyütürken.
1 aylik olunca saglik ocaginda aşı yaptiriliyor mu
Evet biz bugün olduk,aşı ve ölçümleri yapılıyor

Bnmde aynı canm şartlar Bi yandan çalışmak da iyi gelecek bu süreç insanı yoruyor psilojik olarak kafa yı başka Bi yere vermek yükü paylaşmak bakanı bulmuşkrn güzel ama annelik işte kimseye bırakmak istemiyor insan

Senin ilk çocuk muydu canım

Benim eylül 20 de başlamam gerekiyor. Bebek 3 ay 3 haftalık oluyor tam. Daha gaz sancılarının bile tamamen bitmediği, bana çok ihtiyacının olduğu bi zaman. İnşallah alabilirsem 1-2 ay heyet raporu almayı düşünüyorum. Bende okulu çok özledim ama bu şartlarda bebek çok zorlanır. Benimde kv bakacak, bakalım nasıl olcak

Kızlar benim bugün gögüslerim yumuşak hep acaba sütüm azaldı mı
Zamanla o ilk zamanlardaki sertlik gidiyor cnm. Sertlik sütün içinde dolduğu anlamına gelmiyor ki yumuşaklığı azaldığı anlamına gelsin. Anne sütü emdikçe gelir. Birikmez yani inek sütü gibi memede. Ondan dolayı o duruma hiç takılma

Kızlar bugun kızım her emmeden sonra kusuyor normalmidir endiselenmeye başladım bir sıkıntısı yok gibi bugun huzurlu

Kızlar benim bugün gögüslerim yumuşak hep acaba sütüm azaldı mı
Dün benim de öyle idi ikisi birden,bol sıvı tüketmek lazım bazen çok yesem de su az içiyorum o günler daha verimsizim
Kızlar bugun kızım her emmeden sonra kusuyor normalmidir endiselenmeye başladım bir sıkıntısı yok gibi bugun huzurlu
Kusma olabilir mide kapakçıkları bizimki gibi gelişmemiş henüz,az miktarda ya da çökelek tarzı kusma normal.ama fışkırır tarzda emdiğinin büyük çoğunluğunu kusarsa götürmek lazım.daha şimdi benim de çıkardı gaz çıkarırken omzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…